💥 #هر_روزتان_نوروز
♦️ أتی عَلیٌ بِهَدیّةَ النَّیروز، فقالَ «علیهالسلام»: «ما هذا؟». قالوا: یا أمیرالمؤمنین! ألیومُ النَّیروز. فقال«ع»: «إصنَعوا لَنا کُلُّ یَومٍ نَیْروزاً».
👈 برای علی«ع» هدیۀ نوروز آوردند. فرمود: «این چیست؟». گفتند: ای امیرمؤمنان! امروز، نوروز است. فرمود: هر روزِ ما را نوروز سازید!
📚من لا یحضره الفقیه، ج ۳، ص۳۰۰ - وسائل الشیعة، ج۱۲، ص۲۱۳.
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
💥 «نوروز یعنی روزی که شما با عمل خودتان آن را نو می کنید...»
@avayemalakut
🔻🔻🔻
💢 مقام معظم رهبری(دامت برکاته):
👈 «نوروز یعنى روز نو. در روایات ما آمده شخصی از اصحاب خدمت امام صادق علیه السلام مى رود اتفاقاً روز «نوروز» بوده است حضرت به او مى فرمایند : «أتدرى ما النیروز » آیا مى دانى نوروز چیست؟
🔹بعضى خیال مى كنند كه حضرت در این روایت تاریخ بیان كرده است! كه در این روزی هبوط آدم اتّفاق افتاد، قضیه ى نوح اتّفاق افتاد، ولایت امیرالمؤمنین (علیه السّلام) اتّفاق افتاد، و چه و چه.
♦️برداشت من از این روایت این نیست. من این طور مى فهمم كه حضرت «روز نو» را معنا مى كنند. منظور این است: امروز را كه مردم #نوروز گذاشته اند یعنى روزِ نو! همه ى روزهاى خدا مثل هم است، كدام روز مى تواند «نو» باشد؟
👈 نوروز در درون خود شرط دارد. روزى كه در آن #اتّفاق_بزرگى افتاده باشد نوروز است.
🔶 روزى كه شما در آن بتوانید اتّفاق بزرگى را محقَّق كنید نوروز است. بعد خود حضرت مثال مى زنند و مى فرمایند:
🌺آن روزى كه جناب آدم و حوّا گام بر روى زمین گذاشتند نوروز بود، براى بنى آدم و نوع بشر روز نویی بود.
🌼 روزى كه حضرت نوح – بعد از توفان عالم گیر – كشتى خود را به ساحل نجات رساند «نوروز» است، روز نویی است و داستان تازه اى در زندگى بشر آغاز شده است.
🌹روزى كه قرآن بر پیغمبر نازل شد روز نویی براى بشریت است. حقیقت قضیه همین است، روزى كه قرآن براى بشر نازل مى شود مقطعى در تاریخ است كه براى انسان ها روز نو است
🌷 روزى هم كه امیرالمؤمنین (علیه السّلام) به #ولایت انتخاب شد روز نو است.
♦️على الظاهر در این روایات، امام نمى خواهند بفرمایند که آن روزى که این وقایع در آن اتفاق افتاده است، یا خواهد افتاد، با روز اول فصل بهار، مصادف بوده یا خواهد بود. نه، خیلى مستبعد است که مراد این باشد؛ مراد این است که معناى نوروز را بفهمیم.
🔹نوروز، یعنى روزى که شما با عمل خودتان، با حادثهایى که اتفاق مى افتد، آن را نو مى کنید. روز بیست ودوم بهمن که ملت ایران، حادثه عظیمى را به کمک خدا تحقق بخشید، روز نویى (نوروز) است.
🔶آن روزى که امام امت، قاطعانه به دهانِ مستکبرِ قلدرِ گردنکلفت دنیا – یعنى امریکا – #مشت_کوبید، آن روز، روز نو و راه نویى (نوروز) بودحادثه ى نویى بود.
♦️ ما باید نوروز را، نو روز کنیم. نوروز به حسب طبیعت، نوروز است؛ جنبه ى انسانى قضیه هم به دست ماست که آن را نوروز کنیم. »
📌كانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از پژوهشهای تاریخ اسلام
◾️سرگذشت حضرت زینب(علیها السلام) و محل دفن ایشان
بنا بر اخباری که در کتاب «أخبار الزينبات» تألیف عُبَیدَلی نسّابه(٢٧٧ق) آمده حضرت زینب(س) از مدینه به مصر، شهر فُسطاط -که بعدها شهر قاهره در نزدیکی آن بنا شد- تبعید، و در خانهای واقع در باغهای شمال شرقی این شهر که مربوط به والی مصر بود اقامت داده شد و در همانجا درگذشت، و بنا بر وصیتش در همان اتاق محل سکونتش دفن شد.
