🏴 27 رمضان؛ سالروز درگذشت علامه مجلسی
▪️محمدباقر بن محمدتقی مجلسی (۱۰۳۷ - ۱۱۱۰ق) معروف به علامه مجلسی یا مجلسی دوم، از محدثان و فقیهان مشهور شیعه در قرن یازدهم هجری بود. علامه مجلسی از میان شاخههای علوم اسلامی بیش از همه به حدیثنگاری علاقه داشت و به اخباریان نزدیک بود. مشهورترین کتاب او، مجموعه پرحجم حدیثی به نام بحارالانوار است که نقش بارزی در احیای جایگاه حدیث در منظومه معرفت دینی داشت.
▪️محمدباقر مجلسی در شب ۲۷ رمضان سال ۱۱۱۰ق و در ۷۳ سالگی در اصفهان از دنیا رفت. آقا جمال خوانساری بر وی نماز گذارد. وی بنا بر وصیتش در کنار مسجد جامع اصفهان و در جوار پدرش به خاک سپرده شد.
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
@ayeh1399F
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سردار زاهدی؛ آنقدر ایستاد
تا عملیاتِ رمضانِ سالِ ٦١ خود را
در رمضان ۱۴۰۳ پیروزمندانه به پایان برساند
📣مراسم بزرگداشت سردار مجاهد سرلشکر پاسدار شهید محمد رضا زاهدی در گلستان شهدای اصفهان
📆دوشنبه ۲۰ فروردین
🕗ساعت ۸:۳۰ صبح
📌گلستان شهدا
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
@ayeh1399F
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دیدن این ۳ دقیقه به اندازه مطالعه چندین کتاب، محتوا دارد!
🔻ماجرای خاورمیانه جدید چه بود؟ میزان خسارت ناشی از جنگ جهانی دوم.
بودجه #نظامی ایران چقدر است؟چه ميزان ایران به کشورهای محور مقاومت کمک کرده؟
بازنشر برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
@ayeh1399F
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ما با افزایش نرخ ارز مواجه نیستیم؛ با گرانسازی و گرانفروشی ارز توسط دلارداران و دلاری فروشان مواجهیم.
♦️یک روز به بهانه حمله روسیه به اوکراین، یک روز به بهانه فتنه زن زندگی آزادی، روز دیگر به بهانه طوفان الاقصی.
در خلاء اقتدار دولت، طبیعت هر احتکارگر و انحصارگری است که چنین کند.
🎙سید یاسر جبرائیلی
#دلارزدایی
#حذف_دلار
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
@ayeh1399F
🔴 دعای روز بیست و هشتم ماه رمضان
🔹 اللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظِّي فِيهِ مِنَ النَّوَافِلِ، وَ أَكْرِمْنِي فِيهِ بِإِحْضَارِ الْمَسَائِلِ، وَ قَرِّبْ فِيهِ وَسِيلَتِي إِلَيْكَ مِنْ بَيْنِ الْوَسَائِلِ، يَا مَنْ لا يَشْغَلُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّينَ.
🔺 خدایا بهره ام را در این ماه از مستحبات فراوان کن، و مرا با تحقق درخواستها اکرام فرما، و از میان وسایل وسیله ام را به سویت نزدیک کن، ای که پافشاری اصرارورزان مشغولش نسازد.
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
@ayeh1399F
🌕 فضیلت و ثواب روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم :
🌺 روز بیست و هشتم، خداوند در «جنّه الخلد» صد هزار شهر از نور براى شما بنا مى کند؛ در «جنّه المأوى» صد هزار کاخ نقرهای به شما ارزانى مى دارد؛ در «جنّه النعیم» صد هزار خانه از عنبر خاکسترى رنگ به شما عطا مى کند؛ در «جنّه الفردوس» صد هزار شهر به شما مى دهد که در هر شهرى هزار حجره است؛ در «جنّه الخلد» صد هزار منبر از مشک به شما ارزانى مى دارد که در درون هر منبرى هزار اتاق از زعفران قرار دارد و در هر اتاقى هزار تخت از مروارید و یاقوت نهاده شده که بر هر تختى همسرى از حوریان بهشتى نشسته است.
📚 امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۹
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
@ayeh1399F