🔰 نظر مراجع تقلید و علما درباره شهادت به ولایت در اذان و اقامه چیست؟
🔻 نظر مراجع تقلید معاصر:
▫️- حضرت امام خمینی (ره): «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست ولی خوب است بعد از «اَشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله خامنهای: گفتن «اَشْهَدُ اَنَّ عَلِیّاً وَلیُّ اللهِ» به عنوان شعار تشیّع خوب و مهم است ولی جزء اذان و اقامه نیست و باید به قصد قربت مطلقه گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله سیستانی: «أَشْهَدُ أنَّ عَلِیاً وَلی الله» جزء اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از «أَشْهَدُ أنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ الله» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله مکارم شیرازی: «اَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِیُّ اللّٰهِ» (یعنی گواهی میدهم که علی ولیّ خدا بر همهی خلق است) جزء اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از «اَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد تبرّک گفته شود، لکن به صورتی که معلوم شود جزء آن نیست.
▫️- حضرت آیتالله شبیری زنجانی: سزاوار است پس از «أشهد أنّ محمداً رسول الله» به قصد تبرّک و تیمّن، شهادت به ولایت و امامت بلافصل حضرت امیرالمؤمنین و سایر معصومین (علیهم السلام) به نحوی که جزو اذان و اقامه محسوب نگردد، ذکر شود. و بیتردید اگر در شرایطی ترک این شهادت موجب تضعیف ولایت و تشیع گردد، ذکر آن لازم است.
▫️- حضرت آیتالله وحید خراسانی: «اشهد انّ علیا ولیّ اللّه» جزء اذان و اقامه نیست، ولی چون ولایت آن حضرت مکمّل دین است، شهادت به آن در هر حال و از جمله بعد از «اشهد انّ محمّدا رسول اللّه» از أفضل قربات است.
▫️- حضرت آیتالله سبحانی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزو اذان و اقامه نیست ولی خوب است بعد از أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّهِ ، به قصد قربت مطلقه و زینت اذان و اقامه گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله خوئی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از "أشهد أن محمداً رسول الله" به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله بهجت: بعید نیست مستحب بودن اقرار به ولایت امیر المؤمنین علی بن ابی طالب - علیه السّلام - در اذان، در صورتی که به نیت مطلوب بودن گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله فاضل لنکرانی: جزو اذان و اقامه نیست ولی خوب است بعد از اشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رسُولُ اللّٰهِ به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله میرزا جواد تبریزی: شهادت بر ولایت علی علیه السلام و اولاد طاهرینش جزء اذان و اقامه نیست، لکن شعار شیعه شده است، در اذانی که در مجامع عمومی گفته میشود نباید شهادت بر ولایت ترک شود، اما در حال فرادی و مثل آن، ترک کردن مانعی ندارد، و الله العالم.
▫️ - مرحوم حضرت آیتالله صافی گلپایگانی: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِی الله» جزو اذان و اقامه نیست، ولی خوب است بعد از «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله»، به قصد قربت گفته شود.
متن کامل:
https://hawzahnews.com/xbM8c
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔻 دقایقی قبل،
✳️ رئیس جمهور با آیت الله ناصری دیدار کرد
□ حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در سفر یک روزه خود به اصفهان، باحضور در منزل آیتالله ناصری دولت آبادی، با این استاد برجسته اخلاق حوزه دیدار و گفتگو کرد.
◇ آیتالله ناصری دولت آبادی، سالیان متمادی در مسجد کمرزرین اصفهان به بیان معارف اهل بیت (ع) میپردازد و تولیت مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) را هم برعهده دارد.
@hawzahnews
✳️ ضرغامی: روحانیت در پایین ترین سطح معیشت زندگی است
#حوزه/ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: امروز در فضای مجازی به دلیل عملکرد بعضی ها، فشار سنگینی بر روحانیت وجود دارد، ولی روحانیت در پایین ترین سطح معیشت زندگی میکند.
https://hawzahnews.com/xbM8h
@hawzahnews| حوزهنیوز
🔻حجتالاسلاموالمسلمین، تقوی در جمع طلاب و روحانیون اصفهان:
❇️ امروز زمان جنگ اذهان و شلیک شایعه، تهمت و دروغ است | جهاد تبیین راهکار پیروزی است
◻️ در جنگ رسانه ای دشمن، مسئول در نگاه مردم سالم نیست، متاسفانه فقط کمبودها، سیاهی ها، فقر و بدبختی در رسانه ها بازتاب پیدا میکند.
