هدایت شده از نمایشگاه مسجد جامعه پرداز
🔹 رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور در بازدید از نمایشگاه مسجد جامعه پرداز مطرح کرد؛
عمقبخشی نگاه طلاب و ائمه جماعات به مساجد یک حرکت ارزشمند است / به نوبه خودم از دستاندرکاران تشکر میکنم
🟢 منار| حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه مسجد جامعه پرداز طی سخنانی عنوان کرد: توسعه نگاه طلاب و ائمه جماعات در موضوعات مختلف یک حرکت ارزشمند است. وی با اشاره به اینکه زحمات بسیاری در این نمایشگاه کشیده شده است، گفت: به نوبه خودم از تمام زحماتی که در راستای برپایی این نمایشگاه کشیده شده است، تقدیر و تشکر میکنم.
➕ مشروح خبر؛
manariran.com/?p=2431
📸 گزارش تصویری؛
manariran.com/?p=2433
🌐کانال رسمی نمایشگاه مسجد جامعه پرداز
eitaa.com/joinchat/2352480443Ca9f58eae82
هدایت شده از در پرتو نهج البلاغه
وَقَالَ عَلَيهِ السَّلَامُ
الْمَسْؤُولُ حُرٌّ حَتَّى يَعِدَ.
امام (عليه السلام) فرمود:
کسى که از او درخواستى شده، تا وعده نداده آزاد است (ولى پس از وعده دادن در گرو وعده خويش است و تا به آن وفا نکند آزاد نمى شود)
📗 نهجالبلاغه، حکمت ۳۳۶
در پرتو نهجالبلاغه
هر روز ۱ دقیقه در محضر امیرالمومنین ع
👈🏼عضو شوید
🌐 https://eitaa.com/joinchat/2760835345C912731d7a9
هدایت شده از کانال حسین دارابی
این عکس رو قاب کنید و در اتاق همه مسئولان بگذارید تا هرروز به آن نگاه کنند تا انرژی و غیرت پیدا کنند برای خدمت بهاین مردم غیور....
چه جمعیتی، چه صفی، چه قطاری از جمعیت آمده اند تا تابوت یک شهید گمنام را بدرقه کنند
این عکس یعنی "ما ملت شهادتیم"
روستای پردنجان، از توابع فارسان چهارمحال و بختیاری
#تشییع_شهدای_گمنام
✍حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
از حوزه چه خبر؟
▪️موسسهفرهنگیولایتعشقبرگزار میکند: 🚩بهمناسبتشهادتحضرتفاطمهزهرا(س) 💠اولین رویداد علمی و تخص
بسم الله الرحمن الرحیم
🌐#گزارش_ویژه_خبری
اولین رویداد علمی تخصصی در حوزه بانوان با موضوع بررسی "تامین الگو های لازم ویژه بانوان در جامعه ی اسلامی" توسط موسسه فرهنگی ولایت عشق برگزار شد.
▪️به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی ولایت عشق اولین رویداد علمی تخصصی در حوزه نقش و رسالت زن از دیدگاه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با موضوع بررسی "تامین الگوهای لازم ویژه بانوان در جامعه اسلامی" و لزوم پردازش صحیح و الگوپذیری از شخصیت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)؛ در روز یکشنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۱ ، با حضور جمعی از بانوان فرهیخته،طلاب و دانشجویان فعال و دغدغه مند ، در سالن جلسات کوثر اداره سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار گردید.
🔺در این جلسه استاد محترم حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق رستم پور به ارائه ی بحث در این موضوع پرداختند.
و در آخر بانوان نقطه نظرات و سوالات خود را پیرامون مباحث و موضوعات ارائه شده،مطرح نمودند .
✔️ایشان به ضرورت الگو پذیری در جامعه اسلامی پرداختند و ضمن ترسیم الگوی اختصاصی زن و لزوم تبیین الگوی برجسته ی زنان عالم یعنی شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) به بررسی عوامل عدم پردازش به الگوی جامع و اختصاصی زن پرداختند.
#فاطمیه #الگوی_زن #روایداد_علمی
#موسسه_فرهنگی_ولایت_عشق
📲https://eitaa.com/joinchat/2648244243Ca874efd158
هدایت شده از موسسه دارالإعلام خوزستان
📢 موسسه تخصصی دارالإعلام خوزستان با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار می کند:
2⃣دومین نشست از سلسله نشست های بررسی اندیشه های تکفیری وهابیت
✅ با موضوع ماهیت تکفیر و جایگاه آن نزد مذاهب اسلامی
💬 با حضور استاد گرامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید مهدی علیزاده موسوی
📆 زمان: چهارشنبه ۷دی ماه ۱۴۰۱ ، ساعت۱۴:۳۰
🏢 مکان: سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان
📲 لینک حضور مجازی:
https://bbb04.dte.ir/b/y29-lwj-guz-ltn
🔻دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه خوزستان
🌐 https://eitaa.com/khz_dte
🔻 موسسه دارالإعلام شعبه استان خوزستان
🌐 https://eitaa.com/darolelam
•┈┈••✾••┈┈•
📲 🆔 @darolelam
«محراب» استاندار خوزستان شد
🔹در جلسه امروز هیئت دولت «حسینیمحراب» بهسمت استاندار خوزستان معرفی شد.
🔹پیش از این خلیلیان بهعنوان استاندار فعالیت داشت.
@az_howze_che_khabar
🔰حکیم مبارز
🔸کتاب «عمار انقلاب» حیاتنامه فکری و سیاسی علامه مصباح یزدی منتشر شد
🔹کتاب «عمار انقلاب» روایتی نو از حیات فکری و سیاسی علامه محمدتقی مصباح یزدی از هنگام تولد تا پیروزی انقلاب اسلامی(۱۳۵۷-۱۳۱۳) به قلم سهراب مقدمی شهیدانی است که به همت بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در آستانه سالگرد ارتحال علامه محمدتقی مصباح یزدی، در ۸۲۴ صفحه وزیری به زودی چاپ و منتشر می شود.
🔹در این اثر برای نخستینبار برخی ناگفتههای تاریخی و اسناد تازهیاب منتشر میشود که بسیاری از ابهامات تاریخی را حل و فصل میکند. رویکرد تبیینی و مستندنگارانه کتاب، موجب آن شده که حیاتنامه آیت الله مصباح یزدی را در دل تحولات تاریخی پیرامونی روایت کند و از این رو، خوانندگان با مطالعه این اثر به اطلاعاتی گسترده دست مییابند که آنان را به دل تاریخ پرحادثه دهه چهل و پنجاه خواهد برد.
🔹اسناد و ناگفتههای تاریخی مندرج در کتاب «عمار انقلاب» سرآغازی است بر تحلیلهای تازه و رهیافتهای تاریخی جدید پیرامون زندگانی پربار علامه مصباح و تاریخ حوزه و روحانیت در دورانِ معاصر. این اثر بر پایه برخی اسناد و خاطراتِ دستِ اول انتشار یافته و جز در موارد ضروری، از تحلیل و قلم فرسایی خودداری شده است تا مخاطب از دریچه منابع دستِ اول، به مرور زندگی و زمانه علامه مصباح بپردازد. از این جهت، این کتاب میتواند منبعی برای تولید آثار تفصیلی و تحلیلیِ بعدی قرار گیرد.
🔹«عمار انقلاب» شامل هشت فصل و بخش ضمائم است. فصل اول با عنوان «تولد و تحصیلات» به تحولات زندگانی مرحوم علامه از تولد تا زمان سکونت در قم را در بر میگیرد.
🔹فصل دوم «ایدهپردازی برای اصلاح حوزه و فعالیتهای پیش از آغاز مبارزه» نام یافته است و بعنوان پیشدرآمد فعالیتهای علمی- فرهنگی علامه مصباح مطرح شده است که به مرور تکاپوهای ایشان در جهت اصلاحات ساختاری حوزه در دوران زعامت آیتالله العظمی بروجردی و بعد از آن، و نیز به مرور تحولات بعد از رحلت آیت الله العظمی بروجردی و روایت تلاشهای آیت الله مصباح در ترویج مرجعیت امام خمینی و فراگیری علوم جدید میپردازد.
🔹فصل سوم با عنوان «آغاز مبارزات سیاسی» به مبارزات سیاسی ایشان در کنار فعالیتهای علمی و فرهنگی میپردازد.
🔹«در سنگر مبارزات نرم» عنوان فصل چهارم است که در آن ضمن پرداختن به برخی اسناد و خاطرات مهم و خواندنی پیرامون فعالیتهای سیاسی آیت الله مصباح، به فعالیتهای فکری و تولیداتِ علمی ایشان، به طور خاص اشاره شده است؛ از نشریه مکتب تشیّع و سالنامه مکتب جعفری تا همکاری در نشریه بعثت و نهایتاً انتشار نشریه مخفیِ «انتقام» که بیتالغزلِ فعالیتهای مطبوعاتی ایشان در ابتدای دهه چهل است.
