#یمن #تکمیلی
سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح در نشست خبری اخیر خود درباره جزئیات عملیات ربیع النصر گفت:
«نیروی پهپادی در بیش از ۲۷۸ عملیات از جمله ۱۶۱ عملیات در سرزمین های اشغالی یمن و ۱۱۷ عملیات در عمق عربستان شرکت داشتهاند.
نیروی موشکی ۱۳۰ عملیات شامل ۹۵ عملیات در سرزمینهای اشغالی یمن و ۳۵ عملیات در عمق عربستان انجام داده است.
نیروهای پدافند هوایی موفق به انهدام ۴ فروند پهپاد اطلاعاتی (پهپاد CH4، وینگ لونگ و دو فروند هواپیمای اسکن ایگل) شدهاند. تعداد عملیاتهای مقابله با جنگندههای دشمن بالغ بر ۲۹۶ عملیات بوده است.
نیروهای ما در عملیات ربیع النصر، علیرغم تشدید حملات هوایی دشمنان سعودی-آمریکایی که بالغ بر ۷۰۵ حمله بود، به اجرای عملیات ادامه دادند.
عملیات ربیع النصر منجر به کشته، زخمی و اسارت ۱۸۴۰ نفر از دشمنان شد که شامل: ۵۵۰ نفر کشته، ۱۲۰۰ نفر مجروح و ۹۰ نفر اسیر میباشد.
در میان کشته شدگان، سرکردگان داعش و القاعده حضور داشتند که با حمایت ائتلاف دشمنان العبدیه را تبدیل به عنوان لانه خود کرده بودند.
در عملیات ربیع النصر حدود ۱۶۰ دستگاه خودرو، زرهی و نفربر منهدم و آسیب دیدند و همچنین ۱۸۰ قبضه سلاح منهدم شد. همچنین دهها خودرو و زرهی متعلق به دشمن توقیف شد. همچنین نیروهای ما موفق به انهدام ۵ انبار تسلیحاتی شدند.»
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/55194
#سوریه #اسرائیل
حمله هوایی اسرائیل به قنیطره
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ بالگردهای رژیم صهیونیستی سه نقطه نظامی ارتش سوریه را در استان قنیطره هدف قرار داد.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/56370
#سوریه #اسرائیل
حمله هوایی اسرائیل به قنیطره
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ بالگردهای رژیم صهیونیستی سه نقطه نظامی ارتش سوریه را در استان قنیطره هدف قرار داد.
بامداد امروز، بالگردهای اسرائیلی یک نقطه نظامی ارتش سوریه در روستای "الکروم"، حومه شهر "البعث " و دو نقطه دیگر در استان قنیطره را هدف حمله قرار دادند. گفته میشود که دو مورد از اهداف برجهای دیدهبانی مورد استفاده نیروهای حزبالله و مورد دیگر یک هدف در نزدیکی پایگاه ارتش سوریه بوده است. از تعداد تلفات اطلاعاتی در دست نیست.
مقامات رژیم اسرائیل و دولت سوریه در مورد این حمله اظهار نظری نکردهاند.
این اولین حمله اسرائیل به سوریه پس از دیدار بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی با پوتین رئیس جمهور روسیه در سوچی میباشد.
همچنین هواگرد های رژیم صهیونیستی با پخش اعلامیههایی در قنیطره به نیروهای ارتش سوریه نسبت به هر گونه همکاری با نیروهای حزب الله لبنان هشدار دادند.
در تاریخ ۲۶ مرداد سال جاری نیز جنگندههای رژیم صهیونیستی دو موشک به سمت یک پست نظامی ارتش سوریه در منطقه “قرص النفل” در حومه شهر حضر واقع در شمال استان القنیطره شلیک کردند.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/56370
#یمن #تکمیلی
تصاویری از عملیات انصارالله در استانهای شبوه و مارب تحت عنوان "ربیع النصر"
▪️تصاویر بیشتر در:
✅ https://iswnews.com/55194
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔴احتمال حمله سایبری به پمپ بنزینها در آستانه حوادث آبان
🔺️از ساعاتی قبل اختلال در سیستم پمپبنزینها موجب سرگردانی مردم شد. این موضوع همزمان با تدارک گسترده رسانههای ضدانقلاب درمورد حوادث آبان ۹۸ احتمال حمله سایبری را تقویت میکند؛ اگرچه هنوز مسئولان مربوطه در این باره اظهارنظری نکردهاند.
🔺️در آبان ۹۸ نیز بهدنبال سوءتدبیر دولت در افزایش ناگهانی قیمت بنزین، همین رسانهها با دامن زدن به اعتراضات مردم خیلی زود اعتراضات را به خشونت مسلحانه کشاندند که منجر به کشتهشدن حدود ۲۰۰ نفر شد. در آن زمان هجوم افراد مسلح به مراکز حساس نظامی و مراکز انبار سوخت و کالای استراتژیک، همزمان با حمایت رسانهای جریان ضدانقلاب نشان داد که از مدتها قبل برای به آشوب کشیدن و کشتهسازی در کشور برنامهریزی شده و صرفا منتظر بهانهای برای عملیاتی کردن برنامه خود بودهاند.
🔺️شباهتهای هماهنگی رسانهای و عملیات میدانی جریان ضدانقلاب در این ماجرا نیز شائبه حمله سایبری به پمپبنزینها را تقویت میکند.
@NOORI82325 #لبیک_یا_خامنه_ای
💥 جشنواره خرید بازی ربیعالاول 💥
شما میتوانید هر یک از بازیهای رایانهای ایرانی زیر را تنها تا چهارشنبه همین هفته (5 آبان) با 30% تخفیف ویژه خریداری کنید:
👈 عملیات انهدام 3: نفسگیرترین نبرد
👈 عملیات انهدام 2: نبرد خرمشهر
👈 عملیات انهدام 1: نبرد فاو
👈 سفر جنجالی
👈 خریدهای درونبرنامهای بازی عملیات انهدام: نسخه همراه
راههای ارتباطی برای بهرهمندی از تخفیف:
🆔 @Benisi_PR
📞 09100300018
📱 09100300018
💻 www.AmaliyateEnhedam.ir
شرکت دانشبنیان رسانهگستر بِنیسی
@Baazikadeh
📢 الگوی مواجهه با پدیدههای تمدنی، ازجمله کرونا ٢ / در پدیده کرونا با گروگان گیری سلامت بشر می خواهند جهان را بنابر نظم جدیدی بسازند...
🔵 آیتالله میرباقری در دیدار تعدادی از فعالان طب اسلامی،سنتی:
با توجه به نکاتی که عرض شد، ما در مواجهه با موضوعاتی مثل #کرونا، باید جایگاه موضوعات را بفهمیم. پدیده کرونا #پدیده_تمدنی است و یک موضوع خُرد در داخل یک تمدن نیست. پدیده کرونا پدیدهای است که با آن میخواهند جهان را بازسازی کنند و آن #نظم_قدیمی را که ایجاد کرده بودند و تحت تأثیر انقلاب اسلامی شکسته شد، میخواهند خودشان به هم بریزند و بنای جدید بسازند. قبلاً هم عرض کردهام که آنها در در جنگهای جهانی، #امنیت جامعه جهانی را به گروگان گرفتند و ساختار جهانی و نظم جدید بینالمللی را بر محور سازمان ملل درست کردند، و امروز هم میخواهند #سلامت مردم را به گروگان بگیرند و با آن نظم جدید جهانی ایجاد کنند. البته در این دور، بهشدت منفعل از انقلاب اسلامی هستند. شاید هم «وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ ۚ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ» دارد اتفاق میافتد! حالا خراب کنند، ببینیم آیا میتوانند دوباره درستش کنند یا خیر!
علیایحال این پدیده در مقیاس تغییر نظم جهانی است؛ میخواهند #نظم_جدید و نظام جدیدی ایجاد کنند؛ شاید بتوان گفت که این نظم جدید، سه متغیر اصلی دارد؛ یکی اینکه میخواهند محور را از غرب به شرق ببرند و دوم اینکه فرهنگ حاکم بر جهان را به یک فرهنگ ترکیبی تبدیل کنند و یک نوع معنویت مبهم نظیر معنویت کنفوسیوسی و... را تقویت کنند و سوم اینکه این نظم جدید را از جهان حقیقی به جهان مجازی انتقال دهند و رؤیای امریکایی را به رؤیای حکمرانی مجازی تبدیل کنند. شاید بتوان گفت که این سه تحول، متغیرهای اساسیِ نظم جدیدی است که میخواهند ایجاد کنند.
یکی از ابزارهای اصلی آنها برای ایجاد این نظم جدید، گروگان گرفتن سلامت جامعه جهانی از طریق کروناست. لااقل یکی از سناریوها این است؛ سناریوهای تندتر هم قطعاً قابلفرض است.
پس در مواجهه با موضوعاتی مثل سلامت و کرونا و سایر موضوعات، باید سطح موضوعات را بشناسیم و در سطح خودشان با آنها روبهرو شویم والا آن موضوعات قابل کنترل و مدیریت نخواهد بود.
مثلاً بهنظر میآید اگر با ادبیات حضرت آقا بخواهیم بیان کنیم، اصل #انقلاب_اسلامی امام(ره) یک حادثهسازی در مقیاس #رنسانس بود. آنها یک دوران جدید ایجاد کردند، امام هم یک #عصر_جدید ایجاد کرد. مرحله دوم آن هم ایجاد یک نظام است که نه سوسیالیستی است نه سرمایهداری. کمااینکه انقلاب امام نه سرمایهداری بود نه مبارزه مسلحانه و نه مبارزه پارلمانتاریستی.
پس حادثهسازی، باید در وِزان آن حوادثی باشد که دشمن ایجاد میکند. آنها دوران جدید ایجاد کردند و امام هم یک عصر جدید ایجاد کرد که عصر امامخمینی(ره) است.
در باب واکسن هم یک نکته کوتاه عرض کنم که: ممکن است نقدهای زیادی بر واکسنهایی که در جهان تولید میشود وارد باشد، اما باید بدانید که نمیتوان همه ابعاد واکسن را کاملاً و همهجانبه رد کرد.
یکی از اتفاقاتی که در اینگونه دستاوردها میافتد امتزاج حق و باطل و ترکیبشدنِ جنبههای مثبت و منفی و مضار و منافع است تا قابلپذیرش بشود. امیرالمؤمنین(ع) در خطبه پنجاه نهجالبلاغه میفرمایند: «وَ لَكِنْ يُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَيُمْزَجَانِ فَهُنَالِكَ يَسْتَوْلِي الشَّيْطَانُ عَلَى أَوْلِيَائِهِ وَ يَنْجُو الَّذِينَ سَبَقَتْ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ الْحُسْنى». بنابراین، دنیای استکبار آنجایی که حق و باطل را ترکیب میکند دنبال حق نیست، بلکه اراده باطل میکند و با این آمیختگی میخواهد در کنار حقش، باطلش را القا و محقق کند؛ اما از این طرف، شما باید جنبههای حق و باطل و آثار مثبت و منفی را در این محصولات، تفکیک کنید؛ وگرنه اگر همه آثار واکسن را بالکُل نفی کنید، از شما قبول نمیکنند. (۱۴۰۰/۷/۲۹)
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
📢الگوی مواجهه با پدیدههای تمدنی، ازجمله کرونا ١ /نه تنها حوزه ایجاد کننده حوادث نیست، بلکه در برخورد با حوادث پیش آمده فعال نیست/ موضوعات مثل کرونا را باید در ساختار و نظام کلان دید
🔴 آیتالله میرباقری در دیدار تعدادی از فعالان طب اسلامی، سنتی:
🔷 بحمدالله خداوند در این مرحله از انقلاب اسلامی، نیروهایی که برای گذار از این مرحله نیاز داریم را تربیت کرده است. حضرت آقا همیشه دنبال تربیت این نیروها بودند و بهدنبال به نتیجه رسیدنش بودند؛ یادم هست فعالانی در سال ۱۳۹۲ خدمت حضرت آقا رسیدند و ایشان به این مضمون فرمودند که من منتظر شماها بودم. یعنی ایشان سرمایهگذاریهایی انجام دادهاند و منتظر به نتیجهرسیدنش بودند. جمعهای فعال آتشبهاختیار، محصول همان برنامهریزی است و امیدواریم کار انقلاب با اینها جلو برود.
🔷 این مرحله از انقلاب، مرحله تحقق #انقلاب_فرهنگی است. باید فرهنگ جامعه خودمان و زندگی بشر را از سطوح بنیادین تا سطوح روبنایی تغییر دهیم و این کار، نیاز به آدمهای اهل این میدان دارد که بتوانند انقلاب فرهنگی را، از جمله در حوزه #بهداشت و سلامت دنبال کنند. ما با یک امر بزرگ مواجه هستیم که باید با آن خوب برخورد کنیم و ظرفیت انقلاب اسلامی را برای ایجاد تغییرات بزرگ پیش ببریم. ما باید بدانیم در مواجهه با فرهنگ مدرن، بهخصوص در مواجهه با #فرهنگ_تخصصی مدرن چه باید کرد.
🔷 مأموریت کنونی حوزه، مأموریت رهبری حوادثی است که تاثیرگذار بر فرایندهای جهانی هستند. الآن ظرفیت حوزه ظرفیت #پاسخگویی_به #مسائل_مستحدثه است؛ یعنی حادثهای سیاسی یا حادثهای در حوزه سلامت و حوادث دیگر ایجاد میکنند و بعد میخواهیم نحوه مواجهه خودمان را با این حادثه بیان کنیم. همین مواجهه ما با حوادثِ ایجادشده هم بر اساس فقه فعال نیست. یعنی نهتنها #فقه #رهبری_حوادث نداریم، بلکه در مواجهه با حوادثِ ایجادشده هم مواجهۀ فعالی نداریم.
امام(ره) فرمودند که حوزه باید نبض زمان را در اختیار داشته باشد. در منشور روحانیت میفرمایند: استراتژی حاکم بر جهان را مستکبرین تعیین میکنند، ولی انقلاب اسلامی باید تعیین کند و حوزه باید در این مقیاس حضور پیدا کند.
پس جایگاه ما باید تغییر کند و برخوردمان باید برخورد ایجاد حادثه بشود و حوادث اثرگذار بر پیشرفتهای جهانی و فرایندهای جهانی ایجاد کنیم [و لااقل مواجهه ما با پیشامدها، مواجهه انفعالی نباشد.]
🔷 موقف ما باید موقف ایجاد و رهبری حوادث باشد (#حادثهسازی). اما در یک قدم قبلتر، در مواجهه با حوادث و مسائلی که دیگران ایجاد کردهاند، باید توجه داشته باشیم که این حوادث و مسائل را از سه زاویه میتوان بحث کرد:
۱. از زاویه تبیین حکمِ موضوع. یعنی آن را موضوعی ببینید که میخواهید حکمش را بیان کنید.
۲. آن مسئله را در یک ساختار کلان ببینید و نسبتهایش را ببینید و حکم بدهید.
۳. برای بهینه آن موضوع حکم بدهید.
ما معمولاً از زاویه تبیین حکمِ موضوعات با مسئلهها و حوادث مواجه میشویم؛ از جمله در حوزه سلامت. فرض کنید در یک پدیدهای در حوزه سلامت، ما آن را بهعنوان یک موضوع در نظر میگیریم و با آن مواجه میشویم و سعی میکنیم حکمش را استنباط کنیم؛ اما نسبتش را با بقیه موضوعات نمیبینیم و همچنین بهینه آن موضوع را نمیبینیم [و فارغ از اینها حکم میدهیم.]
اینهم خلأ دوم در حوزه است؛ یعنی غیر از اینکه رهبری حوادث نداریم، در مواجهه با موضوعات هم #مواجهه_موضوعی میکنیم [و تناسبات موضوع و بهینه موضوع را در نظر نمیگیریم].
استاد ما _ خدا رحمتش کند _ میفرمود که برای این مداد، سه لایه حکم میتوانید بدهید؛ یکی اینکه این مداد را ابزار ارتباط و ابزار کتابت در نظر بگیرید و حکمش را بیان کنید؛ بگویید آیا کتابت با این مداد جایز است؟ آیا میتوانیم با آن با نقاشی بکشیم؟ و... و حکم تولیدش و فروشش و خریدش چیست؟ این میشود احکام این موضوع.
اما لایه دوم این است که بگویید نسبت این مداد با سایر ابزارهای ارتباطی چیست و چه سهمی را باید به این مداد در بین ابزارهای ارتباطاتی بدهیم؛ یعنی نظام نسبتها و نظام اولویتها را باید مشخص کنیم وسپس حکمش را بیان کنییم. این حکم هم حکم همین موضوع است. صدور چنین احکامی، الآن در دست نظام کارشناسی است نه در دست نظام فقاهت. ما حکمی در این زمینه نداریم و نظام کارشناسی با یک نگاه سیستمی دراینباره نظر میدهد. لایه سوم حکم این است که بهینه این موضوع چگونه باید واقع شود. آیا همیشه باید با خودکار بنویسیم؟ یکموقعی با چکش روی سنگ مینوشتند، کمکم کاغذ آمد و بعد صنعت چاپ شکل گرفت و حالا میگویند این قلم باید به قلم نوری و... تبدیل بشود. آیا در این بهینهها حکم داریم یا خیر؟ ما دنبال حکم بهینه موضوعات نیستیم.
این الگو، در همه موضوعات، از جمله در موضوعات سلامت هم وارد میشود.
[ادامه دارد...]
📌جهانِ پساکرونا 👇
🌐 @jahanepasakorona
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 ببینید | جشن میلیونی میلاد رسول اکرم (ص) در یمن
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona