#احکام_دین ☀️🍃
عدم تعلّق دیه در صورت رضایت کار در کارگاه غیر قانونی🌸🍃
پرسش :شخصى در اثر انفجار موادّ منفجره در کارخانه ریخته گرى (البته کارخانه مجوّز نداشته برای استفاده از موّاد) انگشتش قطع شده است، آیا دیه آن برصاحب کار است؟
پاسخ :هرگاه شخص مزبور با آگاهى از این امر خودش با موادّ منفجره کار کرده و انگشتانش قطع شده است، کسى ضامن نیست.
اگر دیه کمتر از هزینه درمان باشد🌸🍃
پرسش :در اثر تصادف یا نزاع، ضربه اى به کلیه هاى شخصى وارد و کلیه ها از بین رفته است، یا این که در اثر ضربه، على الدّوام باید تحت معالجه و مراقبت پزشک باشد، یا یکى از کلیه ها یا طحال و یا مثانه همان گونه شده است، تکلیف قاضى در این موارد براى صدور حکم چیست؟ مشروحاً جواب مرقوم فرمایید. در ضمن هزینه معالجه به عهده ضارب است یا مضروب؟ و در صورتى که به عهده مضروب باشد ممکن است دیه کفایت معالجه را نکند، جریان را چگونه باید اصلاح نمود؟
پاسخ :باید کارشناسان نظر دهند که این آسیب دیدگى عضو داخلى چند درصد کلّ بدن است (همان طور که در مجروحین جنگى محاسبه مى کنند) و سپس به همان نسبت از دیه کامله محاسبه کنند و اگر هزینه درمان بیشتر شود، احتیاط واجب این است که باقیمانده هزینه درمان را بدهند.
دیه ی ازاله بکارت در اثر وضع حمل🌸🍃
پرسش :زنى در اثر تفخیذ اجبارى حامله شده، و بر اثر وضع حمل بکارت وى زائل گشته است. آیا دیه، یا ارش البکارة، یا مهر المثل، به وى تعلّق مى گیرد؟
پاسخ :در فرض سؤال تنها مهر المثل تعلّق مى گیرد.
دیه برای اهداء عضو بیمار مرگ مغزی🌸🍃
پرسش :در رساله شما مشاهده کردم که اهدای عضو بیمار مرگ مغزی دیه دارد، اینجانب نام خودم را به عنوان داوطلب اهدای عضو ثبت کرده ام؛ اگر راضی به گرفتن دیه نباشم باز گرفتن آن لازم است؟ اگر وصیّت کنم چه حکمی دارد؟
پاسخ :احتیاط واجب آن است که دیه را بپردازند،مگر این که ورثه میت هم به این معنا موافقت کنند که در این صورت دیه لازم نیست.
دیه ی زخم عمیق ایجاد شده در صورت🌸🍃
پرسش :در یک نزاع، دو نفر فردى را مورد حمله خود قرار داده و ضرباتى به وسیله بیل و چهار شاخ آهنى (شانه دندانه دار) به سر و صورت او وارد مى سازند که به نظر پزشک قانونى ضربه هاى وارده بر سر، باعث ضربه مغزى شده و ضربه وارده به صورت، فقط سوراخ شدن گوشت صورت را در دو مورد باعث گردیده است و شخص مضروب بعد از چند ساعتى فوت مى کند، پزشک قانونى ضربه مغزى را علّت مرگ اعلام نموده است، اولیاى دم نیز به دلیل حضور در صحنه نزاع، دو نفر ضارب فوق الذّکر را قاتل معرفى کرده اند و قاضى شرع هم با اجراى قسامه نظر اولیاى دم را تأیید کرده است،در این مرحله شخص سوّمى ابراز مى دارد که ضربه وارده بر صورت توسط او بوده است،اکنون برفرض صادق بودن شخص سوّم در ادعایش : سؤال این است که آیا شخص سوّم از نظر شرع مقدّس اسلام به عنوان شریک در قتل به حساب مى آید و یا این که باید دیه پرداخت کند و در صورت دوّم مقدار دیه )دو سوراخ عمیق در گوشت صورت با چهارشاخ) چه میزانى است؟
پاسخ :در فرض مساله که ضربه صورت سبب قتل نبوده باید جانى دیه بپردازد و دیه آن اگر به استخوان نرسیده، براى هر زخمى سه شتر است.
᯽────❁────᯽
@azsargozashteha 📚🖌
᯽────❁────᯽
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رئیس جمهوری که فاقد این ویژگی باشد کشور را به فلاکت میکشاند!
