مرعشی: اصلاحطلبان در انتخابات قبلی به دروغ گفتند نامزد ندارند
دبیرکل حزب کارگزاران میگوید: لیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم (سال 1398) در تهران قویتر از مجلس دهم بود اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.
اشاره حسین مرعشی به ارائه سه فهرست یا سرلیستی مجید انصاری بود که بهخاطر برخورد مردم از عملکرد مدعیان اعتدال و اصلاحات، نفر اول فهرستهای مذکور نتوانست بیش از 68هزار رأی کسب کند. مرعشی در عین حال گفته که 90درصد کرسیها در استان کرمان رقابتی است.
او که در نشست انتخاباتی اصلاحطلبان کرمان سخنرانی میکرد، گفت: صحنه سیاسی بینالمللی داخلی و منطقهای بهگونهای شکل گرفته که ایران نیازمند انتخاباتی است که بتواند کشور را در مقابل خطرات کاملا جدی بیمه کند. این که مقام معظم رهبری در دو ماه اخیر تقریبا هر هفته در بحث انتخابات نکاتی را گوشزد کردند نشانه توجه ایشان به مسئله امنیت ملی ایران است.
مرعشی افزود: در حال حاضر انتخاباتی پیشرو داریم که با چند واقعیت تلخ مواجهیم اول اینکه نظام حاکم بر ایران و دستگاههای حاکمیتی بهرغم آنکه به خوبی متوجه اهمیت حضور مردم در صحنه سیاسی هستند، لوازم این کار را نپذیرفتند و عجیب است که مسئولان و نهادهای حاکمیتی با وجود اینکه هم خودشان به خوبی درک میکنند و هم سخنان رهبری صریح است که این انتخابات به امنیت ملی ما گره خورده اما حاضر نشدند در اکثر حوزههای انتخابیه فرصت رقابت ایجاد کنند تا انتخابات پرشور برگزار شود.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: مردم آنقدر از بیکفایتیها از گرانیها و تورمها و فشارهای سنگین خسته هستند که گاهی اوقات تصمیماتشان علیه خودشان است. این را ما باید درست به مردم توضیح دهیم. حق با مردم ایران است. مردم ما ۶ سال است که تورم بالای ۴۵درصد را تحمل میکنند؛ کمر مردم شکسته. الان سرپرستان خانوارها از خانواده خود خجالت میکشند؛ مردم حق دارند عصبانی شوند. اما مردم عصبانی نباید تصمیمی بگیرند که به ضررشان تمام شود.
وی به سیاسیون اشاره کرد و یادآور شد: بعضی از سیاسیون هم فکر میکنند اگر مشارکت در انتخابات زیر ۲۰درصد برسد، مسئولان نظام و حاکمیت جمهوری اسلامی عقبنشینی میکنند و فضا را باز خواهند کرد این یک تهدید است.
مرعشی عنوان کرد: من خیلی خوشحالم که در استان کرمان با فرمانی که در این انتخابات حرکت کردیم برخلاف اکثر استانها با فضای متفاوتی روبهرو هستیم. خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه کاندیداهایی که هدف گرفته بودیم که در صحنه باشند تاییدصلاحیت شدند که این سندی است که با همین شرایط هنوز میشود با یک فرمان عاقلانهای حرکت کرد که میدان به نفع مردم کرمان باز بماند.
وی تصریح کرد: اگر بزرگان همت کنند و تلاش کنند مردم کرمان را بکشانیم پای صندوقهای رای و مشارکت مردم کرمان بالای ۵۰درصد برسد به شما اطمینان میدهم بسیاری از استانها در آینده به کرمان اقتدا خواهند کرد.
مرعشی یادآور شد: به خاطر دارم یکسال و نیم پیش وقتی هنوز داشت بحث انتخابات در استان کرمان شروع میشد با دوستان حزب تاک به گفتوگو نشستیم و گفتیم سه تا خط قرمز را مراعات کنیم؛ اول کسی که میخواهد به مجلس شورای اسلامی برود نمیتواند نسبت به کلیت نظام و رهبری موضع داشته باشد و در جهت مخالف حرکت کند. خط قرمز دوم ما این است که نسبت به فساد مالی حساسیم. ما مجلس سالم میخواهیم و سومین موضوع فساد اخلاقی است. عرصه سیاست، عرصه پاکدامنی، پاکدستی و سلامت نفس است. ما با این ۳ خط قرمز حرکت میکنیم و امروز استان کرمان اولین استانی است که ۹۰درصد کرسیهایش رقابتی شده است. ما در ۱۰ دوره مجلس همیشه یک کف داشتیم در استان کرمان که سه کرسی از ۱۰ کرسی بود و یک سقف داشتیم که ۷ کرسی از ۱۰ کرسی؛
در دوره پیش ما برای اولینبار در مجلس به یک کرسی تن دادیم و دلیلش این بود که منفعل بودیم؛ همانطور که در سطح کشور منفعل بودیم.
