eitaa logo
بیداری بزرگ
1هزار دنبال‌کننده
658 عکس
153 ویدیو
4 فایل
هوالعلیم سعی بر این است در این کانال مطالب مستند در راستای تبیین مسائل مهم و پرداخته نشده در رسانه‌های اصلی منتشر شود. نویسندگان این کانال، تنی چند از مبارزان سند توسعه پایدار 2030 هستند و مطالب متنوع از افراد مختلف در این کانال قرار می گیرد.
مشاهده در ایتا
دانلود
اولویت های تمدنی 12 گانه الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی در مقابل 17 آرمان سند توسعه ی پایدار 2030 اجرای سند پیش نویس اولویت های تمدنی ۱۲گانه ی الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی می تواند تحول اساسی در ساختارها و خط مشی اجرای سیاست ها ایجاد نماید.این اولویت ها در راستای عدم تمرکز گرایی و افزایش حق مالکیت افراد است بر خلاف سند۲۰۳۰ که در راستای تمرکز گرایی و افزایش قدرت و تسلط حاکمیت در همه ابعاد زندگی شهروندان است: خلاصه ای از این اولویت ها: ۱-مدیریت شهر بر اساس تقسیمات بزرگ یا تقسیمات کوچک؟پیشنهاد :تقسیم مشهد به۴۰۰محله با تعریف اسلامی ۲-مجتمع های آپارتمانی یا خانه های ویلایی؟پیشنهاد:تحویل ۱۰میلیون قطعه زمین ۱۰۰۰متری به ده میلیون مستاجر ایرانی ۳-آموزش مدارس بر اساس طبقه بندی بیکنی یا بر اساس طبقه بندی جدید علوم؟پیشنهاد:تغییر محتوای کتب درسی و تغییر طبقه بندی فعلی علوم ۴-تولید دارو و ساخت بیمارستان یا پیشگیری از بیماری؟پیشنهاد :قطع ارتباط و خروج از سازمان بهداشت جهانی ۵-پذیرش روایت یونسکو از میراث فرهنگی یا روایت مبتنی برعبرت؟پبشنهاد:ارائه روایت صحیح و کامل از حرم مطهر رضوی،عدم روایت تاریخ حول محور سلاطین و پادشاهان بر اساس دیدگاه مستشرقین غربی،روایت بر محور ۶۰ پیامبر الهی که در ایران می‌زیسته اند. ۶-پذیرش تجارت اغنیا یا تجارت عمومی؟پیشنهاد: اختصاص یک رواق از حرم مطهر رضوی و تبدیل به بازار موقت برای تجارت فقرا ۷-پذیرش روش های فعلی برای فقرزدایی یا مردمی کردن تولید؟پیشنهاد:اجازه تولید اقلام اساسی به مردم حاشیه شهر به جای اختصاص یارانه و توزیع بسته حمایتی ۸-توزیع بودجه به محوریت شرکت ها و موسسات دولتی یا به محوریت خانواده ها؟پیشنهاد:تخصیص نیم تریلیون از بودجه ۴تریلیونی سال۱۴۰۲به فقرا ۹-تصویب قانون برای همه چیز یا تصویب قوانین مادر؟؟پیشنهاد:تصویب ۱۵ قانون مادر به جای قوانین متعدد ۱۰-سیاست خارجی به محوریت کشورهای توسعه یافته یا به محوریت کشورهای منطقه جغرافیایی ظهور؟پیشنهاد:ایجاد پیوند عمیق با ۱۳منطقه ظهور در عرصه ی سیاست خارجی ۱۱-الگوی فعلی نگهبانی از نظام یا ارتقای نگهبانی از نظام؟پیشنهاد:عدم پذیرش بحث تغییرات اقلیمی،بحث کمبود آب،گرمایش زمین،رمز ارزها،سیاستهای سازمان بهداشت جهانی و... ۱۲-امنیت به محوریت مانیتورینگ یا هوش مصنوعی یا خودکنترلی؟پیشنهاد:ایجاد امنیت مبتنی بر خود کنترلی ذیل نظریه امنیتی سلم اجرای کدامیک از اولویت های تمدنی مهمتر به نظر می رسد؟ 🟢حوزه مدیریت شهری:برای مثال تقسیم مشهد به ۴۰۰محله کوچک در مقابل مدیریت سایبری و متمرکز شهر با طرحهای شهر هوشمند و IOT 🟢حوزه آموزش و پرورش :تغییر محتوای کتب درسی برای مثال تدوین کتابهای درسی با موضوع طب مکمل و پیشگیری از بیماریها بر اساس علوم حقیقی در دوره های تحصیلی 🟢 حوزه ساختمان:ایجاد دارواسعه یا خانه های ویلایی ۱۰۰۰متری که قابلیت کشاورزی و دامداری و عدم وابستگی به سیستم حاکمیتی برای تامین نیازهای اساسی را دارد، وابستگی کشور به نهاده های دامی از پیامدهای متمرکز بودن الگوی تولیدات دامی است، حذف و اصلاح ساختار منابع طبیعی که ۸۶درصد زمین های کشور ،شیلات و سایر منابع طبیعی طبق قانون تصویب شده در سال۱۳۴۶ متعلق به این سازمان می‌باشد.
چرا ملل جهان را به توسعه یافته و توسعه نیافته تقسیم میکنند؟ آن اعتقادی که در پشت این تقسیم بندی نهفته است چیست و چرا معیارهای دیگری برای تقسیم بندی انتخاب نکرده اند؟ این تقسیم بندی نشان میدهد که در فرا راه اندیشه و خواسته های انسان امروز یافتگی قرار گرفته است که به مثابه سرزمین افسانه ای و پر راز و رمز و پر جاذبه ای انسانها را به جانب خویش میکشد و معیار این آنچنان که خواهیم دید درآمد سرانه و مصرف است. با معیار ، انسانها دو دسته بیشتر نیستند: فقیر و ثروتمند؛ و میزان فقر و غنا نیز مصرف است البته فقر ـ آنچنان که خواهد آمد ـ در اسلام مذموم است و مسلماً جامعه ی آرمانی مسلمانان، جامعه ی فقیری نیست. اما این نه بدان معناست که ما ضرورتاً ناچار باشیم آرمان توسعه یافتگی را بپذیریم چرا که با پذیرفتن این آرمان، جست و جوی ثروت و تکاثر برای ما اصالت خواهد یافت و ابعاد روحانی و معنوی وجود آدمی تحت الشعاع این آرمان به فساد و تباهی خواهد گرایید . نقش در ساختن انسان، جامعه، و تاریخ چیست؟ چرا انتخاب ی اقتصادی به عنوان آرمان (ایده آل)، اصالت روح بشر را تحت الشعاع میگیرد و وجود معنوی او را به فساد و تباهی میکشاند؟ ✍️کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب،شهید آوینی صفحه۱۲و۱۳
چرا برخلاف آنچه که گفتند سند2030 در بخش آموزش لغو شده اما طبق آخرین گزارش سال2023 در راستای سند توسعه پایدار در بخش آموزش رشد بالاتر از75 درصدی داشته؟؟ https://t.co/kc5WmRjqu7 (صفحه۲۹۰و۲۹۱) آیا همچنان اصرار دارند که این سند در بخش آموزش ملغی شده؟ بیایید کمی دقیق تر به موضوع نگاه کنیم یکی از ۴ مواردی که در راستای سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ برای ایران تعریف شده و با کسب امتیاز۹۹,۹ درصد اجرا میشود که البته در همه ی این موارد نمره قبولی را گرفته عبارتست از «نرخ ثبت نام اولیه خالص بدو ورود به دبستان» ،این همان قسمتی است که به عهده وزارت بهداشت گذاشته شده با عنوان سنجش قبل از دبستان دانش آموزان پایه اول و در رصد خانه سازمان بهداشت جهانی با عنوان ثبت نام خالص مدارس ابتدایی تعریف شده https://www.who.int/data/gho/indicator-metadata-registry/imr-details/99 در واقع یک برنامه ی مشترک بین آموزش و پرورش ،وزارت بهداشت ، سازمان بهداشت جهانی و یونسکو، در همان سایت who گفته شده که اطلاعات و داده های حاصل از این طرح غربالگری برای مرکز داده یونسکو ارسال میشود پس اگر وارد سایت مرکز داده ها و آمار یونسکو شوید با این عبارت مواجه میشوید، داده ها برای اهداف توسعه پایدار!! https://uis.unesco.org/ مراحل اجرای طرح غربالگری فرزندان این مرز و بوم و ارسال این داده ها برای یونسکو و اهداف توسعه پایدارش به همین سادگی است:! ثبت نام ولی دانش آموز در سامانه دولت من (در حالی که تا یک سال گذشته مستقل بود و این تجمیع اطلاعات وجود نداشت)،سپس ثبت نام نوآموز در همان سایت و گرفتن نوبت سنجش و گرفتن تاییدیه از مراکز بهداشت برای تکمیل واکسیناسیون و سپس تاییدیه مرکز سنجش بدو ورود به دبستان و پس از استعلام، امکان ثبت نام در سایت مدارس آموزش و پرورش وجود دارد یعنی تا زمانی که دانش آموزی در این طرح شرکت نکند نمی تواند در سایت آموزش و پرورش ثبت نام کند در حالی که تا دو سال قبل چنین الزامی در ثبت نام وجود نداشت... اما برخی از مواردی که در این طرح غربالگری یا به عبارتی داده های جمع آوری شده برای مرکز داده یونسکو جهت توسعه پایدار ارسال میشود شامل چه داده هایی هستند؟ از اهداف این طرح که سالهاست اجرا میشود بررسی ارتباط بین متغیرها و فراهم کردن زمینه‌های مناسب تحقیقاتی و پژوهشی ذکر شده از جمله ی این تحقیقات میتوان به ارسال نمایه توده بدنی (BMI)کودکان و نوجوانان ایرانی به مدت 35 سال به ایمپریال کالج لندن توسط دکتر ملک زاده اشاره کرد https://www.imna.ir/news/455516/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%82%DB%8C دیتاهایی که نوح هراری صهیونیست اینگونه درباره ی آن می گوید: با داشتن اطلاعات(دیتا) کافی، دانستن بیولوژی، کامپیوتر های قوی، میتوان میلیونها انسان را هک کرد! با داشتن اطلاعات پزشکی، بیولوژیکی و عادات زندگی مردم و سیاستمداران یک کشور میتوان استقلال آنها را کاملا از بین برد.
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوق العاده قلب که برای افراد ۴۰ سال به بالا ضروری می‌باشد !👌🏻 + به مدت ۲ هفته روزی ۳ دقیقه این ماساژ را انجام دهید تا از نتایج شگفت انگیزش بهره‌مند شوید، و برای اطرافیان بالای ۴۰ سالتان بفرستید تا ۴۰ سال بیشتر عمر کنند فقط دو هفته این کار را تکرار کنید.. فوروارد کردن برای همه لازم است👌 @tebeslami_ir