#کلیپ | #استاد_شجاعی | #دولتمرد_تراز
منبع: سیاست در اسلام جلسه اول
@ostad_shojae | montazer.ir
#یک_نکته_از_هزاران 🌱
عصر خلافت علی (ع) بود، امام علی (ع) در كوفه به بازار پیراهن فروشها آمد، به یكی از پیراهن فروشها فرمود: ای جوان ! آیا در نزد تو دو پیراهن به قیمت پنج درهم هست ؟ جوان گفت : آری دو پیراهن دارم كه مجموعا قیمت آن پنج درهم است ، ولی یكی از آنها بهتر است ، قیمت یكی سه درهم است و دیگری دو درهم می باشد، علی (ع) فرمود: آنها را بیاور. او پیراهنها را آورد، علی (ع) پنج درهم را داد و آن دو پیراهن را خرید، پیراهن بهتر را به قنبر داد، قنبر عرض كرد: ای امیرمؤمنان ! تو سزاوارتر به پیراهن بهتر هستی ، زیرا به منبر می روی و برای مردم خطبه می خوانی . علی (ع) فرمود:ای قنبر! تو جوان هستی ، و احساسات و تمایلات جوانی داری ، (و دوست داری لباست شیكتر باشد) و من از پروردگارم شرم می كنم كه لباسی برتر از لباس تو بپوشم و بر تو برتری جویم زیرا از رسول خدا(ص) شنیدم كه فرمود: البسوهم مما تلبسون و اطعموهم مما تاكلون . :به غلامان خود همان لباس را بپوشانید كه خود می پوشید، و همان غذا را بخورانید كه خود می خورید. سپس آن حضرت پیراهن دو درهمی را پوشید، آستین آن پیراهن دراز بود و از سر انگشتان می گذشت . آن بزرگوار، آن قسمت اضافی را پاره كرد،قنبر گفت : پیراهن را بده تا آن قسمت پاره شده را سجاف و حاشیه دوزی كنم . امام در پاسخ او فرمود: دعه فان الامر اسرع من ذلك : از این بگذر، چرا كه دنیا سریعتر از این امور می گذرد. ابواسحاق سبیعی می گوید: روز جمعه بود و من كودك بودم و بر دوش پدرم بودم ، و در نماز جمعه به امامت علی (ع) شركت نمودم ، دیدم امام علی(ع) خطبه می خواند و با آستین خود(مثل باد بزن) باد می زند، به پدرم گفتم : آیا علی (ع) احساس گرمی می كند؟ پدرم گفت : نه ، بلكه پیراهنش را شسته ، و حركت می دهد تا خشك شود، و او غیر از این پیراهن ندارد.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
در معجزات شاه مردان علیه السلام آورده اند... كه امیرالمؤمنین علیه السلام به صفین می شد. به صحرایی فرود آمدند، نزدیك به صومعه راهبی . یاران وی گفتند: یا امیرالمؤ منین ! اینجا نزول می فرمایی و در این موضع آب نیست . گفت : من شما را (فی الحال ) آبی دهم شیرین تر از عسل و سفیدتر از برف و صافی تر از یاقوت . پس اشارت كرد به موضعی و مالك اشتر و قومش را گفت : اینجا را بكاوید. چون بكاویدند سنگی سیاه ظاهر شد حلقه ای در وی سفید همچون سیم می درخشید. گفت : این سنگ را بردارید. قریب صد مرد قوت كردند و بردارند، نتوانستند. شاه مردان علیه السلام گفت : دور شوید و دست در آن حلقه زد و آن سنگ را برداشت و چهل گز بینداخت . آبی پیدا شد چنانكه نهاد و خاك فرا وی كرد. راهب از بالای صومعه آن بدید، فریاد بر آورد كه مرا اینجا فرو گیرید. وی را فرو گرفتند و پیش شاه مردان آوردند. چون امیرالمؤمنین علیه السلام را چشم بر وی افتاد، گفت : شمعون راهبی ؟ گفت : آری ، مادر، این نام نهاده و هیچ مخلوق را بر این اطلاع نبوده است . تو پیغمبری ؟ نام این چشمه زاحوماست و از بهشت است ، سیصد و سیزده وصی پیغمبر از این چشمه آب خورده اند، من آخرین اوصیایم . راهب گفت : همچون یافتم در كتب انجیل ، و در ساعت كلمه شهادت بر زبان راند و مسلمان شد و با امیرالمؤمنین علیه السلام به صفین شد. اول كسی كه شهادت یافت ، او بود. امیرالمؤمنین علیه السلام از برای او بگریست و گفت : المرء مع من احب، راهب با ما بود روز قیامت و با ما بود در بهشت .
داستان عارفان / کاظم مقدم
⭕️سنگسار شدن یک زن توسط شوهرش
ساعت 7:30
#واقعی 😔
دیروز تو تهران میخواستن حکم رو اجرا کنن، خیلی وحشتناک بود!
زن رو گذاشته بودن تو چاله و تا سینه زیر خاک بود
به شوهرش التماس میکرد که ببخشتش، اما مرد دستش را پر از سنگ کرده بود و منتظر دستور قاضی بود و با تمام انزجار نگاهش میکرد و میگفت که باید قصاص بشه
زن التماسش میکرد، اما مرد فقط دنبال قصاص بود و فریاد میزد و به زن لگد میزد... کاملا دچار جنون شده بود و میگفت مگه من چیکارت کرده بودم و خودش رو میزد.
