🔰 اهمیت پرداخت فطریه...
✨ مُعَتِّب پیشکار امام صادق علیه السلام میگوید حضرت به من فرمودند:
✨ اذْهَبْ فَأَعْطِ عَنْ عِيَالِنَا الْفِطْرَةَ وَ عَنِ الرَّقِيقِ وَ اجْمَعْهُمْ وَ لَا تَدَعْ مِنْهُمْ أَحَداً فَإِنَّكَ إِنْ تَرَكْتَ مِنْهُمْ إِنْسَاناً تَخَوَّفْتُ عَلَيْهِ الْفَوْتَ.
❓قُلْتُ وَ مَا الْفَوْتُ؟
✨قَالَ: الْمَوْتُ.
✨ زکات فطره خانواده و غلامان ما را حساب کرده و پرداخت کن و همه را در نظر بگير و از آنها كسی را فراموش نكن چرا كه اگر فردی از آنها را ترک كنی و از طرف او فطریه نپردازی من ترس از فوت او دارم.
❓عرض كردم: منظورتان از فوت چيست؟
✨حضرت فرمودند: [فوت یعنی] مرگ.
📚 کافی ج ۴ ص ۱۷۴
✍ مرحوم علامه مجلسی میفرماید: از این روایت فهمیده میشود زکات فطره برای حفظ جان انسان است، همانطور که زکات مال برای حفظ مال است. مرآة العقول ج۱۶ ص۴۲۴
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 مختصر زتدگی شیخ بهایی رضوان الله تعالی علیه
توضیحات کامل الصناعة در مورد تب دق ، تب یوم و تب عفونت:
⭕️قد مثل جالينوس على هذه الثلاث حميات بأمثلة متشاكلة فقال:
❎«إن مثل حمى يوم هو مثل هواء حار يملأ به زقاً فيسخن ذلك الزق بسخونة الهواء كذلك الروح إذا أسخنت القلب و سائر البدن،
❎و مثل حمى العفونة مثل ماء حار يملأ به إناء بارد فيسخن ذلك بسخونة الماء، كذلك إذا سخنت الأخلاط تنفذ سخونتها إلى القلب و إلى جميع البدن،
❎و مثل حمى الدق مثل إناء حار صب فيه ماء بارد فيسخن الماء من سخونة الإناء كذلك الأعضاء الأصلية إذا سخنت سخنت جميع أعضاء البدن».
و اللّه تعالى أعلم .
📕كامل الصناعة الطبية، ج2، ص: 243.
کتاب تاریخ پزشکی ایران.
اثر سیریل الگود.
ایشان می گوید آخرین میخ تابوت طب سنتی ایران را در سال 1911 کوبیدیم. و درست یک سال قبل از آن، در سال 1910 در آمریکا، طب طبیعی، توسط ترفندهای فریبکارانه راکفلر و اندرو کارنگی به کلی به محاق می رود.
این دو نفر سراغ بازار درمانی و پولساز چین هم می روند، ولی در چین بدلیل اصالت طب طبیعی، موفق نمی شوند، که بطور کامل طب طبیعی را به محاق ببرند.
❎❎❎❎❎❎❎❎❎