6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گلایه رهبر انقلاب از ورود دولت به حوزههایی که بخش خصوصی در آن فعال است!
📣 مستند #پرچمداران تولید داخلی را از اینجا ببینید
khl.ink/f/55175
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دردِدل یکی از فعالان اقتصادی با رهبر انقلاب: بانکها وامهای حمایتی را به شرکتهای دولتی یا نزدیک به خود میدهند
✏️ رهبر انقلاب: وامها و حمایتیها باید برسد به شرکتهای کوچک بخش خصوصی، این عدالت نیست!
📢 مستند #پرچمداران تولید داخلی را از اینجا ببینید
khl.ink/f/55175
🌼🌹روشنگری( خبرهای آخرالزمانی) 🌹🌼
❤️ ویژه #عید_انقلاب | تو یوسف میشوی!
🔹خاطرات حضرت آیتالله خامنهای از مبارزات دوران طاغوت و پیروزی انقلاب اسلامی
🔶 در یاد من خوابهای عجیبی مانده. یکی به گمانم مربوط به سال ۱۳۴۶ یا ۱۳۴۷ باشد. در آن زمان وضع سیاسی مشهد در نهایت شدت و سختی بود و اسلامگرایان دچار گرفتاری و محنت زیادی بودند. چنانکه جز چند تن از رفقا با من در میدان باقی نماندند و بقیه ترجیح دادند عرصه مبارزه را رها کنند. در آن شرایط، خواب دیدم که حضرت امام خمینی(ره) وفات کرده و جنازه ایشان در یکی از خانههای مشهد واقع در نزدیکی خانه پدر من روی زمین است. غم و اندوه وجودم را فرا گرفته بود. تابوت را روی دوش گرفتیم. جمعیت انبوهی هم در پی جنازه به حرکت در آمدند که در میان آنها شمار بسیاری از علما بودند و من هم با آنها حرکت میکردم.
🔷 با صدای بلند میگریستم و از شدت تالّم و تاثّر با دست روی زانوی خود میزدم. چیزی که بر درد من میافزود این بود که میدیدم برخی علما بدون اینکه توجهی بکنند و عبرتی بگیرند و بیآنکه احساس اندوهی در آنها مشاهده شود با هم صحبت میکنند و میخندند! جنازه به آخر شهر رسید. بیشتر تشییعکنندگان بازگشتند اما جنازه راه خود را در بیرون از شهر ادامه داد. بیست سی تشییعکننده همچنان در پی جنازه حرکت میکردند. بیشتر تشییعکنندگان در پایین تپه ماندند. جنازه به همراه چهار پنج تشییعکننده به سمت بالای تپه رفت که من هم با آنها به دنبال جنازه بودم. تابوت را بالای تپه قرار دادیم. من به پایین پا نزدیک شدم تا درحالی که چهره حضرت امام را میبینم، با او وداع کنم.
🔶 ناگهان دیدم دست راست ایشان که انگشت سبابه آن به حالت اشاره بود به سمت بالا حرکت میکند تا اینکه انگشت اشارهاش به پیشانی من رسید و آن لمس کرد یا نزدیک بود لمس کند. با شگفتی و حیرت نگاه میکردم. لبهایش را گشود و دو بار گفت: تو یوسف میشوی... تو یوسف میشوی! خوابم را برای خیلی از بستگان و دوستان نقل کردم از جمله برای مادرم (رحمةاللهعلیها) که فوراً آن را چنین تعبیر کرد: بله یوسف خواهی شد به این معنی که همواره در زندان خواهی بود!
🖼 برگرفته از کتاب "خون دلی که لعل شد"
🌷 بخش درس و عبرت رسانه KHAMENEI.IR در ایام عید انقلاب، هر شب ساعت ۲۱، بخشی از خاطرات را منتشر میکند.
🌷
۲۵ شهید و دهها مجروح در جنایت هولناک جدید صهیونیستها در رفح
🔹 خبرنگار شبکه الجزیره بامداد یکشنبه گزارش داد که در جریان بمباران محل اسکان آوارگان در شرق رفح دست کم ۲۵ فلسطینی به شهادت رسیده و دهها تن دیگر نیز زخمی شدند.
شناخت مرگ
حضرت آیت الله جوادی آملی :
سِرّ اين كه انسان از مرگ ميترسد براي اينكه از بعد از مرگ اطمينان ندارد ، وگرنه آنها كه از بعد مرگ مطمئناند كه آمادهٔ مردنند.
مرگ چيزي نيست كه انسان را نابود كند.
مرگ درّه نيست كه انسان در درّه مرگ بيفتد و سقوط كند.
🌷 مرگ پل است.
آن كه خيال مي كند مرگ درّه است و انسان با مرگ در ته درّه مي رود و نابود مي شود ، از مرگ مي ترسد.
ولي آنكس كه بداند مرگ قنطره و پل است كه انسان را از جاي بد به جاي خوب مي رساند كه وحشتي از مرگ ندارد.
🍀 پس معيار ترس از مرگ يا علاقه به مرگ آن است كه انسان از بعد از مرگ مطمئن باشد.
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین هنر امام(ره)
حاج قاسم سلیمانی: مهمترین هنر خمینی عزیز این بود كه اوّل اسلام را به پشتوانه ایران آورد و سپس ایران را در خدمت اسلام قرار داد. اگر اسلام نبود و اگر روح اسلامی بر این ملت حاكم نبود، صدام چون گرگ درنده ای این كشور را میدرید؛ آمریكا چون سگ هاری همین عمل را میكرد، اما هنر امام این بود كه اسلام را به پشتوانه آورد...
🌸 خدمات انقلاب اسلامی به زنان در بیانات رهبرانقلاب
◻️ در دورهی پیش از انقلاب، زنان فهمیده، دانشمند، تحصیلکرده و صاحب پژوهش، انگشتشمار بودند؛ اینهمه استاد دانشگاه زن، اینهمه پزشک متخصّص زن، اینهمه دانشمند محقّق در بخشهای مختلف ــ اینکه میگویم بخشهای مختلف واقعاً جاهایی است که خودم رفتهام، دیدهام ــ فنّاوریهای پیشرفته، زنان دانشمند، آنجا مشغول کار هستند. این در پیش از انقلاب سابقه نداشت؛ این کاری است که انقلاب کرد.
اینهمه دانشجوی دختر، که در بعضی از سالها بیشتر از دانشجوهای پسرند، خیلی معنی دارد؛ اینهمه میل به تحصیل علم. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
❓
📷 #ما_می_توانیم
🔸 سمت چپ تصویر بیابانی بی آب و علف را میبینید، سمت راست تصویر همان صحراست که با همت جوانان این سرزمین تبدیل به عظیمترین پروژه گازی خاورمیانه (پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس ) شد.
❓❓
🎞 فیلمهای جشنواره فجر در بوته نقد
فیلم "آسمان غرب" روایتی از دلاوریهای شهید شیرودی و هوانیروز به کارگردانی آقای عسگری است.
در این فیلم نیز مانند فیلم "اتاقک گلی" آقای عسگری، با صحنههای خشن و عذاب آور جنگ روبرو هستیم که با حرکات روی دست دوربین و کاتهای سریع حس آشفتگی و نگرانی را به مخاطب القا میکند.
در کنار مشاهده خیانتهای بنی صدر، غیرت ارتش و دلاوری های هوانیروز و حمایت مردم عشایر را به زیبایی میبینیم.
و چه درست بود این دیالوگ فیلم که "باید سرتاپای مردممون رو طلا بگیریم."
این نظام خیانت کم ندیده است که در این فیلم بخشی از آن را میبینیم ولی نخبگانی چون شیرودی و مردم با ایمانمان، پای این نظام ایستادن، جانشان را کف دست گرفتند و حتی بهخاطر دفاع و عقبراندن دشمن مجرم معرفی شدند ولی ماندند.
صحنههای از جانگذشتگی هوانیروز و شهید شیرودی و ابتکار و خلاقیت در جنگ خیابانی توسط مردم و نظامیها و همدل بودن این دو قشر به خوبی نمایش داده شده بود و حس غرور و افتخار در عین نداشتن امکانات را منتقل میکند.
وضعیت آن روز را با وضعیت این روزها مقایسه میکردم، امروز هم که کمکاری یا عملکرد ضعیف برخی مسئولین را میبینیم باید پای نظام و انقلابمان بایستیم و پای صندوقهای رای بیاییم چون کار درست همین است.
شاید آن روز حضور دشمن را فیزیکی میدیدند که هر طور بود وارد صحنه دفاع میشدند ولی امروز حضور و حمله دشمن به سمت اذهان و افکار است، و همین باعث شده برخی حضور در صحنه انتخابات را کم از جبهه جنگ بدانند.
دیدن این فیلم پیشنهاد میشود.
✍️فاطمه احمدی
#نقد_فیلم
#جشنواره_فیلم_فجر