1.pdf
420.4K
💠 #یادداشت_تحلیلی ؛
✅ چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🌺 مقام معظم رهبری:
برای وارد شدن در عرصهی انتخابات، تنها چیزی كه حاكم است، قانون است. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
#روشنگری
#ثامن۱۰
19.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پیروزی مقاومت فلسطین؛ تفوق منطق امامخمینی و شرمساری تاریخی سکولارهای حوزوی
🔸 به لطف و عنایت خداوند متعال ، پیروزی شکوهمند مقاومت در نبرد ۱۲ روزه فلسطینیان با رژیم غاصب، باردیگر حقانیت منطق امام خمینی(ره) مبنی بر پیروزی خون بر شمشیر و احدیالحسنیین را در منظر جهانیان به رخ کشید.
🔻این نبرد تاریخی واجد ویژگی های مهمی بود، از جمله آنکه:
۱. برای نخستینبار در سالهای اخیر، نوعی اجماع در میان گروههای مبارز شکل گرفت و با پشتیبانی حداکثری تمام مردم فلسطین همراه شد. شکست پروژه "اختلاف داخلی" در میان فلسطینیان، دستاورد بزرگ جنگ ۱۲ روزه بود.
۲. به میدان آمدن باشکوه و خیره کننده مردم کشورهای مسلمان از یک سو، و مردمان آزاده کشورهای غربی از سوی دیگر، به نوعی رزمایش مردمی جبهه مستضعفین جهان بود که تحقق آن از آرزوهای امام عزیز بود و با درایت و مجاهدت رهبری عزیز به تحقق پیوسته است.
۳. حمایت نخبگان علمی، ستارههای ورزشی و هنری و برخی چهرههای سیاسی سرشناس، موجب شد پیام قدس به تمام محافل خبری جهان راه یابد و سیاست دائمی سانسور و بایکوت شبکه رسانهای اختاپوسی صهیونیسم جهانی و تشکیلات یهود، کاملا شکست بخورد.
۴. نبرد ۱۲ روزه اخیر، تجلی خودباوری مبارزاتی نیروهای مقاومت بود؛ آنان که با وجود حصر و محدودیتهای بیسابقه، توانستند فلاخنها را به موشک مبدّل کنند و ترس و هراسی بزرگ را در دل دشمن برای همیشه بکارند.
طبعا در سایه بازدارندگی ناشی از این پیروزی، فرصت مغتنمی برای توسعه فرهنگی/فکری مقاومت در میان طیفهای مختلف از مردم فلسطین فراهم شده است که نخبگان آزادیخواه و انقلابی، خصوصا حوزویان ارجمند در این زمینه وظیفه سنگینی بر دوش دارند.
۵. اتفاق مهم دیگر، حمایت یکپارچه علما و مراجع طراز اول شیعی در قم و نجف و برخی علمای اهل تسنن از مردم فلسطین بود که نشان داد حوزههای دینی، همگام با ولی فقیه زمان، در میدان مبارزه با صهیونیسم و حمایت از مظلومین ایستادهاند.
این حضور و همراهی، در امتداد منطق امام حسین علیه السلام و تفسیر صحیح از مفهوم انتظار، قابل تحلیل است و نشان میدهد که جریان حوزوی پرچمدار #جدایی_دین_از_سیاست تا چه حد از مبانی عمیق شیعی و سیره بزرگان تشیع فاصله دارند. این پیروزی بزرگ، در کنار شکست صهیونیستها، سرافکندگی و شرمساری تاریخی برای #سکولارهای_حوزوی را نیز به دنبال داشت؛ آنان که حتی به اندازه یک پیام حمایتآمیز هم حاضر نشدند از مظلومان فلسطینی حمایت کنند.
#مقاومت_اثر_دارد
#نابودی_اسرائیل
25.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چرا رؤسای جمهور بعد از انقلاب مسئلهدار شدند؟
🎙 کارشناس برنامه: محمد وحدتی - رئیس اسبق مرکز مطالعات وزارت کشور در دولت دهم
🔆 #بسیار_مهم
🤔 کمـی بیندیشیـم !!!
📡 از زمانی که "مـاهـواره" اختراع شده تاحالا ۲۰ هزار شبکه ماهوارهای در جهان فعالنـد.
🔹اونوقت استرالیا با ۷/۶ میلیون کیلومتر مربع مساحت فقط ۵ شبکه تلویزیونی در سطح ملی داره و مردم این کشور برای دیدن شبکه های دیگه باید پول پرداخت کنن.
.
🔹 در کانادا هم مردم با دادن هزینه اشتراک معمولی قادر به دیدن چند کانال هستن و برای دیدن برنامه های ورزشی، تفریحی و علمی باید پول بیشتری بدن!
🔹 بینندههای تلویزیون در انگلستان، برای هر خونهای سالیانه حدود ۱۵۰ پوند عوارض میدن؛ حتی برا دیدن BBC که مال خود انگلیسه باید پول بدن!!!
🔹 در کشورهای دیگه هم همین وضعیته.
⁉️ اما سوال اینجاست که چرا در حالی که یک میلیارد نفر چینیزبان و ۸۰۰ میلیون نفر فرانسویزبان در دنیا داریم، فقط فارسی زبانهاو مسلمانان، بر تمام کشورها ترجیح داده شدن و با هزینههای زیاد این تعداد شبکه "رایگـان" رو در اختیار ما قرار میدن؟!!
😶 *!!! قضاوت با شما !!!*
‼️ قابل توجه همه بررسیها نشون داده، بین این شبکهها:
✓ ۳۸۰ کانال به صورت شبانه روزی در حال پخش موسیقی، فیلم، رقص، آهنگهای درخواستی و کنسرت هستن.
✓ حدود هزار و ۲۰۰ شبکه در خلال برنامههای خودشون، کلیپها و شوهای موزیکال پخش میکنن.
✓ حدود ۸۰ شبکه به نمایش مد و لباس اختصاص دارن...
✓ چند ده شبکه هم مختص پخش فیلمهای مستهجن هستند...
🔹 طی بررسیها; فقط در یک قسمت یک سریال در شبکه منوتو، ترویج خیانت، تجاوز، صرف مشروبات الکلی، روابط نامشروع، بیعفتی و.... میکنند!
⁉️ چــرا؟ چــرا؟ چــرا؟
چــرا غربیها که این همه ما رو تحریم کردهاند در این موارد دارن این همه برامون خرج میکنن؟؟؟!!!!
⁉️ چه سودی میبرن؟؟؟
🔹یک مسلمان اعم از شیعه و سنی باید متناسب با زمان خودش تربیت شود، اینکه معصوم فرمود فرزند زمانت باش، یعنی اینکه یک روز لازم است باز کردن کلاشینکف را بدانی، اما امروز چه دانشی هست که باید بدانی و به روز باشی؟
🔹امروز باید سواد رسانهای خودتان را بالا ببرید، تا با یک خبر یا یک کلیپ که برای شما فرستاده میشود بازی نخورید. سوریه را با همین عکس ها و کلیپها به هم ریختند.
🔹آن چیزی که امروز لازم است علم و دانش رسانه است. یک بچه شیعه باید استاد این مسائل باشد.
🔹عاقلانه بیندیشیم تا به این واقعیت پی ببریم که: هرگز دشمن میلیاردها دلار را برای ایران اسلامی بیهوده خرج نمیکند، او دلش برای ما نسوخته . . . !
🔹از دیگران "عبرت" بگیریم قبل از آن که "برای دیگران " عبرت شویم . . .
🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
«حضرت عبدالعظیم الحسنی علیهالسلام» که در اخلاق، علم، دیانت و ارادت به پیشوایان معصوم به مرتبهای رسیده بود که امام هادی(ع) به مردی از اهالی ری فرمودند:
« اگر قبر عبدالعظیم را در شهر خود زیارت کنی، چنان است که گویی امام حسین علیهالسلام را زیارت کردهای.»
ری، این شهر کوچک به یمن قدوم و حضور چنین عالم فرهیختهای، کربلای ایران شدهاست و دل هر زائری را کربلایی میکند.
زیارت بارگاه ایشان، روح را جلا میدهد و قلب زائران را تطهیر میکند؛ چرا که این قطعه بهشتی، بارگاه خورشیدی است که در آن دعاها به اجابت نزدیکترند.
عبدالعظیم حسنی به «شاه عبدالعظیم» و «سیدالکریم» نیز مشهور است؛ زیرا از علمای سادات حسنی و راویان حدیث است و در کراماتش، روایتها آوردهاند.
