💥قاچاقچیان سوخت آنلاین شدند؟
🔹در فضای مجازی، از نفتخام صادراتی ایران تا بنزین و گازوئیل و مازوت و گاز مایع، همهچیز پیدا می شود و از آنجایی که نظارت کافی بر خرید و فروش سوخت در فضای مجازی و منابع تأمین آن وجود ندارد، بهنظر می رسد ردپای قاچاق در فروش آنلاین سوخت دیده میشود.
🔹سوال اصلی اینجاست که منبع تأمین این سوختهای بهفروش رسیده، کجاست؟ وقتی تأمین هر نوع سوخت یارانهای و آزاد باید در فضای شفاف سامانه سدف و جایگاههای رسمی عرضه صورت بگیرد، چطور عدهای به احجام بالای هر نوع سوخت مورد تقاضا برای فروش در فضای مجازی دسترسی دارند؟/ تسنیم
💥تلگرام در سال ۲۰۲۴ بیش از ۱۵ میلیون گروه و کانال ناقض قوانین را مسدود کرده است
🔹ناظران محتوای تلگرام ماهیانه بیش از ۱ میلیون گروه و کانال که قوانین این پلتفرم را نقض کردهاند، شناسایی و مسدود کردهاند.
🔹همچنین دورف ادعا دارد که بیش از ۱۰ میلیون کاربر خاطی نیز از تلگرام مسدود شدهاند.
🔹اما نکتهای که مدیرعامل تلگرام به آن اشاره میکند، استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای پیدا کردن کانالها و کاربران خاطی است که بهصورت خودکار موفق به کشف موارد ناقض قوانین میشود.
💥لوکسگرایی؛ به قیمت تاریکی دیگران
🔹درحالیکه مردم این روزها با دشواری ناشی از خاموشیهای برنامهریزی شده مواجه هستند و با دولت همراه شدهاند، ناسپاسی برخی برقخواران که نمای خود را با برقی که گران به دست میآید، نورپردازی میکنند، جای سؤال دارد که وقتی زندگی تعداد زیادی از شهروندان دچار اختلال میشود، چرا باید اجازه بدمصرفی برق را به آنها داد؟