فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من از یادت نمیکاهم...
@atefe_khorrami
طرف ،سالها پیش از همسرش جدا شده،همسر دیگه ای گرفته و از او صاحب فرزند هم هست؛این نه خلاف شرعه نه اخلاق و نه عرف!!
#عراقچی
#منافع_ملی
#التماس_شرف !
@atefe_khorrami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنده از خودم کلامی نمیگویم ؛
صرفا سخنان کسی را نشر میدهم که حاج قاسم سه بار قسم جلاله خورد که از شئونات عاقبت به خیری در مسیر "او"بودن است :
امام خامنه ای:"آن کسی که ندای تفرقهی بین شیعه و سنی را سر میدهد و به بهانهی مذهب، میخواهد وحدت ملی را به هم بزند، چه شیعه باشد و چه سنی، مزدور دشمن است؛ چه بداند، چه نداند!! گاهی بعضیها مزدور دشمنند و خودشان نمیدانند"!!
حالا خودتان با عقلانیت انقلابی تان بروید بگردید ببینید هر مداحی هر شاعری هر منبری ای که در مسیر تفرقه گام برداشت یا از اینکه کسی بی پروا تفرقه افکنی کرد ، شاد شد و او را حمایت کرد ،بدانید که بداند یا نداند مزدور دشمن است!!
حتی اگر در دیدارهای رهبری صف اول نشسته بود ،حتی اگر مدح هایش در وصف علی بن ابیطالب و صدیقه طاهره زبانزد عام و خاص شده بود!!!
والله بالله تالله ،مولا شیعه بصیر میخواهد!
شیعه زمان شناس!
شیعه دشمن شناس!
شیعه مطیع ولی!
و نکته آخر اینکه:
هرجا رگ گردنمان خارج ازمعیارهای رهبر جامعه باد کرد،یعنی زنگ خطر اینکه ما بالقوه استعداد خوارج شدن داریم!!
والسلام !
✍️عاطفه خرّمی
@atefe_khorrami
اونجا که نادر ابراهیمی میگه:
یک بهار دل به هزار بهار طبیعت می ارزد...
@atefe_khorrami
هم از تو هم از زائرانت می هراسند
از عکس و از نام ونشانت می هراسند
عاطفه خرّمی
@atefe_khorrami
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقیقت فرودگاه مهرآباد از دوربین مدار بسته؛
دلم برای آن روحانی و آبروی خودش و خانواده اش سوخت که چطور با داستان سرایی دروغ رسانه های دشمن ،و ساده لوحی و زود باوری مخاطبین آن شبکه ها ،واقعیت وارونه نشان داده شد!
@atefe_khorrami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما را به دعا کاش فراموش نسازند...
@atefe_khorrami
آدمها دوجا ماهیت حقیقی خودشونو نشون میدهند:
یکی در بزنگاه اختلاف نظرها
یکی هم در بزنگاه تنهایی ها و رنجها
@atefe_khorrami