مرعشی گفت: نقدهایی بر مجلس دهم وارد بود ولی نقد اصلی به اصلاحطلبان برای نیامدن انتخابات مجلس یازدهم و نیامدن در انتخابات ۱۴۰۰ بود. این نقد در تاریخ متوجه اصلاحطلبان است و کسی نمیتواند از آن فرار کند.
در انتخابات مجلس یازدهم لیستی که برای تهران آماده شد از لیستی که برای مجلس دهم آماده شده بود قویتر بود اما تصمیم گرفته شد که به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران تصریح کرد: جریان چپ در هیچ دورهای از مجلس کمتر از ۵۰ تا کرسی نداشتند در مجلس یازدهم ما رسیدیم به کمتر از ۵ کرسی؛ ما اشتباه کردیم فرصت انتخابات را از دست دادیم.
وی گفت: اگر در این انتخابات کسی یا کسانی با خودخواهی و با توافق نکردن فرصت را بسوزانند من روز بعد از انتخابات آنها را افشا میکنم.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
روایت روزنامه اعتماد از انسداد مزمن در جبهه اصلاحات
مدیرمسئول روزنامه اعتماد میگوید: جبهه اصلاحات دچار انسداد شده و چاره عبور از آن، پذیرش تعدد گفتمانی در این مجموعه است. حضرتی شرط این کار را «پذیرش ریاست خاتمی از سوی اصلاحطلبان، تداوم بحثهای عالمانه و جلوگیری از تخریب یکدیگر، و ائتلاف در مقاطع ضروری» عنوان کرد.
درپی شدت گرفتن اختلافات در جبهه اصلاحات و عبور 110 نفر از فعالان اصلاحطلب از بیانیه این جبهه که با ارائه فهرست انتخاباتی مخالفت میکرد، الیاس حضرتی در روزنامه اعتماد نوشت: «طی روزهای اخیر بیانیهای از طرف 110نفر از فرهیختگان، متفکران و اندیشمندان کشور منتشر شد که بازتابهای بسیار وسیعی در فضای عمومی، رسانهها و شبکههای اجتماعی پیدا کرد. ضمن اینکه بحثهایی را نیز در درون گروههای اصلاحطلب ایجاد کرد. در این میان برخی افراد و جریانات با فحاشی و ادبیات رکیک بهزعم خود تلاش کردند مسئله را به حاشیه برانند و موضوع را لوث کنند. این طیف اغلب ذیل گروههای فیک، سلطنتطلب و برانداز تعریف میشوند. گروهی هم از سر دلسوزی این نوع تحرکات را در حکم انشقاق و انشعاب در درون جریان اصلاحطلبی تفسیر کردند.
اصلاحطلبی طیف وسیعی از جامعه ایرانی را دربر میگیرد. اینگونه نیست که یک فرد، یک حزب یا جریان خاصی در آن مدخلیت تام و تمام داشته باشد و سایرین را از ورود به آن منع کند. اصلاحات در واقع یک طیف فکری است که در درون آن از گذشته تا به امروز گفتمانهای گوناگونی شکل گرفته و برای گسترش گفتمان اصلاحات تلاش کردهاند. لذا اختلافنظرهای اخیر، برای من موضوع حاد و غیرمترقبهای نبوده و نیست. از قدیم هم در اردوگاه اصلاحطلبی در بزنگاههای گوناگون اختلافنظرهای وسیعی وجود داشت. در مسیر تاریخ شاید تنها برههای که در آن، وحدتنظر قاطعی میان گروههای اصلاحطلب وجود داشت و همه طیفها به اتفاق به یک سمت و جهت حرکت میکردند، سال 76 و انتخاباتی بود که منجر به ریاستجمهوری سیدمحمد خاتمی و ظهور حماسه 2 خرداد 76 شد. پس از این دوران همواره تفاوتها و تکثر دیدگاههایی میان طیفهای مختلف اصلاحطلب وجود داشت.
