eitaa logo
آزاده باش
3هزار دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
6.7هزار ویدیو
2.1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ اهمیت پوشش سر در زمستان ✔️یکی از دلایل عسطه و آبریزش بینی ✔️چگونگی تشکیل تومور مغزی ✔️ علت سرماخوردگی و مننژیت(سرسام) 🔊 از زبان حکیم حسین خیراندیش
آسپارتام و نیز سایر شیرین کننده های مصنوعی از جمله 'ساکارین'، رگ های خونی را تنگ می کنند که می تواند در نهایت به ابتلا به زوال عقل و سکته مغزی منجر شوند.
امیرالمؤمنین علی علیه السلام: اعمال، همه بر باد است(بیهوده است)، مگر آنچه از روى اخلاص(فقط برای خدا) باشد. (غررالحكم حدیث۱۴‌۰۰)
شخصی به علامه طباطبایی گفت: یه ریاضتی برای پیشرفت معنوی به من بفرمایید. علامه فرمود: بهترین ریاضت، خوش اخلاقی در خانواده است.
💢 نقش استعمار(انگلیس) در انحرافات فکری 🔹در کتاب «الفرقان فی تفسیر القرآن و السنّهًْ» راجع به علت تألیف کتاب «فصل‌الخطاب» آمده است که: آیت‌الله مرعشی نجفی(ره) می‌گوید: از سردار کابلی پرسیدم چه شد استاد شما (میرزا حسین نوری) کتاب فصل‌الخطاب را تألیف نمود، که این امر باعث خجالت ما و بهانه‌ای برای انتقاد معاندین علیه قرآن گردید؟ وی مکثی نمود وگریست. گفتم آیا به واسطه این پرسش، اسائه ادبی کردم؟ گفت نه، ولی خاطره ناراحت‌کننده‌ای در مورد نوشتن این کتاب به ذهن من آمد. من به شیخ (حسین نوری) در جمع‌کردن سندهایی برای کتاب المستدرک کمک می‌کردم. سید معمّم هندی‌ای به نزد شیخ آمد؛ سلام کرده و گفت: ای شیخ، آیا اسم امیرالمؤمنین علی(ع) در قرآن آمده است؟ گفت بله، ولی آن را حذف کرده‌اند. سید گفت: آیا این‌گونه به امام ما ظلم کنند و شما ساکت باشید؟ آیا می‌توانم از شما درخواست کنم، به هر نحوی که شده هر روز صفحه‌ای از روایاتی را که در مورد نقص قرآن در این زمینه است برای من بنویسید تا آن تسکینی باشد بر دل ما؟ شیخ درخواست او را اجابت کرد و آن سید هر روز می‌آمد و صفحه‌ای از آنچه شیخ پیرامون موارد تحریف جمع کرده بود، اصلش را به او می‌داد و نسخه‌ای نزد خود نگه می‌داشت؛ تا اینکه کتابی شد به اسم «فصل‌الخطاب فی تحریف کتاب ربّ الارباب». پس از مدتی آن سید رفت و برنگشت. 🔹روزی من به سفارت بریتانیا در بغداد مراجعه کردم که در آن موقع عراق تحت سلطه بریتانیا بود. دیدم یکی از اعضای سفارت به من مکرّر نگاه می‌کند. من نیز به او نگاه کردم. گویا او را در جایی دیده بودم. او به من سلام کرد و گفت: آیا مرا می‌شناسی؟ گفتم نه. گفت: من همان سید هندی هستم که به خانه شیخ می‌آمدم و هر روز صفحه‌ای از کتاب فصل‌الخطاب را می‌گرفتم. گفتم پس چرا لباس و ظاهرت را تغییر داده‌ای؟ گفت: من اهل بریتانیا هستم و مشغول کار در سفارت بریتانیا همان‌گونه که می‌بینی؛ و من مأمور بودم برای به دست آوردن آن مطالب از شیخ، که مقصودم حاصل شد. 🔹روایاتی که مرحوم میرزا نوری در کتاب فصل‌الخطاب جمع‌آوری نموده است، عمدتاً از سه راوی گرفته شده که یا فاسدالمذهب یا دروغگو یا مجهول‌الحال بوده‌اند. (احمدبن محمد الیساری فاسدالمذهب- علی‌بن احمد کوفی کذّاب- و ابی‌الجارو (مجهول یا مردود هستند) 📚منابع: - الفرقان فی تفسیرالقرآن و السنه، محمد صادقی تهرانی، ج۱۲ ص۳۲۹ - شیعه پاسخ می‌گوید، آیت‌الله مکارم شیرازی، ص۲۳ - روزنامه کیهان
امام خامنه ای: هسته ای بهانه است، با موجودیت جمهوری اسلامی مخالفند. فرض کنید جمهوری اسلامی [در مسائل مربوط به انرژی هسته ای] عقب نشینی کرد. خیال نکنید مسئله تمام خواهد شد؛ نه ، ده بهانه‌ی دیگر را به تدریج پیش میکشند.
KayhanNews759797104121484849166500.pdf
11.7M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز یکشنبه ۱ دی ۹۸ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
امام صادق(ع): آنکه کارهای خود را به خدا بسپارد، همواره در زندگی به آرامش می رسد. (مصباح الشریعه ۵۲۱)
✅ شیوه صحیح انتقاد از اعضای خانواده و دوستان و آشنایان 🔸زمان انتقاد : زمانی انتقاد کنیم که شخص مورد نظر ، آمادگی روحی و ذهنی لازم برای شنیدن انتقاد را داشته باشد. 🔸مکان انتقاد : هیچگاه در جمع ، انتقاد نکنیم. 🔸زبان انتقاد: با رویی گشاده و گفتاری دوستانه و لحنی مهربانانه انتقاد کنیم. 🔸شکل انتقاد : تا حد ممکن انتقادها را به صورت غیرمستقیم بگوییم. 🔸میزان انتقاد: انتقادات زیاد موجب می شود که فرد مورد نظر احساس کند ما فردی عیب جوییم و فقط به دنبال نقص های او می گردیم. 🔸گفتن خوبی ها در کنار انتقاد : باید ، پیش و پس هر عیبی ، خوبی های او را هم به او یادآوری کنیم. 🔸قالب انتقاد: گاهی می توان در قالب یک نامه یا پیامک انتقاد کنیم. 🔸نیت انتقاد: انتقاد ، تنها و تنها باید برای اصلاح عیب فرد مورد نظر آنهم با نیت خشنودی خدا انجام شود. 🔸حفظ حریم خصوصی در انتقاد : نباید انتقاد از یک فرد را به کسی دیگر به جز خود او گفت. 🔸عیب جویی ممنوع : انتقاد به معنای ذرّه بین به دست گرفتن و به دنبال عیب‌های دیگران گشتن نیست. 🔸زمینه سازی برای شنیدن و پذیرش انتقاد : پیش از انتقاد از خودمان انتقاد کنیم. سعی کنیم خود به آنچه که می خواهیم عمل کنیم. سخنان مقدماتی برای ورود به انتقاد خیلی مهم است.
✅ با آدم های‌ مومن همنشینی کن 🌼 آیت الله بهجت (ره): با کسی نشست و برخاست کنید که همین که او را دیدید به یاد خدا بیفتید، نه اینکه با کسی که گناهکار است و در فکر گناه باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😴 خواب‌آور ها در طب سنتی 🔊 از زبان حکیم حسین خیراندیش