تمدید ثبتنام
🍂🍁 دورههای پاییز 🍁🍂
مجتمع رسانهای شهید آوینی اصفهان
📹 مستندسازی کاربردی
تجربه ساخت اولین فیلم مستند
💻 رسانت
اصول کنشگری در فضای مجازی
📝 پژوهش رسانهای
همکاری با تحریریه رسانهٔ مسیر
🔻اطلاعات بیشتر و نامنویسی:
📞 ۳۲۱۶۲۹۰۵ ٫ ۰۹۲۱۳۲۱۲۳۸۶
🌐 www.aviniesf.ir
⏰ مهلت ثبتنام تا دهم آبان ۱۴۰۳
@Aviniesf
هدایت شده از بینام
80.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدحسن #نصرالله:
حاج عباس کان لی رفیقا و شریکا و سندا...
📽فیلم مستند #اجابت_قدر
روایتی از زندگی و مجاهدت های شهید مقاومت حاج عباس #نیلفروشان
⛑فایل کم حجم برای کسانی از تماشای تلویزیونی این مستند جا مانده اند...
🎬نویسنده و کارگردان: امیرحسین رستمیان
🧮تهیه کننده:مهدی کوچک زاده
🎥مجری طرح: آستانه قاب هشت
تهیه شده در مجتمع آموزشی رسانه ای شهید آوینی
صدا و سیمای مرکز اصفهان
#مقاومت
#ششم_مهرماه
#مستند
هدایت شده از مِنارِه | Menareh
🌱 رونمایی از مستند «بذر امید»
🔸روایت گروهی از دختران نوجوان ایران از یک سفر علمی
🔻 تحقیق و مصاحبه: واحد تاریخ شفاهی حسینیه هنر اصفهان
🔻تهیه شده در مدرسه اندیشه و هنر (ماه)
🎯زمان: جمعه ۵ بهمنماه، ساعت ۱۰ صبح
🎯مکان: اصفهان، خیابان استانداری، گذر سعدی، عمارت تاریخی سعدی
📽 مدرسه اندیشه و هنر (ماه)
🆔 @cinemah_ir
🔸️مناره؛ رسانه دفتر تاریخ مردمی انقلاب اسلامی اصفهان
🕌@menareh_isf
📸 تلاش شبکه اصفهان برای شکوفایی استعدادها و خلاقیت جوانان انقلابی
🏢 با حمایت صداوسیمای استان اصفهان، کار ساخت مرکز رشد "رسانا" در مجتمع آموزشی رسانه ای شهید آوینی به مراحل پایانی رسید.
✍ به گزارش روابط عمومی صداوسیمای استان اصفهان چشم انداز مجتمع آموزش رسانه ای شهید آوینی در اصفهان بر اساس سند تحول رسانه ملی و به عنوان تنها شعبه از مجتمع شهید آوینی تهران، شناسایی و پای کار آوردن ظرفیت های مجموعه ها و ایجاد زمینه برای شکوفایی استعدادهای بروز نیافته نوجوانان و جوانان می باشد.
این مجتمع در اواخر سال 1398 در قامت شاخۀ آموزش و تربیت بسیج اصفهان شروع به کار کرد و در 21 فروردین سال 1400 به طور رسمی کار خود را در ساختمان شمارۀ 2 صداوسیمای استان اصفهان آغاز کرد.
در ابتدا رویکرد این مجتمع، آموزش های هدفمند بود و پس از مدت کوتاهی از آشنایی با گروه های آموزش دیدۀ خارج از سازمان، رویکرد مجموعه ارتقا یافت و رویکرد کلی «مردمی سازی» به عنوان اصلی ترین خط مشی مجموعه قرار گرفت.
طی گذشت دوسال از فعالیت این مجتمع آموزشی، نتایج چشمگیری به ثمر نشست که از جمله آن می توان به برگزاری 40 دورۀ آموزشی شامل برنامه سازی، سردبیری، پژوهش رسانه ای، کنشگری فضای مجازی، تدوین، گویندگی، نویسندگی، تصویربرداری، پویانمایی دستی، آیتم سازی، مستندسازی، کارگردانی برنامه تلویزیونی، شناخت و خلق درام، موشن گرافیک، دورۀ جامع یکسالۀ نوجوان، برگزاری ده ها نشست مختلف به منظور هم اندیشی و همکاری مجموعه ها و گروه های مختلف رسانه ای انقلابی، برگزاری چهار فصل (هر فصل 10 هفته) جلسات نقد بررسی موضوعات بنیادین در سینمای غرب تحت عنوان قرار تماشا در حوزۀ هنری، دانشگاه علوم پزشکی و... ، برگزاری دوره های آموزشی ویژه مجموعه های انقلابی مانند سازمان حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، بسیج و...، تسهیل گری برای تعداد قابل توجهی از برنامه ها در مراحل مختلف از طرح تا تولید و پخش، به عنوان بخشی از اقدامات مهم اشاره کرد.
همچنین رسالت مجتمع آموزشی شهید آوینی علاوه بر آموزش نسل جوان با استعداد، رساندن این افراد آموزش دیده به سطوح حرفه ای و مسلح کردن آنان به نگاه متعهد و دغدغه مند و بعضاً منتقدانه به آموزش ها و سنت های رسانه می باشد.
در این چند سال اخیر راهبرد مجموعۀ آوینی شناسایی و مراجعه و پای کار آوردن مجموعه ها و افراد بوده است. این فرآیند معمولاً به صورت شخصی و نظام نایافته پیگیری شده است و البته دستاوردهای خوبی هم داشته است که از آن جمله، تولید آثار متعدد کوتاه و بلند، برای آنتن شبکه اصفهان و شبکه های سراسری است.
هم اکنون زمان آن فرارسیده است که این فرآیند مردمی سازی و برون سپاری، در سراسر استان اصفهان فراگیر شود تا آنچه از رسانۀ ملی انتظار می رود، به بهترین شکل و به دست مردم محقق شود.
بر همین اساس با حمایت صداوسیمای استان اصفهان مرکز رشد «رسانا» در مجتمع آموزش رسانه ای شهید آوینی به منظور میدان دادن به کلیۀ علاقه مندان به ایفای نقش در فضای آوردگاهی رسانه، مجال دادن به سعی و خطاها، حمایت و تقویت و راهنمایی افراد و گروه ها؛ برای شکوفایی استعدادهای بروزنیافته ایجاد شده است.
به طور کلی می توان گفت مرکز رشد "رسانا"، اگرچه زیرمجموعۀ مجتمع آموزش شهید آوینی اصفهان اداره می شود، اما تمام خروجی های آن، لزوماً برای شبکۀ اصفهان در مقام پخش نیستند و خیلی از طرح ها جنبۀ ملی دارد.
#شبکه_استانی_اصفهان
[راه های ارتباط با روابط عمومی صداوسیمای استان اصفهان](https://zil.ink/irib.ir)