پس از واقعۀ کربلا در سال ٦١هجری و بازگشت اسیران و یتیمان از شام به مدینه، و هنگامی که عبدالله بن زبیر در مکه مردم را به برکنار کردن یزید و قیام به خونخواهی امام حسین(علیه السلام) میشوراند و خبرش به اهل مدینه رسید، حضرت زینب(س) نیز شروع کرد به خواندن مردم مدینه به قیام برای خونخواهی امام حسین(علیه السلام) [و اجرای عدالت]، که با مقابلۀ والی مدینه مواجه و موجب بپا شدن آشوب و غائلهای بین حضرت و والی شد و اختلافات بالا گرفت.
والی مدینه عَمرو بن سعید بن عاص أشدق اموی1️⃣، نامهای به یزید نوشت و او را از اوضاع مدینه آگاه و پیشنهاد تبعید حضرت از مدینه را مطرح کرد. یزید نیز با دستور جدایی حضرت از مردم، با این پیشنهاد موافقت کرد.
أشدق دستور داد بصورت علنی به حضرت ابلاغ شود که از مدینه بیرون رود به هر جایی که مایل است!
حضرت نپذیرفت و فرمود: «خدا میداند که چه بر ما گذشت؛ بهترینمان کشته شد، و ما را بدنبال خود کشاندند آنچنانکه حیوانات را بدنبال خود میکشانند! و بر پالان و بار و بنۀ شترها بار شدیم! پس بخدا سوگند که خارج نخواهیم شد حتی اگر خونمان ریخته شود!»
زنان هاشمی نزد حضرت جمع شدند و با ملاطفت و مدارا با ایشان سخن گفته و حضرت را دلداری و تسلّی دادند. زینب دختر عقیل بن أبی طالب به حضرت گفت: ای دختر عمو، براستی که خدا وعدهاش را بر ما راست گردانيد و زمين را ميراث ما نمود [که] در هر جاى آن بخواهيم جاى میگزينيم، پس خوش باش و چشمت روشن باشد که خدا جزای ستمگران را خواهد داد؛ آیا میخواهی که با این نپذیرفتن، ذلت و خفتی برایمان پیش آورند! پس وطن را ترک کن بسوی سرزمینی اَمن!»
و سکینه و فاطمه دو دختر امام حسین(علیه السلام) با عمهشان زینب مواسات نموده و آمادۀ رفتن از مدینه و تبعید همراه وی شدند.
أشدق مقدمات سفر حضرت و هر یک از زنان هاشمی که بخواهد با حضرت همراهی کند را آماده کرد، و مصر بعنوان مقصد معین شد.
هنگام رسیدن حضرت به قاهره، والی مصر مَسلَمة بن مخلَّد أنصاری خزرجی2️⃣، بهمراه چند نفری به پیشواز حضرت رفت و به ایشان تسلیت گفت و گریست و همراهانش نیز گریه کردند، و حضرت تلاوت فرمود: ﴿هذا ما وَعد الرحمن وصَدق المُرسَلون﴾3️⃣
سپس مَسلمه، حضرت را به خانهای که در باغهای شمال شرقی این شهر داشت برد.
حضرت زینب(س) پس از یازده ماه و پانزده روز اقامت در آنجا درگذشت و مَسلمه با حضور جمعیتی در مسجد جامع بر ایشان نماز خواند، و بنا بر وصیت حضرت به همان اتاق محل سکونتش برگردانده و در همانجا دفن شد.
وفات ایشان در هنگام غروب روز یکشنبه ١٥ رجب ٦٢هجری بود.
📚 موسوعة التاريخ الإسلامي ٦: ٢٢٦- ٢٢٧.
از:
أخبار الزينبات: ٢١- ٢٢، چاپ المنيرية مصر؛ ١١٥- ١٢٢ چاپ کتابخانۀ مرحوم آیةالله مرعشی نجفی.
قاموس الرجال ١٠: ٧٢/ ٧٥٤٧.
ــــــــــــــــــــ
1️⃣ أشدق بطور همزمان فرمانروایی مکه را نیز برعهده داشت اما با خودمختاریهای نسبی که عبدالله بن زبیر توانسته بود در مکه پیدا کند، نیروی امویان در مدینه متمرکز شده بود تا مدینه از دستشان خارج نشود.
أشدق در روزهای پناهندگی امام حسین(علیه السلام) به مکه، چنان در راه اطاعت محض از خلیفه و حفظ نظام استبدادی امویان گستاخ بود که مجری این دستور یزید شد که با سی نفر نیرو در کمین امام باشد و ایشان را دستگیر کند و تحویل یزید دهد، و اگر نتوانست، هر طور شده امام را ترور کند حتی اگر در زیر پردۀ کعبه باشد.
