هدایت شده از فاطمه فیض
24.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلام جهاد عمومی. سلام علیکم قرار نیست ما وایستیم که رهبری خودشونو خرج کنند تا پیروز شویم همه ماها اینبار باید خودمونو خرج کنیم تا پیروز شویم یک بار شهید سلیمانی برای ما خرج شد بس است .یاعلی مدد..همه دراین گروه گرد هم میاییم تا درموقع اعلام نیاز عازم جبهه های حق علیه باطل شویم ..هرگوشی یک ستاد برای اعلام جهاد وآمادگی لطفا آخرین حلقه نباشید لینک گروه را به نیت ۱۴معصوم به ۱۴نفرازمخاطبان گوشیت و۱۴گروه توایتاارسال کن تا عزیزانمون عضوشوند بسم الله....به بزرگترین گروه مطالبه گران کشوری بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/607060724C4e6078d0b5
هدایت شده از ذبیح الله نامور
پروژه شیلی سازی
نمیدونم تا حالا از پروژه #شیلی سازی چیزی شنیدین یا نه ؟
در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی که اوج حکومتها و دولتهای پدید آمده از کودتای آمریکایی در منطقه آمریکایلاتین بود،برخلاف خواسته آمریکا،در #شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد با نامِ (سالوادور آلنده )
دولتها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی ،همه حکومتهای مردمی رو قلع و قمع میکردند
اما استثنائا درشیلی به مشکل برخوردند و
سرنخِ تمامِ کودتا ها و توطئهها هم,طبقِ معمول درسفارت آمریکا بود.
آلنده (رئیس جمهور مردمی) شیلی با آگاهی از این مسئله راههای ارتباطی با سفارت آمریکا رو محدود کرده بود.او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود.
بطوریکه در خودِ ارتش هم ازش حمایت میکردند و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود...در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور به مشکل بر خورده بود.
بطوریکه غربیها شیلی رو هم به مثل کوبا از دست رفته میپنداشتند،اینجا بود که سازمان سیا ، موقتا فرمول انقلاباترنگین و مخملی رو تعطیل کرد و از راه مکر و تزویر وارد شد.
سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوسهایی که در بدنه دولت آلنده داشتند، هزینه خدمات را در کشور بالا بردند.خدماتی مثلِ هزینه درمان ، هزینه سوخت ، هزینه تحصیل ،هزینه بهداشت، هزینه رفت و آمد و هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود،
نفوذیها،برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبد کالا ترتیب میدادند و طی آن افرادی را وارد صفها میکردند تا به آلنده فحاشی کنند.
آنها مرتب به مردم القا میکردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده...نفوذیها مرتب به مردم القا میکردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده (میگفتند ناوهای هواپیمابر در اقیانوس بسمتِ آبهای شیلی حرکت کردند )
و خطرِ قحطیها و گرسنگیهای کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود! و تقصیر تمام این بدبختیها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست !
نفوذیهای cia سوبسیدها( یارانهها) رو برداشتند و قیمتها لحظهبهلحظه بالاتر میرفت.آنها آلنده را، که در اوج محبوبیت بود مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی میکردند
قیمتِ آب و برق رو بالا بردند و نان و مایحتاجِ مردم در انبارها عمدا از بین میرفت اما بدست مردم نمیرسید.رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا دلیلِ این مشکلات را دکتر آلنده معرفی میکرد ، و به مردم القا میکرد که سیاستهای غلط و ضدآمریکایی او کشور رو به ناکجا آباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند،باید دست از حمایت از آلنده بر دارند
آمریکائیها آلنده و خانواده شو با دروغ، کاسب تحریم معرفی میکردند که از کنارِ تحریمهای اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند.
آنها با انواع و اقسام شیوههای تبلیغاتی (رهبر رئیس جمهورِ محبوب شیلی ) را نا کارآمد معرفی میکردند و آلنده را ترور شخصیت مینمودند.
