🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌾🌾عید سعید غدیر خم عید ولایت 🌾🌾
🌾اینکه در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟
🌾خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از مسئلهی غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست.
🌾همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سورهی مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازهی مسئلهی غدیر، قابل تطبیق نیست؛
🌾فقط یکچنین مسئلهای است که میتواند تعبیر «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم» دربارهاش بیاید.
🌾آنکسانی که در مضمون این آیات خدشه کردهاند، حرفهایی میزنند، مطالبی گفتهاند، مخالفین و کسانی که قضیّهی غدیر را قبول ندارند این آیه را به نحوی تأویل کردهاند لکن این بخش از آیه قابل تأویل نیست.
🌾امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟ آن احکامی که در این آیه، در اوّل سورهی مائده، قبل و بعد از این فِقره آمده است، مگر چقدر اهمّیّت دارد؟
🌾 این تعبیر دربارهی نماز نیامده است، دربارهی زکات نیامده است، دربارهی جهاد نیامده است؛ دربارهی هیچ یک از احکام فرعی الهی نیامده است که «اَلیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم»؛ پس این یک قضیّهی دیگری است؛ غیر از این احکام فرعی است.
🌾آن قضیّه چیست؟ قضیّهی رهبری جامعهی اسلامی؛ قضیّهی نظام حکومت و امامت در جامعهی اسلامی. بله، ممکن است تخلّف کنند -کما اینکه کردند؛ چند قرن بنیامیّه و بنیعبّاس و امثال اینها با نام امامت و خلافت و مانند اینها، پادشاهی کردند؛ سلطنت کردند- [امّا] این لطمهای نمیزند به فلسفهی غدیر.
🌾ماجرای تعیین غدیر، ماجرای تعیین ضابطه است، تعیین قاعده است. یک قاعدهای در اسلام درست شد؛ پیغمبر اکرم در ماههای آخر عمر، این قاعده را وضع کرد؛ آن قاعده چیست؟ قاعدهی امامت؛ قاعدهی ولایت.
🌾🌾از بیانات نائب الإمام آية الله العظمی خامنهای حفظه
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💠💠ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت!💠💠
💠روز عاشورایی، مرحوم شیخ مرتضی انصاری (رحمت الله علیه) جلوی در ورودی صحن مطهر امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) ایستاده بود و از دسته جات سینه زنی استقبال می کرد و در کنار او، أفندی که از طرف حکومت عثمانی حاکم عراق بود، ایستاده بود.
💠أفندی از شیخ انصاری پرسید ای شیخ، هم ما قبول داریم که حسین بن علی (علیه السلام) مظلوم شهید شده و یزید انسان پست و خونخواری بود و ما هم در عزای آن بزگوار غمگین هستیم، اما پرسش من این است که این مراسم یعنی چه؟
💠سینه زنی، زنجیرزنی، دسته راه انداختن، گِل به سر مالیدن و …، اینها چه هدفی را دنبال می کنند؟!
💠مرحوم شیخ انصاری فرمودند سِرّ مطلب این است که ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت و با این مراسم تلاش می کنیم دوباره چنین نشود.
💠💠أفندی پرسید یعنی چه؟!
💠شیخ انصاری فرمود در جریان غدیر،علیرغم اینکه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در برابر صد هزار نفر، علی (علیه السلام) را با صراحت به وصایت خود برگزید اما آن را انکار کردند و گفتند غدیر نبوده یا اگر بوده چیز مهمی نبوده است، فقط سفارش به دوستی با علی (علیه السلام) بوده است.
💠اشکال از ما بود که ما عید غدیر خم را با سر و صدا و شعار، بزرگ نداشتیم و این چنین شد.
💠ترسیدیم که اگر عاشورا را هم بزرگ نشماریم و با شعار و تظاهر برگزار نکنیم، انکار کنند و بگویند اصلا حسین (علیه السلام) شهید نشد یا حسین (علیه السلام) را راهزنان میان راه کشتند و یزید (لعنت الله علیه) انسان با تقوایی است.
📚صد نکته از هزاران، آیت الله حاج شیخ علی رضائی تهرانی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔅🔅تجلی غدیر در جمهوری اسلامی🔅🔅
🔅تمدنهای بشری هیچ گاه بدون حکومت نبودهاند. در طول تاریخ، در هر سرزمینی که تمدن و حکومتی شکل گرفته است، حاکمانی در آن اعمال قدرت و حاکمیت کردهاند.
