هدایت شده از بصیرت ظهور
برخی از سلبریتیهای پرحاشیه وآشوبطلب که ازکاربیکار شدهاندبه بهانه جمعآوری کمک به مردم زلزله زده خوی،شماره حساب اعلام کرده تامخارج خارج گردی خانواده خود را از این طریق تامین کنند. متاسفانه این کلاه گشاد قبلا در زلزله سرپل ذهاب و ... نیز از طریق همین سلبریتیها سر مردم رفته است.
"فرهاد نظریان"
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ فیلسوف و ریاضیدان یا جاسوس؟!
1⃣ نام ٣ فیلسوف بزرگ قرن بیستم در کادر رهبری بزرگترین عملیات #جاسوسی تاریخ معاصر به چشم میآید: لُرد برتراند راسل، جیمز برنهام و ژاک مارتین.
2⃣ آنان از سال ١٩۴٨ میلادی به #سازمان_سیا ملحق شدند.
3⃣ #برتراند_راسل (۱۸۷۲ - ۱۹۷۰)، فیلسوف، منطقدان، ریاضیدان، مورخ و جامعهشناس بریتانیایی بود که در قرن بیستم میزیست.
4⃣ این مشهورترین فیلسوف #یهودی و ملحد جهان، وقتی در سال ١٩۵٠ جایزه #نوبل_ادبیات را گرفت، سازمان سیا نیز او را به ریاست افتخاری #کنگره_آزادی_فرهنگی برگزید که در مقام اصلیترین سازمان #روشنفکری برای فروپاشی بلوک شرق عمل میکرد.
5⃣ راسل تا سال ١٩۵٢ با نظر #شورای_برنامهریزی_روانی در مقام خود ابقا گشت و سپس برای یک دوره ۴ ساله دیگر در سمت خود باقی ماند.
6⃣ وزارت خارجه انگلستان یک بار روی پرونده راسل نوشت: «یکی از موذیترین خُلهای کشور»!
📚 پیام فضلینژاد، ارتش سِرّی روشنفکران، بهنقل از:
📚 A) Baldwin, Paul. “Bertrand Russell aide wins libel damages”. The Guardian, 10 November 1999.
📚 B) Saunders, Frances. The Cultural Cold War: The CIA and the World of Arts and Letters, p 373.
🌐 برای مطالعه اظهارنظر وزارت خارجه انگلیس و دیگر اسناد درباره برتراند راسل، نک:
📚 Barry Feinberg & Ronald Kasrils. Bertrand Russell’s America: His Transatlantic Travels and Writing. Vol. i. London: 1973.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 https://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/5610
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ روچیلدها و وودرو ویلسون (١)
🌍 سال ١٩١٣ / حق السکوت!
1⃣ در ۴مارس، #وودرو_ویلسون بهعنوان ٢٨مین رئیسجمهور ایالات متحده انتخاب میشود.
2⃣ مدت کوتاهی بعد، یک #یهودی بهنام #ساموئل_آنترمایر از دفتر حقوقی «گوگنهایم، آنترمایر و مارشال» در کاخ سفید با ویلسون دیدار میکند.
3⃣ او تلاش میکند تا بهخاطر رابطهٔ نامشروعی که ویلسون در زمان فعالیتش بهعنوان استاد دانشگاه پرینستون با همسر یکی از اساتید آن دانشگاه داشته بود، مبلغ ۴٠هزار دلار از او حقالسکوت دریافت کند.
4⃣ رئیسجمهور این مبلغ را ندارد؛ بنابراین آنترمایر حاضر میشود تا این مبلغ را از جیب خود به آن خانمی که رئیسجمهور ویلسون با او رابطهٔ نامشروع داشته پرداخت نماید!!!
5⃣ بهشرط آنکه ویلسون نامزد پیشنهادیِ آنترمایر را در سِمَت #ریاست_دیوان_عالی ایالات متحده منصوب نماید، که ویلسون با این شرط موافقت میکند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ رئیسجمهور وودرو ویلسون بخاطر رابطهٔ نامشروعی که در زمان فعالیت بهعنوان استاد دانشگاه پرینستون با همسر یکی از اساتید آن دانشگاه داشت، به دام روچیلدها افتاد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ روچیلدها و وودرو ویلسون (٢)
🌍 سال ١٩١۶ / نوبتِ برندیس
1⃣ در ۴ژوئن، #لوئیس_برندیس یهودی، براساس توافق انجام شده، به سِمَت رئیس دیوانعالی منصوب میگردد. #قاضی_برندیس همچنین از سال ١٩١۴ در سِمَت رئیس کمیتهٔ اجرایی امور #صهیونیسم مشغول به فعالیت میشود.
2⃣ اواسط جنگ اول جهانی، آلمان با حمایت مالی بیشتر از سوی #روچیلدها نسبت به فرانسه، ایتالیا و انگلستان، در حال پیروزی است. این حمایتِ گستردهتر، به این خاطر است که روچیلدها تمایلی به پشتیبانی از #تزار روسیه ندارند و روسیه در جبههٔ فرانسه، ایتالیا و انگلستان است. کمی بعد حادثهای مهم اتفاق میافتد.
3⃣ در ١٢ دسامبر آلمان به انگلستان اعلام آتشبس میدهد. روچیلدها مشتاق هستند تا مطمئن شوند انگلستان این آتشبس را قبول نمیکند؛ چرا که آنان علیرغم بهراه انداختن این جنگ، هنوز هیچ برگ برندهای در دست ندارند.
4⃣ در حالیکه انگلستان مشغول بررسی پیشنهاد آلمان است، عاملِ روچیلدها یعنی لوئیس برندیس هیئتی #صهیونیستی را به انگلستان اعزام میکند تا به آنان وعده دهد آمریکا به طرفداری از انگلستان وارد جنگ خواهد شد؛ بهشرط آنکه انگلستان #فلسطین را به روچیلدها واگذار کند!
5⃣ روچیلدها برای محافظت از منافع عظیم تجاریشان در شرق، نیازمند سرزمینی مثل فلسطین بودند. آنان همچنین تمایل داشتند تا کشور خود را همراه با نیروی نظامی مستقل در آن سرزمین بر پا نمایند تا از آن بهعنوان نیروی متجاوز در برابر هر کشوری که منافعشان را به خطر میاندازد استفاده کنند.
6⃣ کمی بعد، انگلستان معامله در ازای فلسطین را میپذیرد و صیهونیستها در لندن با همتایان خود در آمریکا تماس میگیرند و این خبر را به آنان اطلاع میدهند.
7⃣ ناگهان روزنامههای اصلی در آمریکا که تا آن زمان به طرفداری از #آلمان مطلب مینوشتند، در چرخشی ١٨٠ درجه، تبلیغاتی را بهراه انداختند تا افکار عمومی آمریکا را بر ضد آلمانها تحریک نمایند؛ تبلیغاتی مثل اینکه: «سربازان آلمانی در حال کشتار پرستاران صلیب سرخ هستند» و «سربازان آلمانی دستان کودکان را قطع میکنند»!
8⃣ جالب اینکه #وودرو_ویلسون در همین سال بار دیگر بهعنوان رئیسجمهور انتخاب میشود. شعار انتخاباتی او این جمله است: «فردی را دوباره انتخاب کنید که فرزندانتان را درگیر جنگ نخواهد کرد»!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ لوئیس برندیس هیئتی به انگلستان میفرستد تا به آنان وعده دهد آمریکا به طرفداری انگلستان وارد جنگ خواهد شد؛ بهشرط آنکه انگلستان فلسطین را به روچیلدها واگذار کند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ روچیلدها و وودرو ویلسون (٣)
🌍 سال ١٩١٧ / فصل برداشت!
1⃣ ماشین جنگی #روچیلدها بهخاطر پیشنهاد صلح آلمان، با شدت هرچه تمام در آمریکا بهتکاپو افتاده است و تبلیغات ضدآلمانی را در رسانههای گروهی آمریکا منتشر میکند.
2⃣ این شرایط #وودرو_ویلسون را مجبور میکند تا تحت اوامر قاضیِ #یهودی دیوان عالی (لوئیس برندیس) از وعدهٔ خود به رأیدهندگان عدول نماید و در تاریخ ۶ آوریل، آمریکا را درگیر جنگ اول جهانی کند.
