🌿🌹🌿
بسـتــــــه خبــــــــری
از خبر CNN در مورد زرنگی ایران... گرفته تا هشدار در مورد الگو سازی جوانان اشرافی در صدا و سیما ..... تا خواب و خوراک نداشتن آمریکا و اسراییل برای مقابله با ایران(اره همینقدر بدبخت😏) و کارنامه دولت، همـــــــــه تو این بسته خبری☺️
#خبر
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
4.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهارشنبه سوری مراقب جون خودتون و هموطنهاتون باشید
هشتگ خرابکاری شرافتمندانه میزنن، و وقتی با فراخوان هاشون آسیب جانی و مالی وارد میشه میگن دیدی کار خودشونه؟
لذا چهارشنبه سوری مراقب جون خودتون و هموطنهاتون باشید.
این جماعت جانی هرکاری ازشون برمیاد!!! دنبال کُشته سازی و آشوب جدیدن!
هرسال قبل عید که کلی تلفات داره، امسال اگر یکنفر هم با فراخوانِ این جماعتِ وحشی همراهی کنه ممکنه نتایج تلخی داشته باشه.
💬 #ferekans_info
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه سلام فرمانده ای...
🔻توی عراق برگزار شد ، اونم توسط نیروهای نظامیشون، زده رو دست ایران...
بیخود نیست که اسرائیل و امریکا ، این فتنه اخیرو برنامه ریزی کرده بودند ، و اراذل و اوباش و داعشیاشو روانه مناطق عراق کرده بود ، عراق در آینده دست راست ایران در جهان اسلام خواهد شد.
🌸الّلهُـــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــرَجْ 🌸
کشف و خنثی سازی ۲ بسته انفجاری
🔰سربازان گمنام در سازمان اطلاعات فراجا ساعتی پیش در پی دریافت گزارش های مردمی در خصوص وجود دو بسته مشکوک در یکی از محدوده های شهر تهران، بلافاصله به محل گزارش شده اعزام شدند.
🔰ماموران پس از حضور در محل مورد نظر و با بررسی های میدانی متوجه وجود دو بسته انفجاری شده و با هوشیاری به موقع تیم چک و خنثی سازی از وقوع حادثه ای ممانعت کردند که در صورت وقوع انفجار، صدمات جانی و خسارات مالی قابل توجهی متوجه شهروندان عزیز می شد.
🔰تلاش برای دستگیری عوامل سازنده این بسته های انفجاری در حال انجام است.
🔰همکاری مردم و پلیس همواره نتایج ثمربخشی خواهد داشت.
🔰شهروندان عزیز در صورت مشاهده موارد مشکوک این چنینی حتما پلیس را در جریان قرار دهند.
سازمان اطلاعات فراجا