سلام دوستان در بعضی گروهها متنی را پخش میکنند به بزرگان اهل سنت لعن ونفرین میشه .لطفا هرکجا دید علاوه بر اینکه پخش نکنید بشدت تذکر دهید چون قصد دارند با تفرقه وبرانگیختن اهل سنت تفرقه ایجاد گنند.وتیشه به ریشه اسلام برنند
🌺 *زيارة حضرت فاطمة الزهراء عليها السلام* :
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ نَبِىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ حَبيبِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَليلِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ صَفىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَمينِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَفْضَلِ اَنْبِياءِ اللهِ وَرُسُلِهِ وَمَلائِكَتِهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِّيَةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا سِيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمينَ مِنَ الاَْوَّلينَ وَالاْخِرينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللهِ وَخَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الصِّدّيقَةُ الشَّهيدَةُ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْفاضِلـَةُ الزَّكِيـَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْحَوْراءُ الاِْنْسِيَّة
درپی حوادث و جریانات اخیر و تلاش برخی فرصت طلبان برای ایجاد اختلاف بین اهالی شریف و ولایت مدار استان های سمنان و مازندران جمعی از مازنی زبان های استان سمنان بیانیه ای صادر کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم
وَإِمَّا یَنزَغَنَّکَ مِنَ الشَّیْطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ
و هرگاه وسوسههایی از شیطان متوجّه تو گردد، از خدا پناه بخواه که او شنوده و داناست
مردم شریف و ولایت مدار و انقلابی استان سمنان
خداوند متعال در قرآن کریم امت را به وحدت حول ریسمان الهی و اجتناب از تفرقه دعوت نموده، پراکندگی و تخاصم در جامعه را نتیجه پیروی از خطوات شیطان و عذابی الهی بر می شمارد.
در اهمیت حفظ وحدت همین بس که بخشی از رسالت پیامبران را داوری بین مردم به منظور رفع اختلافات جامعه بیان می کند.
وحدت چونان سدی در برابر نفوذ دشمنان و بدخواهان و مرحمی برای تسکین دردها و انگیزه ای برای تحمل سختی ها وحوادث پیش روی جامعه است.
این روزها تلاش برخی فرصت طلبان برای ایجاد اختلاف بین اهالی شریف و ولایت مدار استان های سمنان و مازندران ، بهانهای به دست برخی رسانهها و گروه ها و جریانات خاص سیاسی داده است تا با هدف اختلاف افکنی داخلی و تبیین اندیشههای انحرافی خود، در فضای مجازی و رسانه ای دامن بزنند.
این جریان رسانهای، که زاییده تفکّرات برخی جریانات خاصّ سیاسی در کشور است، با طرح برخی اتهامات و جوسازی در راستای رسیدن به اهداف خود در حال دامن زدن به اختلاف افکنی داخلی بین مردم شریف دو استان سمنان و مازندران هستند.
استان سمنان به سرزمین گویش ها و لهجه ها در کشور شناخته می شود و به لحاظ گستردگی و تحولات عوامل جغرافیایی، تاریخی و فرهنگی، از تعدد و تنوع گویشها و لهجههای خاصی برخوردار است.
حضور ۸۰ هزار مازنی زبان در استان سمنان و حضور ۴۰ هزار مازنی زبان در شهرستان سمنان و اختصاص نیمی از جمعیت ۵۰ هزار نفری شهرستان مهدی شهر به مازنی زبان ها باعث گردیده که اهالی دو استان سمنان و مازندران سالهای متمادی با هم تعامل نزدیک داشته باشند.
بخش اعظمی از توابع شهرستان مهدیشهر در حالی به زبان مازنی تکلم می کنند که نیمی از جمعیت این شهرستان را تشکیل می دهند و جدا نمودن این ظرفیت مهم جفا به توسعه و آبادانی شهرستان می باشد.
انتخاب آیت الله رئیسی با روحیه فساد ستیزی و مبارزه با رانت خواری و بی عدالتی، بارقه امید را در میان مردم برای حل مشکلات زنده کرده است.
به دنبال تغییرات مدیریتی در سطح کلان و روی کارآمدن نیروهای انقلابی و ارزشی و گرفتن سکان هدایت مسئولیت ها به ویژه در استانها، برخی فرصت طلبان و جریانات خاص سیاسی با طرح برخی اتهامات و دامن زدن به قومیت گرایی به دنبال ایجاد اختلاف و جلوگیری از انتصابات برمدار نیروهای ارزشی و شایسته سالاری هستند.
استان سمنان و شهرستانهای تابعه آن از دیر باز دارای نخبگان و شایستگانی بوده که سراسر عمر بابرکتشان را در استان سمنان و با گویش مازنی سپری کردند و کم نیستند کسانی که هم اکنون نیز در اقلیم استان سمنان دارای سجایای اخلاقی و مدیریتی ، دلسوز ، ولایتمدار، انقلابی که امکان خدمت مناسب را در عرصه های مختلف داشته و دارند و عقل سلیم و حکمت اقتضا دارد تا از ظرفیتهای موجود برای حل مشکلات کشور بهره ببریم و تنها در سایه اتحاد و به دور از تنگ نظریها امکان رشد و توسعه فراهم خواهد آمد.
بدون تردید تفرقه، پیامدها و آثار مخربی در بین جوامع دارد و دامن زدن به نفرت پراکنی و اختلافات قومی ابزار مورد استفاده برخی فرصت طلبان برای تبیین اندیشههای انحرافی خود است.
باید در این شرایط همه به فکر وحدتآفرینی، امیدآفرینی و آرامشبخشی باشیم و برخی افراد خواسته یا ناخواسته از روش و سیره اهل بیت عصمت و طهارت (ع) تبعیت نکرده و حرفهایی مطرح می کنند که بوی تفرقه و اختلاف می دهد.
و من الله توفیق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: نام حضرت زهرا (س) در عالم گرهگشا است
رئیسجمهور:
🔹همه عالم در محضر صدیقه طاهره (س) است. ضمن اینکه کار میکنیم بدانیم باید توکل به خدا کنیم و توسل کنیم به اهلبیت به ویژه حضرت صدیقه طاهره (س)
🔹خود بنده در پروندههای سنگین اگر موانعی وجود داشت و هرجا گرفتار میشدم به حضرت زهرا (س) توسل میکردم؛ نام صدیقه طاهره (س) در عالم گرهگشا است.
💢 ایام فاطمیه
💠 سوال:
چه روز هایی ایام فاطمیه محسوب می شود؟
✍🏻 پاسخ:
مناسب است روز شهادت سیزدهم جمادی الاول ( 27 آذر1400) و سوم جمادی الثانی (16دی 1400) و یکی دو روز قبل و بعد از آن را به عنوان ایام حزن و عزای صدیقه کبری (سلام الله علیها) مراعات کنند.
🔺 بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
📎 #احکام
📎 #احکام_عزاداری
📎 #ایام_فاطمیه
🔻جرم مردم مدینه بعد از پیامبر این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند!
🔻آیا ما حاضریم بهخاطر اقتصاد مقاومتی یا فرزندآوری، مدل زندگیمان را تغییر دهیم؟
➖ گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز، وضع عادی زندگیمان را تغییر دهیم
➖ خیلی از دینداران حاضر نیستند دین تمام شئون زندگیشان را در بر بگیرد
➖مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کرد. مشکل اصلی این بود که مردم در صحنۀ «ابتلا» پای کار نیامدند.
➖ گاهی در صحنۀ «ابتلا» لازم است عمل اجتماعی خاصی انجام دهیم که جزو واجب یا حرامهای مشخص نیست
➖ سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم
🔘 مسئلۀ معنویت و بندگی خدا از جانب اکثر انسانها بهعنوان یک امر فرعی در زندگی بشر تلقی میشود و مردم معمولاً بندگی خدا را در متن زندگی خودشان قرار نمیدهند بلکه در حاشیه زندگی قرار میدهند. «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَعْبُدُ اللهَ عَلى حَرْفٍ»
🔘 مردم غالباً زندگی خود را بر اساس نیازهای غریزی و منافع و مضار فوری تنظیم میکنند و حتی بسیاری از دینداران هم حاضر نیستند اجازه بدهند که دین، تمام شئون زندگی آنها را در بر بگیرد.
🔘 بلافاصله بعد از رسول خدا(ص) تفکرات سکولار در جامعه حاکم شد. البته بسیاری از مناسک و عقاید دین را حفظ کردند اما وقتی دین میخواست به صورت جدی وارد زندگی مردم بشود و معادلات قدرت و اقتصاد را شکل بدهد، همانجا در مقابل دین ایستادند.