و در حرم امن الهی چنان عرصه را بر امام تنگ نمود که امام فرمود حتی اگر در لانۀ حشرهای باشم مرا بیرون میآوردند تا بکشند. و برای جلوگیری از خونریزی، ناچار نیت احرام حج را در همان روز شروع مناسک، به عمرۀ مفرده تبدیل کرد و بسرعت از احرام خارج شد و برعکسِ حرکت حاجیان که به مِنا و عرفات میرفتند، همراه با خانواده و یارانش به سوی عراق رفت. (رک: موسوعة ٦: ١٠٦)
2️⃣ مسلَمه خزرجی در سال ٣٨ق که امیرالمؤمنین(علیه السلام) محمد بن أبی بکر را به فرمانروایی مصر فرستاده بود همراه عدهای به وی حمله کردند و به شکل فجیعی کشتند و سپس در بدن درازگوش مردهای گذاشته و سوزاندند وهمسرش را نیز به شهادت رساندند.
او از سال ٤٧ق توسط معاویه به ولایت مصر منصوب شد و تا آخر شعبان ٦٢ باقی بود و در ماه ذ.ق از دنیا رفت.
3️⃣ ابتدای آیه اینست: ﴿قالوا يا وَيلنا مَن بَعثَنا مِن مرقدِنا.. ﴾(یس٥٢)
: میگويند اى وای بر ما چه كسى ما را از قبرمان برانگیخت؛ اینست همان وعده خداى رحمان، و پیامبران راست میگفتند!
@Yusufi_Gharaw
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
💥 #عادتكم_الاحسان
💰جزای اشعار
🔻روز نوروزی (منصور دوانیقی) که بعد از برادرش ابوالعباس سفاح به خلافت رسید امام کاظم علیهالسلام را امر کرد که در مجلس روز عید بنشیند و مردم برای تبریک بیایند و هدایای خود را نزدش بگذارند و حضرت آنها را قبول کند.
🌺🍂حضرت فرمود: عید نوروز عید سنتی فرس (ایرانیان) است و در اسلام درباره آن چیزی وارد نشده است.
منصور گفت: این کار را به خاطر سیاست لشگر و سپاه میکنم، شمارا به خداوند عظیم سوگند میدهم که قبول کنید و در مجلس بنشینید،
حضرت هم قبول کردند و در مجلس نشستند و اعیان لشگر و امراء و مردم خدمتش شرفیاب میشدند و تهنیت میگفتند و هدایا را نزد حضرتش میگذاشتند.
منصور خادمی را موکل کرده بود که نزد حضرت بایستد و اموال را که میآورند ثبت و ضبط کند.
آخرین نفرات از مردم، پیرمردی بود که وارد شد و عرض کرد:
یا بن رسولالله من مردی فقیر هستم و مالی ندارم که برای شما هدیه بیاورم ولیکن هدیه من سه بیت شعری است که جدم در مرثیه جد شما حسین بن علی علیهالسلام سروده، اشعار را خواند:
عجبت لمصقول علاک فرنده یوم الهیاج و قد علاک غبار
🌺🍂حضرت فرمود: هدیه شمارا قبول کردم و در حقش دعای خیر کرد.
پس سر خود را بهطرف خادم منصور بلند کردند و فرمود: برو نزد منصور و او را از این اموال جمع شده خبر بده و بگو چه باید کرد؟
خادم رفتوبرگشت و گفت: امیر میگوید تمام آن را به شما بخشیدم در هر راهی که میخواهی صرف کن.
🌺🍂پس حضرت به آن پیرمرد فرمود: تمام این اموال را بردار که همه را به تو بخشیدم.
📚منتهی الامال 2/187.
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از سلمان رئوفی
@Farsna.mp3
3.57M
🎙غزل استاد شهریار در وصف رسول اکرم صلی الله علیه و آله
@salmanraoofi
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
#مبارزه_با_نفس
#عرفان
🍃مرحوم آیت اللهمرندی که از بزرگان #عرفا و علما و فقها و شخصیت کم نظیر تاریخ ماست .
🍃مرحوم آیتالله خوئی به #طلبههایشان، به شاگردهایشان فرموده بود که اگر از نجف برای زیارت آیتالله مرندی بروید مرند، کار کوچکی نکردهاید. خود آیتالله خویی هم زیارت ایشان میآمدند .
⚡️حاج جواد آقا، پسر بزرگ آیتالله مرندی به نقل از مادرشان این مطلب را روایت کرده اند که:
🍃آقا [خطاب به همسرخودشان] فرموده بود وقتی میخواهی بیایی، در بزن و اجازه بگیر.
