13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳 خفـــــه شــــو!
#ظریف_شارلاتان_دروغگو
اصلا این ادمو قبول ندارم ولی این تیکه حرفشو درست گفته، فقط این تیکه.
وای به حال ما که یه روشنگر درست حسابی نداریم
هدایت شده از اتهامات و اعترافات
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ احمدینژاد از چه نوع مذاکرهای با آمریکا حرف میزنه⁉️
🔴 مذاکره مستقیم احمدینژاد با آمریکا چگونه خواهد بود⁉️
◻️ دکتر احمدی نژاد: آن مذاكرهای كه من میگويم با مذاكرهای كه انجام شده، ۱۸۰ درجه متفاومت است. من میگويم راه حلی بنام جنگ كه نداريم. جنگ كه معنا ندارد.
◻️ من مثل اینها که رفتند التماس کردند دو لقمه به ما بده، مذاکره نمیکنم.
◻️ آقای آمریکا میخواهی به کشور من حمله کنی؟ جلوی تو می ایستم، شوخی هم ندارم اما یک حرفی با تو دارم. تو می گویی نمی خواهم بر ایران سلطه گری کنم، نمی خواهم حق ملت ایران را ببرم، نمی خواهم زور بگویم اما در عمل داری این کار را می کنی. حالا چه کنیم که تو در عمل هم این کارها را نکنی؟ اگر واقعا نمی خواهی سلطه گری کنی، باید این اصول را رعایت کنی. نام این حرف چیست؟ سازش کردن یا دفاع قدرتمندانه و منطقی از حقوق ملت!؟ این دفاع قدرتمندانه از حقوق ملت است.
◻️ این نوع گفتگو فرق می کند با آن چیزی که یک عده خودشان را از قبل محکوم می دانند، می روند و از موضع پایین مذاکره می کنند. من همان زمان هم گفتم از موضع پایین برای مذاکره می روید، باید امتیاز بدهید.
📆 اردیبهشت ۱۴۰۰
🌐 https://eitaa.com/edalatkhahan_irani
🥀وصیتنامه جان سوز کودک شهید غزهای که وصیت کرده حتما وصیتنامه اش منتشر شود:
▪️اگر در جنگ مُردم و رفتم و شهید شدم از حاکمان عرب نخواهم گذشت.
▪️حاکمانی که ما را خوار کردند.
▪️روزگار سختی را بدون آب و غذا سر کردیم،
▪️علی رغم سن کم، موهایم سفید شده است.
▪️خدا شما را نبخشد و از شما نگذرد.
▪️به نزد خدائی که خالق هفت آسمان است از شما شکایت میکنم.
▪️مرا ببخش مادر، تو را خیلی دوست دارم.
▪️از دوری من ناراحت و محزون نشوی.
▪️نامه من خطاب به مردم مسلمان مصر، یمن، اردن، الجزایر، لیبی، لبنان، تونس، سودان، سومالی، مالزی است.
▪️غزه را به حال خود رها نکنید!
▪️غزه را فراموش نکنید!
▪️شما را سوگند میدهم و به شما وصیت میکنم.
▪️همهتان را دوست دارم،
▪️ما را خوار نکنید.
▪️هرکس نامه مرا دید بر عهدهاش است که آن را منتشر کند.
▪️به اذن خدا من شهید هستم.
محمد عبدالقادر الحسینی
۲۰۲۴/۳/۲۵
#کربلای_غزه
#حکّام_خائن
⭐️بازار طلا داغ داغ است
عدهای طلا میخرند تا اگر جنگ شد ارزش پولشان کم نشود 🌚
عدهای طلا هدیه میکنند تا ارزش ایمانشان کم نشود.🌝
#تلنگر
هدایت شده از عمار
🔻گفته میشه رییس کارخانه بستنی میهن هست
که فکر میکنه فرمانده کل ارتش شاهنشاهیه و همه کارگرا اجبار میکنه شش تیغ کنن
حتی اگه کمی ته ریش داشته باشن اینجوری گیر میده و تحقیر میکنه و...
✍🏻خدایا به آدمها قبل از پول دادن جنبه بده که فکر نکنن با حقوق صد_صد پنجاه دلاری ملت رو به بردگی گرفتن!
دستگاه قضایی هم طبق معمول انگار نه انگار
تا جایی که میشه منتشر کنید بلکه رسیدگی کنن
#وعده_صادق
#امام_زمان
#اللهم_احفظ_قائدنا_امام_خامنه_ای
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#محبان_مهدی_او_خواهد_آمد
#برای_فرج_دعا_کنیم
#نشر_حداکثری_صدقه_جاریه_است
@ammar1402bahman
هدایت شده از زنجان پرس
🔴/اطلاعیه مهم/
🔹صفحه دوم
✅برنامه خاموشیهای فردا دوشنبه ۲۱ آبان ماه در استان زنجان مشخص شد
#زنجان_پرس
🌐 https://takl.ink/zanjanpress/
ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیر متعارف در کارخانۀ لبنی
🔹دیروز انتشار یک فیلم از یک واحد تولید محصولات لبنی و نحوۀ برخورد با کارگران مجموعه در فضای مجازی حاشیهساز شد. در این فیلم فردی که گفته میشود یکی از مدیران کارخانه است به اندازۀ ریش و سبیل کارگران گیر میدهد و میگوید هروقت صورتتان را زدید حقوق میگیرید!
🔹دادستان اسلامشهر در واکنش به این ویدیو گفت: «با دستور قضایی و همکاری پلیس، تحقیقات اولیه انجام گرفت و ۷ نفر برای ارائۀ توضیحات احضار شدند. رسیدگی به موضوعات مطرح شده در فیلم درحال بررسی است.
🔹بهزودی با تکمیل تحقیقات و روشنشدن انگیزه و اهداف عوامل دخیل در تهیه و انتشار ویدیو، برابر قانون با متخلفان و متهمان پرونده برخورد انجام میشود.» فارس
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
بررسی پرداختهای صندوق ذخیره ارزی در دولت اصلاحات نشان میدهد که دولت خاتمی مازاد درآمد نفت را در میان کلان سرمایهداران بخش خصوصی در تهران و برخی شهرهای بزرگ پخش کرد حال آنکه احمدینژاد موجودی صندوق ذخیره ارزی را تا دورافتاده ترین روستاهای کشور امتداد داد.
بنیاد باران دیروز و امروز به موضوع «نفت» پرداخته و در پوشش آن به تخریب وسیع دولت نهم روی آورد.
صبح روز شنبه جمع کثیری از مدعیان اصلاح طلبی، از حامیان کاندیداتوری محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری دهم و خود او گرفته تا چهره های شناخته شده مخالف نظام جمهوری اسلامی مانند «ابراهیم یزدی»- که این روزها به عامل اصلی انتقال دیدگاه های آمریکا به برخی نیروهای میدانی داخلی همسو با غرب تبدیل شده- و «احسان نراقی» به دعوت بنیاد باران گرد هم آمدند و در حالی که موضوع اصلی اعلام شده تلاش برای فهم روابط «نفت» با «توسعه و دموکراسی» بود، عملاً به یک میتینگ انتخاباتی با هدف تخریب دستاوردهای دولت نهم و سیاه نمایی گسترده درباره نحوه هزینه کرد درآمدهای نفتی توسط آن تبدیل شد. حضور سرپلهایی مانند ابراهیم یزدی و احسان نراقی در این همایش از هماهنگی های بیرونی و درونی برای سیاه نمایی نفتی علیه دولت نهم حکایت دارد.
شرکت کنندگان در این همایش که تقریباً تمامی آنها از مدیران سابق دولتی بوده اند و در رأس آنها محمد خاتمی که خود ۸ سال در ایران رئیس دولت بوده است در این همایش چنان در مذمت استفاده از درآمدهای نفتی برای رفع مشکلات جاری کشور سخن گفته اند که گویی خود در زمان حضور بر صدر دستگاه اجرایی کشور به هزینه کردن از پول نفت کلاً بی اعتنا بوده و مملکت را با «دموکراسی» اداره می کرده اند.
محمد خاتمی که برگزار کنندگان همایش عملاً آن را به صحنه ای برای تبلیغات به نفع وی تبدیل کردند در سخنان خود در این باره که «نفت در جهت بسط نهادهای مدنی و حاکمیت مردم بر سرنوشت خود» به کار گرفته نشود، ابراز نگرانی کرد و گفت: «نفت می تواند دولت را به کارفرمایی بزرگ تبدیل کند که موتور توسعه بخش خصوصی را در جامعه خاموش کند».
این سخنان در حالی مطرح می شود که دولت خاتمی تقریباً به هیچ یک از تکالیف خود درباره مدیریت منابع مالی ناشی از صنعت نفت عمل نکرد و جز مصرف روزمره درآمدهای نفتی و حداکثر انباشتن بخش کوچکی از آن در حساب ذخیره ارزی، تدبیر دیگری نیندیشید. دولت اصلاحات طبق قانون در سال ۸۳ موظف به سهمیه بندی بنزین بود اما صرفا به دلایل سیاسی و از جمله ترس و نگرانی از واکنش احتمالی مردم در انتخابات سال آینده (۱۳۸۴) از انجام تکلیف قانونی خود خودداری کرد. دولت نهم اما با توجه به تبعات سیاسی که می توانست دامنگیرش شود و به رغم همه مخالف خوانی ها با سماجت این طرح را اجرا کرد و اکنون هر روز از این ناحیه صرفه جویی بزرگی در هزینه های کشور به عمل می آید. همچنین دولت محمد خاتمی مقاومتی وسیع و همه جانبه در مقابل نوشته شدن اساسنامه برای شرکت ملی نفت ایران از خود نشان داد. در نتیجه همین مقاومت بود که طبق گزارش های رسمی سالیانه میلیون ها دلار پول کشور (ناشی از فروش نفت) برخلاف قانون اساسی به خزانه واریز نمی شد و در حساب های اختصاصی شرکت ملی نفت باقی می ماند.
داستان قرارداد رسوای کرسنت و اجحاف ۲۲ میلیارد دلاری در حق ملت ایران که همچون لکه ننگی بر دامان دولت اصلاحات نشست نیز از دیگر رویکردهای مخرب دولت اصلاحات در زمینه نفت بود.آقای خاتمی که ظاهرا نشان دادهاند، نفت یکی از موضوعات مورد علاقه ایشان است باید در مورد قرارداد کرسنت افکار عمومی ایرانیان را اقناع کرده و توضیح دهند که چرا به سبب قراردادی که موجبات تضییع منافع ملی کشور را فراهم آورد، ۱۲ تن از نزدیکان دولت اصلاحات به دادگاه احضار شده تا آنجا که به دستگیری برخی از اعضای دفتر وزارتی وزیر نفت دولت اصلاحات منتهی شد.
آقای خاتمی در شرایطی به نحوه هزینهکرد درآمدهای نفتی دولت نهم تعریض میکند که به استناد گزارش دیوان محاسبات کشور مشخص شد که فقط طی قرارداد کرسنت، ایران متحمل زیانی ۲۲ میلیارد دلاری در مدت زمان اجرای این قرارداد میشد.
عمق فاجعه درباره انعقاد قرارداد کرسنت به حدی است که در قیاس با قراردادهای بسته شده در زمان قاجارها، از آن با عنوان "کرسنتچای " یاد شده است.
در حالی که نمونه هایی از این دست بسیار فراوان است و دولت اصلاحات هیچ اقدام موثری در کاهش وابستگی کشور به نفت از خود نشان نداد (و حتی تلاش برای ایجاد ارزش افزوده در نفت از راه سرمایه گذاری در پروژه های پتروشیمی و پالایشگاهی نیز نکوهش می شد، همچنان که وزیر نفت خاتمی به صراحت بر این موضوع با بهانه «اقتصادی نبودن» تاکید کرده است) اکنون اصلاح طلبان به فکر افتاده اند که مدیریت منابع نفتی توسط دولت نهم را نکوهش کنند.