اثبات شهادت پیامبر- 11تیر94- تهران.pdf
1.4M
☑️ اثبات شهادت پیامبر گرامی اسلام
📝 خلاصه سخنرانی استاد رائفیپور
(۱۱ تیر ۹۴ - تهران)
ترویج خرافات با ادبیات دینی، روش جدیدی برای کسب فالوور و کسب درآمد شده است❗️
🔹شکی نیست که نذر، ذکر و احسان امری توصیه شده است، اما برخی افراد با سوء استفاده از احساسات پاک مذهبی مردم از قداست گزاره های دینی برای مقاصد غیر الهی بهره می برند.
بعد از فضاحت ۱۳ صفر و گسترش خرافات خوش یمن بودن خرید طلا
این بار همین همین خرافات رو به آخر صفر هم نسبت دادن!
شکی نیست افراد سودجو این خرافات رو منتشر می کنند اما این ما مردم هستیم که نباید گرفتار خرافات و جهل بشیم و از انتشارش جلوگیری کنیم.
نوشته خرید طلا در آخر صفر یکی از آیین و سنتهای دیرینه است!
دقیقا توی کدوم آیین و سنت این اومده؟!
جالبه سال ها دیگه اینو نمی شنیدیم..
توی فضای مجازی مراقب باشیم هر چیزی رو باور نکنیم و درگیر خرافات که خیلی آسیب زا هستند نشیم.
جان دیون پورت؛ نویسنده، محقق و پژوهشگر انگلستانی که در دفاع از پیامبر اسلام (ص)، کتاب عذر تقصیر به پیشگاه محمد(ص) و قرآن را نوشته است، میگوید:
همه می دانند که بیشتر از ششصد سال صنایع و علوم در میان مسلمانان رونق داشت. در صورتی که در میان ما اروپاییان وحشیگری خشن و زننده حکومت می کرد و شعله ادبیات به کلی خاموش و منتفی بود. باید قبول کرد که کلیه علوم از فیزیک، نجوم، فلسفه و ریاضیات که از قرن دهم به بعد در اروپا رونق گرفت، از مسلمانان اخذ شده بود.
☑️ طبق نظر مراجع تقلید شرکت در انواع مسابقات و قرعه کشیها که جایزه را از پول شرکت کنندگان پرداخت میکنند، جائز نمیباشد(یعنی حرام و گناه است). چنین کارهایی مصداق قمار است، در نتیجه درآمد و جایزه ای که از این طریق بدست آید، حرام است.
🔹قمار فقط موارد شانسی نیست بلکه همین که عده ای پول روی هم بگذارند یا یک نهاد یا شخصی واسطه شود و مسابقات و چالشهایی را برگزار کنند که مبلغی را از شرکت کنندگان بگیرند و از همان مبالغ جایزه تهیه کنند، اینکار مصداق قمار حساب میشود و هم پولی که دادیم و هم پولی که میگیریم، پول حرام حساب میشود.
🌺🌺 نشر بدیم 🌺🌺
🍀 هنرمندانه زندگی کن
✅ قناعت، کلید رضایت از زندگی است. شخص قانع برای کسب روزی تلاش می کند ولی به آنچه خدا روزی اش کرده، اکتفا می کند. چنین کسی نه معترض است و نه احساس ناکامی می کند؛ در نتیجه از زندگی خود احساس رضایت خواهد کرد.
☑️ تفاوت فرد قانع با فرد حریص، تنها یک چیز است: آرامش؛ چیزی که فرد قانع از آن بهره مند و فرد حریص از آن محروم است. امام صادق میفرمایند: «به آنچه خدا قسمت تو کرده قانع باش، تا زندگی ات با صفا شود.»
📗 قصص الانبیا، ص١٩۵