کار بجایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابانها ریختند و فریاد میزدند:
‼️ما عدالت نمیخواهیم
‼️ما آزادی نمیخواهیم
‼️ما برابری نمیخواهیم
‼️ما نان میخوایم تا از گرسنگی نمیریم...!
مردم با هدایت پینوشه ( نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) به کاخ ریاست جمهوری حمله ور شدند و رهبر #شیلی آلنده را سر بریدند.معترضان که روزی حامی آلنده بودند
با چاقو و چوب به رهبرشون هجوم بردن و سرشو از بدن جدا کردند!
در هر صورت، دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت قدرت رو بدست گرفت. و ابتدا همان مردمی را که سرِ آلنده را بریده بودند کُشت و سپس برای زهرِچشم گرفتن حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگه از مردم رو به جوخه های تیرباران سپرد.
این پروژه در سال۶۰ خورشیدی هم قرار بود توسط بنی صدر در ایران اجرا شود، که انقلابیونِ ایرانی ، بدرستی دست بنیصدر را خواندن و در تظاهرات هایی که برعلیه ایشون در گوشه و کنارِ کشور برگزار میشد شعار میدادن:ابوالحسن پینوشه/ایران #شیلی نمیشه/ که منظور ابوالحسن بنی صدر بود.
و البته صد درصد، باز هم آمریکا در ایران پینوشه هایی در آستین داره که با توجه به موقعیتِ ویژه ایران، این پینوشه ها دیگه نظامی نیستند
پس مراقب #نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم ، و اجازه ندیم که باز هم آلنده ها رو سر ببرند.
حالا چه کسانی برای مردم گرانی می تراشند و نارضایتی ایجاد میکنند؟؟؟مواظب فریب نفوذی های داخل کشور باشید .
هدایت شده از کانال روستای طازران
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهــارراه ولیعصــر تهــران چـه خبــره؟
💪هر کشف حجابی که به عشق
#حضرت_زهرا و نفرت از #نتانیاهو در تعزیه #دختران_انقلاب محجبه میشود یک موشک به قلب دشمن پرتاب میشود....
#کار_تمیز_فرهنگی
#تعزیه_وفاق_فاطمی
❌فیلم های دیگری از محجبه شدن دختران کشف حجاب را در کانال زیر ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
✅تحریر الشام ظهور داعش جدید
بعد از پایان داعش توسط شهیدسردار سلیمانی در حال حاضر داعش جدید با همان شیوه یعنی کشتار ؛تجاوز؛ بیرحمی و قساوت قلب رخ نشان داده است .
درست بعد از آتش بس بین حزب الله و اسرائیل گروهی به نام تحریرالشام با اتحاد ارتش ملی سوریه از وضعیت پیش آمده استفاده کرده و یک حمله غافلگیرانه را علیه سوریه آغاز کردند.
از آنجایی که تمرکز دولت سوریه بر جبهه لبنان بود و حزب الله نیز مستقیم در جنگ در گیر بود .
این گروه که از افراد چند ملیتی تشکیل شده اند با حمایت کامل آمریکا و اسرائیل و پادویی ترکیه ونقض قرار داد آستانه تجهیز شدند و غافلگیرانه به سمت حلب حمله کردند واین شهررا اشغال کردند.
هدف از این حمله در ابتدا سرپوش گذاشتن بر شکست اسرائیل در مقابل حماس و حزب الله ست تا کمتر زیر فشار افکار عمومی در داخل و خارج قرار گیرد .در مرحله بعد بستن عقبه مقاومت است تااز این طریق مقاومت راخنثی یا منهدم نمایند.
انچه اکنون در سوریه اتفاق میافتد جریان پیچیده آمریکایی اسرائیلی و ترکیه ای با اهداف خاص علیه ایران است .