🔅در این میان، یک سؤال همزاد دولتها شکل گرفته است که «چه کسانی باید حکومت کنند؟» این سؤال همواره ذهن بخشی از حکیمان و فیلسوفان را به خود مشغول کرده و پاسخهای متفاوتی به آن ارائه شده است.
🔅در یونان باستان، متفکرانی چون افلاطون معتقد بودند، حکومت را باید به فیلسوفان سپرد تا با علمی که به حقیقت اشیاء و امور دارند، بهترینها را برای جوامع تدبیر کنند!
🔅برخی دیگر از حکومت اعیان و اشراف و ثروتمندان سخن گفته و نظامهای آریستوکراسی و الیگارشی را پیشنهاد دادهاند. برخی دیگر معتقد بودند حکومت باید در اختیار جنگآوران و صاحبان قدرت و زور قرار گیرد تا امنیت را برای مردم تضمین کنند.
🔅آخرین تدبیر انسان سکولار غربی مبتنی بر عقلانیت ابزاری، سپردن امور کشورداری به نمایندگان مردم است که از آن با عنوان «دموکراسی» یاد میکنند. به زبان ساده، در این الگو هر فردی که «اکثریت مردم» وی را برگزینند، میتواند در جایگاه حکومت بنشیند.
🔅الگویی که عملاً به حاکمیت الیگارشی سرمایهداری تبدیل شده و افکار عمومی از طریق ابزار رسانه فریفته شده و...، اما آنچه در این میان ذبح شده، شایستهسالاری، اخلاق و عدالت بوده است!
🔅نگاه اسلام به حکومت با مکاتب غربی تفاوت دارد و بر انسانیت و اخلاق و عدالت استوار است و به این سؤال که «چه کسی حق حاکمیت دارد؟» پاسخ منحصر بهفردی ارائه میدهد.
🔅پاسخ این پرسش را میتوان در ماجرای غدیر دنبال کرد. به فرموده رهبر حکیم انقلاب: «ماجرای تعیین غدیر، ماجرای تعیین ضابطه است، تعیین قاعده است. یک قاعدهای در اسلام درست شد؛ پیغمبر اکرم در ماههای آخر عمر، این قاعده را وضع کرد؛ آن قاعده چیست؟ قاعده امامت؛ قاعده ولایت(۱۳۹۵/۶/۳۰)».
🔅حکومت اسلامی را در یک کلام میتوان حکومت رهبری الهی دانست که به سبب دارا بودن ویژگیها و معیارهایی در این جایگاه قرار گرفته است. این ویژگیها عبارتند از: «فقاهت، عدالت و درایت.» در زمان حضور امام معصوم(ع) مطلق این صفات در امام جمع بوده و رهبری و زمام امور جامعه اسلامی در اختیار اوست؛ اما در زمان غیبت، رهبری در نظام اسلامی در اختیار اسلامشناسان عادلِ مدیر است. همان که از او با عنوان «ولی فقیه» یا «رهبری انقلاب اسلامی» در قانون اساسی یاد شده است.
🔅قرار گرفتن رهبری الهی در رأس نظام مردمسالاری دینی و پیوند ناگسستنی آن با مردم در طول این سالها توانسته است کشتی انقلاب را از طوفانهای گوناگون عبور داده و همه نقشههای دشمن را نقش بر آب کرده و در دهه پنجم عمر انقلاب، جمهوری اسلامی را به نماد تحقق عینی «غدیر» در قرن پانزدهم هجری قمری مبدل کند!
پایگاه تحلیلی و خبری بصیرت
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔘🔘تفاوت دولت سوم روحانی و دولت دوم رئیسی🔘🔘
🔘دولت سوم روحانی یا دولت سوم خاتمی یا ادامه دولت مرحوم هاشمی؛ این ها همه عناوین یک نماد است. دولت دوم شهید رئیسی نیز یک نماد است.
🔘قبل از هرچیز ذکر این تذکر ضروری است که سخن از مقایسه دو راهبرد برای اداره کشور است. به سخن دیگر دولت سوم روحانی تعریض یا گوشه و کنایه نیست.
