Eitaa-Live-1672-1672780694456.m4a
15.06M
بررسی حقوق زن در اسلام و غرب
🔸استاد امیر علی حیدر امیری
🔶تئوریسین و تحلیلگر سیاسی
🆔 @atreyas000
✍️حضرت ام البنین (س)
مادر ۴ شهید مدافع حرم رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم ولی نگران حسین بن علی ع امام زمانش که جان فرزندانش نثارش. او شیرانش راشیر شهادت نوشانده بود .گریه هایش گریه بر شهید برای مشارکت درحماسه آنان بود نه در فقدانشان .چرا که گریه بر شهید جزئی از شهادت اوست.و مادر شهید روضه خوان شهادت و اثربخش خون اوست مرثیه مادر زنده نگهدار راه و راز شهادت فرزند دلبندش است و امالبنین پر زائرترین مرقد مطهر رادر پایانه بقیع داراست زواری که چشمان جوشانشان به ام البنین در حماسه سازی کمک میکند سلام خدا بر این بانوی شجاع و بلیغ و سلام بر فرزندانش که در عصر ما در قالب مدافعان بی مرز حرم تکثیر شده اند. و سلام ویژه بر عباسش.
🆔 @atreyas000
🔴 صلواتی در جهت دفع بلا و مصیبت در عصر روز جمعه
🔹 این دعا از مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی به نقل از مرحوم امام خمینی که به شاگردان خویش به جهت دفع بلا و مصیبت توصیه میفرمودند:
🔺 عصر و غروب جمعه، به نیابت از تمام شیعیان عالم ده مرتبه بگوئید:
🔹 اللهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ وَ أدْفَعْ عَنَّا البَلاءَ المُبْرَمَ مِن السَّماءِ إنَّكَ عَلى کُلِّ شَئٍ قَدِیرٌ
🔸 خدایا صلوات فرست بر محمد و آل محمد و دفع بنما از ما بلائی را که حتمی شده است از آسمان، همانا تو بر هر امری قادر و توانائی.
🏴زندگی نامه حضرت ام البنین(س)
▪️۱۳ جمادی الثانی، یادآور روزی غم انگیز بود؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید. امالبنین، مادر پسرانِ علی علیهالسلام ، بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامتْ با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی (ع)، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، در جوار دیگر فرزند زهرا سلاماللهعلیها برای همیشه رحل اقامت افکند.
▪️نام و مشخصات
نامشان فاطمه و کنیه ایشان امُّالبنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرشان علی بن ابیطالب (ع) و فرزندانش عباس (ع) ، عبداللّه، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفر در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
♦️ولادت حضرت ام البنین (س)
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
تاریخ گواهی میدهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آنها به هنگام نبرد، دلیرْ مردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آنچنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی (ع) ـ به امیرالمؤمنین (ع) گفت: در میان عرب از پدرانش شجاعتر و قهرمانتر یافت نمیشود.
♦️انتخاب ام البنین(س) برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابیطالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بیمانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
♦️خواستگاری از حضرت ام البنین علیهاالسلام
بعد از این که عقیل شجره نامه های اَعراب را بررسی و ام البنین را انتخاب کرد، حضرت علی علیه السلام ، او را نزد پدر ام البنین فرستاد. پدرخشنود از این وصلت مبارک، نزد دختر خود شتافت و موضوع را در میان گذاشت. ام البنین نیز با سربلندی و افتخارْ پاسخ مثبت داد و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام برقرار شد.
♦️اولین روز زندگی مشترک
روز اولی که ام البنین علیهاالسلام پا در خانه علی علیه السلام گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
♦️تغییر نام
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیه السلام ، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.
🌹محبت بی دریغ ام البنین علیها السلام به فرزندان زهرا علیهاالسلام
♦️ام البنین بر آن بود که، در زندگی جای خالی حضرت زهرا علیهاالسلام را برای فرزندان ایشان پر کند؛ مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال زد: فرزندان فاطمه زهرا علیهاالسلام در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
♦️ام البنین علیهاالسلام ، فرزندان دختر گرامی رسول خدا صلی الله علیه وآله را بر فرزندان خود مقدّم میداشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان میکرد و آن را فریضه ای دینی میشمرد؛ زیرا خداوند متعال در کتاب خود، همگان را به محبت آنان دستور داده است.
♦️فرزندان ام البنین علیهاالسلام
ثمره زندگی مشترک ام البنین علیهاالسلام با حضرت علی علیه السلام ، چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران میخواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه، جعفر و عثمان.
فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
🌹مادر چهار شهید
با شهادت چهار فرزند ام البنین علیها السلام در کربلا، این بانوی شکیبا، به افتخار مادر شهیدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهید بودن، افتخاری دیگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
#وفات_حضرت_ام_البنین🥀
🆔 @atreyas000
#تربیت_فرزند
والدین ناآگاه با این کار ها مغز کودکشان را کوچک می کنند
کتک زدن حتی اگه خیلی مختصر باشه مثل:
زدن پشت دست
پس گردنی
کشیدن گوش
هل دادن
نیشگون گرفتن
ترساندن کودک مثل:
کتک زدن خود (که خیلی از والدین انجام میدن)
جیغ زدن های عصبی
تهدید کردن کودک
🔴عوارض کتک زدن و ترساندن کودک:
این رفتار والدین باعث ایجاد اضطراب دائمی در کودک میشود و هورمون اضطراب جلوی رشد نرمال مغز کودک را میگیرد و این کودکان مغز کوچکتری نسبت به کودکان عادی دارند.
❌عوارض دیگر کتک و ترساندن:
احتمال اختلال در خواب و دیدن کابوس
احتمال آسیب در حافظه
احتمال کاهش اعتماد به نفس
احتمال اختلال ترس از صحنه
احتمال اضطراب فراگیر
احتمال افسردگی
🆔 @atreyas000
#همسرداری
#روانشناسی_همسران
🔵نشانه های ناراحتی یک مرد از همسرش
1. ممکن است کم حرف شود یا منزوی گردد.
2. ممکن است خودش را با کار مشغول کند.
3. تا می تواند دیر به خانه می آید.
4. مثلث سازی با عضو دیگری از خانواده. مثلا" صمیمی و دمخور شدن با فرزند یا ائتلاف با او.
5. حتی وقتی که کارش در بیرون منزل تمام می شود، به بهانه های مختلف؛ بنزین زدن، رسیدگی به ماشین، پرسه زدن در خیابان(وقت کشی) یا با دوستان و ...؛ در اینجا هدف اصلی دیر آمدن به منزل است.
6. ارتباط چشمی برقرار کردن با همسر کم می شود.
7. شوخی های مبتنی بر صممیمت کاهش پیدا می کند.
8. تشکر و قدردانی از همسر کاهش پیدا می کند.
9. دیر یا زود خوابیدن، جدا خوابیدن و ...
10. کم محلی به یکدیگر و حتی تحقیر دیگری و ...
این نشانه و نشان های بسیار دیگری بیانگر اختلال سیستمی در خانواده است. وقتی زن و شوهر با هم کوک هستند، میزان و کیفیت گفت و گوها، بازی ها، خنده ها، ارتباطات مستقیم و بی واسطه، ابراز خواسته ها، توجه به نیازهای یکدیگر و حتی خانواده، گذارندن وقت بیشتر با خانواده(حضور بیشتر)، برنامه ریزی برای با هم بودن ها و ... بیشتر و نمایان تر است و نشاط و پویایی های خانوادگی جاری و ساری است.
پس مراقب زندگی زناشویی مان باشیم. زندگی زناشویی همانند یک گل زیبا و خوشبو، حساس و نیازمند توجه و رسیدگی است آن را جدی بگیریم و برایش سرمایه گذاری کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ این کلیپ هشداریست جدی برای مسئولین و والدین!
ببینید با اعتقادات جوانان ترکیه چه کردند
دشمن همین مسیر را برای کودکان و جوانان ما پیش گرفته
@atreyas000
Khatme Salavate H Zahra-PDF.pdf
1.39M
📗 فایل PDF «ختم صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها»
📚 صحیفه مهدیه، ص 408.
عوالم العلوم، ج11، ص1146، به نقل از بهجة قلب المصطفی
🆔 @atreyas000
🔸 تفسیر رهبرانقلاب از حدیث «اَلمَراَةُ رَیحانَةٌ وَ لَیسَت بِقَهرَمانَة»: 🔻
🌸«زن، هوایی است که فضای خانواده را انباشته؛ یعنی همچنان که شما در فضا تنفّس میکنید، اگر هوا نباشد، تنفّس ممکن نیست، زن این جوری است»
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
سالروز میلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا سلام الله، سرور بانوان جهان، عطای خداوند سبحان، کوثر قرآن، همتای امیر مومنان و الگوی بی بدیل تمام جهانیان، را به شما عزیزان کانال تبریک عرض می کنم
ان شاءالله در پناه حضرت زهرا (س) عاقبت به خیر باشید.🌺