🔹در فصل پنجم با عنوان «فعالیتهای سیاسی پس از تبعید امام»، به فعالیتهای سیاسی و مبارزاتی علامه مصباح در دورانِ خفقانبارِ بعد از تبعید امام خمینی، اشاراتی شده و ضمن مرور برخی اتفاقات دورانِ زندگانی مخفی چندین ماهه مرحوم علامه، به دستگیری و مواجهه زیرکانه ایشان با بازجوهای سرسختِ ساواک و نهایتاً ناکام گذاشتن آنان در کشف فعالیتهایِ انقلابیِ مخفی علیه رژیم، پرداخته شده است.
🔹فصل ششم «حضور در سنگر کادرسازی و مرزبانی عقیدتی» نام یافته که در آن به موضوعاتی متنوع و مهم پرداخته شده است؛ این فصل به تحولات دهه پنجاه اختصاص یافته که به نوعی، مهمترین و چالش برانگیزترین برهه زندگی ایشان است. در این فصل ضمن بازخوانی فعالیتهای متراکم ایشان در جهت کادرسازی، تمرکز ایشان بر مبارزات فرهنگی و تقابل جریانات انحرافی و التقاطی را مورد اشاره قرار گرفته است.
🔹فصل هفتم با عنوانِ «حضور در سنگر مبارزات سیاسی در دهه پنجاه» به همراهی علامه مصباح با امام خمینی در دورانِ غربتِ مبارزه و مبارزانِ سیاسی اشاره دارد و به نکتهها و ناگفتههای جالبی میپردازد که از آن جمله میتوان به دستخط امام خمینی خطاب به آیتالله مصباح در پاسخ به تسلیت نامه ایشان در واقعه شهادت آیت الله سیدمصطفی خمینی اشاره کرد که برای نخستین بار در این اثر منتشر میگردد.
🔹فصل هشتم و پایانی این اثر به بازخوانی گزیدهای از بیانات مقام معظم رهبری پیرامون شخصیت و کارنامه علامه مصباح یزدی اختصاص یافته و نگاهی جامع و جدید پیرامون یک عمر مجاهدت فکری، فرهنگی و سیاسی ایشان به خوانندگان ارائه خواهد داد.
🔹تعابیر دقیق و عمیق رهبری معظم انقلاب اسلامی پیرامون مرحوم علامه مصباح، بهترین علامت بر اثباتِ نسبتِ عمیقِ ایشان (در ساحتِ تئوری و تحقق) با حقیقتِ انقلاب اسلامی است و شایسته آن است که این سخنان محور تمام قضاوتها و روایتهای مرتبط با زندگانی و سیره سیاسی علامه مصباح قرار گیرد.
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
با توجه به سوالات مکرر برخی دوستان طلبه
به اطلاع می رساند اگر طلبه ای شاغل باشد و درآمد ماهیانه بیش از ۵ میلیون تومان داشته باشد، باید جهت قطع شهریه رهبری اقدام نماید.
🌐کانال از حوزه چه خبر؟
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3299409922C5010cbd9e1
از حوزه چه خبر؟
با توجه به سوالات مکرر برخی دوستان طلبه به اطلاع می رساند اگر طلبه ای شاغل باشد و درآمد ماهیانه بیش
چندتا نکته:
هدایای تبلیغی که مبلغین جهت فعالیت های تبلیغی میگیرن ، شامل عنوان شغل نمیشه.
سرباز طلبه ها هم شاغل محسوب نمیشن.
اساتید حوزه هم شاغل محسوب نمیشن.
برخی دوستان میگن شغلی که دارند برای یکسال هست، باید چکار کنند؟ در طول این یکسال نباید شهریه بگیرن. بعداز آن در صورت داشتن فعالیت طلبگی مثل تحصیل ، تبلیغ، تدریس و ... میتونن دوباره شهریه را وصل کنن.
اگر طلبه ای شغل آزاد داره و درآمد بالاتر از ۵ میلیون، خب باز هم نباید شهریه بگیره.
اگر از شغل آزاد درآمدش کمتر از ۵ میلیون هست ، برای گرفتن شهریه حتماً باید یه فعالیت طلبگی داشته باشه. تحصیل، تبلیغ، تدریس و...
🌐کانال از حوزه چه خبر؟
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3299409922C5010cbd9e1