من با تمام وجود این اعتقاد را دارم كه شناخت و مبارزه با جریانهایی كه بین مسلمین سعی در به انحراف كشیدن انقلاب از خط اصیل و مكتبی آن را دارند به مراتب حساستر و سختتر از مبارزه با رژیم صدام و آمریكاست.
مسیح کردستان
#نفوذ
✍🏼 ابوالقاسم طالبی
🆔@awake_vs_reset2
کودتا در حال شکل گیری است و متاسفانه دارن بصورت نرم وسفت وملایم با پول پاشی در رسانه جایگاه رهبری و صحبتهاش را حذف میکنن، مطمعن باشید بعد از نایب امام زمان نوبت خود امام زمان است که از دم تیغ وفاقیون بگذرد
مردم انقلابی ایران به گوش و هوش باشید...
✍🏼احمد
🆔@awake_vs_reset2
🔻 الون مزراحی، نویسنده اسرائیلی:
حماس اسطوره نسلهای آینده است. آنها نه فقط بر ما بلکه بر تمام غرب پیروز شدند.
✍🏼نجباء
🆔@awake_vs_reset2
به اسم حذف رانت، دلار را گران و دارو را برای ملت گرانسازی کردند...
#مکتب_گرانکن
✍🏼زهرا سرکارراه
🆔@awake_vs_reset2
روش کار رفقای سلاحورزی:
سیب زمینی رو احتکار میکنن،
قیمتش میره بالا (یه بار از اینجا سود میکنن)؛
بعد مجوز واردات ۵۰ هزار تن رو میگیرن،
اینجوری تقاضای ارز بالا میره و قیمت دلار میکشه بالا (سود دوم)
دلار رو میگیرن و وارداتی انجام نمیدن و سیب زمینیهای احتکار شده رو میدن تو بازار
در مرحلۀ بعد، دلارها رو تو بازار آزاد میفروشن و یه آبم روش (سود سوم)
بعد میرن گرونی رو میندازن گردن انقلاب و مقاومت و صبح تا شب میگن باید بریم به آمریکا بدیم بره...
✍️ مهدی منتظر مهدی
🆔@awake_vs_reset2
تعریفشان از قهرمان امت: موی دماغ!
تعریفشان از خائن به امت: قهرمان!
#اصلاحات
✍ مستقل بیدار
🆔@awake_vs_reset2
⭕️مرکز بین المللی تحقیقات ذرت و #گندم (International Maize and Wheat Improvement Center) ، که بیشتر با اختصار نام اسپانیایی آن یعنی Centro Internacional de Mejoramento de Maiz y Trigo = CIMMYT شناخته میشود، در سال 1943 در پي اجراي پروژه مشترك #بنياد_راكفلر و دولت مكزيك براي افزایش تولید گندم و ذرت در مكزيك پایه گذاری و در سال 1966 میلادی با نام مرکز بین المللی تحقیقات ذرت وگندم (CIMMYT) تاسيس شد.
🔺سیمیت یک مرکز تحقیقاتی و آموزشی غیرانتفاعی است که به طور مستقیم با 100 کشور در حال توسعه از طریق دفاتراین مرکز در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین ارتباط و همکاری دارد.
🔺همكاريهای علمي و تحقيقاتی سیمیت با بخش تحقيقات غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ایران در سال 1345 هجری شمسی شروع و تا کنون ادامه دارد.
🔺اولين موافقتنامه و برنامه كار بين مرکز
بین المللی تحقیقات ذرت وگندم و ايران در سال 1967 میلادی به امضاء رسيد.
🔺به منظور تقویت و ارتقای سطح همکاریهای علمی و تحقیقاتی بین ایران و سیمیت قرارداد تاسیس دفتر آن مرکز در ایراندر اریبهشت 1383 بین طرفین به امضا رسید و در آبان 1383 این دفتر با حضور دکتر ایواناگا (Dr. Masura Iwanaga) رئیس مرکز بین المللی تحقیقات ذرت وگندم (CIMMYT) ،آقای علی آهونمنش معاون وقت وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، آقای عباس کشاورز رئیس وقت موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و تنی چند از مسئولین و محقیقن بین المللی و ایرانی افتتاح شد.
🔺 دفتر سیمیت با انتخاب و انتصاب دکتر محمدرضا جلال کمالی بعنوان محقق ارشد گندم و رئیس دفتر آن مرکز در ایران در شهریور 1386 به طور رسمی فعالیتهای خود را آغازکرده است.
🔺مسئول دفتر مركز بین المللی تحقیقات ذرت و گندم در ایران گفت: در طول 56 سال همكاری مشترك ایران و سیمیت تعداد 65 هزار لاین پیشرفته و ژرم پلاسم ذرت و گندم نان و دوروم (ماكارونی) و ترتیكاله از سیمیت به ایران ارسال شده است.
🔺پس از دریافت این ارقام و پس از ارزیابی در ایران توسط موسسات تحقیقاتی ایران 45 رقم اصلاح شده از میان آن ها انتخاب و به كشاورزان ایرانی معرفی شده اند.
🔺وی اضافه کرد: رابطه همکاری این مرکز با ایران به خصوص پس از تاسیس این دفتر بسیار نزدیک است و پشتیبانی علمی فنی خوبی به ایران عرضه می کند و تعداد زیادی از ارقام تجاری گندم که در ایران کشت می شود حاصل این همکاری ها است.
🔻دو مورد از جنایتهای بنياد بشردوستانه و حافظ منافع مردم جهان، بنیاد راکفلر:
▪️قتل عام لودلاو ۱۹۱۴_۱۹۱۳
▪️همکاری در اجرای جنایتهای مربوط به اجرای سند NSSM_200
(سندی است که دولت آمریکا با همکاری #بنیاد_راکفلر و دانشگاه جان هاپکینز، در سال۱۹۷۴ برای کاهش نسل کشورهای کمتر توسعه یافته از جمله کشورهای آفریقایی به اجرا گذاشت محتوای این سند به شرح زیر است:
➖ تشویق به کاهش بارداری و سقط جنین
➖ اشاعه همجنس گرایی
➖آلوده کردن مردم با عوامل بیماریزا همچون ایدز
➖ایجاد جنگ های داخلی و حمایت تسلیحاتی از کشتار مردم
➖ایجاد مراکز عقیم سازی
‼️حالا اما این بنیاد و زیر مجموعه هایش نگران گرسنگی همان مردمی هستند که نمیخواستند به دنیا بیایند! و ما هم با همکاری آنها به دنبال #خودکفایی با محصولات تراریخته و #امنیت_غذایی می گردیم!
✍🏼 مستقل بیدار
منابع: 1، 2 و 3
🆔@awake_vs_reset2
به شما قول می دهم به زودی با یک موج تورمی، آوار جنگ تعرفه ای ترامپ سر اقتصاد ما خراب خواهد شد.
وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و سایر نهادهای اقتصادی کشور از همین الان این تحرکات را رصد و برای مدیریت این موج تورم آماده باشند.
بماند به یادگار...
البته متأسفانه
✍🏼همت قلی زاده
🆔@awake_vs_reset2
▪️ایلان ماسک رسما اعلام کرد که ویروس
کووید-۱۹ یا همون کرونا رو آمریکا ساخته
و یک سلاح بیولوژیک برای آمریکا بوده!
▪️متأسفانه با خیانت برخی از مسئولین و بر خلاف دستور علنی رهبر انقلاب، واکسنهای آمریکایی که به اذعان خودشان یک سلاح بیولوژیک بوده است، وارد کشور و به برخی از هموطنان تزریق شد (اینجا و اینجا را ببینید).
✍🏼مهدی منتظر مهدی
🆔@awake_vs_reset2
DCVMN
The Developing Countries Vaccine Manufacturers Network
مروری بر شبکه تولیدکنندگان واکسن کشورهای در حال توسعه
❇️شبکۀ تولیدکنندگان واکسن کشورهای در حال توسعه، اتحادی متشکل از بیش از 40 سازندۀ واکسن از 15 کشور در حال توسعه شامل، برزیل، چین، کوبا، هند، اندونزی، مکزیک، آفریقای جنوبی و...است که در حال تحقیق، توسعه، تولید و عرضه واکسن ها به 170 کشور هستند (منبع).
🟣۶۰% از تولید واکسنهای کرونا، با همکاری DCVMN بوده است (منبع). سالانه بیش از 3.5 میلیارد دوز واکسن توسط DCVMN تأمین میشود (منبع).
🟣شبکهی DCVMN به همراه یونیسف، Gavi ،WHO ،IFPMA ،BIO ،CEPI (منبع) و بنیاد بیل و ملیندا گیتس، اعضای گروه ویژهی سازوکار کوواکس برای توزیع واکسنها بودند.
🟣این شبکه در سال ۲۰۰۰ تأسیس شد، چیزی شبیه به بنیاد بیل و ملیندا گیتس، که البته کمک های مالی هم از این بنیاد دریافت میکند (منبع).
🔴موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، به عنوان نمایندۀ ایران، در اجلاسهای سالیانه این شبکه شرکت میکند. بنا به گزارش ۲۴ امین اجلاس شبکه تولید کنندگان واکسن کشورهای در حال توسعه ، نماینده ایران به دلیل تحریم و عدم توانایی در پرداخت حق عضویت، در حال حاضر عضو رسمی نیست (عدو شود سبب خیر!) (منبع).
🟣از کارکردهای این اجلاسهای سالیانه -از جمله اجلاس ۲۵ ام که در آبان ماه سال جاری در برزیل، برگزار شد- معرفی هابهای منطقهای برای توسعه و توزیع واکسن در کشورهای در حال توسعه و با درآمد پایین، انتقال فناوری های نظیر mRNA به سایر کشورها، نوآوری در مکانیسمهای مالی با هدف تأثیرگذاری بر پوشش جهانی تأثیر تغییرات آب و هوا و دستیابی به انتشار خالص صفر، بوده است (منبع).
❓پرسش بنیادین آن است که اساساً چه ضرورتی به این همکاری با عنوان عضو غیر رسمی و شرکت در اجلاس هایی که موضوعات مورد بحث در آنها از جمله پاندمی سازی برای آینده، گسترش ژن درمانیها یا به عبارت بهتر تغییر ژن با mRNAها، دروغهای ساختگی نظیر بحران گرمایش زمین و دستیابی به کربن صفر و...است، میباشد؟
⁉️چرا در حالی که آمریکا -ولو در ظاهر- از WHO خارج میشود و معاهدات اقلیمی را نمی پذیرد، جمهوری اسلامی ایران باید از همکاری با این قبیل شبکهها و مجامع، به عنوان دستاورد یاد کند؟
🆔@awake_vs_reset2
➖طبق آمار UANI، #صادرات_نفت ایران به چین در ژانویه نسبت به نوامبر ۴۰ درصد کاهش یافته.
➖این افت مشکوک درحالیست که هنوز ترامپ اقدامی علیه ایران انجام نداده.
❗️دولت ایران ارتباط خود با چین را به حداقل رسانده و وزارت نفت هم حاضر به پذیرش ریسک نیست؛
میخواهند کشور به بنبست برسد؟
✍🏼سید احسان حسینی
🆔@awake_vs_reset2