eitaa logo
آزاده باش
3هزار دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
6.8هزار ویدیو
2.1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
KayhanNews759797104121495650135406.pdf
10.48M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز شنبه ۱۲ آبان ۱۴‌۰۳ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
⬛️ سایه گناه
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 لحظه نصب ماهواره‌های و بر روی پرتابگر سایوز 🚀زمان پرتاب: ۱۵ آبان
. ✅ گیلدا مورکرت، فعال ضد جنگ آمریکایی در وصف رهبر انقلاب: ✍️Pious, humble, kind, wise, intelligent, strong 🌼 پرهیزگار، فروتن، مهربان، حکیم، باهوش، قوی
چرا بفروشم؟! 😁
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبکهٔ آی۲۴ اسرائیل: وضعیت ذخایر مهماتِ اسرائیل بحرانی است
♦️سخنگوی سپاه: پاسخ به تعرض صهیونیست‌ها قطعی و قاطع است سردار نائینی: 🔸رژیم صهیونیستی می‌پندارد از رویارویی مستقیم و جنگ نظامی با رژیم ترس و هراس دارد و حملات نظامی را بی‌پاسخ می‌گذارد. این گمان غلط برای صهیونیست‌ها به وجود آمده که مردم ایران از مقاومت خسته شده‌اند. این طرز تفکر رژیم صهیونیستی ناشی از ارتباط با رسانه‌های اپوزیسیون در خارج از کشور و پروژه‌بگیران برانداز است و قطعاً این هم از مصادیق محاسبه غلط رژیم صهیونیستی است. 🔸 ۲ شروع ماجرای غافلگیرکردن صهیونیست‌ها بود. از این پس نیز ایران همواره از عنصر غافل‌گیری در عملیات‌های خود علیه صهیونیست‌ها استفاده می‌کند 🔸پاسخ تعرض جدید دشمن قطعی و قاطع داده خواهد شد. پاسخ فراتر از ادراک دشمن، باتدبیر و قدرتمند خواهد بود.دشمن باید درس بگیرید که نمی‌تواند دست به هر شرارتی بزند و پاسخ شرارت خودش را بی‌تردید و کوبنده دریافت می‌کند. 🔸حامیان رژیم صهیونیستی هم بدانند؛ اقدام اخیر رژیم صهیونیستی شرارت جدید بود و ایران حق پاسخ‌گویی به آن را دارد.
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افسر سابق "ام‌آی ۶": یک سامانه پدافند ناشناخته باعث شکست حمله اسرائیل به ایران شد!
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دشمنان قطعا پاسخ دندان شکن دریافت خواهند کرد 🔸رهبر معظم انقلاب امروز در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان: دشمنان اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند نسبت به آنچه که در مقابل ایران و جبهه مقاومت انجام می‌دهند قطعاً پاسخ دندان شکن دریافت خواهند کرد. ۱۴‌۰۳‌/۸/‌۱۲
14030812_46340_64k.mp3
16.4M
🔊صوت کامل بیانات امروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان ۱۴۰۳/۸/۱۲
⭕️ شرافت یا تعهد حرفه ای ! 🔹 ۲۳۰ نفر از فعالان رسانه ای از جمله ۱۰۱ نفر از کارمندان بنگاه خبر پراکنی انگلستان(BBC)با ارسال نامه ای به«تیم دیوی» مدیر کل سازمان رسانه‌ای بی‌بی‌سی،مجموعه شبکه های BBC را به جانبداری از اسرائیل در پوشش خبری جنگ غزه متهم کردند. 🔹امضاکنندگان این نامه،بی بی سی را به دلیل عدم رعایت استانداردهای حرفه ای از جمله«روزنامه نگاری عادلانه و دقیق مبتنی بر شواهد» در جریان خبر رسانی تحولات غزه محکوم کرده و از مدیران بی بی سی خواستند که در گزارش تحولات غزه به«انصاف، صحت و بی‌طرفی»پایبند باشند. 🔹به نظر برخی خبرنگاران مستقل غربی،رسانه های رسمی اروپایی و آمریکایی از جمله BBC،فلسطینی‌ها را به عنوان منابعی غیر قابل اعتماد می شناسند و با وجود سابقه ارتش اسرائیل در دروغگویی،همواره روایت اسرائیل از وقایع را در اولویت قرار می‌دهند. ▪️باز هم کارمندان بی بی سی که بابت شرافت انسانی یا به جهت تعهد حرفه‌ای به جانبداری این بنگاه از رژیم صهیونی در پوشش اخبار غزه اعتراض کردند! ما چه کنیم که حرفه ای ترین روزنامه نگاران هم میهن و شرق و اعتماد و...با افتخار به اخبار بی بی سی استناد می کنند و هر چه بتوانند زیرآب مقاومت اسلامی فلسطین و رزمندگان آن را می زنند و با چرخش قلم،آب به آسیاب رژیم می ریزند و...؟!
image_2024-11-02_19-31-19.png
590K
◼️ نحن حزب‌الله 🖌 طراحی استاد مسعود نجابتی