تجلی بارز این نوع تفاوتها را میتوان در اختلافات اعضای شورای دور اول و سپس در انتخابات شوراهای دور دوم مشاهده کرد. با عبور از این دوران، در انتخابات ریاستجمهوری نهم در سال 84 نیز این تفاوتها و تکثر دیدگاهها بحرانیتر شد. 3 جریان اصلی به موازات هم در انتخابات 84 حضور پیدا کرده و برای پیروزی تلاش کردند. تنها نقطه اشتراک هر 3 جریان مخالفت با محمود احمدینژاد بود. البته این تکثر جزو اشتباهات استراتژیک جریان اصلاحات بود، اما واقعیتی بود که سر برآورد و خود را نمایان کرد. این روند در سال 88 هم ادامه داشت. این روند در داخل مجلس ششم هم تکرار شد. با این توضیحات لازم است، بحثی ذیل عنوان «ضرورت پذیرش تعدد گفتمانی در اردوگاه اصلاحطلبان» شکل بگیرد و درخصوص آن بحث و تبادلنظر شود».
دعوت به پذیرش تعدد گفتمانی در جبهه اصلاحات در حالی است که اصلاحطلبی خودش گفتمان است و منطقاً نمیتواند تعدد گفتمانی در حد تناقض را بپذیرد اما تن دادن برخی پدرخواندههای آن به این تناقضات جدی، موجب دودستگی و بعضاً بروز رفتارهای ضد اصلاحطلبی از سوی این طیف شده است. تناقض در این سطح که مدعیان، واقعاً بنا دارند رفتار اصلاحطلبانه ذیل نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی داشته باشند یا با گروههای برانداز و وابسته به بیگانگان همکاری میکنند؟ یا مثلاً این سؤال اساسی که به عنوان مدعی اصلاحطلبی، در انتخابات شرکت میکنند یا به جریان مزدور تحریم انتخابات سواری میدهند؟! برخی پدرخواندههای این طیف همچنین در گذشته با ادعای دروغین تقلب که توسط خاتمی در محافل خصوصی بارها رد شده، به آشوبافکنی سیا و موساد و امآیسیکس علیه جمهوریت و اسلامیت در سال 1388 پیوستند.
این دودستگی عمیق در جبهه اصلاحات، موجب عبور برخی فعالان اصلاحطلب از پدرخواندههای رادیکال شده و ضمناً به انحلال دو تشکل قبلی اصلاحطلبان (ناسا/ شعسا) و بنبست فعلی جبهه اصلاحات شده است. پیشنهادهای مدیر روزنامه اعتماد برای رفع انسداد از طریق پذیرش ریاست خاتمی و ائتلاف در مقاطع ضروری در حالی است که جبهه اصلاحات با بحران ساختاری هویت مواجه است و خاتمی به عنوان فردی بحرانزده و منفعل در قبال جریان برانداز، اگر کمترین اراده و اختیاری از خود داشت، ظرف دو دهه گذشته به کاستن از اختلافات میپرداخت نه این که خود وی بازیچه جریان تحریم و براندازی شود.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
شورش علیه انتخابات با دروغ تقلب کجایش اصلاحطلبی بود؟!
سید محمد خاتمی میگوید: اصلاحطلب واقعی با انتخابات، با حاکمیت و به خصوص با مردم قهر نخواهد کرد. اگر هم قهری هست نه از سوی اصلاح طلبان که از سوی قدرت حاکم است.
او در در دیدار اعضای حزب اصلاحطلب «مجمع ایثارگران» گفت: من برای هر تشکّل و نهاد مدنی، با همه وجودم، احترام زیادی قائل هستم، اما شما دارای این امتیاز هستید که دارای عنوان ایثارگری میباشید و ایثار و ایثارگری از متعالیترین ارزشهای اخلاقی است. در موضوع اخلاق بحثهای گستردهای وجود دارد. از جمله مباحث دوران جدید در اخلاق، تقسیم اخلاق به اخلاق خودگرا و دیگرگراست. ایثارگری، اما یک مرحله متعالی و بالاتری است؛ و آن اینکه نه تنها باید دیگرخواه بود، بلکه برای اینکه دیگری بهتر زندگی کند بتوان از منافع خود و حتی اگر اقتضاء کند از جان خود هم گذشت. گذشت از خود، راحت، و حتی زندگی خود برای دیگران و برای یک هدف بالاتر. البته به نظر من گرچه ممکن است احیاناً صاحب گرایشهای دنیوی هم ایثارگری کند، ولی ایثارگری واقعی بهعنوان یک اصل محکم و پایدار بر پایه ایمان به خدا (که خیر اعلی) است میسّر است.
