هیچکس نگفت16.mp3
زمان:
حجم:
5.7M
📚 مجموعه 30 قسمتی "هیچکس به من نگفت...!"
📝 #قسمت_شانزدهم
🎙 به کلام : مصطفی صالحی
🎼 تنظیم: بابک رحیمی
📕 برگرفته از کتاب ((هیچکس به من نگفت)) نوشته حسن محمودی
https://eitaa.com/poshtekhakrizhayeeshgh/4312
✅حال ندارم فریب شیطان است!!
✍آیت الله قاضی(ره):
این وسوسه شیطان است که شما گمان می کنید حال ندارید. باید توجه کرد به نماز اول وقت دائم الوضو بودن، نماز شب، مراقبه و محاسـبه از لزومات سـیر و سلوک است.
کافیه انسان یک بسم الله بگه پاشه و با همت قوی وضو بگیره و تلقین مثبت کنه و بگه من میتونم. مثلا هنگامی که اذان گفتن لباس بپوشه بره مسجد برای نماز جماعت.
https://eitaa.com/poshtekhakrizhayeeshgh
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا نمازِ اولِ وقت انقدر معجزه میکنه؟ اصلا اولِ وقت یعنی چی؟ :)))
- پیشنهاد دانلود -
💢 شفاعت حضرت زهرا علیها السّلام در روز محشر
امام باقر علیه السّلام:
«وَاَللَّهِ يَا جَابِرُ! إِنَّهَا ذَلِکَ الْيَوْمَ لَتَلْتَقِطُ شِيعَتَهَا وَ مُحِبِّيهَا كَمَا يَلْتَقِطُ الطَّيْرُ الْحَبَّ الْجَيِّدَ مِنَ الْحَبِّ الرَّدِیءِ».
اى جابر! به خدا سوگند كه حضرت فاطمه سلام الله علیها در آن روز، شيعيان خود را به گونه اى از ميان اهل محشر جدا مى كند و نجات مى دهد كه پرنده، دانه هاى نيكو را از ميان دانه هاى بى ارزش جدا مى كند.
📚 بحار الأنوار، ج8، ص51
آیه7🌹ازسوره حمد 🌹
صِراطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لَا الضَّالِّينَ
(خداوندا! ما را به) راه كسانى كه آنها را مشمول نعمت خود ساختى، (هدايت كن) نه غضب شدگان و نه گمراهان!
آیه 7🌹ازسوره حمد🌹
صراط الذين = راه كسانی كه
انعمت = نعمت دادی
عليهم = بر ايشان
غير = نه (راه)
المغضوب = غضب شده
عليهم = بر ايشان
والا الضَّالِّين = و نه راه گمراهان
61be3beccef72ac8457b416c_-2017509659619661477.mp3
زمان:
حجم:
2.2M
آیه۷سوره حمد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