◻️ قصد دشمنان با ابزار رسانه این است که این ملت را از نظام جدا کنند و مردم علیه روحانیت و انقلاب شعار بدهند، براین اساس دستاوردهای نظام را نشان نمیدهند.
https://hawzahnews.com/xbM89
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🌄 یادمون نمیره این هرزه وطن فروش تربیت یافته کدام جریان سیاسی است.
📬 کانال ما را به دوستان و آشنایان معرفی کنید و در ثواب نشر مطالب شریک باشید
مقاومت تا ظهور👇👇👇
🔶🔶🔶🔶🔶🔶
🔹نتیجه جنایات داعش
⬅️انحراف فکری
🔹نتیجه جنایات خوارج
⬅️انحراف فکری
🔹نتیجه جنایات منافقین
⬅️انحراف فکری
🔹نتیجه فتنه ۸۸ و غربگرایی
⬅️انحراف اصلاح طلبان
🔴انحراف عقیدتی اصلاح طلبان عاقبتی جز 👇
🔹وطن فروشی
🔹فساد و اختلاس
🔹خیانت و دین ستیزی نخواهد داشت
✍سید حسین
🅾فامیلی با پیامبر (ص) ملاک حق نیست🅾
✅إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِيمَ لَلَّذِينَ اتَّبَعُوهُ....."
🔵 نزدیکترین مردم به حضرت ابراهیم (ع) کسانی هستند از آیین او پیروی کزدند .....
(آل عمران ۶۸)
✳️( پیوند فامیلی) با ابراهیم (ع)(انبیاء) هیچ امتیاز و برتری ندارد، نزدیکترین افراد به ابراهیم (ع) کسانی هستند که از دین او پیروی کردند.
1⃣حفصه دختر خلیفه دوم ،عایشه دختر خلیفه اول ،ام حبیبه دختر ابوسفیان و خواهر معاویه ، همسران پیامبر (ص) بودند،
2⃣همسران حضرت نوح و هود پیامبر (ع) با راه حقیقت انبیاء مخالفت کردند
3⃣همسران امام حسن (ع)(جعده) و امام جواد(ع)( ام فضل) قاتلان آن دو امام مظلوم (ع) شدند.
4⃣اباذر، عمار، سلمان مقداد و....هیچ نسبتی با پیامبر (ص) نداشتند ولی از نزدیکترین یاران رسول خدا (ص) بودند
5⃣خانواده امام خمینی (ره) و شهید مطهری و....بودن امتیاز نیست❌
✅اطاعت از امام رحمةالله ملاک نزدیکی است.
✅( سید حسن نصرالله، شیخ زکزاکی ،سید بدر الدین ،شیخ نمر،شیخ عیسی قاسم و....)،شهدای اسلام در واقع ..اینها خانواده امام رحمةالله هستند.
✍سید حسین. کانال این روزها
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ماجرای سریالهای نمایش خانگی و سرویسهای جاسوسی ☝️☝️☝️
⚠️نحوه ی فرهنگ سازی
✅بسیار قابل تأمل 👌👌
هوشیار باشیم.....⚠️
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این یک فتوای شرعی است.جدی بگیرید.
✅خداوند نخواهد گذشت از کسانی که با قلم و بیانشون روحیه انقلابی مردم رو تضعیف کنند...
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدئو_موزیک
#سلام_یا_مهدی نسخهی بحرینیِ عهدِ جهانیِ #سلام_فرمانده
💫 اینکه قلبها یکی شدهاند!
اینکه فارغ از نام و اعتبار و قوم و فرهنگ... به خواستنی همگانی افتادهاند!
اینکه در این اجتماع قلوب، بشر نقشی نداشته است!
اینکه شیطان از چهرهی نفاق خارج شده و به دست و پا زدنهای روشن رسیده!
و اینکه ... صفکشیها در حال جدا شدناَند؛ و مردم یا نور میخواهند، یا در صف تاریکیپرستان قرار میگیرند؛
یعنی بایـــــد زودتر آماده شوم!
یعنی، بوی پیراهنِ کسی میآید!
سلام یا مَهــــدی ✋
⚠️فرقه های نوظهور برای دستیابی به اهداف خود از شیوه هایی مختلف و متعدد استفاده میکنند‼️
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ در طول تاریخ افراد زیادی با ادعای پیغمبری (مانند مسیلمه کذاب ) امامت (مثل جعفر کذاب ) ارتباط با امام زمان (عج )و غیره به دنبال سوء استفاده از احساسات معنوی و مذهبی مردم بوده اند .
🔷 در عصر ما نیز این موضوع در قالب مدعیان عرفان ظاهر شده و البته بسیار پیجیده تر از گذشته می باشد .
🔶 به ویژه این که جهان وارد دوره ای شده که مردم در حال بازگشت به معنویت می باشد (هر چند عده ای در این میان بی راهه را انتخاب کرده اند ) و این امر باعث افزایش سر بر آوردن مدعیان دروغینی شده که مخاطبان زیادی را جذب کرده اند .
🔷 مطابق با برخی از آمارها تعداد فرقه های عرفانی نوپدید در سال 1991 بالغ بر 300 تا 350 مورد بوده است.
🔶 این در حالیست که مطابق با آمار ارائه شده توسط سایت ویکی پدیا، شمارگان این فرَق در حدود سال 2008 و 2009 ، به 2500 مورد رسید در سال ۲۰۱۰ برخی از کارشناسان صحبت از وجود ۱۰هزار فرقه به میان آوردهاند،و در حال حاضراین تعداد این فرقه ها چند برابر شده.
🔷 بنابر اطلاعات موجود استکبار به دلیل ناامیدی از دین ستیزی ایرانیان به فرقه سازی ، ایجاد و حمایت از نحله های انحرافی پرداخته است .
🔶 گسترش روز افزون فرقه های نوظهور و تبلیغات فرقه های انحرافی قبلی مانند وهابیت ،بهائیت ،تصوف و..... مؤید تلاش مستمر و پیگیر دشمنان در این عرصه بوده و عدم چاره اندیشی در این حوزه وضعیت تهدید زایی موجود را به شکل جبران ناپذیری تشدید خواهد کرد .
🔷 از این رو موضوع رواج نحله ها و عرفانهای کاذب در جامعه و جذب افراد نا آگاه در این گرداب از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است .
🔶 گسترش نحله های انحرافی و عرفان های کاذب در واقع امنیت دین و فرهنگ جامعه را هدف قرار داده و زمانیکه پای بیگانگان در میان باشد می تواند باعث اخلال در امنیت ملی نیز بشود.
♦️ در همین راستا این نوشتار در نظر دارد روشهای تبلیغ اینگونه فرقه ها را بازشناسی کند .
🔻 شیوه های تبلیغ معنویتهای نوظهور
🔷 معنویت های نوین برای دستیابی به اهداف خود از شیوه هایی مختلف و متعدد استفاده میکنند، به این بیان که هر فکر و عقیده ای که بخواهد جای خود را در بین مردم یک منطقه باز کند، می بایست؛ برای تبلبغ خود حرکتی مؤثر داشته باشد.
🔶 امروزه وقتی کالایی جدید به بازار می آید، در ابتدا تبلیغات گسترده و فراوانی را از آن کالا شاهدیم، تا این کالا را برای مردم معرفی کرده و بشناسانند.
🔷 در مورد عرفان های نوظهور نیز کار به همین شکل پیش می رود، یعنی آنها هم برای پذیرش مردم نسبت به خود نیاز به تبلیغ دارند.
🔻 اما شیوه های تبلیغ عرفان های التقاطی و کاذب اشکال مختلفی دارد که به بررسی برخی از آنها می پردازیم.
🔻 تبلیغ بهترین بودن
🔷 امروزه در دنیای تبلیغات شاهد هستیم که؛ وقتی کالایی مورد تبلیغ واقع میگردد، آن کالا به عنوان بهترین در مورد خودش معرفی میگردد، به عبارت دیگر میخواهند این گونه تبلیغ کنند که؛ این جنس در برابر هم جنس های دیگرش از همه بهتر است.
🔶 در معنویت های نوظهور نیز شاهد چنین مطلبی هستیم که؛ هر کدام از آنها راه و روش خود را بهترین راه برای رسیدن به مقصود می دانند حال یا با نفی و نقد روشهای متداول و یا بدون آن.
🔻 باور ستیزی
🔷 یکی دیگر از راه های تبلیغ معنویت های نو پدید، باور ستیزی است، باور و اعتقادات مردم چیزیست که؛ مردم با آن زندگی میکنند و همیشه برای آن هزینه هایی هم پرداخت کرده اند، و این باورهاست که مردم را برای حفظ آن به جبهه و جنگ می کشاند، کتاب و مقاله می نویسند و ...
🔶 اما اگر بشود این باور را از مردم بگیرند، میتوانند عقیده و باور جدید را به آنها تبلیغ کنند.
♦️ از این رو معنویت های نوین به دنبال باور ستیزی و مقابله با آنچه که به عنوان عقیده و باور نزد مردم است می پر دازند، آن هم با تردید افکنی و ایجاد شک و شبهه در آنچه که باور مردم است.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/antihalghe