وی افزود: در عرصه کنونی نیز اصلاحطلبی این افتخار را دارد که بخش مهمی از ایثارگران، خود را اصلاحطلب و اصلاحخواه میدانند و این یک ارزش است. مشخص است که اصلاحطلبی خواستار اصلاح خود در درجه اول و اصلاح جامعه در درجه بعد است و از جمله اگر انحراف و ناراستی در سطوح بالا و در کل نظام هم بود میخواهد اصلاح شود. اصلاحطلب واقعی، با کسی قهر نیست و قهر نخواهد کرد گرچه ممکن است موضع داشته باشد و انتقاد کند و باید بکند، ولی با انتخابات، با حاکمیت و بخصوص با مردم قهر نخواهد کرد. برعکس، دلش میخواهد درکنار مردم و با مردم و به نفع مردم عمل کند. اگر هم قهری هست نه از سوی اصلاحطلبان که از سوی قدرت حاکم است که با اصلاح و اصلاحطلبی قهر کرده است؛ و در مسئله انتخابات هم باید از انتخابات دفاع کرد. چرا که انتخابات راه رسیدن به یک نظام مردمی مردم سالاری است که میتواند خیر مردم را تامین کند و مردم در آن احساس رضایت کنند؛ هم دنیای مردم را بهتر کند و هم آنها که اهل آخرت هستند احساس کنند که در این دنیا میتوانند مسیر آخرت خود را، بدون آنکه مزاحم کسی شوند و بدون اینکه کسی مزاحم آنها شود طی کنند. پس از نظر ما انتخابات بسیار مهم است و اگر انتقادی هم هست، به این میباشد که انتخابات در جای خود نیست و باید به جای اصلی خود برگردد».
این اظهارات از سوی کسی صادر شده که بعد از چهارده سال، شجاعت ندارد اعترافش در محافل خصوصی مبنی بر دروغ بودن تقلب در انتخابات سال 1388 را علنی بازگو کند و از مردم و نظام به خاطر راهاندازی آن فتنه هشت ماهه (و تحریمهای اقتصادی که به حمایت از آن فتنه سیاسی به اجرا درآمد) عذرخواهی کند. او حتی شجاعت تکذیب هم ندارد، چرا که چند بار اذعان کرده است.
خاتمی حاضر نشد بیحرمتی فتنهگران به ساحت سیدالشهدا در عاشورای سال 88 را محکوم کند، چون از سر خودخواهی و انفعال تصور میکرد این موضعگیری موجب ریزش حامیانش میشود! و به عبارت دیگر، خودش و حزب و جناحش را مهمتر و محترمتر از سیدالشهدا میدانست و میخواست به هر قیمت، عناصر ضد انقلاب و گروهکی (مانند منافقین و بقایای بهائیت) را از خود راضی نگاه دارد. برخی هم معتقدند که «آتو داشتن» نزد بانیان غربی فتنه علت آن سکوت و همراهی با حرمتشکنان بوده است.
خاتمی در حالی دم از انتخابات میزند که بازیچه سرویسهای جاسوسی بیگانه برای برپایی آشوب علیه جمهوریت و اسلامیت شد.
گفتنی است افراطیون مدعی اصلاحات بارها از خاتمی به عنوان اردک لنگ (فلج)، بیکفایت، شاه سلطان حسین صفوی (بیعرضه) و... یاد کرده و با این حال از او برای فتنهانگیزیهای خود استفاده کردهاند. رفتار مذبذب خاتمی موجب دوپارگی در جبهه اصلاحات شد. همچنین در دوره ریاست جمهوری او بسترساز ترویج جریانهای ضد فرهنگی و ضداسلامی و ضداخلاقی شد تا آنجا که برخی مدعیان حمایت و همراهی او، مدعی تظاهرات علیه خدا بودند و به نیابت از یزید و یزیدیان،
امام حسین علیهالسلام را تخطئه میکردند یا به انکار و تمسخر وحی و رسالت و قرآن کریم میپرداختند.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
امام خامنهای(مدظلهالعالی): «ماه رجب، ماه شعبان، یک آمادگی است برای اینکه انسان در ماه مبارک رمضان بتواند با آمادگی وارد شود. آمادگی به چیست؟ در درجه اول، آمادگی به توجه و حضور قلب است؛ خود را در محضر علم الهی دانستن، در محضر خدا دانستن، همه حالات خود را، حرکات خود را، نیات خود را، خطورات قلبی خود را در معرض و محضر علم الهی دانستن؛ در درجه اول، این مهم است.»(۱۳۹۲/۲/۲۵)
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
▼ حرف روز
معانی انتخابات
شاید یک پرسش پر تکرار این روزها این باشد که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ معمولاً کسانیکه این سؤال را مطرح میکنند، پاسخهایی نیز برای این پرسش خود در اختیار دارند. برای نمونه، میپرسند با مشکلات معیشتی که در کار مردم پدید آمده، دیگر دل و دماغی برای شرکت در انتخابات باقی نمانده است. البته پاسخهایی دیگر نیز در مقابل این سؤال که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم، قرار میگیرد که کم و بیش برای همگان آشکار است.
واقعیت این است که درباره انتخابات یک نگاه حداکثری و راهبردی وجود دارد و یک رویکرد حداقلی و تقلیلگرایانه. هر چند به طور طبیعی نتیجه برگزاری هر انتخابات، پیروزی یک جریان سیاسی و ناکامی جریانی دیگر است؛ اما این رویکرد همان نگاه تقلیلگرایانه است. پدید آمدن رقابتهای جدی بین جریانها و سلایق سیاسی یقیناً هم در افزایش رقابت سیاسی تأثیر دارد و هم در آگاهی بخشیدن به جامعه برای آنکه بتوانند به انتخاب و گزینش صحیح دست بزنند؛ اما این همه ماجرا نیست.
اما از آن سو باید اعتراف کرد که تاکنون به درستی درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات از حیث راهبردی روایتهایی واقعی و اطمینانبخش بیان نشده است. برخی مفاهیم سیاسی هستند که همه یا دستکم اکثریت مردم، با وجود داشتن سلایق گوناگون، بر سر آن اتفاق نظر دارند. برای نمونه، مردم تحت هر شرایطی حاضر به کوتاه آمدن و معامله بر سر موضوعاتی، مانند ایران و امنیت آن نیستند. فرض کنید انتخابات در امنیت و اقتدار ایران تأثیر مستقیم و مؤثر داشته و دارد؛ حال آیا این رابطه به خوبی برای مردم به باور تبدیل شده است؟
ایران در طول تاریخ همواره آماج تهاجمات و توطئههای خارجی بوده است. هیچ جنگ منطقهای و جهانی رخ نداده است مگر اینکه در پی آن یا مردم عزیز ایران آسیب ندیده باشند، یا بخشی از خاک ایران تجزیه نشده باشد یا آنکه امکانات و منابع کشور نابود نشده باشد. تردیدی نیست که مهمترین عامل مصون ماندن ایران از جنگهای ویرانگری که قدرتهای بزرگ در غرب آسیا در سالهای اخیر به راه انداختهاند، حفظ یکپارچگی ملی بوده است. در این زمينه یکی از مصادیق بارز تحقق انسجام ملی، «انتخابات» است.
به دلیل در نظر گرفتن همین جنبه از کارکرد انتخابات بود که چند سال پیش از این رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: «همه در انتخابات شرکت کنند؛ حتی کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ اعتبار کشور شرکت کنند؛ ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، اما شرکت کند؛ انتخابات مال رهبری نیست، برای ایران اسلامی است؛ برای این است که ماندگاری کشور تأمین بشود و کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند.»
✍عزیز غضنفری
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
▼ گزارش روز
انتخابات حداکثری، مقدمه توسعه اقتصادی
بدیهی است که انتخابات پیشرو، میتواند مسیر و جهتگیری چندین ساله ایران را در همه زمینهها تعیین کند؛ به ویژه اینکه این انتخابات برای تعیین افرادی است که ریلگذاریِ قطار دولت و نظارت بر حسن حرکت آن را بر عهده دارند. این ریلگذاری میتواند جنبههای گوناگون زندگی ملت و کشور را مؤثر کند. در میان این جنبهها، آنچه در اولویت قرار دارد، مسئله اقتصاد است. سؤال مهم اینکه کنش انتخاباتی مردم چه تأثیراتی بر حل وفصل معضلات اقتصادی کشور دارد؟ در پاسخ به پرسش فوق، چند نکته را از نظر میگذرانیم.
۱ـ اقتصاد در ایران نیازمند جراحیهای بزرگ و اصلاحات اساسی در همه بخشها و جنبههاست. اجرای این اصلاحات ساختاری و نهادی در اقتصاد نیازمند وجود حس اعتماد به نفس در بین کارگزاران و متولیان امر است. این اعتماد به نفس در مسئولان از طریق حمایت مردمی حاصل میشود؛ از این رو افزایش مشارکت در انتخابات میتواند باعث بهبود و تقویت سرمایه اجتماعی برای شروع و پیشبرد اصلاحات اقتصادی شود. توجه به این نکته نیز ضروری است که تصمیمسازان و تصمیمگیران برای تدوین و اجرای اصلاحات اقتصادی با گروههای فشار مواجهند؛ چرا که اصلاحات مربوطه ممکن است منتفعان و متضرران متعددی داشته باشد که به دلایل گوناگون با مخالفتهای شدید خود، چالشهای امنیتی و اعتباری برای دولت حاکم ایجاد کنند. در اینجا پشتوانه حداکثری مردم برای متولیان امور، میتواند فشار حاصل از این گروهها را کاهش دهد.
۲ـ از طرفی رسیدن به توسعه اقتصادی، پیشرفت و نیل به بهبود وضع موجود نیازمند انتخاب افرادی شایسته در قامت قانونگذار است که بتوانند بستر قانونگذاری لازم را برای توسعه فراهم کنند. احتمالاً انتخابات پرشورتر منجر به انتخاب افکار قوی و فرهیخته میشود که میتواند زیربنای توسعه را تدارک ببیند.
۳ـ انتخابات با مشارکت حداکثری و نتیجه مطلوب میتواند انتظارات مثبت به اقتصاد تزریق کند و در نتیجه شاخصهای کلان را بهبود بخشد؛ چرا که با توسعه مشارکت و امیدآفرینی، فضای آرامش به اقتصاد تزریق میشود. نقطه مقابل آن نیز وجود دارد. به عبارتی، مشارکت حداقلی، حاکمیت را به بحران مقبولیت و گسترش فضای ناامیدی در جامعه سوق میدهد و در نتیجه جامعه با انتظارات منفی روبهرو میشود که بازخورد آن کاهش امنیت سرمایهگذاری خواهد بود.
۴ـ نکته چهارم تکثر و رقابت در انتخابات است که وقتی در انتخابات به صورت واقعی شکل میگیرد، میتواند به زمینهسازی حضور حداکثری احزاب و تشکلهای متعدد منجر شود و در نتیجه احزاب و نمایندگان انتخابی خود را در قبال رأی مردم بیشتر پاسخگو میدانند و به عبارتی زمینه را برای تحقق وعدههای اقتصادی فراهم میکند.
✍علی محمدی
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
▼ خبر ویژه
بایدن و عربستان به توافق میرسند؟
به گفته ۹ تحلیلگر و مقام سابق دولت آمریکاـ که از طرحهای واشنگتن مطلع هستندـ دولت بایدن در حال زمینهچینی برای یک معامله بزرگ جاهطلبانه است که عادیسازی روابط بین اسرائیل و عربستان را به برداشتن گامهای اساسی به سمت تشکیل دولت فلسطینی پیوند خواهد زد. این طرح در راستای تلاشهای قبلی برای ایجاد یک پیمان دفاعی بین آمریکا و عربستان شکل میگیرد که یکی از مهمترین اولویتهای سیاست خارجی عربستان است. در عوض دریافت این امتیاز، عربستان به عنوان پرنفوذترین دولت عربی روابط دیپلماتیک خود را با دولت اسرائیل برقرار خواهد کرد و تمام طرفها توافق خواهند کرد که گام های غیرقابل بازگشتی را به سمت تشکیل دولت فلسطین بردارند. «جوئل براونولد» مدیر مرکز دنیل آبراهام برای صلح خاورمیانه در واشنگتن میگوید: «همه چیز کاملاً هرج و مرج زده است. فرصتی برای انجام یک معامله بزرگ وجود دارد.»
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
▼ اخبار
لیست اصلاحطلب تهران
سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان حمایت این حزب از لیست با محوریت علی مطهری، گفت: «در تهران، بنای ما بر آن است که از لیستی که آقای مطهری در حال آماده کرده آن هستند، حمایت کنیم.» «محمدصادق جوادیحصار» ادامه داد: «در شهرستانها نیز ما در حال جمعبندی هستیم و حدود ۶ تا ۷ نفر از مرتبطین با حزب و اعضای قدیمی و جدید احراز صلاحیت شدهاند، که از آنها حمایت مینماییم. همچنین، اصلاحطلبانی که به عنوان یک نامزد اصلاحطلب در انتخابات حضور دارند و دارای رأیآوری نیز میباشند، یا افراد مستقل رأیآوری که تمایل داشته باشند از آنها حمایت کنیم، حمایت خواهیم کرد.» سخنگوی حزب اعتماد ملی بیان کرد: «اگر آقای مطهری در شهرستانها نیز لیست بدهند، از آن لیست حمایت میکنیم؛ اگر نه، نیروهای خودمان و نیروهای اصلاحطلبی که در حوزۀ انتخابیشان رأیآوری نسبی داشته باشند، مورد حمایت ما قرار خواهند گرفت.»
کار ناتمام ملک عبدالله را تمام کن!
«توماس فریدمن» نویسنده مشهور آمریکایی در مطلبی در نشریه نیویورک تایمز نوشت: «یکی از غیرمنتظرهترین تحولات جنگ اسرائیل و حماس، تلاقی منافع و انگیزههای قدرتمند بازیگران مختلف از اسرائیل گرفته تا فلسطینیان، آمریکا و عربستان برای تشکیل یک دولت فلسطینی است که بتواند در صلح و آرامش در کنار اسرائیل ادامه حیات دهد. محمدبنسلمان اگر می خواهد نتانیاهو و حماس را شکست دهد، باید کار ناتمام عمویش ملک عبدالله را تمام کند. او باید اعلام کند که آماده سفر به بیتالمقدس است تا ابتدا در مسجدالاقصی نماز بخواند و سپس در صحن کنست با مردم اسرائیل سخن بگوید و مستقیما به آنها بگوید: اگر شما با راه حل دو دولت همراه شوید، عربستان روابط با اسرائیل را عادیسازی خواهد کرد و بیتالمقدس غربی را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهد شناخت، به شرطی که اسرائیل هم بیتالمقدس شرقی را به عنوان پایتخت فلسطین شناسایی کند.»
به مردم دروغ گفتیم
دبیرکل حزب کارگزاران میگوید: «لیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸) در تهران قویتر از مجلس دهم بود، اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.» اشاره حسین مرعشی به ارائه سه فهرست یا سرلیستی مجید انصاری بود که بهخاطر برخورد مردم از عملکرد مدعیان اعتدال و اصلاحات، نفر اول فهرستهای مذکور نتوانست بیش از ۶۸ هزار رأی کسب کند. مرعشی در عین حال گفته که ۹۰ درصد کرسیها در استان کرمان رقابتی است. او که در نشست انتخاباتی اصلاحطلبان کرمان سخنرانی میکرد، گفت: «صحنه سیاسی بینالمللی داخلی و منطقهای بهگونهای شکل گرفته که ایران نیازمند انتخاباتی است که بتواند کشور را در مقابل خطرات کاملا جدی بیمه کند. اینکه مقام معظم رهبری در دو ماه اخیر تقریباً هر هفته در بحث انتخابات نکاتی را گوشزد کردند، نشانه توجه ایشان به مسئله امنیت ملی ایران است.»
انسداد در مرزها را بر اساس منافع ملی انجام میدهیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: «همه کسانی که در جغرافیای مرزی با ما همسایه هستند؛ ما به حسن همجواری همیشه احترام گذاشته و احترام میگذاریم و هیچ زمانی جمهوری اسلامی قصد تهدید، تعدی، تجاوز و تصرف یک وجب از خاک و سرزمین کشورهای همسایه را نداشته و ندارد.» «امیر کیومرث حیدری» با تأکید بر اینکه اصلاً در راهبرد جمهوری اسلامی تصرف و تجاوز به کشورهای همسایه نیست، گفت: «اما تأمین امنیت پایدار رسالتی است که بر دوش نیروهای مسلح است، بنابراین دیگران نمیتوانند برای ما تعیین تکلیف کنند که قرار است ما در مرزهایمان چه کاری انجام دهیم.» فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: «میخواهیم در مرزهایمان انسداد انجام دهیم و هیچ کس هم نمیتواند اعتراض داشته باشد که چرا شما در نزدیکی مرز ما این کار را انجام میدهید.»
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
▼ اخبار کوتاه
◄ دبیرکل حزبالله لبنان گفت: «ما در جنگی تمام عیار با رژیم صهیونیستی قرار داریم. اکنون میدان جنگ گسترده شده و ما هیچ محدودیتی در هدف قراردادن نیروهای دشمن نداریم.» «نصرالله» با اشاره به توان و دقت بالای موشکی حزبالله گفت: «مقاومت لبنان توانست با استفاده از موشکهای دقیق و نقطه زن خود کریات شمونه در ایلات اشغالی را هدف قرار دهد.» وی خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: «خون، بهای خون غیرنظامیان خواهد بود، نه پایگاههای ارتش رژیم صهیونیستی؛ زیرا وقتی موضوع به غیرنظامیان کشیده میشود، این موضوع برای ما از حساسیت خاصی برخوردار است.»
◄ خبرگزاری «رویترز» به نقل از چهار منبع گزارش داده که مصر در حال آمادهسازی منطقهای در مرز غزه است که در صورت حمله گسترده اسرائيل به رفح، فلسطینیها را در آن سوی مرز اسکان دهد. مصر بارها به صورت رسمی چنین گزارشهایی را تکذیب کرده و هشدار داده است، حمله ویرانگر اسرائيل به رفح که باعث آوارگی بیشتر فلسطینیها و حرکت آنها به سمت صحرای سینا خواهد شد کاملاً غیرقابل قبول است. پیش از این سایر کشورهای عربی، مانند اردن نیز هشدارهای مشابهی دادهاند. ایالات متحده هم بارها گفته که با هرگونه جابهجایی فلسطینیها از غزه مخالفت خواهد کرد.