🔘آنانکه قائل به ادامه دولت مرحوم هاشمی و خاتمی و روحانی هستند نیز تلاش می کنند از این مسیر خدمت کنند.
🔘 اما اینکه آیا این راه موثر است یا نه سخن دیگری است که غرض این متن نیست. این متن صرفا توجه دادن به مقایسه برخی اختلافات راهبردی این دو نماد است؛ دولت سوم روحانی یا دولت دوم رئیسی؟
🔘🔘 یکم. نگاه به جمهوریت
🔘دو نگاه در موضوع جمهوریت حاکم است. یکی توده گرایی و دوم مردم سالاری. تفاوت ایندو چیست؟ در توده گرایی صرفا انتخاب مردم اهمیت دارد. در مردم سالاری رشد انتخاب مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی و نه هر انتخابی.
🔘ثمره نگاه اول در انتخابات، جلب نظر مردم به هر قیمتی است و دومی رشد آگاهی مردم برای انتخاب احسن.
🔘🔘 دوم. نگاه به نقش مردم
نگاه اول به نقش مردم صرفا در انتخابات است و نگاه دوم مشارکت و نقش پذیری.
🔘ثمره نگاه اول اینست که مردم انتخاب می کنند و لازم نیست در همه جزئیات تصمیم گیری ها ورود کنند اما در نگاه دوم مردم بعد از انتخابات نقش دارند و باید کنار منتخب شان مشارکت کنند.
🔘🔘 سوم. نگاه به دنیا
در نگاه اول باید قواعد نظم نوین جهانی را پذیرفت و در نگاه دوم می گوید نظم نوین جهانی اصالت ندارد. اصالت هویت ملی ماست.
🔘مقایسه ثمره هر دو نگاه در موضوعی شبیه مذاکره اینست که اولی می گوید راهی غیر از مذاکره نیست و دومی می گوید مذاکره موضوعیت ندارد و طریقیت دارد. مذاکره بدون انتفاع بی ثمر است.
🔘🔘 چهارم. نگاه به آزادی
🔘در نگاه اول آزادی ضروری است چون انسان آزاد است و خط قرمز جایی است که به دیگران صدمه بزند
🔘در نگاه دوم ازادی ضروری است چون اختیار مقدمه انتخاب و رشد انسان است. لذا ازادی محدود می شود به عقلانیت انسانی نه صرفا صدمه به دیگران.
🔘ثمره ایندو نگاه را باید در محدودیت های عقلانی دید. مثل قانون حجاب و فیلترینگ و غیره
🔘🔘 پنجم. نگاه به اقتصاد
🔘در نگاه اول اقتصادی رقابت همه چیز را حل و فصل می کند و نگاه دوم معتقد است رقابت به تنهایی منجر به کارامدی و کارایی نیست و نیاز به دولت تنظیم گر و هوشمند و موثر داریم.
🔘ثمره نگاه اول در واردات اینست که منطقا وقتی جنسی ارزان تر و باکیفیت تر است راهی جز واردات نیست و در نگاه دوم می گوید تقویت تولید داخلی به جهات راهبردی مهمتر از جنس ارزان و باکیفیت است.
🔘🔘ششم. نگاه به عدالت
🔘یک نگاه اینست که باید پیشرفت کنیم و هرجا نقصی ایجاد شد با حمایت های اجتماعی انرا اصلاح کنیم و نگاه دوم اینست که عدالت تنها در نتیجه نیست و باید در مبدا و مسیر هم عدالت ایجاد کرد.
🔘ثمره ایندو نگاه در اقتصاد اینست که یکی در یارانه ها و اعانه ها متوقف می شود و دومی به رشد و توانمند سازی بیش از یارانه ها توجه می کند.
🔘🔘هفتم. نگاه به مصلحت
🔘نگاه اول به مصلحت اینست که ما در زمانه ای بسر می بریم که نباید بلندپروازی کنیم. نگاه دوم اینست که ما محکومیم به حق گرایی و مصلحت تنها زمانی بکار می آید که در نهایت منجر به حق گرایی شود.
🔘ثمره نگاه اول مصلحت سنجی به سبک مرحوم آیت الله هاشمی است و در دومی مصلحتی شبیه نرمش قهرمانانه.
