32.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️#کلیپبسیارزیبا
علی کسیست که یک ذره از ولایت او
نجات بخش تمامیّ خلق به روز جزاست
علیکسیست که یک خردل از محبتاو
نکوتراست زدنیا و آنچه در دنیاست
👈👈#لطفامنتشرکنید
#نشرآزاد
👌اهمیّت تولید غیرمتمرکز (خانگی) در اسلام
💠 هرکس آرد بخرد نصف مالش می رود، و هرکس نان بخرد کل مالش می رود و فقیر می شود.
🔻ارائه ی ٣ روایت :
١- مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ سَلَمَةَ بْنِ الْخَطَّابِ عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْمُنْذِرِ الزَّبَّالِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْفُضَيْلِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إِذَا كَانَ عِنْدَكَ دِرْهَمٌ فَاشْتَرِ بِهِ الْحِنْطَةَ فَإِنَّ الْمَحْقَ فِي الدَّقِيقِ.
± ترجمه:هرگاه یک درهم داشتی با آن گندم بخر؛ چرا که نابودى در [خرید] آرد است.
٢- عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ جَبَلَةَ عَنْ أَبِي الصَّبَّاحِ الْكِنَانِيِّ قَالَ قَالَ لِي أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع يَا أَبَا الصَّبَّاحِ شِرَاءُ الدَّقِيقِ ذُلٌّ وَ شِرَاءُ الْحِنْطَةِ عِزٌّ وَ شِرَاءُ الْخُبْزِ فَقْرٌ فَنَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الْفَقْرِ.
± ترجمه: اى ابوالصباح! خرید آرد، ذلت است، خرید گندم، عزت است و خرید نان، فقر است. پس پناه مى بریم به خدا از فقر!
📒منبع: کتاب شریف کافی (ط الإسلامیة) ج ۵ ص ١۶٧
٣- عَنْ أَبِی الْحَسَنِ ع قَالَ: مَنِ اشْتَرَى الْحِنْطَةَ زَادَ مَالُهُ وَ مَنِ اشْتَرَى الدَّقِیقَ ذَهَبَ نِصْفُ مَالِهِ وَ مَنِ اشْتَرَى الْخُبْزَ ذَهَبَ مَالُهُ.
± ترجمه: هرکس گندم بخرد، مالش زیاد مى شود و هرکس آرد بخرد، نصف مالش نابود مى شود و هرکس نان بخرد، مالش از دست مى رود.
📒 منبع: تهذیب الاحکام، ج٧،ص١۶٢
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 ببینید | خلاصه ای از جلسه ی بررسی کتابِ " افسانه ی روشنایی" با حضور جمعی از پزشکان و اساتید دانشگاه
⚠️ لطفاً پس از مطالعه این کتاب، سر به کوه و بیابان نگذارید!
📘 کتاب افسانهی روشنایی، به بررسی رابطه بیماری ها و الکتریسیته می پردازد، در سال ۲۰۱۷ توسط آرتور فرستنبرگ، تحت عنوان «رنگینکمان نامرئی» نوشته شده است.
🖇 گزارشات این کتاب نتیجهی پژوهشهای پرتعداد آکادمیک است که بیش از این یک کتاب فنی باشد، یک مجموعه مقالات پزشکی به حساب میآید.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
👈تولید که انبوه شد باید سر همه کلاه بگذاری...
◽️اگر چرخ کارخانه می خواهد بچرخد، باید انسان مصرف گرا تربیت شود. داستانِ «کلاه سر همه بگذارید» همین است. یک موقعی با دست کلاه می بافتند؛ خیلی که می شد در طول یک تابستان یا مثلاً پاییز، می شد یک یا دو کلاه برای اهل خانه خودت ببافی. ولی وقتی کارخانه آمد و تولید انبوه شد، باید سر همه کلاه بگذاری. وقتی تولید انبوه شد، باید مصرف بشود، پس باید انسانِ مصرفی ایجاد بکنی. جریان توسعه هم انسان مصرفی ایجاد و تربیت می کند. بعد به اسم بهداشت و هزار مسئله دیگر، فرهنگ سازی می کند و کالاهای یک بار مصرف را وارد جامعه می کند و تازه در انتها روشن می شود که این ها همه عامل بدترین بیماری ها بوده است.