«شیخ صدوق» نیز مجموعه روایات وی را با عنوان «جامع اخبار عبدالعظیم» گردآوری کردهاست.
حال شهر ری، قطعهای آسمانی است که بر زمین مانده و با درک حضور سیدالکریم، روح آدمی را سرشار از معنویت میکند و اندوه روزمرگی را میزداید.
مرقد ایشان نیز مأمن آرامش و وصل به دریای روحافزای آل محمد(ص) است.
سالروز وفات خورشید تابناک آسمان ری تسلیتباد.
🔰 اطلاع نگاشت | بایدها و نبایدهای انتخابات از نگاه رهبر انقلاب؛
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی (۱۴۰۰/۰۳/۰۶)، توصیههایی را به نامزدهای انتخابات و طرفدارهایشان و عموم مردم بیان کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
Khamenei.ir
#انتخابات۱۴۰۰
#دولت_جوان_انقلابی
🔴 برای تشویق مردم جهت حضور حداکثری در انتخابات چه باید کرد؟؟
#بخـــش_اول
🔻فارغ از اینکه این حس و تحلیل، درست هست یا غلط، در هر حال باید دو اقدام اساسی انجام بگیرد:
1⃣- اول) نبض شهر را در دست بگیریم! ایجاد شور انتخاباتی و نشاط سیاسی در کف خیابان.
خیلیها برای رای دادن، نیاز به استدلال ندارند! همین که حس کنند بقیه هم رای میدهند، قانع میشوند!!
مردم از صندوق رأی، یک خاطرهٔ تلخ ۸ ساله دارند! هیچکس برای پاک کردن خاطره تلخ، استدلال نمیآورد!!
باید ایام انتخابات را تبدیل کرد به روزهایی پرنشاط و امیدبخش.
❓چگــونه؟ چنـد راهکار عملیاتی:
✅ الف) ســـرود خیـابـانـی:
وقتی در یک مکان پر رفت و آمد، تعدادی نوجوان به صورت «غافلگیرانه» شروع به خواندن یک سرود امیدبخش و وطن دوستانه بکنند، نشاط ویژهای در شهر پمپـاژ میشود.
فکر کنید هرشب یک نقطه از شهر تبدیل شود به یک میتینگ شاد با چاشنی امید و وطندوستی.
سرودهای آماده، نیازی به تمرین ندارند! کافیست میکروفون تشریفاتی فراهم کنید و ســرود را اجرا کنید. (تازه از ماسک هم میتوان برای پوشش لب زدن ها استفاده کرد. 😉)
حواستان باشد که متن سرودها، خیلی مستقیم و انتخاباتی نباشد که توی ذوق مخاطب خاکستری بخورد!
پوشش رسانهای این اتفاق میتواند بازتاب مجازی خیلی خوبی هم داشته باشد.
✅ ب) هـر ماشیـن، یک بیلبـورد تبلیغـاتی شهـری:
از طریق دوست و آشنا و فامیل و.... ماشینهای انقلابی شهر را به صورت هرمی شناسایی کنید و از هر طریقی مثل شابلونزنی یا پوستر یا برچسب جمله و... شیشه عقب ماشین را تبدیل کنید به یک تریبـون.
خیلی مهم است که مــردم حس کنند که «مــردم» شور انتخاباتی دارند! شابلون و امثال آن، بهترین راه برای مردمی کردن شور انتخاباتی است.
✅ ج) مغــازههای انقـلابـی شهــر:
یک راه دیگر برای مردمی کردن شور انتخاباتی، استفاده از شیشه مغازههاست. شاید شما ۱٠ مغازهدار انقلابی نشناسید، اما یک مغازهدار که میتوان پیدا کرد! او میتواند ما را به سایر کسبـه انقلابی وصل کند.
توجه داشته باشید که کاسبها، از پوسترهای «خیلی سیاسی» استقبال نمیکنند.
✅ د) تـریبـــون آزاد:
تریبـون آزاد هم از کارهایی است که شور انتخاباتی را در شهر میدمد. به شرطی که نیروی کافی برای مدیریت نظری و فیزیکیِ جلسه داشته باشید تا نقض غرض نشود!
یعنی از قبل باید سناریوهایی برای صحبتهای خود بعنوان موافق یا حتی مخالفِ نمایشی آماده کنید.
@seraj1397
.