3⃣ بر اساس وعدهٔ روچیلدها به انگلستان در مورد ورود آمریکا به جنگ، آنان به این نتیجه میرسند تا سندی مکتوب را از دولت انگلستان مطالبه نمایند تا حمایت انگلیسیها را بهعنوان طرفِ معامله اثبات کند.
4⃣ در نتیجه، وزیرخارجهٔ انگلستان، #آرتور_جیمز_بالفور (که خود #یهودی است) پیشنویس سندی را تهیه میکند که به #بیانیه_بالفور معروف است.
5⃣ قسمتی از متن سند:
وزارت خارجه
٢ نوامبر ١٩١٧
لُرد روچیلد عزیز
بسیار خرسندم که از طرف حکومت اعلیحضرت، بیانیهٔ مزبور را بهنشانه حمایت از #آرمانهای_یهودی_صهیونیستی به شما ابلاغ نمایم... دولت اعلیحضرت از تأسیس وطنی برای مردمان #یهودی در #فلسطین حمایت میکند و نهایت تلاش خود را به کار میبندد تا تحقق این هدف را تسهیل نماید... ممنون خواهم شد اگر این بیانیه را به اطلاع فدراسیون #صهیونیسم برسانید.
ارادتمند شما؛ آرتور جیمز بالفور
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 https://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-politics/6620
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ کمیسیون سهجانبه (سهجانبهخواهی) (١)
💥 شناخت مجامع مخفی (قسمت پنجم)
1️⃣ پس از «شورای روابط خارجی»، که تنظیم مناسبات کلان سیاسی بین آمریکا و بریتانیا را در اختیار داشت و دو حزب جمهوریخواه و دمکرات آمریکا را در مسیر استراتژیهای کلان #مجامع_مخفی کنترل میکرد، #محارم پشتپرده با تأسیس #کمیسیون_سهجانبه، مدیریت کلان سه قطب اقتصادی و سیاسی مهم «آمریکایشمالی»، «اروپایغربی» و «ژاپن» را در دست گرفتند.
2️⃣ در ۱۹۷۳م به ابتکار #دیوید_راکفلر رئیس شورای روابط خارجی، رئیس #بنیاد_راکفلر و رئیس «چیس منهتن بانک»، سازمانی جداگانه بهنام «کمیسیون سهجانبه» تأسیس شد. راکفلر، کمک مالی اولیه را تا زمانی که کانال تغذیهٔ مالی آن بهوسیلهٔ #بنیادها فراهم شود، تأمین نمود و حتی اجلاسهای اولیهٔ کمیسیون را هم در ملک شخصیاش در نیویورک برپا کرد.
3️⃣ همراهان دیوید راکفلر در تأسیس این کمیسیون، #زبیگنیو_برژینسکی مشاور امنیت ملی جیمی کارتر و دیگر شهروندان مهم بخش خصوصی بودند. حدود ۳۰۰ عضو (در ابتدا ۲۰۰ عضو بود) از ردهٔ بازرگانان و بانکداران بینالمللی، حکومتها، مراکز علمی، رسانههای جمعی و... برگزیده شدند.
4️⃣ #نخبگان در ۱۹۵۴م با راهاندازی #بیلدربرگ، سازمانی تحت رهبری اروپا تأسیس کردند تا اتحاد آنگلوساکسونهای اروپا و آمریکا را در هدایت و کنترل نظام #سرمایهداری و حفظ منافع جهانی آن یاری دهد و بالأخره در ۱۹۷۳م با ایجاد مثلث «کمیسیون سهجانبه»، با قبول #ژاپن در باشگاه ملتهای پیشرفته، سعی در حفظ مدیریت طبقات حاکم «آمریکایشمالی»، «اروپایغربی» و «ژاپن» کردند. از همینرو، این اتحاد را «کمیسیون سهجانبه» و حاضران در میزگرد کمیسیون را #سهجانبهخواهان نامیدند.
5️⃣ برژینسکی در ۱۹۷۳م #جیمی_کارتر را به عضویت «کمیسیون سه جانبه» درآورد. در دوران ریاستجمهوری کارتر، بسیاری از مطالب مربوط به «کمیسیون سهجانبه» بَرملا شد و مورد بحثهای فراوانی واقع گردید و رسانههای گروهی به بحث دربارهٔ آن پرداختند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter