#داستان _معنوی
#کرامت_استاد
🔷گويند كسي قدم بر آب گذارده از روي آب ميگذشت. سالها بعد كس ديگري آمد كه قدم بر هوا گذاشته، در هوا راه ميرفت. سالها بعد در آن منطقه استادي ظهور كرد و به تربيت شاگرد پرداخت. روزي يكي از شاگردان به استاد گفت: «استاد، كرامت شما چيست؟» استاد سكوت كرد و پاسخ نداد. شاگرد پاسخ را فهميده بود. استاد او قدم بر نفس خويش گذاشته بود و هواي نفس خويش را پايمال كرده بود. به نظر شما اگر استاد لب به سخن گشوده بود و گفته بود: «من قدم بر نفس خويش گذاشتهام» به راستي چنين كرده بود؟
📌پ ن: تا حالا پا روی ابراز وجودهامون کردیم یا همیشه در صدد اثبات خودمون بودیم
🕯 راه خدا در ندیدن خود هست پا گذاشتن روی نفس هست
در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس
بازار خودفروشی از آن سوی دیگر است
اگر دیدیم کسی در صدد مطرح کردن خودش بود ولو روی آب راه بره هنوز راه خدا رو شروع نکرده ولی اگر کسی خودش رو هیچ دید و خودش رو مطرح نکرد 🌹🌹🌹
🔴علم ، زیبایی ،ثروت ، مقام و حسب و نسب و هرآنچه کمال ظاهری محسوب میشه نباید مارو متوهم کند که کسی هستیم
الحجرات
يَٰآ أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَىٰ وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَآئِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَىٰكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ
ﺍﻱ ﻣﺮﺩم ! ﻣﺎ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻳﻚ ﻣﺮﺩ ﻭ ﺯﻥ ﺁﻓﺮﻳﺪﻳﻢ ﻭ ﻣﻠﺖ ﻫﺎ ﻭ ﻗﺒﻴﻠﻪ ﻫﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻳﻢ ﺗﺎ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺳﻴﺪ . ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﮔﺮﺍﻣﻰ ﺗﺮﻳﻦ ﺷﻤﺎ ﻧﺰﺩ ﺧﺪﺍ ﭘﺮﻫﻴﺰﻛﺎﺭﺗﺮﻳﻦ ﺷﻤﺎﺳﺖ . ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺩﺍﻧﺎ ﻭ ﺁﮔﺎﻩ ﺍﺳﺖ .(١٣)
@avaymarefat
رهبر معظم انقلاب(حفظه الله):
انتقام از قاتلان سردار سلیمانی قطعی و سختتر از اخراج آمریکا از منطقه است/ رفع تحریم دست دشمن است امّا خنثی کردنش دست ما | وعده های آمریکا،وعده های اشرار است،نه وعده های خوبان./به جای مذاکره با آمریکا با داخلی ها مذاکره کنید و اختلافات را برطرف کنید./
https://www.farsnews.ir/news/13990926000576/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%82%D8%B7%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%AE%D8%AA%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87
🔅قرآن کتاب تاریخ نیست
...نمی توان و نباید با داستان های قرآن، مانند یک متن تاریخی برخورد کرد و خصوصاً هرگز نباید آن را با یافته های جدید علمی و تاریخی، معارضه داد و مقایسه کرد؛ زیرا اساساً این حوادث در قرآن، برای بیان تاریخ واگو نشده اند؛ بلکه هدف از بیان آنها، نشان دادن مصادیقی گویا برای انتقال مفاهیم تربیتی، از طریق داستان های رایج در آن زمان بوده است... قرآن اساساً ناقل تاریخ جهان ماده نیست بلکه در صدد تعلیم اخلاق و توحید است و اگر تعالیم خویش را در قالبی از داستان های تاریخی ارائه می کند، هدف و مقصود را تنها در موضع گیری های احساسی و اخلاقی شخصیت های داستان های قرآن باید جست و جو کرد و چنان که با اندکی دقت روشن خواهد شد، به هیچ وجه، این روابط اخلاقی و احساسی را نمی توان در ظرف وقوع مادی پنداشت که غالباً رخ دادن آنها در عرصه صفات و نیات است...
#مرحوم_سید_مرتضی_جزایری
#قرآن #قصص
@avaymarefat
در داستان نوح (ع) که به عمر طولانی رسالت و دعوت وی اشاره دارد، سخن بر سر این است که خداوند متعال در امر هدایت خلق به چه اندازه شکیبا و مهربان است و فرصت کافی و حتی بسیار بیش از اندازه به او می دهد، زیرا که به بیداری این موجود دل بسته و امیدوار است و در عین حال این تصویر با این پیام هشدار دهنده نیز آمیخته است که گویی هر اندازه به انسان فرصت داده شود، تغییر چندانی را در او نمی توان انتظار داشت و اگر خوبی و از خودگذشتگی در وجود او نباشد – حتی اگر به سیل و مرگ و نابودی نیز تهدید شود – به پناه کشتی اخلاق و فضیلت در نخواهد آمد و حتی به این قیمت که او را از سیلاب اوهام و خیالات و مجادلات بی پایان و بی ثمرِ خصومت و دشمنی بر حذر دارد، همچنان از این شیوه دست نخواهد کشید و به مرگ و نابودی و درد و رنج تن خواهد داد؛ ولی در برابر الگوهای فضیلت و اخلاق سر فرو نخواهد آورد و مانند ابلیس حاضر است مطرود درگاه الهی باشد، اما در مقابل این مقام خضوع و تواضع ننماید. طوفان نوح همان انقضای فرصت و مجالی است که برای تربیت به انسانها داده شده است و پسر نوح نزدیک ترین افراد به مراکز هدایت و الگوهای اخلاق و تربیت است که این نزدیکی هیچ سودی برایشان ندارد، زیرا دوست خدا بودن به نسب و ارتباط نیست، بلکه به تربیت و عمل است.
#سید_مرتضی_جزایری
@avaymarefat
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کلیپ بسیار زیبا و دیدنی از دیدار امروز رهبر انقلاب
📍 در بخشی از کلیپ، دختر شهید #حاج_سلیمانی در این دیدار نامهای از آن شهید والامقام که چند ماه پیش از شهادت ایشان نوشته شده را قرائت میکند که بسیار جالب است
♦️آه مرگ خونین من، عزیز من، زیبای من، کجایی؟ مشتاق دیدارتم
✅ #سیره_اخلاقی_آقا
🚨 ظرافت گفتار در نصیحت
🔘حجتالاسلام سیدعلی اکبرحسینی :
💠 #صیغه_عقد یکی از فرزندانم را مقام معظم رهبری خواندند. پس از پایان مراسم عقد ، معظم له #عروسها و #دامادها را نصیحت فرمودند .
ایشان فرمودند اگر شما یک جسم بی جان را به منزل ببرید و بخواهید آن را به عنوان یک کالا نگهداری کنید چندان به رسیدگی نیاز ندارد . شاید لازم باشد هر چند ماهی یک بار #گردگیری شود . اما اگر یک گلدان زنده را به منزل ببرید ، باید هر روز به آن رسیدگی نمایید ، از آن مراقبت کنید و در آب ، نور و هوای آن ، دقت لازم را به کار برید .
شما هم یک #گل_زنده را به منزل میبرید و باید از آن به طور مرتب مراقبت کنید تا #پژمرده نشود . عروس خانم ها باید از شوهر خودشان مراقبت نمایند و پذیرایی و رسیدگی داشته باشند . دامادها نیز باید مراقب عروس خانم ها باشند و به آنها محبت و مودت نمایند .