🔘🔘هشتم. مدیریت برو یا مدیریت بیا
🔘در نگاه اول صرفا ساختار سلسله مراتبی است که اداره کشور را بر عهده دارد اما در نگاه دوم مدیرت ارشد خودش جلوتر از دیگران میرود و ساختار را با خود می کشد.
🔘ثمره نگاه اول ساختار بروکراتیک است و از نگاه دوم سفر استانی و اقدام جهادی و مهمتر اینکه تربیت خود و نیروی انسانی در سطوح مختلف نتیجه می شود.
🔘🔘نهم. ولایت پذیری
🔘نگاه اول ولایت پذیر است و می گوید در چارچوب قانون تلاش می کنیم نظر رهبری را پیش ببریم. نگاه دوم می گوید نگاه راهبردی رهبری را می فهمیم و تلاش می کنیم آن نگاه را پیش ببریم.
🔘ثمره نگاه اولی اینست که ولایت فقیه مثل خط قرمز عمل می کند که نباید از آن تخطی کرد و نگاه دوم اینست که ولایت فقیه نقش پیش برنده دارد. اولی حداقلی و دومی حداکثری است.
🔘🔘دهم. ارزش های انقلاب
🔘نگاه اول در بهترین حالت این است ک ما باید تلاش کنیم ارزش های انقلاب را در کنار دنیا و رفاه مردم محقق کنیم. دومی می گوید دنیا و رفاه را باید از درون ارزش های انقلاب سامان بخشید .
🔘ثمره نگاه اول میشود نگاه ضمیمه ای ارزش ها به پروژه ها و ثمره نگاه دوم می شود نگاه ضمیمه ای پروژه ها به ارزش ها.
محسن مهدیان
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌟🌟ائتلاف را از این زاویه ببینید! 🌟🌟
🌟🌟۱- اگر برخی از سران و اصحاب فتنه و شماری از افراد بدسابقه که دهها سند غیر قابل انکار از وابستگی و پادویي آنها برای دشمنان تابلودار جمهوری اسلامی ایران حکایت میکند، به حمایت از یک کاندیدا به صحنه نیامده بودند، نوشتن این وجیزه ضرورتی نداشت
🌟 و اگر نامزد یاد شده با شخصیت شناخته شده خود به میدان آمده و از هویت واقعی گروه یاد شده باخبر بود نیز به یادداشت کوتاه پیشروی، نیازی نبود.
🌟ولی جریان وابسته مورد اشاره تنها به عنوان یک جریان سیاسی -ولو بدنام- در صحنه حضور ندارد، بلکه تقریباً تمامی امور انتخاباتی و برنامههای اعلام شده نامزد یاد شده را بر عهده دارد و اینگونه است که نمیتوان نسبت به احتمال هرچند ضعیف رخداد پلشتی که در میان است بیتفاوت بوده و از کنار آن به آسانی عبور کرد.
🌟 تمامی اسناد و شواهد به وضوح حکایت از آن دارند که فتنه ۸۸، با طراحی مستقیم مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائيل شکل گرفته بود و سران و اصحاب فتنه نقش کارگزار و عوامل میدانی مثلث شوم یاد شده را بر عهده داشتهاند.
🌟گفتنی است که اسناد آن خیانت بزرگ را بارها با ارائه مأخذ در کیهان آوردهایم و سرکردگان فتنه در مقابل آن کمترین پاسخی در چنته نداشته و ندارند. اگر پاسخی دارند بسمالله!...
🌟🌟زین سوی که مائیم، ره قافله باز است.
🌟🌟۲- در این نکته حکیمانه که رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت حضرت امام -رضوانالله تعالی علیه- فرمودند دقت کنید:
🌟« انتخابات پرشور ۸ تیر مکمل حماسه بدرقه «شهیدان پرواز اردیبهشت» است. همانقدر که حضور در حماسه تشییع، دارای پیامهای معنادار و متعدد برای دوستان و بدخواهان جمهوری اسلامی و ملت ایران بود، رقم زدن حماسهای دیگر پای صندوقهای رای نیز واجد پیامهایی بسیار مهم و اثرگذار است... این حماسه انتخابات، مکمّل حماسه بدرقه شهیدان است، این کار مکمّل کاری است که قبلاً در بدرقه شهیدان کردید».
🌟مردم در تشییع پیکر شهید رئیسی بر بینش و منش آن شهید بزرگوار و ادامه آن تاکید کردهاند و اینگونه است که انتخابات، مکمل آن تشییع حماسی است. بدیهی است اگر این انتخابات با آن تشییع از یک جنس نباشد، نمیتواند مکمل آن باشد.
🌟🌟۳- تحقق خواسته حضرت آقا که خواسته تودههای عظیم و چند ده میلیونی تشییعکنندگان شهدای پرواز اردیبهشت نیز هست با میدانداری اصحاب فتنه نه فقط ناممکن است، بلکه متناقض نیز هست.
🌟کسانی که تا دیروز به دشمنی با آن شهید بزرگوار برخاسته بودند و سابقه پادویی دشمنان بیرونی اسلام و انقلاب را در کارنامه خود دارند چگونه میتوانند دلسوز نظام و مردم و راهی راه رئيسی عزیز باشند؟!
🌟 احتمال موفقیت این جریان اگرچه بسیار ضعیف است ولی از آنجا که موضوع و مورد احتمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، عقل و شرع و منطق ایجاب میکند که نسبت به این احتمال - هرچند ضعیف- هوشیار بود و جانب احتیاط را از دست نداد.
🌟نگاهی به این سوی و آن سوی بیندازید، تمامی دشمنان بیرونی ایران و اسلام عزیز با تمامی توان رسانهای و تبلیغاتی خود برای حمایت از جریان یاد شده به صف شدهاند. نمیبینید؟!
🌟 اگرچه مردم ما هوشمندتر از آنند که سره را از ناسره و سراب را از آب تشخیص ندهند ولی برای زمینههای فریب دشمن نیز باید حساب ویژهای باز کرد.
🌟🌟۴- دو هفته قبل در یادداشت کوتاهی آورده بودیم «بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد.
🌟 پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده نیز این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که
🌟«در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!»
🌟🌟 ۵- با تاکید بر اینکه شخص آقای پزشکیان را منهای احاطهکنندگان ایشان، بیرون از انقلاب نمیدانیم، باید گفت که ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب، صرفنظر از چگونگی انجام آن که میتواند با ارزیابی سبد رای، شایستگیهای برجسته و مورد نیاز و... صورت بپذیرد، یک ضرورت حیاتی است.
🌟چارهای جز آن نیست ضمن آن که برخی از کم و بیشهای احتمالی در این سوی و آن سوی ماجرا و در برخی از محاسبات هرگز با ضرورت انجام آن قابل مقایسه هم نیست، چه رسد به این که مانع ائتلاف باشد.
🌟🌟۶- این روزها در آستانه عید سعید و بزرگ غدیر که عید امیرالمؤمنین علی علیهالسلام است ایستادهایم. از این روی اشاره به ماجرایی -مانند همیشه اسوه و درسآموزاز مولای بزرگوارمان میتواند و باید برایمان الگو و سرمشقی سرنوشتساز باشد.
🌟ماجرا اینگونه است که دو زن همراه با کودکی به قضاوت نزد حضرت امیر آمدند و هر دو ادعا میکردند که مادر آن کودک هستند! هنگامی که نصایح حضرت به جایی نرسید، وانمود کردند که قصد دارند کودک را با شمشیر به دو نیم کنند و هر نیمه را به یکی از آنها بدهند!
🌟 در این هنگام مادر واقعی که جان فرزند دلبندش را در خطر میدید، دست از ادعا کشید و گفت که کودک از آن زن دیگر است و امیرالمؤمنین(ع) فرمودند که کودک از آن همان است که نگران جانش بود. نگارنده درباره واقعی بودن این ماجرا چیزی نمیداند ولی این نکته بدیهی است که مادر واقعی کودک دلواپس جان اوست و...
🌟🌟چه حکیمانه است این سخن که «بیسنگ ترازوی علی، سود زیان است».
🌟🌟۷- با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، میخواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که میدانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید و در غیر اینصورت، با عرض پوزش و خدای نخواسته روی تاکیدهای مکررتان بر ادامه راه شهید رئیسی غباری از خدشه مینشیند.