◾️آیت الله سید محمد مهدی میرباقری (عضو مجلس خبرگان رهبری)
#غرب_شناسی
#تولید_انبوه
#تولید_متمرکز
#مصرف_گرایی
📌جهانِ پساکرونا 👇
🌐 @jahanepasakorona
غدیر نفی تفکر سکولار است
✅مقام معظم رهبری در سخنرانی۲۱آبان ۹۳ فرمودند:
⬅️ آن کسانى که سعى کردند اسلام را از مسائل اجتماعى و از مسائل سیاسى برکنار بدارند و آن را منحصر کنند به مسائل شخصى و مسائل خصوصى زندگى افراد و در واقع⏪#نگاه_سکولار به اسلام داشته باشند_که تبلیغات دشمنان و دستهاى دشمنان هم این بینش را در بین مسلمانان در طول سالیان دراز ترویج کرده است _جوابشان #مسئلهى_غدیر است.
↙️امیرالمومنین بعنوان سرسلسه امامت و ولایت در نامه۶۲ که این نامه را زمان ابلاغ منشور حکومتی توسط مالک اشتر، نوشتند و اهداف مبارزاتی خود را از خلافت بر مسلمین چنین بیان نمودند:
⏪«سوگند به خدا! نه در فکرم میگذشت، و نه در خاطرم میآمد که عرب، خلافت را پس از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) از اهلبيت او بگرداند، يا مرا پس از وی از عهده دار شدن حکومت باز دارند»
✅همچنان که در همان ابتدای خلافت موضع خود را نسبت به ضرورت استقرار حاکمیتشان دربند۲خطبه۴ برای مردم شرح دادند و فرمودند:
⬅️ «دُور باد رأیِ کسی که با من مخالفت کند! از روزی که حق به من نشان داده شد، هرگز در آن شک و ترديد نکردم! کناره گيری من چونان حضرت موسی(علیه السلام) برابر ساحران است که بر خويش بيمناک نبود، ترس او برای اين بود که مبادا جاهلان پيروز شده و دولت گمراهان حاکم گردد. امروز ما و شما بر سر دو راهی حقّ و باطل قرار داريم، آن کس که به وجود آب اطمينان دارد تشنه نمی ماند»
↩️و این کلام نورانی امام در خطبه۲ معرف این است که حقیقت ولایت و امامت مختص ایشان است، و همه همت انسانها باید برای درک حقیقت و ضرورت حکومت اسلامی باشد، فرمودند:
⬅️«ويژگیهای #حقّ_ولايت به آنها اختصاص دارد و وصيّت پيامبر(صلی الله علیه و آله)نسبت به خلافت مسلمين و ميراث رسالت، به آنها تعلّق دارد. هماکنون (که خلافت را به من سپرديد) حق به اهل آن بازگشت، و دوباره به جايگاهی که از آن دور مانده بود، بازگردانده شد.»
💠وامروز رهبر معظم انقلاب در رد تفکر و نگاه سکولار در اسلام می فرمایند:
⬅️«بنابراین، این دو حقیقت، یعنى حقیقت #نصب_امیرالمؤمنین به عنوان امامت بعد از پیغمبر، و مسئلهى پرداختن به #حکومت_و_سیاست_و_امامت و ادارهى امت بعد از پیغمبر، این دو موضوع بسیار مهم و حساس، در #مسئلهى_غدیر وجود دارد و جزو معارفى است که غدیر متضمن آن است و درس بزرگى است براى همهى مسلمانان، براى امروز وفردای مسلمین»
#با_نهج_البلاغہ_مبلغ_غدیر_باشیم
#نهج_البلاغہ_بخوانیم
#ناصر_امام_زمان_باشیم
https://eitaa.com/joinchat/1701445658Cc1a4e8451f
▫️ سال قمری دارد نم نم به آخر میرسد
و عید #غدیر حراج آخر سال خداست..؛
بخشش های بی حد و حساب و بهت آور خدا در عید غدیر، فرصتی بی نظیر است تا اعمال این روز را به نیت تعجیل فرج انجام دهیم و دلِ شکستهٔ مولایمان را شاد کنیم.
