eitaa logo
آوای دینان
3.7هزار دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
7.1هزار ویدیو
138 فایل
💠﷽💠 این صدای من و شماست تک صدای دینان همچون یک آوای خوش 🎶🎵 با ما بمانید... 🎙ارتباط با مدیر @avaye_dinan 📎جهت تبلیغات و ارسال گزارش وعکس🎥 @Tablighatavayedinan ⁦🗣️⁩انتقادات و پیشنهادات📝 @hnnnnh_8
مشاهده در ایتا
دانلود
26.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔥 اول اسفند فقط یک تاریخ نیست… یادآور روزی‌ست که درچه با تشییع ۱۹ شهیدش، معنای واقعی حماسه و ایثار را به چشم دید. 🇮🇷 امسال، همزمان با «روز حماسه و ایثار شهر درچه»، یک موج مردمی در فضای مجازی به راه افتاد؛ موجی که با هشتگ جزء ترندهای مجازی شد و به یکی از پرکاربردترین هشتگ‌های توییتر فارسی تبدیل شد. فعالان فضای مجازی دست به کار شدند؛ از معرفی شهدای محلات و شهر، تا روایت خاطرات ناب، از بازخوانی وصیت‌نامه‌ها، تا مرور سبک زندگی و اخلاق مردانی که هنوز هم الگوی نسل امروزند. از شهدای مدافع حرم گرفته تا شهدای امنیت و مدافعان وطن. این فقط یک پویش نبود… ادامه‌ی همان راهی بود که از یکم اسفند ۱۳۶۱ شروع شد.... درچه هنوز هم زنده است… با یاد شهدا ❤️ با روایت حماسه ✌️ با نسل جدیدی که تاریخش را فراموش نکرده و در سال‌های اخیر پای آرمان‌های انقلاب و ولایت ایستاده‌اند و خودشان حماسه آفریده‌اند. شهدایی از همین نسل… همچون امیرحسین براتی‌ها جوانانی که نشان دادند راه ادامه دارد. 🇮🇷 درچه، شهرِ حماسه‌های دیروز و امروز ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪 آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅────.@avayedinan.
آوای دینان
#باز_با_هم 🌱‌اقدام خیرخواهانه 🔸مساعدت خانواده سلیمانی وصادقی به مبلغ ده میلیون تومان،یادبود مرحوم
🌱‌اقدام خیرخواهانه 🔸مساعدت سرکارخانم سلیمانی به مبلغ ده میلیون تومان، جهت سلامتی امام زمان(عج) 🔹خداوند به خانواده محترم خانم سلیمانی سلامتی و برکت عنایت فرماید. ✨اللهــم عجل لولیــڪ الفــرج ✨شما نیز به پویش بپیوندید 🔸اطلاعات حساب جهت واریز کمک های نقدی: 🔹شماره حساب ۷۹۲۹۹۱ نزد صندوق قرض‌الحسنه امام حسن عسکری(ع) دینان 🔸و شماره کارت 💳
۵۸۵۹۸۳۱۰۴۷۸۵۴۳۳۵
بنام حاج محمدرضاباقری ❌ارسال رسید به آی دی👇 🆔@hnnnnh_8 ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅───.@avayedinan.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 عبد عصیان زده و در به درت برگشته... 🌙 ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪 آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅────.@avayedinan.
◾️گزیده 📰 🗓شنبه۲ اسفندماه۱۴۰۴⛄️ ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅──.@avayedinan.
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مراسم افتتاح زورخانه حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام درچه با حضور آیت‌الله حاج سیدمحمدعلی موسوی امام جمعه درچه حجت‌الاسلام والمسلمین نقدعلی نماینده مردم شهرستان خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدمهدی صدری مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان دکتر حسین حسین زاده رئیس هیئت زورخانه ای استان اصفهان و جمعی از پیشکسوتان ورزش باستانی استان اصفهان... 🗓جمعه یک اسفند۱۴۰۴ زنگ زورخانه‌ی درچه چون ندایی از دل تاریخ برخاست و شهر را در آغوشِ نور و نوای پهلوانی گرفت. اما در میان این شورِ دوباره، روح‌هایی هستند که جای خالی‌شان با هر ضربِ مرشد پررنگ‌تر می‌شود؛ شهیدانی که روزی در همین گود، میل‌ها را با قدرت می‌گرداندند و در میدان دفاع، دل‌ها را با ایمان. ذکرخانه که گشوده شد گویی نامشان در هوا پیچید؛ پهلوانانی که جوانمردی را نه فقط در ورزش، که در زندگی و شهادت معنا کردند. درچه جوان شد، اما جوانی‌اش را مدیون مردانی است که رفتند تا این خاک بماند. باشد که هر طنین این زنگ سلامی باشد به روح بلند شهیدان ورزشکار، به‌ویژه مردانِ زورخانه‌ای که نامشان در تاریخ این دیار چون نگینی می‌درخشد. و باشد که این گود، همیشه یادآور آن باشد که پهلوانی فقط قدرتِ بازو نیست؛ قدرتِ دل است، قدرتِ ایمان، قدرتِ ایستادن برای حقیقت. کانون بسیج ورزشکاران ناحیه درچه ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪 آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅────.@avayedinan.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پخش گزارش "یکم اسفند روز حماسه و ایثار مردم درچه شهر شاهد نمونه کشور" از سیمای مرکز اصفهان "خبرگزاری صدا و سیما درچه" ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪 آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅────.@avayedinan.
. 🔸قرآنِ 1400 سال پیش، چطور به درد امروز می‌خورد؟🔸 🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 یک نفر از من سؤال کرد: «این کتاب قرآن که هزار و چهار صد سال پیش آمده، آیا برای امروز هم می‌تواند مفید باشد؟! گفتم: «این کرۀ زمین، هزار و چهار صد سال پیش بود یا نبود؟» گفت: «بود». گفتم: «هزار و چهار صد سال پیش مردم از این زمین بیشتر می‌فهمیدند یا حالا؟» گفت: «حالا». گفتم: «آن خدایی که می‌تواند یک زمینی را خلق کند که هرچه علم مردم بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنند، نمی‌تواند یک کتابی خلق کند که هرچه علم بشر بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنند؟» ببین! تو قبول داری که خدا زمینی ساخته است که هزارو چهارصد سال پیش، مردم با علم و درک خودشان از آن استفاده می‌کردند. حالا هزار برابر آن موقع، از آن استفاده می‌کنند؛ چون از این زمین، برق تولید می‌کنند، این صنعت‌های متفاوت را ایجاد کرده اند و ... . الان متوجه شده اید که در زمین چه عجایبی هست که آن موقع نمی‌دانستید. درست است؟ پس آن کسی که توانست این زمین را اینطوری خلق کند که هرچه علم تو بیشتر شود، از آن بیشتر بفهمی، نمی‌تواند یک کتابی خلق کند که هرچه تو عقلت بیشتر شود و عِلمت بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنی؟! ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪 آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅────.@avayedinan.
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹معماری خیره‌کننده اسلامی مساجد ایران💛👌 ╭┅➺𓆩 ᳝🕊 ᳝𓆪 آوای دینان🍃 | .کانال‌رسمی‌محله‌دینان. | ╰┅────.@avayedinan.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا