🔴نقشآفريني محكوم فتنه ۸۸ در آشوبهاي مسلحانه ۹۸
مصطفي تاجزاده كه در جريان فتنه ۸۸ بازداشت و محكوم شده و در بحبوحه اغتشاشات ديماه سال ۹۶ هم پرالتهاب به روايتگري ميپرداخت، در آشوبهاي ۹۸ نيز نقش ويژه اي ايفا كرد
كانال تلگرامي تاجزاده عليرغم محدوديتهاي اينترنت فعال بود و خط آشوبها را با نام معترضين پوشش ميداد و حمايت ميكرد// بهطور نمونه تاجزاده در كانال خود اخبار كانال ضدانقلاب "وحيد آنلاين" از ليدرهاي آشوب را بازنشر كرده و بيانيه وقيحانه اصلاحطلبان در حمايت از اشرار مسلح را كه خود او نيز از امضاكنندگان آن است به نقل از كانال ضدانقلاب سحام نيوز بازتاب داد؛ اين بيانيه آنقدر وقيحانه است كه حتي رسانه هاي داخلي اصلاح طلب هم منتشر نكردند.
@azarbaeentazohor
🔴 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
چرا علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔹 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🔹 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🔹 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🔹 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔹 چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🔹 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🔹 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
علیرضا پناهیان
حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
@azarbaeentazohor
🔴 «ویز» اسرائیلی، لیدر اغتشاشگران در برخی نقاط کشور
🔹نرمافزار "ویز" که در مناسبات مختلف نشان داده در راستای بر هم زدن نظم عمومی و هدایت هدفمند خودروها به مسیرهای پرترافیک عمل میکند، در ماجرای گرانی بنزین نیز به پاتوق اغتشاشگران تبدل شده است.
🔹قابلیت پیام گذاری و ارتباط گروهی این نرمافزار اسرائیلی عملا مانند یک لیدر در راستای هدایت اغتشاشگران و آدرسدهی و تعیین محل تجمع بهمنظور بستن راهها و اتوبانهاعمل میکند
🔹این نرمافزار اسفندماه سال ۹۵ به دلیل ارائه اطلاعات به سازمانهای جاسوسی که بستر آن در اختیار رژیم صهیونیستی است از طرف مقامات قضایی فیلتر و چند ماه بعد یعنی در مهر سال ۹۶ رفع فیلتر شد
🔹علیرغم همه اقدامات ضد امنیت ملی ذیل این نرم افزار جاسوسی اما همچنان بدون فیلتر در دسترس عموم است!
#سواد رسانه ای
@azarbaeentazohor
52.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سید علیرضا آل داود در گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر ، نقش شبکه های اجتماعی در اغتشاشات اخیر
🔹🔸فضای مجازی رها شده بلای جان مملکت/اعتراف مهم کلینتون در فتنه 88 چه بود؟
♦️توضیح قوانین سایبری انگلیس و اتحادیه اروپا و پشت پرده نقش توییتر در فتنه های اخیر
♦️دشمن چگونه با تلگرام ذائقه سنجی و ذائقه سازی می کند؟!
♦️اعتراف کلینتون در خصوص آموزش ۵ هزار نفر پس از فتنه۸۸...
نقش این ۵ هزار نفر در #فتنه۹۸ چه بود؟
✅ @azarbaeentazohor
27247e99e6fc8f6cbe72c8cd2cb554fc1fb1890c.mp3
5.87M
دم به دم از گفتگو با اجنبی دم میزنی!
شعرخوانی حماسی حاج میثم مطیعی در مورد اشوب های اخیر دشمن و دولت روحانی
@azarbaeentazohor
سخنرانی رسایی- اشتباهات روحانی.aac
44.11M
♻️ سخنرانی حمید رسایی
🔸 دانشکده معماری دانشگاه آزاد
📚 موضوع : اشتباهات روحانی در سیاست خارجی
🔹 دو اشتباه فاحش دولت در سیاست خارجی، تمرکز وزارت خارجه بر مذاکره با ۵+۱ و گره زدن اقتصاد به نتیجه توافق بود. در این سخنرانی به ابعاد مختلف این موضوع اشاره شده است.