🍃مادرم گفت من حواسم نبود و فراموش کردم در بزنم. در را که باز کردم یک دفعه دیدم آیتالله خوئی دوزانو و مودب مقابل آقا نشسته، آقا تا دید من آمدم داخل فرمود مگر نگفتم در بزن بی اجازه داخل نشو، من فوری برگشتم و در را بستم و فهمیدم که آقا که میگویند در بزن، درست است. نمی خواهد این مطلب را هر کسی بفهمد.
⚡️خب آیت الله خوئی #طیالارض داشتند از نجف با طیالارض آمده بود زیارت آیت الله مرندی.
👈🏻حالا این مقدمه بود. آقای مرندی چرا آقای مرندی شد؟
👈🏻فقه واجب است، اصول واجب، فلسفه واجب، صرف و نحو، اینها واجب است، ولی مقدمه است برای آدم شدن،باید با نفس #مبارزه کردن، باید شبانه روز با شیطان جنگیدن.
⚡️اگر با نفس و شیطان نجنگیم نمیتوانیم با صهیونیست بجنگیم نمیتوانیم با آمریکا بجنگیم. رهبری که با اینها میجنگد اول با نفسش #مبارزه کرده است.
در محضر استاد
🍃نشر مطالب استاد، بلامانع است
https://eitaa.com/daftaremarefat
https://sapp.ir/bargiazdaftaremarefat
#طرح | پویش مردمی «هرخانواده یک خانواده»
هزینه یک بسته لوازم بهداشتی : ۳۶،۰۰۰ تومان
هزینه یک بسته لوازم کودک : ۵۰،۰۰۰ تومان
هزینه یک بسته مواد غذایی : ۱۰۵،۰۰۰ تومان
هزینه یک بسته لوازم خانگی : ۴،۲۱۰،۰۰۰ تومان
🔷🔸💠🔸🔷
راههای مشارکت:
شماره کارت
۶۲۷۳ ۸۱۱۰ ۷۶۲۲ ۶۶۵۰
به نام آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه س
سامانه کد دستوری :
*۷۶۳*۰۲۵۱#
درگاه پرداخت اینترنتی:
http://nazr.amfm.ir/hfv
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
@astanqom
💥 #کعبه_اولیاء_خدا
💢علّامه آیت الله حاج سیّدمحمّدحسین حسینی طهرانی (قدّس سرّه)
🌺🌺حضرت اباالفضل العبّاس علیه السلام را شاگردان ایشان(آیت الله قاضی قدّس سرّه) کعبۀ اولیاء می گفتند.
🌷مرحوم قاضی پس از سیر مدارج و معارج و التزام به سلوک و مجاهدۀ نفس و واردات قلبیّه و کشف بعضی از حجابهای نورانی، چندین سال گذشته بود و هنوز وحدتِ حضرت حق تعالی تجلّی ننموده بود و مرحوم قاضی به هر عملی که متوسّل می شد، این حجاب گشوده نمی شد.
🌷تا هنگامی که ایشان از نجف به کربلا برای زیارت تشرّف پیدا کرده و پس از عبور از خیابان عبّاسیّه و عبور از درِ صحن، در آن دالانی که میانِ در صحن و خود صحن است، شخص دیوانه ای به ایشان می گوید: ابوالفضل کعبۀ اولیاء است.
🌷مرحوم قاضی همینکه وارد رواق مطهّر می شود، حال توحید به او دست می دهد و تا 10 دقیقه باقی می ماند؛
🌷و سپس که به حرم سیّدالشهداء علیه السلام مشرّف می گردد، در حالتی که دستهای خود را به ضریح مقدّس گذاشته بود، آن حال قدری قوی تر دست می دهد و مدّت یک ساعت باقی می ماند.
🌷دیگر از آن به بعد مرتّباً و متناوباً و سپس متوالیاً حالت توحید برای ایشان بوده است.
📚«جنگ خطّی» شماره ۱۸ ص ۲۶۹ و ۲۷۰ با تلخیص
📌كانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ هیچ کار خیری را از روی خجالت و حیا ترک نکنید!
💝 شرح حدیثی از امام سجاد علیهالسلام توسط حضرت آیتالله خامنهای
1️⃣ رهبر انقلاب: حدیث از امام سجاد علیهالسّلام است که میفرماید: مؤمن هر جا مینشیند، در صدد فرا گرفتن و آموختن است.
هر جا سکوت میکند، سکوت او برای این است که در گفتن، خطر و اشکالی بر دین خود مشاهده میکند.
2️⃣ آنچه را که به عنوان سخن راز و امانت به او سپرده شود، حتی برای دوستانش هم آن را افشا نمیکند.
