نهادهایی که در حوزهٔ حجاب پاسخگو نیستند را بشناسید
🔹اتفاقات تابستان پارسال بار دیگر این دغدغه را مطرح کرد که بحث حجاب در جامعهٔ ما چطور و چگونه توسط نهادها تبیین و نهادینه میشود؟ امری که قانون نیز آن را پیشبینی کرده اما آنچه از عملکرد نهادهای مخاطب قانون دیده میشود، این است که اکثر آنها در این زمینه عملکرد رضایتبخشی نداشتهاند.
🔹خبرگزاری فارس با ارسال نامه به این نهادها خواست تا عملکرد خود در حوزهٔ عفاف و حجاب را اعلام کنند.
🔹معاونت زنان و خانوادهٔ ریاست جمهوری اعلام کرد فعلا وقت نداریم. وزارت بهداشت مدعی شد خیلی کار کردیم اما نمیگوییم. حوزهٔ علمیه جوابی نداشت. وزارت راه و شهرسازی هم دنبال مسئول میگشتند.
جواب ۲۴ نهاد مسئول در موضوع عفاف کشور را اینجا بخوانید
@Farsna
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔹 تقدیر از غیرتمندی و ایستادگی بر اصول
جمعی از اساتید، دانشجویان، اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران و گروههای مردمی جهت تقدیر از اقدام غیورانه و بهنگام دکتر غلامرضا جمشیدیها، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در ایستادگی بر مواضع اصولی و اخلاقی، با حضور در محل دانشکده از ایشان تقدیر و قدردانی کردند.
🔻در این مراسم که در روز چهارشنبه ۸ آذر مصادف با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پس از نماز ظهر و عصر در تالار گفتوگوی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر کاظم فولادی قلعه، رئیس دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران به نمایندگی از اعضای هیئت علمی، تصریح کرد: «پیام این قدردانی این است که آمران به معروف و ناهیان از منکر در همه حال مورد حمایت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، خصوصاً اگر در جایگاه و مسئولیت مدیریتی باشند»
🔻حجتالاسلام و المسلمین سلیمانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عنوان کرد: «از ابرازهای بسیار مهم نظام سلطه برای تحکم بر دیگران، ابزار ترس است. ما باید همانگونه که حضرت فاطمه (س) در پر دفاع از اسلام و ولایت، بدون هیچ ترسی بهترین اقدامات و روشنگریها را انجام دادند؛ برای دفاع از اصول مسلم دینی بر هرگونه ترسی غلبه کنیم.
🔻دکتر جمشیدیها با اشاره به اینکه همیشه روابط بسیار نزدیک با دانشجویان داشتهام، گفت: «این اقدام من اصلاً جنبهی شخصی نداشت و ایستادگی بر اصول اخلاقی و دینی بود. امید است که مسئولان، با جسارت و جرأت بیشتری از قانون جمهوری اسلامی حمایت کنند»
✍️ | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌹🌹🌹
پوست سخت گردو
تبدیل به کربن اکتیو👌
«ذغال اکتیو»
بحث شیرین تفکیک زباله ادامه دارد 👋👋👋
🕊
🌹🌹🌹
📣 ای مردم :
عاملان بحران آب ایران را بشناسید :
🌲کاج
🌲 اوکالیپتوس
🌲چمن
🌲 کهور
🌲 کنوکارپوس
🌲 زیتون سمی قلابی
🌲 خرزهره
و همه ی درختان بی ثمری که در این بحران آب و فقر و گرسنگی مردم ؛
کاشت شان ؛ خیانت به آب و خاک این مملکت است ...
📛 در این شرایط بحران آبی که منجر به ممنوعیت کشت برنج و بیکاری هزاران شالیکار میشود ؛ کاشت درختان مهاجم و هرزه ی غیربومی توسط شهرداری ها و فضای سبزها خیانت به آب و خاک و ملت ایران و مشمول حکم اعدام است ...
💥 قاضی عادل کجاست ⁉️
https://eitaa.com/modafezist
🌹🌹🌹
🇮🇷🌿 کدام آدم عاقلی نمی داند که :
عامل بحران آب ایران، کشاورزی و دامداری در ایران نیست،⁉️
بلکه:
کاشت میلیاردها درختان مهاجم و مضر خارجی است
که سفره های آب زیرزمینی ایران را می بلعند.
مثل
کهور و کنوکارپوس، کاج، اوکالیپتوس وووو....
«آیةالله دکتر محسن حیدری آل کثیر بهار ۹۷»
https://eitaa.com/modafezist
🌹🌹🌹
📣 ⛔️ دستهای خیانت در محیط زیست و وزارت نیرو و وزارت کشاورزی ایران به بهانه ی بحران آب ؛ اقدام به نابودی کشاورزی در ایران می کنند😱
📛 کشت برنج در چهارده استان کشور ممنوع شد❗️😱
💥اعطای تسهیلات برای واردات برنج خارجی ❗️😳
♦️دبیر انجمن برنج کشور :
چرا وزارت جهاد کشاوزي که مسئول حمايت از توليدکنندگان داخلي است ، به جاي سکوت در برابر اين همه تسهيلات فراهم شده براي واردات برنج خارجی❗️بخشنامه صادر ميکند که در 14 استان کشور ( از مجموع 16 استان برنجخيز ) کشت برنج ممنوع است و با برنج کاران برخورد میشود⁉️
📛 رئیس انجمن خبرگان کشاورزی اصفهان با بیان اینکه کشت برنج در لنجان به حجم آب مصرفی کمتری نسبت به مناطق دیگر کشور نیاز دارد، گفت:
اگر از کشت برنج در منطقه لنجان جلوگیری شود نخست باید خسارت برنجکاران پرداخت شود .
⛔️ آیتالله محسن حیدری در خطبه های نماز جمعه اهواز : به وزارت نیرو میگویم که اجازه ندارید؛ برنجکاری را ممنوع کنید تا برنامههای خود را برای انتقال آب عملی کنید. این تبعیض را هرگز قبول نمیکنیم. شغل و زندگی ۲۰۰ هزار نفر مستقیم و غیرمستقیم با کشاورزی و برنجکاری مرتبط است.
وی افزود: بحث انتقال آب بینحوزهای و عدم شیرین سازی آب دریا یک برنامه انگلیسی برای ایجاد اختلاف بین استانها است که جاسوسی که اخیراً بازداشتشده بود به این مطالب اعتراف کرده بود . مردم خوزستان ۳۰ سال بعد از جنگ هنوز درگیر جنگ دیگری هستند و آن جنگ مسئولان با طبیعت است که نتیجه آن ریزگردها و از بین رفتن کشاورزی استان است.
*********************************
📣 🔴 در حالیکه به بهانه ی کم آبی ؛ کشت برنج و قوت غالب مردم ایران را ممنوع میکنند؛ شالیکاران را بیکار و مردم را گرسنه و فقیر و قاچاقچی ها و وارداتچی های برنج را فربه و گردن کلفت می کنند ؛
💥متاسفانه 😔 و متعجبانه 😳 در همین حال می بینیم که در سرتاسر ایران ؛ متولیان محیط زیست و شهرداری ها و فضای سبز به کاشت میلیاردها درختان مهاجم و هرزه و هیولاهای آبخوار غیربومی میپردازند ...
📛 کدام آدم عاقلی نمی داند که عامل بحران آب ایران ، کشاورزی و دامداری
در ایران نیست ؛ بلکه :
❌ کاشت میلیاردها درختان مهاجم و مضر خارجی ست که سفره های آب زیرزمینی ایران را می بلعند ...
📣 ای مردم :
عاملان بحران آب ایران را بشناسید :
🌲کاج
🌲 اوکالیپتوس
🌲چمن
🌲 کهور
🌲 کنوکارپوس
🌲 زیتون سمی قلابی
🌲 خرزهره
و همه ی درختان بی ثمری که در این بحران آب و فقر و گرسنگی مردم ؛
کاشت شان ؛ خیانت به آب و خاک این مملکت است ...
📛 در این شرایط بحران آبی که منجر به ممنوعیت کشت برنج و بیکاری هزاران شالیکار میشود ؛ کاشت درختان مهاجم و هرزه ی غیربومی توسط شهرداری ها و فضای سبزها خیانت به آب و خاک و ملت ایران و مشمول حکم اعدام است ...
💥 قاضی عادل کجاست ⁉️
18.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
١٣ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#مسؤولیت_ایمانی
دوشنبه ١٣ آذر ١۴٠٢
▫️نگاه ایمانی
این واقعیّت دارد که حداقل دو نگاه در میان «بهترینهای جبهه انقلاب» در بررسی مسائل راهبردی انقلاب و ایران هست.
برخی از ایشان بنا به توصیۀ همۀ دلسوزان خیلی عاقل و آگاه شده اند. وقتی به سخنان ایشان گوش می کنی می بینی دیگر محاسبات سرد مادی سراپای تحلیلشان را گرفته است.
گویا تقصیری هم ندارند.
ولی این خوب نیست که دائماً به یک عقل اشاره می کنند و از آن تمجید می کنند و به آن ارجاع می دهند و ... که مثلاً چین از آن برخوردار است، آمریکا داشته است و دارد، انگلیس از خود نشان داده است و ... .
زحمت بسیار کشیده اند و از پس مطالعات و اشرافها و بررسیهای فراوان نگاهی را فراهم نموده اند که گرمای ایمان و ادبیات دینی و ... دیگر درش جایی ندارد. با تک و تعارف هم نمی شود وسط یک بحث شدیداً حرفهای گزارههای دینی را تزریق کرد. انسان ناآگاه رخصت چنین کاری را می دهد، ولی انسان «کارشناس» هیچ وجهی برای این کار نمی بیند.
اگر با این موجودیّت و این هویّت و این حضور حرفهای آشنا باشید متوجه «آشفتگی گفتمانی» جبهۀ انقلاب می شوید.
باید به داد آن رسید.
با این دگراندیشی راهبردی وقتی به جریانهایی شبیه «قیام غزه» می رسی «کاملاً محاسبهگر» ظاهر میشوی و سخنان فاخری طرح می کنی و ... ولی با نگاه ناب و واقعبینانۀ رهبری فاصله داری.
این فاصله یک کم بد است؟ یا اصلاً بد نیست؟ یا اصلاً هم کم نیست؟
از باب «والمخلصون فی خطر عظیم»، باید گفت تلاشگران و فرهیختگان جبهه در معرض خطرند. انسانهای مطلع می دانند که این صرفاً یک تعارف نیست.
سرّ زمین گیر شدن جبهۀ انقلاب در یک موقف واقعی به نام «دولت سیزدهم» نیز همین فقر تئوریک است.
تئوریهای اسلامی تا قبل از مسؤولیت کارآیی دارد، و الا دو تا سیلی واقعیت کافی است تا هشیار شویم و دست از این مدیحهسرائی ارزشها برداریم.
این است فقر تئوریک.
✍️ محمدرضا فلاح
✓
🟡 هم میهن نوشت: آقای رئیسی در بخشی از سخنان خود اظهار داشتند که «ما اعلام کردیم در کشور باید مسکن ساخت. قانون اساسی ما را مکلف به ساخت یک میلیون مسکن در سال کرده چون کشور به این عدد نیاز دارد، اگر سالها ساخته نشده بود ما به همین مقدار عقبماندگی داریم. ما هم اعلام کردیم میسازیم، حالا عدهای میگویند نمیشود، خب باید تلاش کرد تا انجام شود.»
🔸 اول اینکه، اعلام نبود و تعهدات بود. دوم، این را قانون اساسی تکلیف نکرده است. سوم، اگر کسی میگوید نمیشود نه اینکه نخواهد بشود بلکه به علت نشدنی بودن این برنامه با سیاستها و نیروهای موجود این دولت است. در هر حال وعده دادید تا مردم رای دهند باید انجام دهید. فقط هم این نیست نصف و تکرقمی کردن تورم و یک میلیون شغل و موارد گوناگون دیگری نیز هست.