چقدر ایشان با دقت و #ظرافت نصیحت کردند ، این بیان نشان از توجه خاص معظم له به #نسل_جوان دارد.
📚 پرتوی از خورشید ، ص ۱۳۰
🆔 @sireh_agha
* #سلوک
💠 بهترین مسیر
🔻این طُرقي كه برای سیر معنوی بوده اين ها فيلتر مي خواهد. نمي شود همين جور وارد شد. طُرق متعددي بوده است كه همه داعيه اين قضايا را داشته اند. اما الآن كه در طول تاريخ به این طریق ها نگاه مي كنيم می بینیم افراط و تفريط در این طریق ها زیاد بوده است تا جایی که صوفيه يا گروه هاي مختلف از بین این طریق ها درآمده اند.
🔸 آن چه كه علماي صالحِ زاهدِ راه رفته، از قرآن و اهل بيت (علیهم السلام) و سيره حواريين ائمه (علیهم السلام) ارائه می کنند بهترين مسیر است. این گروه صاف، پاک و زلال هستند. الگوهاي این مسیر را بايد در حوزه ها پيدا كرد. در مسیری که اين ها ارائه می کرده اند كمتر خطر است. بقيه جاها آشوب، افراط و تفريط و مشكلات زياد هست.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
🔅ولادت الگوی صبر، فداکاری و بندگی، حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر امام زمان علیه السلام و همه محبین مبارکباد.
🔻همه باهم با ذکر صلواتی ارادت و عشق خودمان را به آن حضرت اعلام می داریم...
@nasery_ir
🔴افسوس و صدهزار افسوس
📝محمدعلی آهنگران
♦️تمام آنها که مرا از بیست و پنج سال پیش تاکنون از نزدیک می شناسند به عمق رابطه عاطفی و معنوی من با آیت الله امجد واقفند. من از ۱۳ سالگی از زمانی که در منزل مرحوم آیت الله بهاالدینی ایشان را دیدم از هیچ کسی به اندازه ایشان در زندگی معنوی و علمی ام متاثر نبودم. البته همچون من بسیار بودند جوانانی که به شوق کسب معارف الهی و تعالیم اهل بیت و فیوضات معنوی ملازم و همراه ایشان می شدند. من با توصیه و هدایت ایشان مسیر طلبگی را انتخاب کردم و به معنویت و اخلاق علاقمند شدم او بود که دین را در نظرم شیرین و خواستنی کرده بود. او بود که مبانی نظری و دیدگاههای اجتماعی اسلام را به من آموخت و اولین بار سوالاتم پیرامون نگاه اسلام به جامعه و حکومت را با اتقان و اطمینان پاسخ گفت. اصلا او بود که مرا با ولایت فقیه و شخص آیت الله خامنه ای آشنا کرد.
♦️از روزهایی که در مدرسه حجتیه قم با آقای خامنه ای رفیق و هم بحث بودند اصلا خود ایشان به من گفت خامنه ای ذره ای منیت و دنیا طلبی در وجودش راه ندارد. اصلا خودش به من می گفت دشمنان خامنه ای را لعنت می کند. از خود ایشان شنیدم که به نقل از مرحوم آیت الله العظمی بهجت گفتند بهتر از آقای خامنه ای برای رهبری جمهوری اسلامی نداریم. از خود ایشان شنیدم که در جریان انتخاب مرحوم آیت الله منتظری به قائم مقامی رهبری، چگونه مرحوم آیت الله العظمی بهاالدینی با این انتخاب مخالفت کردند و به ولایت و رهبری آیت الله خامنه ای بشارت داد.
