eitaa logo
آذرباخیش
6.2هزار دنبال‌کننده
39.9هزار عکس
14.4هزار ویدیو
38 فایل
👁‍🗨 آذرباخیش خوی | شفافیت در خبر | دقت در تحلیل 📢 اخبار موثق | تحلیل‌های رسانه‌ای | گزارش‌های ویژه زیرنظر وزارت ارشاد 🪪 🌐 AzarBakhish.ir 📷 Instagram.com/AzarBakhish_net ارسال خبر و رزرو تبلیغات 📩 @AzarBakhish 📱 0935-344-2362
مشاهده در ایتا
دانلود
💥وزیر خارجه ترکیه: ایران و روسیه را قانع کردیم از بشار اسد حمایت نکنند 🔹️اگر کمک ایران و روسیه به بشار اسد می رسید پیروزی مخالفان طول می کشد و خونین می شد
💥توقیف ۲۷ هزار شیء تاریخی قاچاق در یک سال فرمانده یگان حفاظت میراث‌ فرهنگی: 🔹در یک سال گذشته، ۱۹۷۶ پرونده قضایی درخصوص قاچاق اشیاء تاریخی تشکیل و بیش از ۲۷ هزار شیء تاریخی توقیف شده است. 🔹همچنین ۲۵۶۴ متهم مرتبط با جرائم حوزه میراث‌ فرهنگی بازداشت شده است.
💥تصویر که ادعا می شد صدام حسین زنده در صیدنایا پیدا شده و حتی الجزیره هم پخش کرده بود. فتوشاپ از آب در آمد و مربوط به دستگیری میخائیل ساکاشویلی سیاستمدار گرجی_اوکراینی و رییس جمهور مخلوع گرجستان است!
💥آخرین بازمانده ۲۰۶ چند؟ 🔹پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما که آخرین نسخه از ۲۰۶ روی خط تولید ایران‌خودرو لقب گرفت، در بازار آزاد معادل ۶۹۵ میلیون به فروش می‌رسد.
💥هشدار؛ ۲۴ استان در خطر کولاک برف و سیل 🔹سازمان هواشناسی کشور درخصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی همراه با بارش برف و باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد تگرگ، پدیده مه و کاهش محسوس دما هشدار نارنجی صادر کرد.
💥خیز طلا و سکه در اولین روز معاملاتی هفته 🔹طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۲۴ آذر، گرمی چهار میلیون و ۸۲۴ هزار تومان فروخته می‌شود. قیمت طلا نسبت به معاملات روز پنجشنبه ۲۲ آذر، شش هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
💥در حال آماده کردن لایحه اصلاحی قانون عفاف و حجاب هستیم 🔹شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در رابطه با آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب گفت: درخواست کردیم فعلاً این قانون ابلاغ نشود، در حال آماده کردن لایحه اصلاحی قانون عفاف و حجاب برای ارسال به مجلس هستیم.
💥قاچاقچیان سوخت آنلاین شدند؟ 🔹در فضای مجازی، از نفت‌خام صادراتی ایران تا بنزین و گازوئیل و مازوت و گاز مایع، همه‌چیز پیدا می شود و از آنجایی که نظارت کافی بر خرید و فروش سوخت در فضای مجازی و منابع تأمین آن وجود ندارد، به‌نظر می رسد ردپای قاچاق در فروش آنلاین سوخت دیده می‌شود. 🔹سوال اصلی اینجاست که منبع تأمین این سوخت‌های به‌فروش رسیده، کجاست؟ وقتی تأمین هر نوع سوخت یارانه‌ای و آزاد باید در فضای شفاف سامانه سدف و جایگاه‌های رسمی عرضه صورت بگیرد، چطور عده‌ای به احجام بالای هر نوع سوخت مورد تقاضا برای فروش در فضای مجازی دسترسی دارند؟/ تسنیم
💥شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۵۸ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۶۰۱ هزار واحد رسید
💥جدول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ امسال چه مقدار از ۹۰ درصد واریز می‌شود؟ 🔹اعضای کمیته پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، جدولی را که برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری در سازمان برنامه و بودجه تهیه و بر سر آن توافق شده است، منتشر کردند.
💥تلگرام در سال ۲۰۲۴ بیش از ۱۵ میلیون گروه و کانال ناقض قوانین را مسدود کرده است 🔹ناظران محتوای تلگرام ماهیانه بیش از ۱ میلیون گروه و کانال که قوانین این پلتفرم را نقض کرده‌اند، شناسایی و مسدود کرده‌اند. 🔹همچنین دورف ادعا دارد که بیش از ۱۰ میلیون کاربر خاطی نیز از تلگرام مسدود شده‌اند. 🔹اما نکته‌ای که مدیرعامل تلگرام به آن اشاره می‌کند، استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای پیدا کردن کانال‌ها و کاربران خاطی است که به‌صورت خودکار موفق به کشف موارد ناقض قوانین می‌شود.
💥لوکس‌گرایی؛ به قیمت تاریکی دیگران 🔹درحالی‌که مردم این روزها با دشواری ناشی از خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده مواجه هستند و با دولت همراه شده‌اند، ناسپاسی برخی برق‌خواران که نمای خود را با برقی که گران به دست می‌آید، نورپردازی می‌کنند، جای سؤال دارد که وقتی زندگی تعداد زیادی از شهروندان دچار اختلال می‌شود، چرا باید اجازه بدمصرفی برق را به آنها داد؟