eitaa logo
آزاده باش
3هزار دنبال‌کننده
15.4هزار عکس
6.7هزار ویدیو
2.1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
شیخ محمود صنیعی : از آیت الله بهجت (ره) پرسیدم ، آقا می شود راه صد ساله را یک شبه رفت ؟ ایشان فرمودند : با سیدالشهدا(علیه السلام) می شود.
🏴 فلسفه و حکمت عزاداری بر اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) ۲- انسان‌سازی از آنجا که در فرهنگ شیعی، عزاداری باید از سر معرفت و شناخت باشد؛ هم‌دردی با آن عزیزان، در واقع یادآوری فضایل، مناقب و آرمان‌های آنان بوده و بدین شکل، آدمی را به سمت الگوگیری و الگوپذیری از آنان سوق می‌دهد. فردی که با معرفت در مجالس عزاداری، شرکت می‌کند؛ شعور و شور، شناخت و عاطفه را درهم می‌آمیزد و در پرتو آن، انگیزه‌ای قوی در او پدیدار گشته و هنگام خروج از مراسم عزاداری، مانند محبی می‌شود که فعال و شتابان، به دنبال پیدا کردن اوصاف محبوب در وجود خویشتن است.
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام استاد ماندگاری به هیئت های مذهبی در آستانه ماه محرم
🌀 نوآخوند‌های درباری!
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 زخم خباثت انگلیس ❓ ریشه مشکل امروز #کشمیر و کشتار مسلمانان در آن منطقه چیست؟
KayhanNews759797104121495450102306.pdf
10.26M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز سه شنبه ۱۲ شهریور ۹۸ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
◾️محرم، ماه مودّت
🏴 فلسفه و حکمت عزاداری بر اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) ۳- جامعه‌سازی هنگامی که مجلس عزاداری، موجب انسان‌ساز گشت؛ تغییر درونی انسان به عرصه جامعه نیز کشیده می‌شود و آدمی می‌کوشد تا آرمان‌های اهل‌بیت را در جامعه حکم‌فرما کند. به بیان دیگر، عزاداری بر اهل‌بیت؛ در واقع با یک واسطه زمینه را برای حفظ آرمان‌های آنان و پیاده کردن آنها فراهم می‌سازد. به همین دلیل می‌توان گفت: یکی از حکمت‌های عزاداری، ساختن جامعه بر اساس الگوی ارائه شده از سوی اسلام است.
20.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 در آرزوی شهادت ✉️ پیام شهدا به آنان که هنوز به ایشان ملحق نشده‌اند، بشارت است! بشارتی به منتظران شهادت...
🌹 موسی صدر: من حسینیه را حسینیه نمی‌دانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند.
❓سوال: قمه زدن چه حکمی دارد ؟ 🔸آیت الله خامنه ای(دام ظلّه): قمه زنى علاوه بر اینكه از نظر عرفى از مظاهر حزن و اندوه محسوب نمى‏شود و سابقه‏اى در عصر ائمه «علیهم السلام» و زمانهاى بعد از آن ندارد و تأییدى هم به شكل خاص یا عام از معصوم «علیه السلام» در مورد آن نرسیده است، در زمان حاضر موجب وهن و بدنام شدن مذهب مى‏شود بنابراین در هیچ حالتى(چه پنهان و چه آشکار) جایز نیست. (رساله اجوبه، سوال ۱۴۶۱) 🔸آیت الله مکارم شیرازی(دام ظلّه): قمه زنی قطعا حرام است و باید از انجام اعمالی که موجب وهن مذهب و یا آسیب به بدن می شود اجتناب کرد . 🔸آیت الله سیستانی(دام ظلّه): باید از کارهایی که عزاداری را خدشه دار می کند اجتناب شود . 🔸آیت الله فاضل لنکرانی(ره) : توجه به گرایشی كه نسبت به اسلام و تشیع بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در اكثر نقاط جهان پیدا شده است و ایران اسلامی به عنوان ام القرای جهان اسلام، شناخته می‌شود و اعمال و رفتار ملت ایران به عنوان الگو و بیانگر اسلام، مطرح است،‌ لازم است در رابطه با مسائل سوگواری و عزاداری سالار شهیدان، حضرت امام حسین ـ علیه السلام ـ به گونه‌ای عمل ‌شود، كه موجب گرایش بیشتر و علاقه‌مندی شدیدتر به آن حضرت و هدف مقدس وی گردد. پیداست در این شرایط، مسئله قمه زدن نه تنها چنین نقشی ندارد، بلكه به علت عدم قابلیت پذیرش، و نداشتن هیچ گونه توجیه قابل فهم مخالفین، نتیجه سوء بر آن مترتب خواهد شد. لذا لازم است، شیعیان علاقه‌مند به مكتب امام حسین ـ علیه السلام ـ از آن خود‌داری نمایند؛ و چنان چه در این مورد، نذری وجود داشته باشد؛ نذر واجد شرایط صحت و انعقاد نیست. 🔸آیة الله جوادی آملی(دام ظلّه): چیزی که مایه وهن اسلام و پایه هتک حرمت عزاداری است جایز نیست، انتظار می رود از قمه زنی و مانند آن پرهیز شود. 🔸آیت الله بهجت(ره): ازهرعملی كه باعث وهن به تشیع می شود باید پرهیز نمود. 🔸آیت الله نوری همدانی(دام ظلّه) : قمه زدن اشکال دارد. 🔸آیة الله مظاهری اصفهانی(دام ظلّه): قمه زدن و مانند آن جائز نیست. 🔸آیة الله سید كاظم حائری(دام ظلّه): خرافاتی مانند قمه‏ زنی، موجب بدنامی اسلام و تشیع است. 🔸آیة الله نوری همدانی(دام ظلّه): عزاداران محترم و متعهد به جای اینکه قمه را بر فرق خود بکوبند در فکر آن باشند قمه را بر سر دشمنان اسلام که اراضی آنان را اشغال و در فکر تضعیف آنان می باشند و منابع آنان را غارت و بالاخره هر روزی با ترفند جدیدی حیات اسلامی آنها را به مخاطره می اندازند بکوبند . خداوند توفیق بیشتر برای پیمودن این راه به همه ی مسلمانان عنایت بفرماید.