♦️روز ثبت نام در انتخابات خبرگان ۹۴ از خودش شنیدم که می گفت برای حمایت از رهبری وارد صحنه انتخابات شده است. بعد از شهادت حاج قاسم خودش گفت شهید سلیمانی امتیازش معنویت و روحانیت و محاسن اخلاقی اش بوده کسی در تشییع جنازه اش شرکت کند انشالله اهل نجات است ! حال چه شده که به کسی که گرای ترور حاج قاسم را در امدنیوز میداد و با الفاظ توهین امیز او را سردار کودک کش یا حاج “قایم” سلیمانی میخواند امنیت کشور را به خطر انداخت به بزرگان و علما و انسانهای شریف جسارت و اهانت می کرد لقب شهید دهد؟!
♦️آیا اطلاق شهید به کسی که در توهین به امام خمینی و ارزشهای انقلاب از هیچ کوششی فروگذار نکرد خروج از مسیر عدالت نیست؟ مگر همین سردار شهیدی که شاخصه اش به گفته شما روحانیت و معنویت و محاسن اخلاقی بوده نگفت : «نسبت به امام ما کسی را نداریم در هیچ بعدی از عالم اسلامی مثل مقام معظم رهبری، اشبه به امام.» چطور ممکن است با آن سوابق دوستی دیرینه با رهبر انقلاب او را مسئول خونها و کشته ها در طول ۴۰ سال بداند؟!
♦️چطور ممکن است کسی که مخالفین رهبری آیت الله خامنه ای را لعن می کرد امروز در رسانه های امریکایی و سعودی و اسراییلی بر سر دست گرفته شود تا رهبر انقلاب را جهنمی توصیف کند و دعوت به توبه نماید. آیا این خروج از مسیر عدالت نیست؟
♦️من آقای امجد امروز را اصلا نمی شناسم با استاد امجدی که شاگردش بودم از اینجا تا ثریا فرق کرده. دلم برای استاد امجد ظهر دوشنبه دبیرستان شهید مطهری عصر چهارشنبه مدرسه عالی ، شبهای قدر کوی دانشگاه، منزل خیابان بخارست، حسینیه کوهسار و امامزاده صالح تنگ شده استاد امجد آن روز کجا حضرت محمود امجد امروز کجا ؟
♦️من به اشتیاق معارف اهل بیت با ایشان همراه و به ایشان دلبسته بودم. میخواستم راه بهشت را از راهنماییهای ایشان بیابم. با همه انتقادی که به برخی سیاستهای حکومت و نظام دارم اما دنبال ساختار شکنی و ضدیت با اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی و ولایت فقیه نبودم و با دشمنان نظام آشتی و میانه ای ندارم . افسوس که در حضرت محمود امجد امروز بیش از ازادگی و حریت و معنویت و عدالت، تاثیر پذیری از عناصر ضد انقلاب و دشمنان بیمار دل جمهوری اسلامی میبینم آیت الله امجد دیروز برای من آیت خدا بود امروز اما راه و نشان دیگری را شاهدم.
این چند خط را با اشک و درد و حسرت نوشتم
افسوس صد هزار افسوس
•┈••✾••┈•
@avaymarefat
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️لحظه باز کردن درب حرم مطهر حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) توسط شهید حاج قاسم سلیمانی
🌹انتشار به مناسبت ولادت حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)
•┈••✾••┈•
🇮🇷 کانال انقلابی #فاطمیون 👇
🔹ایتا:
https://eitaa.com/fatemiyoon110
🔅 اصطلاحِ تسبیح