3️⃣ اگر یک وقت کسی برای احقاق حقّش به گواهی او احتیاج داشته باشد، گواهی و شهادت خود را کتمان نمیکند؛ ولو آن شخص از او دور باشد.
4️⃣ هیچ کار نیکویی را از روی ریا انجام نمیدهد.
5️⃣ هیچ کار خیری را هم از روی خجالت و حیا ترک نمیکند.
🔴 به بعضیها میگویند: آقا! چرا فلان جا نماز یا نافله یا نماز اوّل وقتتان را نخواندید؟ میگویند خجالت کشیدیم! نه؛ از روی حیا، هیچ کار نیکی را ترک نکنید. ۱۳۷۸/۰۵/۰۸
📥 دریافت کیفیت بالا در aparat.com/reyhaneh
❣️ @khamenei_reyhaneh
💥 #پیام_آیت_الله_قاضی
💢 #علامه_حسنزاده_آملی
💠آمل در مسجدی مشغول درس و بحث و اقامه نماز شدم. روز دوم که پس از نماز به منزل آمدم، پس از خوردن ناهار آماده استراحت شدم ولی بچه ها با سر و صدا و بازی نگذاشتند و من که خسته بودم با بچه ها و مادرشان دعوا کردم در حالی که نباید دعوا می کردم، در محیط خانه پدر باید با عطوفت رفتار کند، لذا پس از لحظاتی ناراحت شدم به حدی که اشکم جاری شد.
💠از خانه بیرون رفتم و مقداری میوه و شیرینی برای بچه ها خریدم تا شاید دلشان را به دست آورم و از ناراحتی ام کاسته شود ولی رسول الله (ص) فرموده اند: «دلی را نشکن که اگر شکسته شد قابل التیام نیست، چنانچه اگر ظرف سنگی شکست با لحیم اصلاح نمی شود.»
زمین و آسمان بر من تنگ شد واحساس کردم که نمی توانم در آمل بمانم. از آمل بیرون آمده و به قصد عزیمت به تبریز و محضر آقای الهی به تهران آمدم. پاسی از شب گذشته بود، به خیابان باب همایون رفتم وپس از تهیه بلیط عازم تبریز شدم. هنگام اذان صبح به تبریز رسیدم و به مدرسه طالبیه رفتم.
💠 وقتی در زدم خانمی پشت درآمد. خودم را معرفی کردم و پرسیدم: آقا تشریف دارند؟ پس از چند لحظه آقا خودشان آمدند و پس از خوشامد گویی مرا به منزل بردند. پس از احوالپرسی اظهار داشتند من نمی دانستم شما قم هستید یا آمل، لذا می خواستم نامه ای به اخوی (علامه طباطبایی) بنویسم تا آن را به شما برسانند.
💠 با تعجب پرسیدم: آقا چه اتفاق افتاده که می خواستید مرا درجریان بگذارید؟ فرمودند: من خدمت آقای قاضی مشرف شدم و سفارش شما را به ایشان کردم ولی آقای آملی، ایشان از شما راضی نبودند! با شنیدن این جمله تا لاله گوش سرخ شدم. عرض کردم: آقا، چطور؟ چرا راضی نبودند؟ فرمود: ایشان به من گفتند: آقای آملی چطور هوس این راه را دارد، درحالی که با عائله اش این طور رفتار می کند؟!
💠 بعد فرمود: حاج آقای آملی، داستان رفتار با عائله چیست؟ زبانم بند آمد و اشکم جاری شد و بالاخره ماجرا را به ایشان عرض کردم، فرمود: «آقا! چرا؟ این ها امانت خدا در دست ما هستند؟» به قم بازگشتم و ماجرا را خدمت علامه طباطبایی عرض کردم، ایشان هم تعجب کرد و پس از سکوت زیادی فرمود: « آقای قاضی بزرگ مردی بود!»
📚 جمع پراکنده ص 87
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
💥 #در_مکنون
♦️ شب نیمه شعبان را قدر بدانید که اولین شب قدر و مقدمه شبهای قدر ماه رمضان است.
✳️ از نیمه شعبان تا 25 ماه رمضان، یک اربعین است که 4 شب قدر را در خود دارد! و چه فرصتی از این بهتر!
🔻در روایات آمده که در طول سال، چهار شب قدر داریم که اولین آنها شب نیمه شعبان است.
🔻این چهار شب در طول یکدیگر است. در روایات است که در شب نیمه شعبان ابتداییترین و کلیات تقدیر امور ما واقع میشود و اگر در شب نیمه شعبان به خودمان رسیدگی نکنیم، آن کلیات در شبهای دیگر سخت تغییر پیدا میکند. مثل اینکه آدم به ادارهای میرود و کارمند اول پرونده شخص را رد میکند. کارمند دوم دیگر سخت میتواند روی حرف نفر اول حرفی بزند و سومی روی حرف دومی و اولی حرف نمی زند.
