eitaa logo
آزاده باش
2.7هزار دنبال‌کننده
18.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
2.1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷امام باقر علیه السلام خطاب به شخصی که بیماری داشت فرمودند: آیا برای شما دارو معرفی نکنم؟ آن شخص عرض کرد: با بیش از هزار دارو خود را مداوا کردم ولی درمان نشدم. امام فرمودند: وای برتو من طبیب طبیبان و سرور علماء و حکماء و معدن فقهاء و سید فرزندان انبیاء روی زمین هست. 📚 طب الأئمه ‹ع›، ص۸۱ بحارالانوار ، ج۵۹، ص۱۹۹ ✍این حدیث و سایر احادیث اثبات می‌کند ۱۴ معصوم آگاهی، علم و حکمت کامل داشتند و در تمام علوم و مسائل متخصص و عالم بودند که میتوان با استفاده از احادیث ایشان، در زمینه های مختلف آگاهی و تخصص پیدا کرد و جامعه را به اوج پیشرفت و رشد و تعالی رساند و این علوم را در مدارس و دانشگاه ها به جای علوم پر از اشتباه غربی جایگزین و تدریس کرد. مانند اقتصاد اسلامی، طب اسلامی، سیاست اسلامی، حکومت اسلامی، تربیت فرزند اسلامی، ازدواج و همسرداری اسلامی و...
💫 آثار و برکات روزه ماه شعبان 🌼 رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله و سلّم فرمودند: *هر كس روز اول ماه شعبان را روزه بگيرد خداوند براى او هفتاد حسنه مى‌نويسد، و هر حسنه‌اى برابر با (ثواب) يك سال عبادت است. *و هر كس دو روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، گناهانى كه باعث نابودى اويند، آمرزيده مى‌شوند. *و هر كس سه روز در ماه شعبان را روزه بدارد، هفتاد درجه در بهشت از درّ و ياقوت براى او بالا برده خواهد شد. *و هر كس چهار روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، در روزى او گشايش حاصل مى‌شود. *و هر كس پنج روز از ماه شعبان را روزه بدارد، خداوند محبّت او را در دلهاى مردم قرار مى‌دهد. *و هر كس شش روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، خداوند هفتاد نوع بلا را از او دور مى‌سازد. *و هر كس هفت روز از ماه شعبان را روزه بدارد، از ابليس و دستيارانش و وسوسه‌ها و اشارات وسوسه انگيز وى در امان مى‌ماند. *و هر كس هشت روز از ماه شعبان را روزه بگيرد از دنيا رحلت نمى‌كند مگر آنكه از آب حوض‌هاى قدس سيراب شود. *و هر كس نه روز از ماه شعبان را روزه بگيرد منكر و نكير به هنگام سؤال، با وى مهربان و با عطوفت خواهند بود. *و هر كس ده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، خداوند قبر او را هفتاد ذراع در هفتاد ذراع وسعت مى‌دهد. *و هر كس يازده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، يازده مناره از نور بر فراز قبرش نصب مى‌شود. *و هر كس دوازده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، هفتاد هزار فرشته هر روز او را در قبرش زيارت مى‌كنند تا زمانى كه در صور بدمند. *و هر كس سيزده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، فرشتگان هفت آسمان براى او طلب آمرزش مى‌كنند. *و هر كس چهارده روز از ماه شعبان را روزه بدارد به چهار پايان و درندگان حتّى ماهيان درياها الهام مى‌شود كه براى او طلب آمرزش كنند. *و هر كس پانزده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، پروردگار عزيز و مقتدر او را مورد خطاب قرار مى‌دهد كه: به عزّتم قسم كه تو را در آتش نمى‌سوزانم. *و هر كس شانزده روز از ماه شعبان را روزه بدارد، هفتاد درياى آتش براى او خاموش مى‌شود. *و هر كس هفده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، تمام درهاى آتش به روى او بسته خواهد شد. *و هر كس هجده روز از ماه شعبان را روزه بگيرد، [در آخرت] تمام درهاى بهشت به روى او باز مى‌گردد. 📗 پاداش نیکی‌ها و کیفر گناهان, شیخ صدوق, مترجم:مجاهدی، محمد علی, جلد۱/موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت(ع)
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ قفل های ازدواج را بشکنید استاد قرائتی: چهارتا گیر در ازدواج ایجاد کردیم. ۱/ازدواج به وقت رو ممنوع کردیم ۲/ازدواج مجدد رو ممنوع کردیم ۳/ازدواج موقت رو ممنوع کردیم ۴/ازدواج آسان رو ممنوع کردیم و انتظار داریم جوانهامون فاسد نشن؟
💫نماز بسیار مهم پنجشنبه های ماه شعبان برای برآورده شدن همه‌ی حوائج دینی و دنیایی ⏱زمان این نماز از امروز(پنجشنبه) تا غروب آفتاب می‌باشد. 🌷رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: هر کس در پنجشنبه های شعبان ۲ رکعت نماز در هر رکعت بعد از حمد ۱۰۰ بار سوره قل‌هو‌الله‌احد بخواند و بعد از سلام، ۱۰۰ بار بر پیامبر صلوات بفرستد، خداوند همه‌ی حوائج دینی و دنیایی او را برآورده می‌سازد. 📚منابع: مفاتیح الجنان - اقبال الاعمال
برکت رسول خدا صلی الله علیه و آله: شیطان محکمترین و نیرومندترین یاران خود را برای گمراهی کسی می فرستد که با دارایی خود کار نیک انجام می دهد. نهج الفصاحه/ح575 انفاق و صدقه و دادن قرض و پرداخت بدهی مردم و آسان گیری در تجارت، آسان گیری در اجاره خانه از مصادیق این روایت است که باعث آسان گیری خدا بر بندگانش و افزایش رزق و روزی می شود. عضویت در سرویس های روزانه👇 pay.eitaa.com/v/p/ برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
💢 احمقِ زود باور
♦️۱۰ نفر از لیدرهای اصلی اغتشاشات در مرودشت دستگیر شدند 🔹فرمانده انتظامی مرودشت از شناسایی و دستگیری ۱۰ نفر از لیدرهای اصلی اغتشاشات در این شهرستان خبر داد. 🔹وی با بیان اینکه از این متهمان سه قبضه اسلحه کلت کمری شکاری و ساچمه‌زنی به همراه ۱۶۱ تیر مربوطه، ۱۰ قبضه قمه و چاقو، کشف شد، تصریح کرد: در این خصوص ضمن توقیف یک دستگاه وانت پراید که اقدام به حمل لاستیک به هسته تجمع می‌کرده است، نیز توقیف شد.
🌸ولادت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار، مبارک باد 🎊 💐برای خشنودی امام حسین(ع) و ان شاء الله بهره مندی از شفاعت حضرت، ۷ صلوات بفرستیم و ثوابش را به ایشان هدیه کنیم.
💌 پیام امام حسین(ع) 🌺رهبر معظم انقلاب: منطق حسین‌بن‌علی‌ (علیهما ‌السّلام)، منطق دفاع از حق و ایستادگی در مقابل ظلم و طغیان و گمراهی و استکبار است. امروز دنیا شاهد حاکمیّت کفر و استکبار و فساد و ظلم است؛ این پیام امام حسین، پیام نجات دنیا است.۱۳۹۸/۰۶/۲۷
💫نماز بسیار با فضیلت شب سوم ماه شعبان (امشب) 🌷پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله: هر کس در شب سوم ماه شعبان ۲ رکعت نماز در هر رکعت بعد از حمد، ۲۵ بار سوره قل‌هو‌الله‌احد را بخواند، خداوند در روز قیامت درهای هشتگانه بهشت را به روی او می‌گشاید و درهای هفتگانه جهنم را به رویش می‌بندد. (اقبال الاعمال سید ابن طاووس)
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
ختم یک میلیون صلوات برای تعجیل در فرج امام زمان و نابودی کامل دشمنان ایشان ﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور (عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که در ختم صلوات گفته شده به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج امام زمان و نابودی دشمنان ایشان و عاقبت به خیری خودمان شویم. به توفیق الهی و همت شما عزیزان در دومین ختم یک میلیونی، طی سه هفته گذشته ۵۰۰ هزار صلوات فرستاده شد و حدودا ۵۱۰ نفر در این ختم صلوات شرکت کردند. تا رسیدن به ختم یک میلیونی، ۵۰۰ هزار صلوات باقی مانده. امام صادق علیه السلام فرمودند: هنگامی که شب جمعه فرا می‌رسد، فرشتگانی از آسمان نازل می‌شوند که به همراه خود قلم‌هایی از طلا و کاغذهایی از نقره دارند. آنها در طی این مدت تا غروب روز جمعه، هیچ عملی به جز صلوات بر پیامبر صلی الله علیه و آله را ثبت نمی‌کنند.(من لا یحضره الفقیه،ج ۱ص ۴۲۴) طبق احادیث معصومین(ع) و بیانات بزرگان دین، برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد. ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثواب‌ها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهره‌مند فرماید و تک تک این صلوات ها را به "عدد ما احاط به علمک"(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده، سپس روی" تعداد" کلیک کنید و عدد مورد نظر را ثبت کنید. https://salawat.ir/090f64/