حسین شریعتمداری
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💥💥حاشیه تلخ و شیرین یک رویداد عجیب!💥💥
💥در اوایل سال ۱۳۶۰، در مناظرهای که شهید بهشتی به عنوان دبیرکل حزب جمهوری اسلامی با نورالدین کیانوری دبیرکل حزب توده حضور داشت، کیانوری یک آیه را اشتباه خواند.
💥 آیتالله بهشتی روی یک کاغذ، درستِ آیه را نوشت و آرام به او داد. کیانوری کاغذ را نگاه و آیه را اصلاح کرد. بحث که تمام شد و از مناظره بیرون آمدند، کیانوری به بهشتی گفت چرا این کار را کردی؟ من اگر جای تو بودم و تو یک جمله از کتاب سرمایه مارکس را اشتباه میخواندی، مناظره را به نفع خودم تمام میکردم.
💥 تو میتوانستی وقتی من آیه را اشتباه خواندم، برگردی بگویی تو که بلد نیستی قرآن را از رو بخوانی چرا راجع به اسلام حرف میزنی؟ ولی شما اشتباه مرا آرام اصلاح کردی و به من کمک کردی.
💥شهید بهشتی پاسخ میدهد: ما که نیامدهایم با هم دعوا کنیم؛ آمدهایم راه صحیح را پیدا کنیم، آمدهایم با هم همراهی کنیم، به هم کمک کنیم تا راه حق را پیدا کنیم.
💥این مناظره البته بیشتر عقیدتی بود تا سیاسی، با این حال، در مناظرات چندین انتخابات اخیر، به خصوص از سال ۸۴ به بعد، بسیاری از نامزدها همانطور که در یادداشت قبلی نوشتم با هدف تخریب به میدان میآیند.
💥البته بدیهی است که در مناظرات سیاسی و در مقام نقد و بررسی رفتارها و گفتارهای نامزدها و بیان تناقضهای آنان این حق شرکتکنندگان است تا برای روشن شدن موضوع برای مخاطبان، این تناقضها و نقدها را صریحاً مطرح کنند تا با پاسخهای احتمالی روشنگری اتفاق بیفتد.
💥اما مسلماً نقد و بررسی و بیان تناقضها و عملکردهای غلط با فحاشی و بیادبی و جیغ و داد و عربده فرق دارد. بگذریم.
💥با این حال، در حاشیه تبلیغات انتخاباتی جاری، اتفاقی کاملاً اخلاقی افتاد که حیفم آمد که در پیچوخم دعواها و بداخلاقیها گم شود، بهخصوص که نقل مجدد آن به گسترش این فرهنگ و اخلاق کمک میکند.
💥ماجرا این است که در برنامهای که آقای پزشکیان به همراه کارشناس فرهنگی خود حضور داشتند، کارشناس برنامه آقای دکتر اسفندیاری در نقد موضوع اخراج اساتید، به نمونه حاضر یعنی دکتر فاضلی پرداختند که این کار اولاً در زمان دولت آقای روحانی اتفاق افتاده و ثانیاً دلیل آن عدم حضور موظفی استاد در دانشگاه و اشتغال به مشاغل دیگر برخلاف آییننامه موجود برای ماههای طولانی بوده است.
💥خب، همه رفتار غیرفرهنگی و سعه صدر پایین جناب آقای فاضلی را در سیما مشاهده کردیم که با ترک برنامه و پرت کردن هاشف گیرنده صوتی به سمت میز دکتر پزشکیان همراه بود.
💥این ماجرا موقعی تعجببرانگیزتر شد که جناب آقای عطاءالله مهاجرانی که بهخصوص در این سالها چهرهای اخلاقی و با سعه صدر از خود نشان دادهاند، در توییتی از رفتار غیرفرهنگی آقای فاضلی دفاع کردند، اما با بهکار بردن سهچهار دشنام خطاب به دکتر اسفندیاری!
💥من توییت دکتر مهاجرانی را برای رعایت شأن ایشان اینجا نمیآورم، اما جالبترین اتفاق را که در ادامه این ماجرا روی داده است یعنی پاسخ دکتر شهاب اسفندیاری به دکتر مهاجرانی را میآورم تا معلوم شود که میشود همین حالا رفتاری مکتبی و اخلاقی و انسانی مانند شهید بهشتی داشت و مصداق آیه «والکاظمین الغیظ» بود.
