هدایت شده از الهی حسنم کردی احسنم گردان
درراستای دومین کنگره ملی 8000هزار شهید استان همدان
مراسم راهپیمایی وانزجار اهالی متدین و مردم انقلابی روستای قباق تپه از رژیم غاصب اسرائیل و اعلام حمایت وهمدردی با مردم مظلوم غزه با سخنرانی حجه الاسلام حسنی مدیر بنیاد شهید وامورایثارگران شهرستان کبودراهنگ برگزار گردید
در اتمام مراسم دیدار و سرکشی وتقدیم مدال سرو 2خانواده شهید روستای قباق تپه
با حضور جناب مظفری مدیرمحترم کمیته امداد شهرستان کبودراهنگ
وباحضور جناب سروان باقری مسئول ایثارگران سپاه ناحیه شهرستان
وباحضور مدیر بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان کبودراهنگ در روزپنچ شنبه مورخه 1402/07/27بعمل آمد.
🌹1-شهید رسول پیشدست روستای قباق تپه
🌹2-شهید علی حبیبی روستای قباق تپه
🌹بنیاد شهید وامورایثارگران شهرستان کبودراهنگ
https://eitaa.com/joinchat/74907855C81560308a4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاخام اسرائیلی: نباید هیچ کودکی را زنده گذاشت
سخنان این خاخام صهیونیستی را خوب نگاه کنید، این سخنان تاکیدی بر این است که قتل عام فلسطینیها از جمله کودکان و زنان و بمباران بیمارستان معمدانی بر اساس یک ایدئولوژی و تئوریپردازی صورت میگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/74907855C81560308a4
بای ذنب قتلت(تکویرآیه۹)
من اصبح ومن لم یهتم
بامورالمسلمین فلیس
بمسلم(پیامبراکرم ص)
می شود درغزه ظلم
بیشمار
می رسدهرلحظه
صوت انفجار
بمب وموشک در
خیابان های آن
غرقه درخون پیکر
خردوکبار
کودکان خوابیده اند در
خاک وخون
وامصیبت زین جفای
ماندگار
بمب ممنوعه وبمب
فسفوری
می زند دشمن بطور
آشکار
این همه جوروجفا
براهل آن
می شود ازدشمنان
نابکار
کربلا تکرارآن باشد
عیان
کشته هاتعداد شان
چندین هزار
مادران درداغ فرزندان
خود
بی قرارند،بی قرارند،
بی قرار
در میان قطعی آب و
غذا
سهم مردم دیده های
اشکبار
بمب ها اهدائی
بایدن بود
وان جنایت پیشه ی
فرعون تبار
بمب آتش زابه غزه
می زند
آن که عاجزمانده اندر
کارزار
معمدانی قتلگاه
مسلمین
آسمانش تیره از
گردوغبار
کشته هادرزیرآوارند
هنوز
قلب هرآزاده ای شد
داغدار
خفته باشند حاکمان
منطقه
سوی آنان لعنت
پروردگار
نوکرصهیون و
آمریکابوند
دشمنان مسلمین را
جیره خوار
الامان الغوث یابن
العسکری
بی نوایان را شمایید
غمگسار
درجهان قتل وجنایت
می شود
بی حضورت تیره
باشدروزگار
خیز وبرکن ریشه های
فتنه را
ای که تنها وارثی بر
ذوالفقار
قلعه خیبربکن از
ریشه اش
ای علی المرتضی را
یادگار
شعر(صابر)غزه را
یادآورد
زین سبب در دل
بماندپایدار
هدیه بروح مطهرشهدای
فلسطین مظلوم ونابودی
دشمنان اسلام صلوات
صابرکبودراهنگی۱۴۰۲/۷/۲۶
https://eitaa.com/joinchat/74907855C81560308a4
📸تجمع مردم خشمگین از جنایت صهیونیستها مقابل مقبره استرمردخای در همدان و آتش زدن پرچم اسرائیل
https://eitaa.com/joinchat/74907855C81560308a4
38.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹طوفان کفن پوشان مردم عراق
در حمایت از فلسطین👌👌
https://eitaa.com/joinchat/74907855C81560308a4
💠 امام مهدی (سلاماللهعلیه):
🔸 «کسی که در راه انجام اوامر خداوند باشد، خدا نیز او را در راه رسیدن به نیازهایش یاری کند»
🌷 #اَللّهُمَّعَجَّلْلِوَلِيِّكَالْفَرَجَ
📆 امروز جمعه ۲۸ مهر ۱۴۰۲
👈 مصادف با ۰٤ ربیعالثاني ١٤٤٥
https://eitaa.com/joinchat/74907855C81560308a4
♦️منبر کوتاه♦️
#ثواب_زیارت_کربلا
#حضرت_عبدالعظیم حسنی علیه السلام
♦️سوال:
✍چرا ثواب حضرت عبدالعظیم برابر با زیارت امام حسین علیه السلام است؟ آیا جایگاه عبدالعظیم مثل امام حسین است؟ حضرت عبدالعظیم چه مقام رفیعی دارد که درباره زیارت هیچ معصومی این ثواب نیامده است؟
❇️در ابتدا باید گفت: باید توجه داشت که آن ثواب ها که برای زیارت عبد العظیم ذکر شده در مقایسه با زیارت ائمه (ع) نیست، زیرا هیچ کسی با آنان قابل مقایسه نیست از این رو امیرمومنان(ع) فرمود: «لا یقاس بال محمد (ص) من هذه الامه احد، و لا یسوی بهم من جرت نعمتهم علیه ابدا؛ (۱) هیچ کس از این امت را با آل محمد نمیتوان مقایسه کرد. آنان که ریزه خوار خوان نعمت آل محمد اند با آن ها برابری نمیتوانند».
🔰از این کلام حضرت به روشنی به دست میآید که مردم و همه بشر نه تنها نمیتوانند به مقام ائمه (ع) دست یابند و به جا و مقامی معنوی برسند که آن ها دارند، بلکه همگان ریزه خوار نعمت معنوی آن ها و با آنان قابل مقایسه نخواهد بود. با توجه به این نکته حال باید گفت:
🔺اولا : در مورد دلیل اینکه چرا ثواب زیارت عبدالعظیم حسنی(ع) به مثابه زیارت سیدالشهدا(ع) در کربلا عنوان شده است، باید گفت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) حلقه وصل شیعیان در شهرهای مختلف بودند و می توان از ایشان به عنوان سفیر سیار ائمه(ع) یاد کرد.
ایشان از جمله محدثین و علمای برجسته شیعه است که به دلیل مجاهدتهای علمی و تلاش برای رساندن معارف اهل بیت به شیعیان مورد توجه و تأیید ائمه معصوم قرار گرفته است.
امامزاده عبدالعظیم حسنی در بین علما به عنوان محدث مطرح هستند. محدث کسانی هستند که فن جمع آوری احادیث و طبقه بندی روایات را می داند، آن را جمع می کند و یا می نویسد و یا شاگرد تربیت می کند. اما راوی کسی است که در سند حدیث نامش قرار می گیرد ضمن اینکه در محدث اصطلاح ویژه ای است و آن اینکه حدیث را مستقیم می شنود و دیگرانی که از او نقل می کنند راوی می شوند. لذا حضرت عبدالعظیم از محدثین است.
🔶در مورد دلیل اینکه چرا ثواب زیارت حرم عبدالعظیم به مثابه زیارت سیدالشهدا(ع) در کربلاست این نکته نیز قابل توجه است که : ممکن است در مورد سایر امامزادگان بزرگوار نیز روایاتی بوده، اما به دست ما نرسیده است چون ما هر یک از این امامزادگان را به نیت ائمه زیارت می کنیم و ثواب آن محفوظ است. اما روایت ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به ما رسیده است.
برخی شیعیان نزد امام هادی(ع) رفته و گفتند ما از زیارت کربلا آمدیم - در آن زمان که حاکمیت بنی عباس بود این سفر و زیارت بسیار برای شیعیان مشقت داشت- و حضرت در جواب فرمود که شما در ری زیارت عبدالعظیم را بکنید مثل این است که امام حسین(ع) را زیارت کرده اید.
🔷البته با اینکه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از نظر علمی در میان علمای شیعه برجسته است اما جنبه امامزاده بودن ایشان در بین مردم غلبه دارد. برعکس، سید مرتضی و سید رضی که از امامزادگان هستند جنبه علمی آنها در بین مردم غلبه دارد.
🔶جنبه دیگر در حق حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) می تواند بحث مأموریتهای ایشان باشد. چرا که حضرت بین شیعیان که در جای جای خطه اسلامی نمی توانستند با هم ارتباط داشته باشند، حلقه اتصال بود. چون ائمه ایشان را قبول داشتند و ممکن است این ثواب ناظر به همین مجاهدتهایی باشد که در راه ارتباط بین شیعیان و رساندن پیام ائمه باشد که از ایشان می توان به عنوان سفیر سیار ائمه یاد کرد.
🔺ثانیا _ ممکن است شرائط خاص زمانى و مکانى، سبب گردیده باشد، که آن همه فضیلت برای زیارت حضرت #عبدالعظیم (ع) ذکر شده آن را مانند فضیلت زیارت سیدالشهداء (ع) محسوب داشته و این درک فضیلت را مخصوص آن زمان قرار داده باشد؛ زیرا متوکل عباسى و برخى دیگر از حکام جور، پس از تخریب بارگاه امام حسین (ع)، براى جلوگیرى از زیارت آن بزرگوار، مأموران دژخیم و جلادى را، به مراقبت و نگهبانى گماشته بودند، که به صغیر و کبیر رحم نمى کردند و جان افراد در خطر کشته شدن قرار می گرفت و حتى زائرین زیادى را، بی رحمانه به خاک و خون کشیده بودند.
چه این که مسئله لزوم پایگاه سازى و تشکیل مراکز تجمع نیروها و اجتماعات، موضوعى است، که به طور کلى از اخبار و احادیث به دست مى آید، روشن مى شود که ائمه اطهار (ع) دوست می¬داشتند، شیعیان با هم باشند، گرد هم جمع شوند، مذاکره کنند، و براى حفظ کیان تشیع و نشر معارف و گسترش مکتب، فعالیت هاى دینى و تبلیغى و اجتماعى داشته باشند.
📚پی نوشتها:
۱. نهج البلاغه، نشر موسسه امیر المومنین قم ۱۳۷۵ ش، خطبه
https://eitaa.com/joinchat/74907855C81560308a4