♦️ما اگر شب نیمه شعبان خوبی نداشته باشیم، شب 19 ماه رمضانمان هم شب خوبی نخواهد بود، شب 21 به طریق اولی و شب 23... لذا عزیزان من! شب نیمه شعبان را قدر بدانید و احیاء بگیرید. گرچه اصرار ندارم که به مساجد بروید، ولی این شب را فرصتی برای ابراز ارادت به ساحت مقدس امام زمان(عج) قرار دهید.
🔻در روایات فراوان داریم که رعیت باید برای خلیفه عادل خودش دعا کند؛ چون زندگی شان زیر نظر او میگردد. لذا وظیفه ماست که برای رهبر انقلاب که تمشیت امور نظام و جمهوری اسلامی از ناحیه ایشان است، دعا کنیم. به طریق اولی باید برای امام زمانمان(عج) نیز دعا کنیم که خداوند ایشان را امداد بدهد، که امداد ایشان به امداد ما برسد و خداوند فیوضات خودش را بر ایشان روز به روز و سال به سال بیشتر کند که از طریق ایشان به ما فیوضات برسد.
🔻مرحوم استاد سعادت پرور(ره) یک فتانتها و نکته سنجیهای زیبایی داشت؛ از جمله میفرمود که از نیمه شعبان تا 25 ماه رمضان، یک اربعین میشود که 4 شب قدر را فرامیگیرد و فرصت مغتنمی برای تهذیب نفس و سیر و سلوک است.
🔻عزیزان من! بهترین هدیه در این ایام، هدیه کردن کارها و اعمال عبادیمان بخصوص قراردادهای عملی است.
🔻بیایید در ابتدای این اربعین، خود را مودب کنیم و تمرین کنیم که خود را در محضر امام زمانمان(عج) ببینیم و بدین وسیله برای درک شبهای قدر آماده شویم.
👈کانال استاد فیاض بخش
https://sapp.ir/fayyazbakhsh
✅ @avayemalakut
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
📌 #روزه دوبرابر....
مَنْ صَامَ ثَلاَثَةَ أَيَّامٍ مِنْ شَعْبَانَ وَ وَصَلَهَا مِنْ صِيَامِ شَهْرِ رَمَضَانَ كَتَبَ اَللَّهُ لَهُ صَوْمَ شَهْرَيْنِ مُتَتابِعَيْنِ.
🌻امام رضا(ع) فرمودند:
كسی كه سه روز از ماه #شعبان را روزه بدارد و به ماه #رمضان متصل نمايد خداوند برای او روزه دو ماه پی در پی را می نويسد.
📚شیخ صدوق، خصال، ج۳، ص۵۸۲
👇👇
🌻 @ahlolbit
4_331301940283572623.mp3
4.92M
♦️ دعای عرفانی امام خمینی (هر چه هست تویی) جذاب و تاثیرگذار در آستانه ماه مبارک رمضان
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 #آیت_الله_بهجت
🌺 طریقه نظر به امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
4_5841498763461394668.mp3
4.36M
* #کلیپ_صوتی #شعبان #رمضان
بسیار زیبا
🎧 موضوع: توصیههای پایانی ماه شعبان برای آماده شدن جهت ماه مبارک رمضان
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
⏱ زمان: ۷ دقیقه
📥 حجم: ۴ مگابایت
🔺 @nasery_ir
📌كانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
💥 #سر_دلبران_در_حديث_دلبران
♦️ #معنویت_ویژه
✅ استاد حاج شیخ جعفر ناصری(مدظله):
🔻یکی از اساتید و بزرگان(آیت الله سید عبدالکریم کشمیری) میفرمود که مرحوم امام را در نجف در حرم آقا امیر المؤمنین در ایوان طلا دیدم.
👈دست گذاشتم روی شانۀ ایشان و گفتم: آقا به جان این امیر، #من_شما_را_خیلی_دوست_دارم ؛ فقط بگو چه کردهای که این صمود را پیدا کردی، این وجود را پیدا کردی؟ این معنویت را پیدا کردی؟
🔸گفت: ایشان گوش داد و وقتی من صحبتم تمام شد فرمود: قرآن، قرآن، قرآن. ولی همانجا هم آقا فرموده بود: مراحلی دارد؛ مرحلۀ اولش، ارتباط است. ارتباط با قرآن، تلاوت و توجه است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔘 @nasery_ir
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| ماه رمضان سرآغاز سال جدید سلوکی است؛ خود را برای سال نو آماده کنیم!
💢حضرت استاد فیاضبخش(سلمه الله تعالی)
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
«اسرار ماه رمضان؛ ادب حضور (دفتر سوم)» را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.ir/book/38878
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
💥 برای دوستانی که مایل به استفاده از نسخه الکترونیکی کتاب هستند!
♦️ هر پنج جلد مجموعه ادب حضور(تالیف استاد معظم فیاض بخش) در اپلیکیشن طاقچه در دسترس دست.
«طاقچه | کتابهای الکترونیک و صوتی» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.mservices.mybook&ref=share
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
#التماس_به_خدا
#اعتراف_به_فقر
✨اسلام آمده و میگوید #التماس_بکن، اما به چه کسی؟
🚨خدا کند جایش را پیدا کنیم؛ «مَنِ الْتَمَسَکَ لِدِینٍ أَوْ دُنْیَا وَجَدَکَ»(صحیفه سجادیه،دعای47). این بالاترین مقام است.
👈🏻اگر التماس را درجایش ختم کنیم #خدا را یافتهایم؛
👈🏻اگر خوب التماس از ما صادر شود #خدا را پیدا میکنیم.
«مَنِ الْتَمَسَکَ لِدِینٍ أَوْ دُنْیَا وَجَدَکَ» خدایا هر کس تو را التماس کند،
🔻نه شهوتش را،
🔻نه مالش را،
🔻نه فرزندش را،
🔻نه همسرش را،
🔻نه مقامش را،
🔻نه استعداد را،
🔻نه مخلوقات را، 👈🏻تو را یافته است.
🚨ما همه #فقیریم، من و شما فقیریم، آسمان و زمین فقیر هستند، همه غیر از خدا فقیر و محتاج هستند.ای کاش اینها را ما با تمام وجود احساس میکردیم. حتی یکبار. ما که یک غنی بیشتر نداریم، اوست که در همه جا حضور دارد.
🔻ما به خاطر #حلم خدا جرأت میکنیم و معصیت میکنیم.
⚡️اگر من گناه میکردم و فوری سرم درد میگرفت دیگر گناه نمیکردم،
⚡️اگر آبرویم را خدا میبرد دیگر گناه نمی کردم، اینها حرفهای دل ماست.
🍃خداوند یک خلوتی به ما بدهد در طول هفته، در طول شبانه روز، لاأقل شبها را، [عزیزان] وقت بگذاریم یکساعت، نیمساعت قبل از اذان مخصوصاَ شبهای جمعه، هر #عملی کردید نیم ساعت، یک ساعت را بگذارید برای خدا.
🍃 بگویید خدایا دوستت، دارم خدایا غلط کردم، خدایا #اعتراف میکنم من بَدَم تو خوبی.
👈🏻اینها را بگویید تا این نفس مقداری لِه شود، رسوا بشود، پیش خودمان رسوا شود.
✨در دل شب #قبل_از_اذان اگر کسی التماس کند چهها میشود؟ 👈🏻بالاترین مقام ر ا خداوند به او میدهد.
در محضر استاد
🍃نشر مطالب استاد، بلامانع است
https://eitaa.com/daftaremarefat
https://sapp.ir/bargiazdaftaremarefat
هدایت شده از کانال رسمی مرکز مدیریت حوزه های علمیه
🌺🍃بمناسبت بزرگداشت شیخ صدوق(ره)
💥جسدی سالم پس از 900 💥
⁉️ ماجرای #تاریخی آشكار شدن جسد سالم #شیخ_صدوق (ابن بابویه) پس از ۹۰۰ سال
♻️ مزار ایشان، درگذر زمان به خاطر حمله مغولان و حوادث مختلف، چندین بار ویران شد و سالها در زیر خاك پنهان بود...گروهی از علما (رضوان الله) از جمله حاج آقا محمد آل آقا كرمانشاهی، میرزا ابوالحسن جلوه، ملا محمد رستم آبادی و آقا سید محمود مرعشی (والد آیت الله سید شهاب الدن مرعشی نجفی) برای بررسی وضعیت و شناسایی جسد، در محل حاضر شدند...آنها متوجه لوح و سنگ قبری میشوند كه بر روی آن چنین نوشته شده بود:
هذا المرقد العالم الكامل المحدث، ثقة المحدثین، صدوق الطایفه، ابوجعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.
💠 آیة الله سید شهاب الدین #مرعشی_نجفی (ره):
مرحوم پدرم میفرمودند:
من دست آن بزرگوار را بوسیدم و دیدم كه تقریبا پس از نهصد سال كه از مرگ و دفن شیخ میگذرد، دست ایشان، بسیار نرم و لطیف بود.
🔗متن کامل و منبع را ببینید👈
🌐air.ir/zo1b
💥کانال رسمی مرکزمدیریت حوزههای علمیه👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/329121809Cc8e3511428
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 تازهترین توصیهی حضرت آیتالله خامنهای به روزهداران:
❌ فرصت سحرهای ماه رمضان را از دست ندهید
👈 توصیه به اجرای اعمال رمضانی اقبال سیّدبنطاووس
🔻 حضرت آیتالله خامنهای روز سهشنبه (۱۳۹۸/۲/۱۰) در جلسهی درس خارج فقه، توصیههایی را برای استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان و توجه ویژه به عبادت در سحرهای این ماه، بیان کردند.
🔸️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان متن و فیلم این بیانات رهبر انقلاب را به شرح ذیل منتشر میکند.
🔰 دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است، فرصت بسیار خوبی است. البتّه فرصت تبلیغ است، فرصت تببین است، فرصت اُنس با مردم است، فرصت کمک به فقرا است لکن از همهی اینها بالاتر، فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزهای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفرهی رحمت الهی، سر سفرهی ضیافت الهی است. این سفرهی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزهی شما است، همین نافلهی شما است، همین نماز شما است که به جا میآورید.
🔸️ البتّه اعمال #ماه_رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم، بعضیمان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم -که حالا محلّ [بحث نیست]- لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
🔹️ سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد -[البتّه] نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است- بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است.
🔺️ نمیشود در ایّام روز -چرا، [البتّه] اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: اَلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛ بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند؛ حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند- فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند. خداوند انشاءاللّه همهتان را محفوظ بدارد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
#روح_و_قلب_ما_امانت_است_پس_با_هر_کسی_نباید_رفت_و_آمد_کرد
✨حضرت رضا علیه السلام : «لیستِ العبادةُ کَثرةُ الصِّیام و الصَّلاةِ و إنّما العِبادةُ کَثرةُ التَّفکرِ فی أَمرِالله»
«عبادت به زیادی روزه و نماز نیست . بلکه اندیشه زیاد در کار خدا و امر خداست.»
⚡️یکی از مطالبي هم که ما خیلی به آن #مبتلا میشویم اینکه انسان رفت و آمد بکند؟ بله، رفت و آمد بکند اما نه با هرکسی.
⚡️زبانش را کنترل کند ازحرف های بیجا، #حرفهای_لغو و گناه و معصیت.
✨حضرت فرمودند: «يَأْتِي عَلَى اَلنَّاسِ زَمَانٌ تَكُونُ اَلْعَافِيَةُ فِيهِ عَشَرَةَ أَجْزَاءٍ تِسْعَةٌ مِنْهَا فِي اِعْتِزَالِ اَلنَّاسِ وَ وَاحِدَةٌ فِي اَلصَّمْتِ»
✨فرمودند: «زمانی برسد که #عافیت ده جزء داشته باشد، نُه جزء آن در کناره گیری از مردم و یک جزء آن در سکوت باشد.»
⚡️الان رفت و آمد زیاد است. چه تلفنی چه تصویری و غیره. ما همانگونه که برای #سلامتی جسممان خیلی اهمیت میدهیم و باید اهمیت دهیم، برای روح و دينمان و دینِ خانوادهمان و بچههایمان هم باید اهمیت بدهیم #چون_امانت_است.
⚡️انسان با رفت و آمد با افراد خوب، خوب میشود، و با رفت و آمد با آدمهای بد هم بد میشود. این را شما تجربه کنید. تجربه هم کردهاید حتما.
🍃یک وقت با کسی همنشین میشوید که ايمانتان زیاد میشود، #تقوايتان زیاد میشود، محبتتان به خدا، به اهل بیت، به نظام، به رهبر، به مومنين.
⚡️و یک وقتی با افرادی که #قلبتان_سیاه میشود. همهاش دم از دنیا میزنید، چرا وقتم را صرف این کارها بکنم؟
🍃آیه قرآن را باز کن یک صفحه آیه قرآن برای من بخوان. این قرآن امانت است، دلتان باز میشود تجربه کنید. در خانه همینطوری که سر سفره مینشینید یک آیه #قرآن_بخوانید حال میآیید، انسان لذت میبرد تجربه کنید ببینید. اصلا یک طوری میشود که نمیتوانید قرآن نخوانید. #گمشدهتان در قرآن است.
🔻ولی بعضیها را میبینید همهاش از مادیّات صحبت میکنند، خب غم و غصهتان زیاد میشود. با کسانی رفت و آمد کنید که شما را به #یاد_آخرت بیاندازند.
در محضر استاد
🍃نشر مطالب استاد، بلامانع است
https://eitaa.com/daftaremarefat
https://sapp.ir/bargiazdaftaremarefat