◄ «سردار سعید منتظر المهدی» سخنگوی فراجا اظهار کرد: «با انجام رصدهای فنی و اطلاعاتی به عمل آمده، مشخص شد که دو نفر از اعضای گروهک تروریستی جیشالظلم، دخیل در حادثه شهادت نیروهای فداکار و جان برکف مقر انتظامی راسک، که در تاریخ ۲۴ آذر امسال رخ داد، در یکی از شهرستانهای سیستان و بلوچستان، در حال تردد هستند که بلافاصله با انجام اقدامات لازم، دستگیر شدند.» وی گفت: «از این افراد تروریست، یک قبضه سلاح گرم، به همراه مقادیری تجهیزات مربوطه، کشف و ضبط شد.»
◄ «والاستریت ژورنال» در گزارشی درباره ظهور ایران به منزله یکی از تأمینکنندگان جهانی تسلیحات، مدعی شد مشتریان تسلیحات کم هزینه و با فناوری پیشرفته ایران تهدیدی علیه منافع آمریکا و شرکای آن در خاورمیانه، اوکراین، و فراتر از آن محسوب میشوند. در این گزارش به نقل از مقامات آمریکایی نوشته است، یکی از مهمترین صادرات تسلیحات ایران، پهپاد انتحاری شاهد است.
◄ سخنگوی گردانهای عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس گفت: «طوفانالاقصی هرگز آرام نخواهد گرفت، این نبرد برای از بین بردن ظلم و تجاوز از مسجدالاقصی شکل گرفته و نقطه عطفی در تاریخ امت ما خواهد بود.» «ابوعبیده» تأکید کرد مقاومت ما در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تا خروج آخرین نظامی صهیونیست از نوار غزه ادامه خواهد یافت.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#شیخ_اسماعیل_رمضانی
فقط به عشق علی
تنها سنجش حق و باطل فقط علیست
اثر گریه بر سیدالشهدا(علیه السلام) و نگاه مولا به کریه کن ها
در ثواب نشر سهیم باشید
#شیخ_اسماعیل_رمضانی
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
#لزوم_توجه_به_معیشت_عیدانه
#سربازان_جبهه_اقتصادی
#تسریع_پرداختی_های_پایان_سال
📸مهندس ابراهیم رحیمیان دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان طبس طی گفتگو با واحد روابط عمومی این تشکیلات؛ از کارفرمایان بخشهای مختلف اقتصادی، معدن، صنعت، خدمات، بازرگانی، تولیدی و غیره خواست تا در پرداخت مزایای متعلق کارگران با توجه به ایام پایانی سال تسریع کنند/کارفرمایان محترم باز کردن دریچههای رحمت را به روزهای پایانی سال موکول نفرمایید.
🔶مهندس رحیمیان دبیر اجرایی خانه کارگر طبس: در راستای حمایت از جامعه کارگری به عنوان سربازان جبهه استقلال اقتصادی کشور، با توجه به در پیش بودن آغاز سال جدید شمسی و عید نوروز و تقارن با ایام پیش روی ماه مبارک رمضان و شلوغی بازارهای خرید و همچنین احتمال افزایش قیمتها در روزهای پایانی سال؛ از کارفرمایان شرکت ها تقاضا داریم که در پرداختیهای پایان سال مزایای کارگران خود از قبیل عیدی،سنوات و... تعجیل و تسریع نمایند تا علاوه بر آسودگی خاطر، شیرینی و لبخند رضایت این قشر زحمتکش و خانواده این عزیزان را به ارمغان آورید.
✍روابط عمومی خانه کارگر تشکیلات شهرستان طبس
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
باغدار گرامی
با توجه به اینکه به گرمای هوا در پاییز و زمستان سال جاری باعث شده درختان میوه بخصوص درختان هسته دار زودتر از سنوات قبل بیدار شده و در معرض سرمای زودرس بهاره قرار گرفته لذا مقتضی است ضمن اتخاذ تمهیدات لازم (مثل فراهم نمودن بخاری باغی به تعداد لازم و استفاده از مواد گیاهی دودزا ) در زمان اعلام هشدارهای هواشناسی از وقوع سرمازدگی در باغات خود محافظت نمایید.
🌴 معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طبس🌴
🌴آوای طبس👇
@avayetabas