🔸این سخنرانی یک روز قبل از سهمیه بندی بنزین ایراد شده اما سخنران در بخشی از سخنانش به اشکالات این تصمیم دولت اشاره میکند.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@azarbaeentazohor
رسانه بازتابی-استاد حسن عباسی.amr
3.53M
🎙 #صوت سخنرانی استاد #حسن_عباسی
📢افشای پشت پرده مسئولانی که خبرها را بخارج میفرستادند
🗳نقش آمدنیوز در فریب مردم و پیروزی روحانی و لاریجانی در انتخابات
🚫پایان عمر سیاسی و محاکمه سوءاستفاده کنندگان از رسانه بازتابی
📌موضوع: رسانه بازتابی
🔺نسخه کمحجم و بسیار مهم
زمان: ۲۰ آبان ۹۸
مکان: مهدیه اردبیل
💠 @azarbaeentazohor
#یک_خبر_خوب و اختصاصی
🔴 یک گروه متعهد و حرفهای در اقدامی جهادی، پروژهٔ دو سالهٔ طراحی جویشگر را با چشمانداز ورود به رقابت جهانی با گوگل، چند روزه آمادهٔ بهرهبرداری کردند...:
🔗 http://hoora.com
لطفاً استفاده و #تبلیغ_کنید تا به رفع خورده مشکلات و ارتقاء آن کمک شود.
@azarbaeentazohor
💢 #میشود_نمیخواهیم!
🔹 به جرأت میتوان گفت هیچ کشوری مانند ایران #حیاط_خلوت اپلیکیشنهای خارجی نیست! در کشوری مثل چین حتی موتور جستجوی گوگل نیز محدود شده است.
🔸 در بسیاری از کشورها اجازه فعالیت #پیامرسان_خارجی و سایر اپلیکیشنهای خارجی مانند اپلیکیشنهای خدمات حمل و نقل، نقشه، اشتراک ویدئو، شبکه اجتماعی، رایانامه و ... را نمیدهند و زمینه را برای شرکتها و برنامهنویسان داخلی مهیا میکنند.
🔹 اما در ایران با اینکه وضعیت خاصی داریم و نیاز به کنترل و #امنیت بیشتر وجود دارد این سیاستهای جهانی اجرا نمیشود و با وجود توانمندیهای داخلی، اپلیکیشنهای صهیونیستی مانند واتساَپ و اینستاگرام بدون هیچ محدودیتی درحال فعالیتند و #تلگرام و توئیتر و یوتیوب هم با فیلترشکنهای چندهزارتومانی و پراکسیهای رایگان در دسترس عموم هستند!
🔸 میگفتند فیلتر این اپلیکشنها و بستن کامل #پراکسیها غیرممکن است اما فیلترینگ اخیر نشان داد که چنین امکانی وجود دارد اما ارادهای برای این کار وجود ندارد!
🔹 تصویر کنید اگر #یوتیوب هم در کشور #فیلتر نمیشد امروز چیزی به نام #آپارات و دیگر سرویسهای اشتراکگذاری ویدئو وجود نداشت!
🔸 از نظر فنی #ساخت سرویسی مانند اینستاگرام هم در داخل به راحتی ممکن است همچنان که اکنون سرویس هورسا و #لنزور و #نزدیکا درحال سرویسدهی هستند.
🔹 انحصار پیامرسان هم در اختیار تلگرام نیست چراکه هماکنون پیامرسانی مانند #ایتا با امکانات بیشتری نسبت به تلگرام در داخل کشور فعال است و پیامرسان بله، گپ و سروش هم از تلگرام چیزی کم ندارند و از واتساپ امکانات بسیار بیشتری دارند.
🔸 اختلال در #پیامرسانهای داخلی هم غالبا بدلیل سرعت پایین اینترنت داخلی و هجوم یکباره کاربران به این اپلیکیشنها بوده و به راحتی قابل حل است.
🔹 در مورد موتور جستجوی ملی هم به گفته کارشناسان خبره، اگر هزینههای مربوط به #سرورها تامین شود به راحتی قابل پیادهسازی در کشور است و حداقل مدتها میتوان از موتورهایی که از نتایج گوگل و بینگ نیز بهره میبرند استفاده کرد.
🔸 از آنجاییکه پیشبینی میشود #تحرکات دشمن و اغتشاشات در آینده نیز ادامه داشته باشد ناگزیر هستیم دسترسی به #اپلیکیشنهای_خارجی مسأله دار مانند تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و توئیتر را بصورت کامل قطع کنیم.
🔹 البته برای افراد خاص مانند خبرنگاران، محققین و #مسئولین باید دسترسی به محتواهای فیلتر شده را با راهکارهایی مانند #ویپیان قانونی مهیا کنیم.
🔸 علاوهبراین باید برای محتواهایی که از سمت خارج از کشور #فیلتر شدهاند (مانند سرویسهای خاص گوگل، ادوبی و اتودسک و ...) نیز راهکارهایی ارائه شود.
🔹 البته همچنان لازم است نقش اینستاگرام و تلگرام در #شبکهسازی و آموزش گروههای تبهکار و اشرار #اغتشاشات چندسال مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
🔸 یادمان نرود که یکی از عوامل ضریبدهنده در #افزایش قیمت دلار، افسارگسیختگی کانالها و گروهها در تلگرام و #اینستاگرام بود و هزینهای که کاهش ارزش پول ملی بر ملت تحمیل کرد دهها برابر هزینهای است که میتوانستیم با آن شبکه ملی اطلاعات و سرویسهای #بومی صدرالذکر را آماده کنیم!
🔹 در پایان با اطمینان میگویم "میشود، #میتوانیم " اما باید کار را به دست افراد متخصص، متعهد و جهادی سپرد و با سرمایهگذاری در این مسیر از تحمیل هزینههایی به مراتب بیشتر بر کشور و ملت جلوگیری کرد.
@azarbaeentazohor
🔴 مسئولان وزارت ارتباطات، چرا باید استیضاح، محاکمه و مجازات شوند؟
⏪ همه در جستجوی موتور جستجو!
۱۷ اسفند ۱۳۹۰، امام خامنهای بهصورت مکتوب خطاب به ۲۵ نفر از مقامات ارشد کشور دستور میدهند «حداقل یک موتور جستجو و چندین سرویس ایمیل قوی و قابل رقابت با نمونههای مطرح خارجی در جهت تأمین نیازهای اقشار گوناگون» طراحی و راهاندازی شود...
به این دستور توجه چندانی نمیشود تا اینکه در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۳، شورایعالی فضای مجازی در هجدهمین جلسهٔ خود، تازه دستور امام را تصویب! کرده و «برنامهٔ ملی موتور جستجو» ابلاغ میشود!
دو سال بعد یعنی در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ مصوبهٔ شورایعالی فضایمجازی در کمیسیون عالی تنظيم مقررات مطرح میشود و سند «سیاستهای حاکم بر برنامهٔ توسعهٔ جویشگر بومی» بهتصویب میرسد!
بر اساس این سند «جویشگرهای بومی» باید توسط وزارت ارتباطات تعیین شده و همهٔ نهادهای کشور در یک تقسیمکار ملی به تقویت آنها بپردازند...
امروز ۲۹ آبان ۱۳۹۸ (یعنی هشت سال بعد از سند اول و سه سال بعد از سند سوم) است.
بهبرکت! اغتشاشات همه فهمیدیم خبر و میتینگ راهاندازی ۸۵ درصدی شبکهٔ ملی اطلاعات یک دروغ بزرگ بوده است و حداقل در حوزهٔ موتور جستجو عدم انجام وظایف قانونی وزارت ارتباطات مشهود است.
آیا وقت آن نرسیده که مقصران این فاجعه لااقل محکوم به تأمین خسارتهای وارده به کشور شوند؟
و آیا از وزیر ارتباطات نباید پرسید چرا سه جویشگری که در سال ۹۲ داشتیم، امروز نهتنها پیشرفتی نداشتهاند که یا کاملاً نابود شدهاند یا چیز زیادی از آنها باقی نمانده؟
ضمناً افشا و بررسی نقش نهادهای خاص در این فاجعه بماند برای زمانی دیگر! إنشاءالله...
🔴 مهم
ایتا مجبور شد ورودی روزانهش که برخی روزها تا 550.000 نفر بود رو ببنده
استقبال عالی بود
اما محدویت امکانات داره
ایتا فقط 70 سرور داره
اما تلگرام 3000 سرور داره