شیوا ترین
عبارت دعای عرفه
✨که تلنگری برای همه ماست:
⚘ «مَا ذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ
مَا الَّذِي فَقَدَ مَنْ وَجَدَك»⚘
✨ آن کس که تو را ندارد،چه دارد؟
✨وآن کسي که تورا پیدا کرد،چه ندارد؟
⚘پیشاپیش
روز عرفه روز نیایش مبارک⚘
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
عطرِظهورِمولا
#زمان_ظهور ⬅️ هنگام ظهور ، توسط حضرت ولیعصر(عجل الله فرجه)، در شهر کوفه 👈 ابلیس به قتل می رسد. 📚ب
#زمان_ظهور
⬅️ در زمان ظهور امام زمان (عجل الله فرجه) 👈 مردم به کف دست خود نگاه میکنند و با امام زمان صحبت میکنند.
📚 مکیال المکارم
✨اللهم عجل لولیک الفرج✨
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا ❣
با توجه به اینکه اسم #عرفه به معنای شناختن است و هیچ شناختی فراتر از معرفت به #امامزمان ارواحنافداه نیست
باید بیشتر از آنکه توجهات تنها به سوی مناجات جلب شود، به سوی کسب معرفت جلب شود
اگر مناجاتی هم صورت میگیرد، در همین راستا باشد.(امروز بسیار دعای اللهم عرفنی نفسک...اللهم عرفنی حجتک...را زمزمه کنیم و با اشک و ناله از خداوند معرفت به حجتش را طلب کنیم)
بنابراین میتوان عرفه را فرصتی جهت کسب معرفت به امام زمان(ارواحنافداه) دانست و با خود محاسبه کنیم که از عرفه گذشته تاکنون چه مقدار معرفت ما نسبت به امام حیَمان بیشتر شده است، زیرا این معرفت همان چیزی است که در احادیث فرمودهاند: «هر کس بمیرد و به امام زمانش معرفت نداشته باشد، با مرگ جاهلیت از دنیا رفته است؛ مَنْ ماتَ وَ لَمْ یَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ ماتَ مَیْتَةً جاهِلِیَّةً».
و اصلا خداوند متعال امروز اول به زوار قبر امام حسین علیه سلام نظر می کند بعد به حاجیان عرفات و پیامش برای منتظران این است که معبر ظهور و یار امام زمان شدن از کربلا و درسنامه ی عاشوراست
و الا در کنار خانه ی خدا بدون معرفت و اطاعت از حجت خدا ثمره ای بجز آتش جهنم نیست...
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا ❣
4_5906934501476401389.mp3
1.75M
🔹سوره #طلاق سوره 65 قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
#استاد_قرائتی
#تفسیر_نور
⚘تفسیرآیه ۵ سوره طلاق ⚘
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
امام حسین عليه السلام:
خدایا با تدبیر خودت مرا از تدبیر خودم مستغنی(بی نیاز) گردان
إِلَهِي أَغْنِنِي بِتَدْبِيرِكَ لِي عَنْ تَدْبِيرِي
فرازی از دعای عرفه
🔹 گاهی ما یک چیزی را از خدا میخواهیم و یک شرایطی را از خدا طلب میکنیم که برایمان خوب نیست یا به مصلحت ما نیست، اما اینقدر اصرار میکنیم که خدا به ما می دهد.
🔹 وقتی خدا آن را به ما داد، میبینیم که شرایط ما برای گناهنکردن، خیلی سخت شده؛ یعنی در فضایی قرار گرفتهایم که نمیتوانیم از عهدۀ امتحاناتِ آن فضا، بر بیاییم...
🔹 مثل اهلبیت علیهم السلام دعا کنیم: خدایا با تدبیر خودت مرا از تدبیر خودم مستغنی(بی نیاز) کن «أَغْنِنِي بِتَدْبِيرِكَ لِي عَنْ تَدْبِيرِي» البته خودمان هم باید فکر کنیم و برنامهریزی کنیم اما از خدا بخواهیم که برای ما تدبیر کند...
🔹 برخی از خواستههایمان را چون به مصلحت ما نیست، خدا به ما نمیدهد، اما در برخی موارد هم خدا به خاطر اصرار خودمان به ما میدهد، آن وقت در شرایطی قرار میگیریم که میبینیم امتحاناتش سخت است و از عهدۀ آن بر نمیآییم و دچار خطا و گناه میشویم!
حاج آقا علیرضا پناهیان
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
📖 عید غدیر در قرآن
وقتی پیامبر در روز پنجشنبه، هجدهم ماه ذیحجه به غدیر خم رسیدند، جبرئیل بر حضرتش نازل شد و آیه۶۷ سوره مائده را در مورد نصب امیرالمومنین علی خواند:
⚡️«یا ایها الرسول، بلغ ما انزل الیک من ربک، فان لم تفعل فما بلغت رسالته و الله یعصمک من الناس...»
ای پامبر! آنچه از سوی پروردگارت بر تو نازل شده ابلاغ کن، اگر انجام ندادی، رسالت او را ابلاغ نکردی و خداوند تو را از مردمان حفظ خواهد کرد.»
🔸جالب است بدانید مرحوم علامه امینی در جلد اول کتاب «الغدیر» نام سی نفر از دانشمندان اهل سنت را آورده است که گفته اند: این آیه در روز غدیرخم در مورد علی بن ابیطالب نازل شده، نشانی کتاب ها حتی شماره صفحه کتابی که از آن نقل شده در کتاب الغدیر نوشته شده است.
دومین آیه، آیه سوم از سوره مبارکه مائده است. پس از سخنان پیامبر هنوز مردم متفرق نشده بودند که جبرئیل نازل شد و این آیه را آورد:
☀️«الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا»
امروز دین شما را کامل ساخته و نعمتم را بر شما تمام کردم و به این که دین شما دین اسلام باشد، راضی شدم.
🔸در این مورد نیز توجه کنید، در همان کتاب «الغدیر» نام ۱۶ نفر از دانشمندان اهل سنت با ذکر کتاب و اشاره به صفحه مورد نظر آمده است که همگی آن ها فرموده اند:
این آیه در روز غدیرخم بعد از نصب علی بن ابیطالب به وسیله رسول خدا نازل شده است.(الغدیر،ج۱ ص۲۳۰)
🔸جالب تر از همه این است که وقتی سخنان پیامبر تمام شد، مردی به نام «جابر بن نضر» یا بنا به گفته برخی به نام «حارث بن نعمان» حضور پیامبر آمده عرض کرد:
یا محمد! به ما دستور دادی، به یگانگی خداوند و پیامبری تو شهادت دهیم و از ما خواستی نماز و روزه، حج و زکات انجام دهیم، همه را پذیرفتیم.
ولی به این مقدار بسنده نکردی و امروز، پسر عمویت «علی» را بر ما گماردی و او را به همه ما ترجیح دادی و فرمودی: «من کنت مولاه فعلی مولاه». آیا آنچه گفتی از سوی خداوند بود یا خواست خودت؟
🌼رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
سوگند به آن خدایی که جز او معبودی نیست، آنچه گفتم به دستور خداوند بوده است.
آن مرد با ناراحتی پشت به رسول خدا نموده و رفت تا بر شترش سوار شود ولی در بین راه با خدا چنین مناجات کرد: بار خدایا اگر آنچه (محمد) می گوید حق است، فرمان بده از آسمان بر ما سنگ ببارد یا عذابی دردناک به سوی ما روانه ساز، این جمله را گفت، هنوز به شترش نرسیده بود که ناگاه سنگی از آسمان فرود آمد و سر او را نشانه گرفت، از مغز سر وارد بدنش شد و از پایین بیرون آمد و او را در جا کشت(معارج، ص ۱۰۳)
و به دنبال آن این آیات از سوره معارج نازل شد:
⚡️«سئل سائل بعذاب واقع، للکافرین لیس له دافع، من الله ذی المعارج»
سائلی از خداوند بزرگ طلب عذاب کرد، عذابی که بلافاصله واقع شد و هیچ قدرتی آن عذاب را از کافران نمی تواند دفع کند.
(الغدیر،ج۱ ص ۲۳۹)
🔸مرحوم علامه امینی نام ۳۰ نفر از دانشمندان اهل سنت را با نام کتاب و شماره صفحه ذکر می کند که تمامی آن ها گفته اند: این آیات در روز «غدیرخم» و بعد از گفتار آن مرد نازل شده است.
📗 برگرفته از کتاب «برگی زرین از فضائل امیرالمومنین»، حجت الاسلام و المسلمین علی تهرانی
⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا