💠 آیا مشکات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ کوتاه:
🔻 اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹1) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸2) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹3) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺4) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری 🎦
⚠️ میخوام بدنم همهجاش پیدا باشه، به شما چه؟
/ منتظر پدیدهی اعتراض به شرت اجباری هم باشید!!
🎤 استاد رحیمپور #ازغدی
ببینید و نشر دهید 📨
@azhozortazohor
گاهی یک پیام به نامحرم، یک صحبت با نامحرم بسیاری از لطفها را از انسان میگیرد...
لطف رسیدن به مراتب الهی!
لطف رسیدن به شهدا!
لطف رسیدن به مقامِ سربازیِ امام زمان‹عج›،
فقط این را بدانیم شهدا هرگز اهلِ رابطه با نامحرم نبودند...
#شبتون_شهدایی 🌷
از آخوندا متنفرند اما به روحانی رأی می دهند! 😆
از عربها متنفرند اما با افتخار دوبی می روند! 🤛🏻
روزه نمی گیرند ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده است!👌
کورش پرست اند اما تعلقات مذهبی را مانع پیشرفت می دانند!👐🏿
بازیگرانش در طلاق شهره اند اما نقش های عاشقانه بازی می کنند!❤
سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می کنند ولی هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را اجحاف در حق ایتام می دانند!🇮🇷
اجازه پوشیدن مبتذل ترین لباس ها رو به همسرانشان می دهند اما ادعای غیرت دارند!
جاهلیت مدرن!🏴
#ارسالی_مخاطبین
8f44eb40-71df-48ee-9f12-0f6b8cb168c2
زمان:
حجم:
1.33M
پیام صوتی سردار فداء فرمانده سپاه استان اصفهان در مورد کرونا
827.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار زیبای پلیس در تذکر به راننده اتوبوس با اهدای یک ماسک👌
گزارش این شهروند خبرنگار رو هم مقایسه کنید با این جاسوسکهای فحاش مصی علینژاد...
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحوم آقاسی کاش زنده بود تا امروز برای امام اینگونه برای ما میخوند
آخرش با این کوله بار گناههامون از چشم مولامون هم افتادیم😔
2.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ماه پیش بود که رئیسی وعدهی برخورد با مفسدین را داد
و امروز یک اختلاسگر بزرگ بانکی به نام علیرضا حیدرآبادی پور از اسپانیا به کشور مسترد شد
کم کم زندانها داره پر میشه از اختلاسگر و مفسد اقتصادی👌