🔴 ترور شخصیت دولت و مجلس بازسازی یک نقشه پس از ۱۱ سال
👤 #محمد_ایمانی
🔹ادعای یک نماینده نزدیک به حلقه انحرافی درباره واگذاری خودروی شاسی بلند به ۷۵ نماینده برای منتفی شدن استیضاح وزیر صمت، در هئیت رئیسه مجلس بررسی و رسما کذب تشخیص داده شد.
🔸️نماینده مذکور ضمن عقیب نشینی، به هئیت رئیسه اعلام کرده که من نگفتم تحویل ادعایی خودروها برای پس گرفتن امضای استیضاح بوده است. او همچنین مستندی برای اثبات ادعای خود به هیئت رئیسه مجلس ارائه نکرد.
✅اکنون با دروغ از آب در آمدن ادعای مذکور، باید پرسید چه کسانی و با چه انگیزه ای کوشیدند ضمن انتشار دروغ مذکور، با یک تیر دو نشان را بزنند و مجلس و دولت انقلابی را یکجا ترور شخصیت کنند؟!
🔹️غیر از سایت وابسته به حلقه انحرافی، کدام شبکه سیاسی- رسانه ای به ادعای دروغ نماینده مذکور ظرف چند روز گذشته ضریب دادند؟ نشریات زنجیره ای وابسته به اشرافیت مدعی اعتدال و اصلاحات!
🔸️این همان جریان فاسدی است که اقتصاد کشور را در کام بحران فرو برد، رانت های بزرگ را پدید آورد و برخی زعمای آن، خاطره تلخ حقوق های نجومی، رانت های هنگفت، لفت و لیس ها و واگذاری های ویرانگر شرکت ها و کارخانه ها را به یادگار گذاشتند.
✅نقش آفرینی مشترک برخی عناصر همسو با حلقه انحرافی و جریان اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، ماجرای تلخ استیضاح وزیر رفاه و کار دولت دهم در مجلس هشتم (بهمن سال ۱۳۹۱) را در اذهان تداعی می کند.
🔹آن روز با تحریکات برخی عناصر مشکوک، دولت و مجلس (به ریاست احمدی نژاد و لاریجانی) چنان همدیگر را لجن مال و بی حیثیت کردند که ثمره آن را پنج ماه بعد، ائتلاف خاتمی و روحانی و شرکای حزبی همسو در انتخابات سال۱۳۹۲ چیدند؛ و آن هشت سال پر خسارت را بر کشور تحمیل کردند.
🔸️عجیب و درس آموز این که علی مطهری از آتش بیاران معرکه استیضاح بود؛ کسی که بعدها معلوم شد به خدمت مدعیان اعتدال و اصلاحات درآمده، و حال آن که به اصرار احمدی نژاد، در فهرست انتخاباتی جریان انقلابی قرار گرفته و به مجلس راه یافته بود!
💢 سوال و استیضاح، اگر بر مبنای حق و انصاف و مآل اندیشی باشد، حق مجلس است. در عین حال باید مراقب بود نفوذ طلبی اغیار، موجب آسیب به همدلی و هم افزایی میان دولت و مجلس نشود و تقابل را جای تعاون و هم افزایی مبتنی بر عقلانیت انقلابی و حل مشکلات مردم ننشاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یک کلاغ پرچم اسرائیل را به زیر کشید!
♦️در اتفاقی جالب که در شبکههای اجتماعی عربزبان فراگیر شده است، یک کلاغ پرچم اشغالگران را از روی میله پرچم کَند و بر روی زمین انداخت😁
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهیدی که پس از سالها از شهادتش جسد او همچون ساعت شهادتش تازه تفحص شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🍁🍂🍁🍂🍁
🎥⭕️ نخست وزیری که سر سفره رنگارنگ ناهار ننشست و منزلش کولر نداشت‼️
✅ روایتی از ساده زیستی #شهید_رجایی
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره آتشین در شبکه انگلیسی: ما تاریخ بردهداری، استعمارگری و نسلکشیهایمان را فراموش کردهایم!
«ناریندر کاور» روزنامهنگار انگلیسی_هندی به مناسبت جشن "سنت جورج" در انگلیس:
انگلیس سرکوبگر بوده و چیزی برای جشن گرفتن ندارد، شما باید تصدیق کنید که انگلیس چقدر نسل کشی، استعمار و دزدی در کارنامهاش دارد، شما چشم و گوشهایتان را بر روی این جنایات بستهاید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جهنم رفتن چند سرباز آمریکایی در ایامی که در افغانستان لنگر انداخته بودند
دلتان همیشه خنک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشکهای مادر شهید آمر به معروف سبزوار/ پسرم چاقو خورده بود اما باز از دختر مردم دفاع میکرد
🔸حمیدرضا الداغی ۸ اردیبهشت زمانیکه میخواست مانع مزاحمت اراذل و اوباش برای ۲ دختر سبزواری بشود براثر ضربات متعدد چاقو به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظه تلخ اطلاع فرزندان شهید شهرکی از شهادت پدر و مادرشان
🔹شهید شهرکی رئیس پلیس آگاهی انتظامی شهرستان سراوان بود که صبح امروز به همراه همسرش در یک اقدام کور مسلحانه در یکی از خیابانهای این شهرستان مورد هدف گلوله قرار میگیرد و در این حادثه هر دو به فیض شهادت میرسند.
🔹از وی یک دختر ۱۶ ساله و یک پسر۱۵ ساله به جا مانده است.
🔹️ترور شهید سلیمانی در بابلسر، زیر گرفتن یک روحانی در مرزداران تهران، سوءقصد به دو طلبه در قم؛ میدونید چرا؟؟!
🔹️ چون ایام جذب طلاب حوزه است و میخوان بترسونند.
همینقدر از این لباس میترسند،
وقتی دیدند آرمان کتاب های طلبگی همراهشه ،بیشتر زدن و بیشتر وحشی شدن
حتی از کتاب های طلبگی هم نفرت دارن؛
ولی نمیدونند که
ما به این اعتقاد داریم
بکشید مارا ملت ما بیدار تر می شود...
#جهاد_تبیین