با تمام توان، در نشر این #اینفوگرافی بکوشیم..
#به_عشق_علی_علیه_السلام
#به_نیت_فرج
#بازنشر🙏
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 برخی شاخصههای اسلام و مسلمانی امیرالمومنین(ع) به زبان امام موسی صدر
🎞 قسمت اول
🔹 در این ایام ولایت امیرالمومنین (ع) به سیره ایشان عمل کنیم.
💢 شماره کارت رسمی جهت اطعام روز غدیر ایتام یمن نزد بانک سپه (انصار سابق) به نام گروه جهادی اویس قرنی:
💳|
6273 8170 1007 2290(روی شمارهکارت بزنید کپی میشه) ‼️ با توجه به تنوع پویشهای در دست اجرا، لطفا حتما رسید واریز وجه را به همراه قید نیت خود از طریق شماره 09332675897 و یا روشهای زیر برای خادم کانال ارسال نمایید. ♦️ ارسال رسید در ایتا https://eitaa.com/Habib72 ♦️ ارسال رسید در واتساپ https://api.whatsapp.com/send?phone=989332675897 ♦️ ارسال رسید در تلگرام https://t.me/Habib_072 💢 پرداخت امن از طریق ایتا بهوسیله دکمه پرداخت زیر این پیام https://pay.eitaa.com/?link=bR98E ‼️ چگونه به گروه جهادی اویس قرنی اعتماد کنیم؟👇 https://eitaa.com/owaisqarani/4 #اطعام_عید_غدیر #اطعام_غدیر #امام_موسی_صدر 🔴 اینجا یمن است. تنها درگاه رسمی ارتباط با یمن https://eitaa.com/joinchat/1015808046C4da3eb31ef
امام علی (علیه السلام)- انسان در هنگام مرگ، به ناگاه از صحّت و سلامت، به مریضی گرفتار میشود و از سلامتی و کمال به نقص و سستی میرسد، به فکر درمان درد و محاسبه رنج و گرفتاریش میافتد، نفس به شماره میافتد [و به احتضار میافتد] و نالهاش بلند میشود؛ به دختران و پسرانش خیره شده و حیران میماند، گرفتار یک حادثهای شده که او را با بیم و هول فراوان به خود مشغول کرده، زبانش را میچرخاند و مشتش را گره میکند و ناگهان بلا او را در بر میگیرد و همه چیز را در دنیا باقی میگذارد و دنیا را ترک میکند و هیچ کس [از بستگانش] نه میتواند به او کمکی کند و نه میتواند جلوی آنچه بر او میرود را بگیرد. خدای عزّوجلّ در کتابش میفرماید: اگر هرگز در برابر اعمالتان جزا داده نمیشوید، پس آن (روح) را بازگردانید اگر راست میگویید!. (واقعه/۸۷-۸۶) بعد از این گرفتاریها، بیمهای روز قیامت آغاز میشود؛ و روز افسوس و پشیمانی، روزی که ترازوی محاسبهی اعمال آورده میشود نامههای اعمال برای شمردن هر گناه کوچکی و آشکارنمودن هر گناه بزرگ گشوده میشود، خدای تعالی در کتابش میفرماید: و [این درحالی است که] همهی اعمال خود را حاضر میبینند و پروردگارت به هیچکس ستم نمیکند. (کهف/۴۹) ای مردم! هم اکنون [به فکر باشید] پیش از پشیمانشدن، اینکه نفس بگوید: یا حَسْرَتی عَلی ما فَرَّطْتُ فِی جَنْبِ اللهِ وَ إِنْ کُنْتُ لَمِنَ السَّاخِرِینَ و میگوید اگر خدا مرا هدایت میکرد از پرهیزکاران بودم یا میگوید وقتی که عذاب را میبیند، کاش بازگشتی برایم بود پس از نیکوکاران بودم. و خدای جلیل پاسخ داده و میفرماید: آری، آیات من بهسراغ تو آمد، امّا آن را تکذیب کردی و تکبّر نمودی و از کافران بودی! به خدا قسم، درخواست بازگشت به دنیا نمیکنند مگر برای اینکه کار خوب انجام دهند. و هیچکس را در عبادت پروردگارش شریک نکند! (کهف/۱۱۰) ای مردم! هم اکنون، هم اکنون که اعتماد آزاد است، چراغ روشن است و در توبه باز است [به فکر قیامت خود باشید] پیش از اینکه قلم بخشکد و نامه [اعمالتان] پیچیده شود، و پیش از آنکه رزق و روزیتان قطع شود و دیگر اعمالتان بالا نرود [و ثبت نشود] امروز زمان عمر است و فردا روز پیشیگرفتن است، و شما نمیدانید بهشتی هستید یا دوزخی و من از خدا طلب آمرزش برای خود و شما میکنم».
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۳، ص۲۶۴
✏️«بسمالله»
❗️قدر غَدیر را ندانی؛
باید غربت حسین(ع) و غیبت مهدی(عج) را به تماشا بنشینی...
روز #عاشورا و روز ظهور، دو روی یک سکه هستند؛
یکی نتیجهی فراموشی غدیر و دیگری ثمرهی احیای آن!
🙏🏻شاید از همین رو در برخی روایات گفته شده،
ظهور در روز عاشورا رخ میدهد.
💐#عید_غدیر
💐#احیاء_غدیر
✍️#محمدجوادمحمودی
@negashteh | نگاشته
♨️ تصمیمات غیرعلمی ستاد مقابله با کرونا؛ ستاد ملی یا ستاد میلی؟!
▪️1) ادامه این رویه و تصویب چنین مقرراتی در #ستاد_ملی_مقابله_با_کرونا بیش از پیش به همگان نمایان میسازد که تصمیمات این مجموعه از اعتبار و پشتوانه علمی ساقط است و از رویکرد مبتنی بر شواهد در سیاستهای سلامت پیروی نمیکند.
▪️2) در مواجهه با مسئله ایمنی نسبت به بیماریهای همهگیر اصل بر ایمنی است و نه بر واکسیناسیون؛ وقتی همه افراد جامعه را هر شش ماه یک بار به تزریق یک دوز واکسن کووید-19 مجبور میکنید پس تکلیف کسانی که در نتیجه ابتلا به این بیماری ایمنی طبیعی کسب کردهاند چه میشود؟
▪️3) ایمنی ناشی از ابتلا از بدیهیات و آموختههای ابتدایی بیماریهای عفونی است که تعداد پرشماری از مطالعات آزمایشگاهی و بالینی و همهگیرشناختی در زمینه کووید-19 نیز به آن پرداختهاند؛ عدم توجه به این نکته در مقررات ستاد نشاندهنده ضعف علمی ساختاری در این مجموعه است.
▪️4) در مقطع فعلی و با توجه به مطالعات صورتگرفته تا کنون اکثریت جمعیت کشور دارای ایمنی ناشی از ابتلا نسبت به این بیماری هستند؛ عدم توجه به این نکته احتمالاً از ناآگاهی کمیته علمی ستاد از وضعیت امروز ایمنی در جمعیت ایران خبر میدهد.
▪️5) فارغ از عدم توجه به ایمنی ناشی از ابتلا هم در افراد واکسینهنشده و واکسینهشده، چه پشتوانه علمی متقنی برای اجبار به تزریق دوزهای یادآور وجود دارد؟ علیرغم روند کاهشی زودهنگام اثربخشی برابر ابتلا، اثربخشی در برابر موارد شدید و مرگ در مطالعات تا مدتهای طولانیتری برآورد شدهاست.
▪️6) فارغ از این نکته که تزریق واکسن کووید-19 یا دوز یادآور آن ضروریست یا خیر، با کدام پشتوانه علمی تکتک افراد جامعه به تزریق آن مجبور میشوند؟ هیچ مطالعه علمی متقنی وجود ندارد که بیان کند اثربخشی واکسنهای کووید-19 به طور قابلتوجهی وابسته به وضعیت ایمنی/واکسیناسیون اطرافیان باشد.
▪️7) توزیع سنی موارد شدید، مرگومیر و ابتلای علامتدار به کووید-19 کاملاً غیریکسان بوده و گروههای سنی به یک میزان در خطر نبوده و حتی نسبت به پشتوانه علمی انتقال بدون علامت کووید-19 نیز شکوتردیدهای زیادی وجود دارد. بهکارگیری سیاستی یکسان بدون توجه به این تفاوتها، غیرعلمیست.
▪️8) هنوز و با گذشت مدت طولانی ارزیابی مناسبی از ایمنی واکسنهای کووید-19 انجام نگردیدهاست و مطالعات پرشماری حاکی از نگرانیهای ایمنی پیرامون انواع واکسنهای کووید-19 بوده و هنوز ارزیابی درستی از توازن منافع-مضرات در کشور انجام نگردیدهاست.
▪️9) چالشهای ایمنی مانند عوارض مرتبط با دستگاه قلب و عروق، دستگاه عصبی، سیستم ایمنی، دستگاه گوارشی و ادراری، اختلالات متابولیک، عوارض مبتنی بر آنتیبادی مانند ADE/OAS یا شباهت مولکولی، چالش بزرگ سمیت پروتئین Spike یا نگرانیهای پرشمار پیرامون واکسنهای ژنپایه که هنوز برطرف نشدهاند.
▪️10) دادههای افشاشده از نیروهای مسلح ایالات متحده در ماههای گذشته نشاندهنده افزایش غیرمنتظره طیف متنوع بیماریها در میان کارکنان آن پس از واکسیناسیون همگانی بود و دادههای اخیراً منتشرشده از نرخ باروری حاکی از کاهش نرخ باروری در تعدادی از کشورها و افزایش عوارض باروری در آنهاست.
▪️11) همه این سوالات فارغ از این پرسش بنیادین است که اساساً آیا کارآمدی و اثربخشی واکسیناسیون کووید-19 به طور قطعی اثبات شدهاست؟ آیا واکسنهای کووید-19 توانستهاند در کاهش شدت و شیوع بیماری در کشور پس از موج پنجم همهگیری در تابستان 1400 نقش داشتهباشد؟
▪️12) علیرغم کاهش قابلتوجه شدت همهگیری پس از موج پنجم که بهنظر میرسد بخش مهمی از آن در نتیجه ایمنی ناشی از ابتلای سراسری باشد، این پرسش تا به حال مطرح نشدهاست که چرا با وجود واکسینهشدن بخش قابلتوجهی از جمعیت تحت خطر (+65سال) پیش از موج پنجم، مرگومیر بیماری به قله 700نفر< رسید؟
▪️13) یا اینکه چرا تعداد قابلتوجهی از استانهای کشور ماهها پیش از واکسیناسیون کووید-19 و پس از موج پاییز 1399 یا بهار 1400 با کاهش و فروکش قابلتوجه شدت بیماری روبرو شدند؟
▪️14) و یا اینکه چرا تعداد قابلتوجهی از کشورهای جهان، حتی با وجود واکسیناسیون حداکثری و حتی با وجود در نظر گرفتن شدت سویههای جدید و عوامل مؤثر دیگر، افزایشهای چندبرابری پس از واکسیناسیون ثبت کردند؟ آیا این به معنای ناکارآمدی و شکست واکسیناسیون کووید-19 نبود؟
✍ واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
ادامه در مطلب بعدی👇
@Abdolhadi_ir