7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
س لااااام دوستای گلم چطورین؟
امیدوارم همیشه حال دلاتون خوب خوب باشه😍
من اومدم با یک #دسر_ترکی خوشمزهه😋
۱ لیتر شیر
یکو نیم لیوان شکر
۱ لیوان آرد
۱ ق غ کره
یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاوویی
ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘
تاتلیسی روانی 🍰
مواد لازم:👇
3 عدد تخم مرغ
کمتر از 1 لیوان ماست
1 لیوان شکر
نصف لیوان روغن
1 فنجان سمولینا(ایرمیک)
آرد به مقدار لازم
1 ق غ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
طرز تهیه:👇
همه مواد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید .در آخر بکینگ پودر و جوش شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید و در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه بذارید.
پنج لیوان آب و چهار لیوان شکر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت به مدت ۱۵ دقیقه تا بجوش آید و غلیظ شود.درصورت تمایل میتونید کمی آب لیمو بریزید.بعد ازینکه کیک حاضر شد،بعد از پنج دقیقه که شربت خنک شد،روی کیک بریزید.
بورک
🔹️مواد لازم برای ۲ نفر
🔸️خمیر یوگا ۱۲ برگ مثلثی
🔸️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🔸️قارچ ۲۵۰ گرم
🔸️فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
🔸️پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
🔸️پیاز متوسط ۱ عدد
🔸️تخم مرغ ۱ عدد
🔸️شیر۱/۳ پیمانه
🔸️روغن ۱/۳ پیمانه
🔸️رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
🔸️آویشن ۱/۲ قاشق مربا خوری
🔸️زیره آسیاب شده ۱ قاشق مربا خوری
🔸️ تخم خرفه با کنجد مقداری
♨️طرز تهیه(زمان تهیه: ۵۰ دقیقه ، زمان پخت: ۲۰ دقیقه)
🔹️پیاز پوست کنده، شسته و نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن ریخته، روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیازها را در روغن داغ ریخته، تفت دهید. وقتی پیازها خوب طلایی و برشته شدند، گوشت چرخ کرده را به آنها افزوده و با قاشق از هم باز کرده، و سرخ کنید. ادویه جات (نمک، فلفل، آویشن و زیره) را هم به گوشت بیفزایید تا گوشت حین سرخ شدن مزه دار شود.
🔹️قارچ ها را شسته، نگینی کنید و وقتی گوشت سرخ شد، قارچ ها را هم اضافه کرده، تفت دهید.حالا نوبت رب گوجه فرنگی است که با مواد مخلوط شود.
🔹️فلفل های دلمه ای را شسته، تخم های داخلشان را بیرون بیاورید و نگینی خرد کنید.
🔹️تخم مرغ های شکسته زرده و سفیده را جدا کرده.
🔹️به سفیده تخم مرغ، شیر و روغن اضافه کرده و با چنگال خوب هم بزنید. خمیر های مثلثی یوفکا را روی سطحی صاف بچینید و این مخلوط را با قلم موی آشپزی روی یوفکا بمالید.
🔹️حالا با قاشق مقداری از مایه گوشت را برداشته. روی قسمت پهن خمیر(قاعده مثلث) بریزید.
🔹️روی مایه گوشت کمی فلفل دلمه ای نگینی شده و مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
🔹️از همان قسمتی که مواد را ریخته (قسمت پهن با قاعده مثلث) نان را از سطح جدا کرده و به آرامی به شکل لوله جمع کنید؛ طوری که قسمت نوک مثلث روی رول قرار بگیرد.
🔹️زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید و بعد با قلم موی آشپزی روی نان بورک آماده شده بمالید و روی این لایه چسبناک را کنجد یا تخم خرفه بپاشید. فر را هم روشن کنید تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود.
🔹️بورک های آماده شده را در سینی فر بچینید. بعد از گرم شدن فر، سینی را در طبقه وسط قرار دهید و به مدت حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه قبل کنید تا روی نان ها طلایی شود. البته اگر زودتر از این زمان هم روی نان ها طلایی و برشته شد میتوانید فر را خاموش کنید
🍲
✅ پنکیک شکلاتی 😋
✍️ مواد لازم:
آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک کمی
شکر 2 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف لیوان
کره ذوب شده یک چهارم لیوان
🥣طرز تهیه :
ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک را الک میکنیم و کنار میگذاریم سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم با همزن برقی سفیده را آنقدر میزنیم تا کاملا سفید شود يك قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و آنقدر میزنیم تا پف کند و برفی شود از همزن نچکد زرده را با يك قاشق غذاخوری شکر باقیمانده بهم میزنیم و شیر و کره آب شده را اضافه میکنیم و بهم میزنیم و در ادامه مخلوط آرد را اضافه میکنیم و دوباره بهم میزنیم تا مخلوط کاملا یکدست شود سپس سفیده را اضافه کرده و دوباره بهم میزنیم داخل تابه دو عدد قالب به هر شکلی که دوست دارید قرار میدهیم و مواد را داخل آنها میریزیم درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم 15 دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی مغز پخت شود پنکیکها را بر میگردانیم تا روی دیگر آن هم طلایی شود و 5 دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار میدهیم پنکیک شما آماده شد در آخر با کره و عسل یا مربا و شکلات میل کنید.
#پنکیک_شکلاتی