💥💥وی نوشت:
💥«جناب آقای دکتر مهاجرانی به حرمت آنکه در بلاد غربت و در میان وحوش منافقین و درندگان سلطنتطلب از انقلاب اسلامی، از رهبر فرزانه ما و مقاومت فلسطین دفاع میکنید، در پاسخ به این فحاشی و هتاکی چیزی نمیگویم. با آنکه مقابله بهمثل کار سختی نیست.
💥.... سال ۱۳۷۸ که وزیر ارشاد بودید و من دانشجو، به عنوان مسئول یک تشکل دانشجویی از شما دعوت کردم در همایش سالگرد شهید آوینی در دانشگاه هنر صحبت کنید. برخلاف انتظارمان دعوت ما را پذیرفتید و آمدید.
💥قبل از شما چند دقیقه صحبت کردم درباره چشمانداز هنر در دهه سوم انقلاب. برایم جالب بود که شما که آنزمان در اوج شهرت و قدرت بودید، در سخنان خود چندبار به حرفهای منِ دانشجو اشاره کردید؛ به تأیید یا تحسین.
💥این بزرگواری شما در ذهنم مانده بود. نمیدانم اکنون چطور بدون هرگونه تحقیق و بررسی درباره من چنین توهینهایی را روا میدارید. میتوانید از پسرعموی خود، جناب آقای سیدمحسن، که از ۲۳ سال پیش که خود را شاگرد ایشان در امر رسانه و مدیریت فرهنگی میدانم درباره من تحقیق کنید،
💥.... میتوانید رساله دکتری مرا که انتشارات اینتلکت در انگلستان و انتشارات دانشگاه شیکاگو در امریکا مشترکاً منتشر کردند مطالعه کنید.
💥... خداوند زبان و قلم شما را در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی و میراث گرانقدر خمینی کبیر و در حمایت از مجاهدان جبهه مقاومت در برابر دیکتاتوری مستکبران عالم و جنایت و نسلکشی صهیونیستها مصون و محفوظ بدارد. همانطور که گفتید در برابر این مجاهدان من هیچ نیستم. والعاقبه للمتقین.»
💥راستی چند نفر ما در حوزههای کاری و سیاسی و فرهنگی و تشکیلاتی و حزبی و اجتماعی و فامیلی و خانوادگی میتوانیم چنین بر نفس خود مسلط باشیم که در پاسخ کسی که چندین دشنام تند به ما داده است، اینچنین از او تجلیل و برایش دعا کنیم؟
💥سَمَنبویان غبارِ غم چو بنشینند، بنشانند
پریرویان قرار از دل چو بستیزند، بستانند
تقی دژاکام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔻🔻واقعیت کف میدان 🔻🔻
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که نه مناظرات و نه برنامه های تبلیغاتی کاندیداها هنوز نتوانسته در کشور شور انتخاباتی ایجاد کند و موجبات افزایش مشارکت در انتخابات را فراهم کند.
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که درگیری های بین انقلابیون پیرامون دو کاندیدای شاخص جبهه انقلابی باعث شده هم جریان اصلاح طلبی به طمع بیافتد برای پیروزی در انتخابات و هم غافل شدند از کار در جهت رشد نرخ مشارکت در انتخابات.
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که عده ای (هم دشمن و هم برخی از دوستان غافل) در این دوره از رقابتهای انتخاباتی باعث اعتبارزدایی از نظرسنجی های معتبر و رسمی شده اند و این موضوع در جهت اختلال در محاسبه کاندیداها، مشاورین آنها و مردم صورت گرفته است.
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که عده ای در حال ایجاد فضایی تخیلی در نگاه برخی از طرفدارانِ کاندیداهای انقلابی در جهت از پیش برنده بودن در انتخابات هستند!! در حالی که واقعیت کفِ میدان و تجربیات گذشته خلاف آن را گواهی میدهد.
🔻🔻سال 92 بزرگترین میتینگ انتخاباتی در قم برای جلیلی رقم خورد اما نتیجه صندوقهای رای چیز دیگری شد.
🔻🔻 سال 96 میدان امام اصفهان لبالب پر از جمعیت در حمایت از شهید رئیسی شد اما خروجی صندوقهای رای روحانی بود.
