#فضائل_امیرالمومنین
🔰🔰🔰🔰🔰
پیامبر صلوات الله علیه و آله:
✅ هنگامی که خداوند متعال اراده کرد که ما را بیافریند، کلمهاى فرمود و از آن نورى آفرید، سپس کلمهای فرمود و از آن روحى آفرید و آن نور را با آن روح ممزوج کرد و من و برادرم على و فاطمه و حسن و حسین را آفرید. ما اولینهایی بودیم که او را تسبیح و تقدیس میکردیم.
ــــــــــــــــــــ
📚 قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ: لَمّا أرادَ اللّهُ أن يَخلُقَنا تَكَلَّمَ بِكَلِمَة، فَخَلَقَ مِنها نورا، ثُمَّ تَكَلَّمَ بِكَلِمَة، فَخَلَقَ مِنها روحاً فَمَزَجَ الروحَ بِالنورَ، فَخَلَقَني، وَ أخي عَليّا وَ فاطِمَةَ، وَ الحَسَنَ، وَ الحُسَينَ، فَكُنّا نُسَبّحُهُ حينَ لا تَسبيحَ، وَ نُقَدّسُهُ حينَ لا تَقديسَ.
منبع:
(حلية الأبرار - جلد ۳ - صفحه ۹۸)
🔰🔰🔰🔰🔰
#نکته_مهدوی
دیدید زمان نامزدی ، آدم هر بهونه ای گیر میاره تا با معشوقش حرف بزنه ؟
شایدم حرفهات اصلا مهم نباشه ولی چون لذت میبری از این هم صحبتی با معشوق به همین دلیل دنبال بهونه هستی تا سر صحبت رو با معشوق خودت باز کنی
آره رفیق ، اگر دم از عاشقی امام زمان عج میزنیم باید دنبال بهانه باشیم برای حرف زدن با ایشون
و هر لحظه بهشون سلام بدیم
سلام ای غرور گلهای شقایق
سلام ای غنچه گل یاس
سلام ای گل نرگس
السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج
الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
18.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا پدر مادر این نماینده مجلس رو بیامرزه که حقیقت را انقدر قشنگ افشا میکنه،باید بر عملکرد این مسئولین ناله زد،هرچه بر سرمان میآید از خودی ناخلف است.
🔰 بشارتهای امام خامنه ای و تحلیل نهایی نتیجه نبرد با اسرائیل
🔸ورود حزب الله به مرحله جدید تهاجمی
1⃣ در حالیکه جبهه متحد کفر، با هدف نابودی و یا تسلیم مقاومت مجوز جنایات بی حد و حصر صهیونیستها در نوار غزه و جنوب لبنان را صادر کرد، شواهد موجود حاکی از "تغییر چشمگیر" معادلات سیاسی و نظامی به نفع جبهه مقاومت می باشد.
2⃣ حزب الله پس از شهادت سید حسن نصرالله، به مقتضای سنت الهی، بهنحو "اعجاز آمیزی" از حیث تشکیلاتی و روحی بازسازی گردیده، و شهید نصرالله و عشق به آرمانهای او بهمراتب برای صهیونیستها "خطرناکتر" گشته و تاب آوری لبنانیها و مقبولیت عمومی حزب الله را بهشدت افزایش داده و اعلام شجاعانه مواضع حزب الله از زبان شیخ نعیم قاسم "تحولات شگرفی" در میدان نبرد بر علیه صهیونیستها پدید آورده
3⃣ در حقیقت اکنون در "تحولی غافلگیر" کننده حزب الله در مقابل پنتاگون و ناتو و ارتش تا دندان مسلح رژیم اشغالگر "گارد تهاجمی" گرفته است!!
اساسا اسرائیل و حامیان غربی او بعد از نبرد شش روزه ۱۹۶۷ و شکست هم زمان ۸ کشور عربی و تهاجم ۱۹۸۲ اسرائیل که ۷ روزه خود را به بیروت رساند، هیچگاه در حجم کنونی متحیر و مستاصل و در میدان نبرد تحقیر نشده بودند؛
4⃣ رژیم اشغالگر با آغاز تهاجم زمینی به لبنان با پشتیبانی پر حجم هوایی و به کارگیری بیش از ۵۰ الی ۷۰ هزار نیرو یعنی بیش از "سه برابر" استعداد نبرد ۲۰۰۶، نه تنها هیچ دستاوردی نداشته که حزب الله اکنون ضمن شخم زدن حیفا و... با موشک ۱۱۰ فاتح عمق ۱۳۰ کیلومتری سرزمینهای اشغالی مورد هدف قرار می دهد!!
5⃣ ارتش کودککش که با لشکر ۳۶ زرهی گاش، تیپ یک گولانی ، لشکر ۹۱ گالیل، لشکر ۱۴۶ هاماپتز، لشکر ۹۸ چترباز هائش، دو لشکر احتیاط و تیپ ۸۲ توپخانه با هدف نابودی حزب الله و رسیدن به رودخانه لیتانی طی سه هفته، یورش خود را به جنوب لبنان آغاز کرد، اکنون بعد از گذشت بیش از چهل روز در طول بیش از یکصد کیلومتر نوار مرزی از "کفر کلا" درجنوب شرقی تا "لبونه" در جنوب غربی متوقف و با گسترش کیفی و کمی و عمق حملات موشکی و پهپادی حزب الله به شدت غافلگیر و تعداد معتنابهی از فرماندهان و سربازانش کشته و مجروح گردیده است؛
6⃣ اسرائیل که به نمایندگی جبهه متحد کفر با بمبارانهای مستمر مناطق شیعه نشین لبنان هدف شوم "کوچاندن شیعیان" و "تغییر ژئوپلوتیک تشیع" در منطقه را در سر داشت با پدیده خیرهکننده افزایش روحیه رزمندگان مقاومت و گسترش عمق استراتژیک تشیع انقلابی در میان ملتهای مسلمان مواجه گردیده است!!
چنانکه برخی از روحانیونی که به تازگی از سفر عمره مراجعت نموده اند از "جهش فوق العاده" و عجیبی در "سطح ابراز عشق و علاقه" مسلمین از به تشیع و "امام خامنه ای" خبر میدهند.
7⃣ "مهمتر" از خسارات و تلفات ارتش کودک کش در میدان نبرد، "ضربه موثری" است که انتظار کشنده عملیات وعده صادق ۳ و روحیه تهاجمی مقاومت به دستگاه محاسباتی دشمن که خواب نابودی حزب الله و حماس را می دید، وارد نموده است.
8⃣ تحولات جاری قدم بهقدم جهان را به تحقق وعده الهی نزدیکتر می نماید!!
سخنان بشارت آمیز نائب المهدی عج امام خامنه ای (۱۴۰۳/۸/۱۷) فصل الخطاب و تحلیل نهایی پیامدهای این نبرد سرنوشت ساز است:
""آنچه بنده تأکید میکنم این است که این مجاهدتها که امروز بحمدالله با قوّت و قدرت تداوم دارد ــ هم در لبنان، هم در غزّه و فلسطین ــ قطعاً به دنبال خود... پیروزی جبههی مقاومت را به دنبال خواهد داشت...
و بر حسب آنچه حالا انسان میفهمد از مجموع حوادث و همچنین از "وعدهی الهی" احساس میکند، این نتیجه، نتیجهای است که قطعی به نظر میرسد "".
لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى وَ إِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنْصَرُونَ (۱۶۰/ آل عمران)
🖌میراحمدرضا حاجتی
#روانبخش
🏴 مجموعه پوستر زندگی به سبک یاس نبوی (1)
▪️ویژه شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها