9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آذر منصوری: پزشکیان گفته نه تنها استعفا نمیدهم بلکه برای انتخابات ریاستجمهوری بعدی هم هستم.
@ayyarom
«حرف نمیزنی؟ خب میخواهی چکار کنی؟ میخواهی بجنگی؟ خب آمد و زد؛ الان برویم درست کنیم، دوباره میآید میزند.»
این سخنان شبیه حرفهای امروز است.
ولی برای ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ است.
بیش از یکسال پیش و قبل جنگ ۴۰ روزه!
تحلیل خوشبینانه:
«نه آنموقع تبعات حرفهای شان را میفهمیدند نه امروز!
✍️ وحید اشتری
@ayyarom
فیلمی از رویداد تنیس تهران منتشر شده که به علت حساسیت ایتا، تو بله بارگذاری کردم.
http://ble.ir/ayyarom/1874867437185900426/1788012921552
به نظر همه چیز خوب و منطقیه!
و همه چیز داره طبق روال مطلوب برای ترکیه سازی پیش میره. آفرین. درسته که تورم و قیمتها و نرخ دلار بالاست ولی عوضش داریم شبیه کشورای اروپایی زیست میکنیم.
عــیّار
فیلمی از رویداد تنیس تهران منتشر شده که به علت حساسیت ایتا، تو بله بارگذاری کردم. http://ble.ir/ayya
ولی رهبر شهید فرموده بود حفظ نظام از اوجب واجباته به این معناست که حفظ نظام با همهٔ ارزشها و آرمانهایی که انقلاب خمینیِ کبیر دنبال میکرد از اوجب واجباته، نه حفظ پوستهٔ سیاسی، حالا باز خود دانید!
الانم میتونید بگید این که آقا دیروز فرمودن انسجام ملی حفظ بشه شامل بی تفاوتی نسبت به این شرایط فرهنگی هم هست. خلاصه دستتون بازه برای توجیه.
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کُری خونیهای علینژاد و پروژهای که با بودجهٔ دولت آمریکا طی ده سال به نتیجه رسوند: حجاب از خیابون رفت، از ادارات و مدارس هم میره، شما هم میرید!
به این صورت..
@ayyarom
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعزام (نمادین) نیروهای مردمی به تنگه هرمز در پاسخ به مزخرفات ترامپ در خصوص آمریکایی اعلام کردنِ تنگهٔ هرمز
@ayyarom
زاکانی: ترکیب تیم مذاکرهکننده باعث شد مجلس از دور خارج شود. مجلسی که در رأس امور و نظارت است، عملاً کنار گذاشته شد!
✍️ عـــیّار
@ayyarom
هفته وحدت بر همه مسلمین جهان به غیر از اونایی که میگن نمیشه و نمیتونیم و نداریم، مبارک