🔻🔻 مراقب دستهای پنهانِ اصلاحطلبان در اختلال در محاسباتمان باشیم
🔻🔻 مراقب تحرکات مرموزانه جریان غربگرا در جهت عدم اجماع کاندیداهای انقلابی باشیم
🔻🔻 مراقب جوگیر نشدن در هیاهوهای برنامه های مردمی انتخاباتی باشیم
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که ما برای پیروزی در انتخاباتِ پیش رو، راهی جز اجماع نداریم.
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که در طول روزهای اخیر میزان آرا پزشکیان جهش قابل ملاحظه ای داشته اما سبد رای کاندیداهای انقلابی تغییر آنچنانی نداشته است
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که پیروزی در انتخاباتِ اخیر در جذب آرای مرددین (قشر خاکستری) هست نه تثبیت آرا انقلابیونی که تا امروز به جمع بندی قطعی در انتخاب رسیده اند
🔻 تخریب و لجن پراکنی هم اگر بر روی قشر خاکستری (مرددین) اثرگذاری داشت تا بحال آنها را به انتخاب قطعی میرساند لذا باید راهبرد تبلیغاتی را به سمت شیوه های موثر در جذب آنها برد
🔻 واقعیت کفِ میدان این است که نتیجه انتخابات را فعالینِ ستادهای انتخاباتی رقم نمیزنند بلکه آحاد جامعه که کنش خاصی ندارند تعیین میکنند. به سر و صدای پیرامونمان نگاه نکنیم. ببینیم آنهایی که بی تفاوت از کنار میتینگ و ستاد ما عبور میکنند چگونه به ما نگاه میکنند؟
سید احمد رضوی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
جهاد تبیین( پاک باش و خدمت گذار)
📣 توئیت معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص انتخابات #رهبر_انقلاب #انتخابات https://eitaa.co
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💥💥حضور همسنگران ایمانی عزیز
💥سلام عليكم
جناب آقای سادات عزیز
فکر میکنم بد نیست کمی بیشتر در ارسال مطالب دقت داشته باشید و احساسی و تعصبی عمل نفرمایید.
برادر عزیز چنان شما مجذوب بر کاندیدای خاص که مورد علاقه و تأیید جبهه ی انقلاب هم هست شده اید که توییت سه سال قبل رهبری عزیزمون رو که انتخابات دوره قبل بیان کردند رو بر اساس موج سواری عده ای برای رسیدن به اهداف سلیقه ای خود و خارج از امر ولی خود و بی توجهی به اتحاد و وحدت و عجولانه رفتار کردن، باز ارسال میکنید و باعث گمراهی دیگر دوستان میشوید که باید در دنیای باقی پاسخگو باشید.
✅✅✅✅✅✅✅
💥با آرزوی موفقیت و بهروزی، در راستای ادامه نحوه حضور در انتخابات استدعا دارم به منظور نیل به اهداف و منویات امام المسلمین همچنان موارد زیر را مورد ملاحظه قرار دهیم :
💥💥تمامی تلاشمان ایجاد محیطی مناسب برای حضور حداکثری مردم در انتخابات باشد.
💥💥تا قبل از صورت گرفتن اجماع که ان شاء الله به حول و قوه الهی دور از دسترس نیست از تبلیغ پیرامون نامزد مورد نظر خود در صفحه گروه خودداری بفرمایید.
💥💥از بارگزاری نقد همراه با تخریب و توهین به شدت پرهیز بفرمایید.
ارادتمند شریفی. یاعلی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
هدایت شده از طـاهـر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢رهبر انقلاب:
⚡️اصلح کسی است که به مبانی نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد و کارآمد باشد و شبوروز نشناسد و دنبال کار باشد
⚡️کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیتهای کشور را داشته باشد اصلح است
⚡️برخی سیاسیون کشور ما تصور میکنند باید آویزانِ به این قدرت و آن قدرت باشند یا خیال میکنند که همۀ راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد؛ نه اینطور نیست
#امام_خامنه_ای
#مشارکت حداکثری
#پرچم جمهوری اسلامی بالاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹سخنرانی آذری جهرمی به جهت حمایت از پزشکیان
برای صندلی های خالی در ارومیه
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
https://eitaa.com/zohoor_1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ امام خمینی ره: گول قرآن خواندن و نهجالبلاغه خواندن افراد را نخورید...
بدون شرح این هفته تعلق داره به پزشک محله، 😂🙏😂