اهداف پشت پرده در جبهه جدید قطع عقبه مقاومت از طریق سوریه عراق با ایران است به زعم آنها حماس که از نفس افتاده حزب الله هم تن به آتش بس داده و مثل قبل نمیتواند در حمایت از مقاومت میدانداری کند.
اگر سوریه نیز دچار بی ثباتی و اشغال شودعراق نیز در گیر داعش می شودو خط ارتباطی بین ایران عراق و سوریه و لبنان و فلسطین بطور کامل قطع میشود .
اینجاست که وضعیت خیلی حساس است کسانی که میتوانند بگویند باید بگویند کسانی که میتوانند بنویسند باید بنویسند. کسانی که میتوانند بجنگند باید بجنگند.باید دلگرمی داده شود امیدواری به وعده الهی و شکست ظالمان ومستکبران تبلیغ شود تا اولاً روحیه جبهه مقاومت به لحاظ روانی بالا رفته و عقبه ضربه خورده دوباره بازسازی شود.
بطور قطع این اتفاق در همدلی و اتحاد داخلی و حمایت از جبهه مقاومت است که میتواند این گروه را نیز مثل گروههای قبلی به شکست بکشاند .
باذن الله اتحاد بین گروههای مقاومت شکست گروه جدید را نیز رقم خواهد زداما شرطش اتحاد؛ پایداری ؛ مقاومت و تلاش مجاهدانه است تا پیروزی حاصل شود
🖌صالحی.
🖌چرا سوریه نتوانست مقاومت کند؟!!
سوال این است که چرا سوریه به این سرعت تسلیم شد و تحریرالشام به آسانی بر سراسر سوریه مسلط شد؟
سوال دیگر این است که ایران چرا در این دوره از سوریه مثل دوره قبل دفاع نکرد؟!
سوال سوم هم این است آیا تسلط تحریرالشام بر سوریه شکست مقاومت یا پایان آن است؟!
اینها سوالاتیست که در این شرایط مورد توجه قرار میگیرد و باید به آنها پاسخ داده شود:
یک ؛علت شکست سوریه
علت شکست سوریه را میتوان به
داخلی و خارجی تقسیم کرد این علتها بودند که دست به دست هم دادند و شکست حکومت سوریه را رقم زدند
علت داخلی:
علت داخلی به ساختار سیاسی حکومت بشار اسد برمیگرددکه که بعد از دفع داعش توسط مدافعان حرم و گروه مقاومت نتوانست ساختار اجتماعی و نظامی خود را تحکیم ببخشد .
شاید بشار اسد به نوعی غفلت کرد و فکر میکرد اگر پایبند به توافق آستانه با ترکیه باشد این کشور به خلع سلاح گروههای مسلح اقدام کرده و آنها را در درون حاکمیت حل می نماید.
اشتباه دیگر بشار اسد دور زدن ایران و کفتگوی مستقیم با روسیه بود. او فکر میکرد روسیه پشتیبان قوی و همیشگی برای او خواهد بود اینجا بود که دیگر مثل قبل خود را متکی به ایران نمیدانست و به زعم خود میخواست کم کم رابطه خود را با ایران کم کند و به جمع اعراب برگردد.
مسئله دیگر وضع داخلی سوریه بود که به دلیل تحریمها و تبلیغات مسموم چنین وانمود شده بود که دولت بشار اسد به فکر مردم نیست این گرانی و تورم نیز از ناحیه بشار اسد میباشد
قدرت دفاعی سوریه نیز سرباز محور است و کادر رسمی یا تخصصی چندانی ندارد عمده فرماندهان سوریه نیز سکولارند و از حقوق کافی هم برخوردار نیستند.
با این وصف اوضاع داخلی سوریه بسیار شکننده بود و زمینه سقوط بشار اسد از قبل فراهم شده بود.
علت خارجی:
جنگ بین اسرائیل حماس و حزب الله باعث شده بود که نیروهای حزب الله و حتی جبهه مقاومت تمام توجه و نیروهای خود را متوجه جبهه اسرائیل نمایند و از سوریه خارج شوند به همین جهت نیروهای مقاومت که باعث تقویت نیروی دفاعی بودند در سوریه حضور نداشتند .
شکست اسرائیل در برابر حماس و حزب الله عامل دیگری بود که میبایست راه بیفتد تا بلکه سرپوشی باشد به شکست مفتضحانه اسرائیل در برابر گروه حزب الله و حماس. به این دلیل سناریو عبری غربی و ترکی«اسرائیلی؛آمریکایی وتر کیسم» دست به دست هم دادند و گروه تحریر الشام را روانه داخل سوریه کردند و با پشتیبانی همه جانبه از این گروه. تا مرکز حکومت پیش رفتند و حکومت بشار اسد توسط آنان سرنگون گردید
البته نباید از جنگ روانی غفلت کرد در این تهاجم یک سوریه در میدان و یک سوریه در رسانه وجود داشت ابتدا سوریه در رسانه سقوط کرد و بعداً در میدان سقوط اتفاق افتاد.
این جنگ رسانهای بود که ابتدا در به هم ریختگی روحیه ارتش و مقاومت مردمی نقش بسزایی داشت ابتدا کل سیستم دفاعی و نظامی سوریه را به هم ریخت و بعداً گروههای مسلح در میدان سرنگونی حکومت بشار اسد را رقم زدند
ادامه دارد..
🖌صالحی
🖌چرا ایران از حافظ اسد حمایت نکرد
در تهاجم داعش به سوریه حمایت ایران از حافظ اسد نبود بلکه حمایت ایران از محور مقاومت بود زیرا داعش در حمله به سوریه چند مسئله مهم را محور قرار داده بود و سوریه و عراق کانون مرکزی آن مسائل قرار داشتند .
اول؛ اینکه داعش یک جریان تکفیری بودکه با خشونت و تخریب میخواست دولت شام و عراق را تاسیس کند. در کنار آن تخریب قبور ائمه علیه السلام را به سبک عربستان انجام بدهد.
قطعاً این نیت شوم برای جهان شیعه به ویژه ام القرای جهان اسلام یعنی ایران بسیار سخت و حیثیتی بود.
دوم؛ سوریه و عراق از دولت ایران درخواست رسمی کرده بودند که برای نجات کشورشان به آنها کمک نمایند و ورود نیروهای مقاومت به ویژه سردار سلیمانی با درخواست رسمی آنها صورت گرفته بود .
سوم؛ دولت سوریه از همه جا مایوس شده بود و تنها امیدش به ایران بود و این بود که محور مقاومت و افراد ان ناجی حکومت سوریه در این تجاوز خشونت بار بودند.
اما در وضعیت اخیر و حمله تحریرالشام به داخل سوریه شرایط سیاسی و رویکرد بشار اسد کاملاً عوض شده بود :
اول ؛اینکه به توصیهها و سفارشهایی که ایران برای بهبود وضع سوریه پیشنهاد داده بود توجهی نکرد و ایران را از خود دلسرد و مأیوس کرده بود .
دوم ؛خسارت حفظ سوریه را ایران و مدافعان حرم و جبهه مقاومت داده بودند اما عملاکشورهای دیگر مثل ترکیه و عربستان و غیره در صحنه اقتصادی و سازندگی این کشور پیشتاز شده بودند .
سوم ؛ رویکرد سیاسی بشار اسد کاملاً عوض شده بود و به نوعی احساس جدا شدن از ایران را بروز داده بود. نشانهاش گفتگوی مستقیم بدون ایران با روسیه
چهارم؛ به دلیل عمل نکردن بشار اسد به توصیههای ایران در نگاه مردم عملاً دولتی ناکار امد تبلیغ شده بود و این ناکارآمدی را از ناحیه ایران میدانستند و ایران را مقصر به هم ریختگی وضعیت نابسامان سوریه معرفی میکردند .
پنجم؛ حکومت بشار اسد در این اواخر برای بقای حکومت و ادامه آن ؛دلسرد شده بود و تلاشی برای جلوگیری از شکست خود بروز نداده بود .
با این اوصاف؛ بشار اسد دوره داعش با بشار اسد دوره تحریرالشام کاملاً متفاوت است حال چگونه ایران باید حاضر میشد که تمام حیثیت و ظرفیت خود را فدای رژیمی بنماید که هم با ایران زاویه پیدا کرده هم پای دیگران یعنی اسرائیل آمریکا و ترکیه را به سوریه باز کرده است و هم اینکه ارادهای برای حفظ حکومت در خود ندارد ؟!
آیا شایسته بود ایران خود را درگیر یک جنگ فرسایشی کند که هم جایگاه محوری خود و هم منافع ملی ایران را قربانی رژیمی بنماید که ناکار آمدی وناسپاسی او مسجل شده بود ؟!
قطعاً یکی از اهداف مشترک اتحاد عبری غربی و ترکیسم کشاندن ایران در این باتلاق بود که با شکست بشار اسد ایران رارودرروی گروههای تکفیری داعشی قرار بدهند و با شکست بشار اسد ایران را درگیر یک جنگ بیفرجام منطقهای کنندوبه این بهانه اهداف خودرا که انزوای ایران وشکست جبهه مقاومت است تحقق ببخشند.
🖌صالحی
🖌ایا شکست سوریه شکست مقاومت یا پایان آن است؟!
جبهه مقاومت نه یک دولت سیاسی و نه یک حزب یا جناح سیاسی است که با سقوط آنها جبهه نیز شکست بخورد و یا پایان بپذیرد.
جبهه مقاومت یک تفکر و یک آرمان اعتقادی است که در قلبها قرار داردبگونه ای که اگر جسمها را به بند کنند یا به خاک بسپارند از بین نرفته بلکه از نسلی به نسل دیگر انتقال یافته و راه خود را ادامه میدهد.
تفکر اعتقادی جبهه مقاومت در الگوهای راهبردی آن توسط پیشوایانش درهر عصر و زمانی متناسب با آرمان اعتقادیش بروز پیدا کرده و به پیش آمده است.
درحال حاضر تفکر مقاومت در مقابله با داعش و صهیونیست به میدان آمده است و قلمرو وسیعی از آفریقا تا آمریکا و آسیا و اروپا را در بر گرفته و تمرکز محوری آن از ایران و عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین و یمن استمرار پیدا کرده ولی دامنه آن در بین تمام کشورهای مسلمان و کشورهای غیر مسلمان و آزادیخواهان جهان گسترش پیدا کرده است.
اگر دولت سوریه از محور مقاومت خارج میشود از اول هم در محور مقاومت نبوده که بگوییم مقاومت شکست خورده بلکه سوریه به ضرورت حال در دل مقاومت قرار گرفته است.
اکنون که بشار اسد حذف میشود مقاومت همچنان باقیست. به طور یقین جبهه مقاومت با عقبه و عمقی که دارد این گروه نوظهور را در خود حل خواهد کرد و دیری نخواهد پایید که جبهه مقاومت در سوریه به جایگاه اصلی خود بازگردد .
طالبان نیز در افغانستان با همین شیوه و سرعت روی کار آمد ولی ناچار شد که با مقاومت سازش کند و به شرایط موجود تن بدهد.
این گروه نوظهور یعنی تحریر الشام که نه باهم متحد است و نه سابقهای دارد وقصد دارد حکومت کند در برابر نیروی مقتدر مقاومت نمیتواند چندان موثر واقع شود .
شاید اسرائیل ؛آمریکاو حتی ترکیه بخواهند از وضعیت سوریه برای اهداف خود استفاده کنند کما اینکه اسرائیل امروز قسمتهایی از لبنان را اشغال کرده است .ولی در غزه نشان داده شدکه مقاومت با دست خالی حدود ۱۴ ماه اسرائیل تا دندان مسلح را به ذلت کشانده است این سر نوشت برای این کشورها از جمله اردوغان نیز روی خواهد داد.
پس :نبایدبا حذف بشاراسدتصورشود
که جبهه مقاومت شکست خورده یا به پایان رسیده است .بلکه اتفاقات در سوریه یک روی سکه است روی دیگر آن بر ما معلوم نیست شاید از باب عدو شود سبب خیر. این گروه سبب شود تا رمزگشایی محور مقاومت در نرم جدید رخ نماید و آخرالزمانی آن یعنی نابودی اسرائیل و فتح نهایی در قالب نصر الهی یعنی فتح بیت المقدس تحقق یابد.
🖌صالحی
https://eitaa.com/ayandahsazan
تکلیف خون شهدای مدافع حرم چه میشود؟
🔹رفتن بشار اسد و افتادن سوریه به دست تروریستها این سوال را در بین حامیان مقاومت ایجاد کرده که تکلیف خونهای شهدای مدافع حرم اعم از ایرانی، افغانستانی، پاکستانی، عراقی و لبنانی که در سوریه به زمین ریخته شد چه میشود؟
🔸یک: حضور نظامی ایران در سوریه که با آغاز دهه نود شروع شد، وقایع امروز سوریه را بیش از یک دهه عقب انداخت تا اینکه به امروز رسید. این اتفاقات میتوانست یک دهه پیش رخ دهد. لذا سقوط سوریه در آن روزها در مقایسه با امروز، آسیبپذیری ایران را به عنوان علمدار جبهه مقاومت چندین برابر میکرد.
🔸دو: بیش از ده سال در کنار دولت سوریه با تروریستها جنگیدیم و در این مدت توانستیم توان رزمی حزبالله را که تازه از جنگ 33 روزه برگشته بود، چندبرابر افزایش دهیم. تا جایی که حزبالله از یک گروه مبارز شیعه به یک سازمان نظامی تبدیل شد. به عبارت بهتر، در این سیزده سال قدرت مقاومت تثبیت شد.
🔸سه: بزرگترین پروژه ایران در سوریه، نابودی سرزمینی داعش و ضربه به پیکره انسانی و رزمی آن بود. رویکرد ضدشیعی و خونریز داعش که برآمده از اندیشه تکفیری آن بود، بزرگترین خطری بود که ایران و متحدانش را تهدید میکرد. نابودی داعش در عراق و سوریه، فارغ از اینکه کانون تهدید وجودی مقاومت را از بین برد، میلیاردها دلار هزینههای آمریکا برای ساخت و تجهیز این گروه را بر باد داد.
🔸چهار: مهمتر از همه اینها، ایران در سوریه و عراق وارد شد تا از اماکن مذهبی و حرم های مطهر اهل بیت(ع) دفاع کند. شهدای مدافع حرم، با هدف حفظ حریم و حرمت حرمهای شیعه رفتند و با همین هدف نیز به شهادت رسیدند. در حال حاضر هم که ترویستها بر سوریه مسلط شدند، قبل از تسلط بر دمشق، تعهد کرده بودند که آسیبی به حرمها نخواهد رسید و حرمت آنها حفظ خواهد شد. تغییر رفتار ترویستها نیز علت اساسی اعتماد ایران به تعهد آنها بود.
🔸پنج: اکنون که شاهد تغییر رفتار ترویستهای سوری و کنار گذاشتن اقدامات خشونتآمیز آنها نسبت به مردم سوریه، اقلیتهای مذهبی و حرمهای مطهر هستیم؛ فارغ از اینکه این تغییر رفتارها، بر پایه دستورالعملهای ارسالی از سوی آمریکا، اسرائیل و ترکیه بود، مشت محکم ایران به تروریستها نیز عامل مهمی در این چرخش رفتاری بوده است. بالاخره آنها نیز فهمیدند که هرچه خشونت بیشتری به خرج دهند، ضربات محکمتری تحویل میگیرند. لذا ترویستهای سوریه زیر مشتهای ایران و مقاومت نرم شدند، تا جایی که برای ما پیغام میفرستد کاری به شیعیان و حرمها نداریم.
🔸شش: برکات خون شهدا همواره برای مقاومت جاری است. همانطور که شهدای دفاع مقدس، یار و یاور شهید سلیمانی، همدانی، شاطری، زاهدی، اسکندری و... بود، شهدای مدافع حرم نیز، دستگیر رزمندگان مقاومت در رویاروییهای آینده با رژیم صهیونیستی خواهند بود. اساسا خون شهید هدر رفتنی نیست؛ بلکه کمک کنندهای به رزمندگان در عبور از فراز و نشیبهای جنگ حق و باطل و رسیدن به مقصود نهایی است.
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/908146
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
سلام خادمین محترم
لطفاً از قرار دادن مطالب غیر مرتبط خودداری فر مایید
هدایت شده از بصیر۱۱۰
14030918 سوریه.mp3
10.68M
و اما #سوریه...
⭕️خیلی فوری⭕️
سخنان حاج آقا #محسن_عباسی_ولدی دربارۀ تحولات اخیر سوریه
حتما گوش کنید و منتشر کنید.
✅ به گفته فایننشال تایمز، ایران پس از از دست دادن اعتماد به رهبری بشار اسد، تصمیم به کاهش حمایت خود از او گرفت. گفته میشود عراقچی به اسد اعلام کرده که ایران دیگر قادر به ارائه حمایت نظامی نیست. تصمیم تهران برای کنار گذاشتن اسد نه از سر شکست، بلکه بر اساس عملگرایی استراتژیک اتخاذ شده
✅ حمایت از اسد به باری غیرقابل تحمل برای تهران تبدیل شده بود و استدلال کرده که دفاع از او دیگر ارزش هزینههای کلان مالی، سیاسی و نظامی را ندارد. رهبران ایران نتیجه گرفتند که حفظ این اتحاد به ضرر اولویتهای کلان منطقهای آنها تمام خواهد شد.
✅ ناتوانی اسد در جلوگیری از حملات اسرائیل به منافع ایران در سوریه و همچنین گرایش اخیر او به امارات متحده عربی، در تهران بهعنوان نوعی خیانت تلقی شد. تلاش اسد برای دریافت کمکهای بازسازی پس از جنگ در ازای فاصله گرفتن از ایران، باعث شد او بیشتر به بازیگرانی نزدیک شود که در تضاد با منافع تهران بودند و این امر اعتماد به او را بیش از پیش تضعیف کرد.
✅ این گزارش همچنین ادعا میکند که رژیم اسد اطلاعات حساسی درباره موقعیت فرماندهان ایرانی را فاش کرده و امنیت آنها را به خطر انداخته است. این موضوع خشم مقامات تهران را برانگیخت و بسیاری از آنها اسد را بهجای یک متحد قابل اعتماد، باری اضافی میدانستند.
✅ با تغییر شرایط سوریه، ایران نیروها، دیپلماتها و پرسنل خود را از این کشور خارج کرده و تمرکز خود را بر تقویت نفوذ در عراق و سایر مناطق معطوف کرد. این تغییر مسیر، نه بهعنوان یک عقبنشینی، بلکه بهعنوان یک چرخش استراتژیک برای حفظ نفوذ ژئوپلیتیک تهران تلقی میشود.
✅ با وجود اینکه سقوط اسد یکی از پیوندهای حیاتی در «محور مقاومت» ایران را از بین برد، تهران این عقبنشینی را بهعنوان فرصتی برای بازنگری در سیاست خارجی خود میبیند. با فاصله گرفتن از یک رژیم در حال سقوط، ایران تلاش کرد خود را با واقعیتهای جدید منطقهای تطبیق داده و از طریق اتحادها و نیروهای نیابتی دیگر، نفوذ بلندمدت خود را حفظ کند.
@sepah_Qoods