🔘 قبل از بعثت نبوی هم، علت مخالفت با پیامبر(ص) بیشتر از همین جنس مخالفتها بود؛ مشکل آنها این بود که دین میخواست بیاید در مناسبات اجتماعی و در معادلات قدرت قرار بگیرد.
🔘 مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کنیم. مشکل اصلی در فاطمیه این بود که مردم در صحنۀ ابتلا و امتحان، پای کار نیامدند. مسئله اصلی، مذهبیهایی هستند که نمیگذارند دین در تمام شئون زندگی و مناسبات اجتماعیِ آنها نفوذ کند و اثرات خود را نشان بدهد.
🔘 در دین، یکسری حلالها و حرامهای بَیّن وجود دارد که بسیاری از دینداران حاضرند رعایت کنند، ولی دین، فقط اینها را از ما نمیخواهد، بلکه دین در صحنۀ «ابتلا» یک وظایفی را برای ما تعیین میکند.
🔘 مثلاً شما در شرایط عادی، هفتهای یکبار به پدر و مادرت سر میزنی، ولی اگر آنها به یک بیماری خاص مبتلا بشوند، در این صحنۀ ابتلاء دیگر کافی نیست که هفتهای یکبار به آنها سر بزنی و شاید لازم باشد هر روز از آنها مراقبت کنی.
🔘 «ابتلا» یعنی تکلیف خاص در موقعیت خاص. یک نمونهاش همان جملۀ امام(ره) است که فرمود حفظ نظام از نماز واجب تر است...
🔘 گاهی در صحنۀ ابتلا لازم است یک عمل اجتماعی خاص را انجام بدهیم که جزو کارهای واجب یا حرامِ خیلی مشخص(مثل نماز) نباشد. اما خیلیها چون این ابتلا، جزو واجباتِ مشخص نیست، راحت آن را پشت گوش میاندازند و انجام نمیدهند.
🔘 فرزندآوری یکی از مسائل مهم جامعۀ امروز است. آیا ما حاضریم به خاطر این مسئله مهم، فرم زندگی عادی خود را تغییر بدهیم؟ کمااینکه رسولخدا(ص) بعد از بعثت، و بعد از هجرت، وضع زندگی عادیِ مردم را تغییر داد.
🔘 گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز جامعه، وضع عادی زندگی خود را تغییر بدهیم. مردم مدینه هم بعد از رحلت پیامبر(ص) جرمشان این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند.
🔘 سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم. مثلاً رهبر جامعه دینی تعیین میکند که مرز جهاد با دشمن در عرصۀ اقتصاد است و ضرورت «اقتصاد مقاومتی» را مطرح میکند و اقتصاد مقاومتی هم بدون مشارکت مردم شکل نمیگیرد.
🔘 آیا ما برای اقتصاد مقاومتی، کار و زندگی عادی خودمان را تغییر دادیم و برای رونق تولید، سراغ ایجاد تعاونی و تولیدی رفتیم؟ آیا ما هیئتیها و مسجدیها و بسیجیها، از کار کارمندی دست کشیدیم و سراغ فعالیتهای مولّد رفتیم؟ آیا همۀ ما سرمایههای خودمان را در این عرصه آوردهایم؟
🔘 حالا که این کارها را نکردهایم، آیا خودمان را مقصر میدانیم و فکر میکنیم جنایت کردهایم؟ نه! خُب مردم مدینه هم میگفتند «ما که جنایت نکردیم، فقط در خانه نشستیم و کاری انجام ندادیم!»
👤علیرضا پناهیان
🚩 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی - ۱۴۰۰.۰۹.۲۵
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۸۱ قرآن کریم ( آیات ۲۰ تا ۲۳ سوره مبارکه نساء)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَشرافُ اُمَّتی حَمَلةُ القُرآنِ» شریفان امت من حاملان قرآنند. (خصال صدوق ۱/۷)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چرا دعای غریق بخوانیم؟؟؟
-توصیه آیت الله بهجت به رهبر انقلاب
برای خواندن دعای غریق
#مقام_معظم_رهبری
يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ
ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِك.
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
#معارف_قرآنی