يکي از چيزهايي که بايستي بدانيم، اين است که در قرآن گاهي ذکر، گاهي تسبيح، گاهي حمد، گاهي توحيد: ﴿شَهِدَ اللَّهُ أنَّهُ لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَالْمَلائِكَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ﴾ اين به آن معنايي که من و شما خيال ميکنيم که تسبيح به دست بگيريم و ذکر بگوييم نيست. مضمون درست کرده بود حاج ميرزاجعفر لواساني، (خيلي شوخ بود) براي حاجآقايحيي سجّادي، پدر دکتر سجادي که رئيس مجلس سنا شد؛ گفت ماه رمضان، در زدم و رفتم درون خانه و ديدم سيّد خوابيده، چشمهايش را روي هم گذاشته و تندتند نفس ميکشد و هر چه فکر کردم که اين حرکات يعني چه ... بالاخره بيدارش كردم و بلند شد و نشست، گفتم اين حرکات چيست که انجام ميدهي؟ گفت مگر نشنيدي که «اَنفاسِکُم فيهِ تَسبيح وَ نَومِکُم فيهِ عِبادَة» من چشمم را روي هم گذاشتم که اين «نوم» شود و تندتند هم نفس ميکشم که اين «تسبيح» شود. خوب آن تسبيح همين مضمون را هم ميخواهد. «تسبيح» شهود اين مقام است که عيبي در ساحَت حضرت او نيست. وقتي قصة ذوالنون را ميگويد، به اين صورت ميگويد، معلوم ميشود هر کجا آدم غضب ميکند، تسبيح نميکند، ضدتسبيح است: ﴿وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ﴾ اين ظلمات را ميگويد که شکم ماهي بود و دريا بود و همينطور براي خودش درست کرده، ﴿أنْ لا إِلَهَ إِلا أنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ﴾ بعد ميگويد: ﴿فَلَوْلا أَنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُسَبِّحِينَ * لَلَبِثَ فِي بَطْنِهِ إِلَى يَوْمِ يُبْعَثُونَ﴾اين يک مقامي است و درست قرآن به ترتيب نزول که دقت کنيد، دائماً به رسول الله… ميگويد: ﴿وَلا تَكُنْ كَصَاحِبِ الْحُوتِ إِذْ نَادَى وَهُوَ مَكْظُومٌ﴾در سورة دوم است، ميگويد حواست جمع باشد که اوقاتت از کسي تلخ نشود، اينها مخلوق ما هستند، در عاليترين شکل و ترتيب، ما اينها را خلق کرديم. معناي تسبيح اين است که در ساحت مقدس آن توحيد، هيچ عيبي ديده نشود. ما يک ذره غذا شور شود، داد و هوارمان در خانه بلند ميشود.
مسئلة تحميد، معناي تحميد اين است که تمام خوبيها را آدم در حضرت توحيد ببيند، همة قشنگيها را، نمي دانم اين شعر از کيست، ولي زيباست، ميگويد:
هر جا که رسيديم، سر کوي تو ديديم
روي همه خوبان جهان بهر تماشا
هر سو که دويديم، همه سوي تو ديديم
ديديم و همه آينة روي تو ديديم
عرض ميشود که آدم هر خوبي در هر کجا ... «شُهودُ النِّعْمَةِ فِي الْمُنْعِمِ حَمْدٌ وَ شُهودُ الْمُنْعِمِ فِي النِّعْمَةِ شُكْرٌ» آدم سر سفره که نشسته خودش را و ذائقهاش را و آنچه در جلوي او است، اين را از حضرت او بداند، اينها حرفهاي «شُكْراً لله»، «شُكْراً لله»، «شُكْراً لله» نيست؛ اين يک مقامي است در انسان، مقام حمد، نشنيديد لواء حمد؟ اين افسانه است، لواء حمد، ولي اصل آن حقيقت است، يعني رسولالله… موجودي است که تمام کمال را در عالم از حضرت توحيد ديده، پس تسبيح اين است، تحميد هم اين است. آن وقت، تهليل که گفتن «لاالهالاالله» است، اصلاً ما نميتوانيم نزديک آن هم بشويم، اصلاً راه اين را نداريم. تسبيح معنايش اين است، تحميد معنايش اين است، تهليل معنايش اين است که آدم به هرچه که نگاه ميکند، حق را ميبيند. من شماها را ميبينم و فرش و طاق و ...
*سید مرتضی جزایری،از شاگردان علامه طباطبایی
@avaymarefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم منتشر نشده دیدار حضرت امام با بانوان پرستار https://rasanews.ir/002oVB