خیلی دردناک بود... ترس در چشمان زن موج میزد و با صدای بلند داد میزد که منو ببخش، بخاطر دختر کوچیکمون منو ببخش، قول میدم که جبران میکنم...
عده ای داد میزدن ببخشش و عده ای دیگر میگفتن بکشش!
شوهر رو به قاضی کرد و گفت حکم رو اجرا کن، قاضی به زن گفت که وصیتی نداری؟
زن گفت فقط به من اجازه بدید یک بار دیگه بچه ی خودم را شیر بدم...
بچه ی ۲۰ ماهه را براش آوردن و زن را از خاک بیرون کشیدن تا به بچه شیر بدهد.
اما در عین ناباوری ....👇🔞
https://eitaa.com/joinchat/3033399661Cce36688bbf
چه صبری داری خدا😭👆
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️فوری❗️ ❗️فوری❗️ ❗️فوری❗️
·.¸¸.·♩♪♫ ناباروری درمان شد ♫♪♩·.¸¸.·
😳 هنوزم منتظری نوبتت بشه بری IVF
😳 به استرس و عوارض می ارزه یعنی!!!
😔 دکترا گفتن راه دیگه ای نداری ؟؟!!
😍 اما هنوز یه راه مونده که طبیعی باردار بشی. پس چرا نمیایی امتحانش کنی و پدر و مادر شدن رو به خودت هدیه بدی ؟؟
✅ درمان ۱۰۰ درصدی مشکلات آقایان و بانوان
❗️برای درمان فقط کافیه اقدام کنی❗️
❗️نتیجه مثبت رو از ما هدیه بگیرید❗️
😱 پس چرا معطلی و وارد کانالشون نمیشی که درمانت رو شروع کنی 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1855259312C3003036d3a
🧞♀طلسم جدایی بین دو نفر حرام ۲۴ ساعته
🧞♀بازگشت معشوق و بختگشایی
🧞♀دفع_دعا و جادو و چشم نظر
🧞♀فروش_ملک و آپارتمان معامله
🧞♀جذب پول و رونق کسب و کار
🧞♀گره_گشایی در مشکلات زندگی
⛱دفع اجنه و شیاطین از منزل با قران
https://eitaa.com/joinchat/1319240024C241ce5aee0
♦️همین الان عضو شو پیام بده 👆
🔴دعای وفاداری ، دعایی برای زن دوم نگرفتن همسر 🔴
فردی که نمیخواهد شوهرش همسر دوم اختیار کند و میخواهد که زندگی اش
از دوام و استحکام بهتری برخوردار باشد، و مهر و محبت شوهرش هم
نسبت به او بیشتر شود. اگر دعای شریفه ی
زیر را با گلاب و زعفران در سه
برگه نوشته، اولی را به همسر
بنوشاند. برگه دوم را داخل
بالش او بگذارد و برگه سوم را با خود همراه داشته باشد
،ان شاء الله به
خواست خود خواهد رسید...👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1319240024C241ce5aee0
انقدر قویه این دعا که یک روزه اثرشو میبینید😳👆
🕊 کمک #فوری به خانواده ای با چهار بیمار!
#روایت_دردهای_این_خانواده_محروم_ساکن_نقاط_مرزی:
۱.پدر خانواده مبتلا به سرطان روده و عدم اختیار مدفوع
۲.مادر خانواده مبتلا به دیسک گردن و نارسایی کبدی
۳.کودک ۱۳ ساله مبتلا به ژنوواروم (فاصله زانو از مفصل)
۴.کودک ۵ ساله مبتلا به راشیتیسم و برگشت ادرار
😔متاسفانه روند درمان به علت هزینه های سنگین #درمانی مختل شده!
🏮برای تامین هزینه درمانی این خانواده گرفتار در نقاط مرزی کشور، با هر مبلغی که #توان دارید سهیم باشید؛شماره کارت #رسمی به نام مجموعه جهادی #چشم_به_راه و شبا خادم گروه 👇
●
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۶۶۸۸۵۴●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۰۹۱۹۸۹●
۶۰۶۳۷۳۷۰۰۵۲۵۸۳۸۷●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۹۲۷۱۱۸
IR870700001000113923804003🌐 به #چشم_به_راه بپيونديد🔽🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می شود.
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد🔞⛔
🕊 کمک #فوری به خانواده ای با چهار بیمار! #روایت_دردهای_این_خانواده_محروم_ساکن_نقاط_مرزی: ۱.پدر خانو
🇮🇷 با مجموعه چشم_به_راه آشنا هستید؟
یکی از فعال ترین و بزرگترین گروه های جهادی کشور😍 پیشنهاد میکنم کانال شون رو حتما دنبال بفرمایید و نیت های خیرتون رو به محل مطمئن اون بسپارید.
آخرین مصاحبه مسئول گروه با شبکه افق:
https://telewebion.com/episode/0xda43ee1
لینک کانال 🔽🔽
https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه پنجاه و پنج قرآن کریم
سوره مبارکه آل عمران
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
Quran-page-055.mp3
3.06M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه پنجاه و پنج قرآن کریم، سوره مبارکه آل عمران
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید