فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | مثل کفترات دلم برا حرم پر میزنه...
🍃🌹🍃
🎙️شعرخوانی دیدنی از صابر خراسانی درباره امام رضا (ع) در حضور رهبرمعظم انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 یه زمون میگفتن کسی مهمونی نره ما عزاداریم الان میگن تو عزاداریها هم بزنیم برقصیم!!!😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️هشدار : اگر فکری به حال پیری جمعیت نکنیم با همچین تصویری از آینده مواجه میشویم!!!
#فرزنداوری
#بحران_جمعیت
🌱گفت: آقای امینی جایگاه من توی سپاه چیه؟
سئوال عجیب و غریبی بود! ولی میدانستم بدون حکمت نیست گفتم: شما فرماندهی نیروی هوایی سپاه هستین سردار.به صندلیاش اشاره کرد گفت: آقای امینی، شما ممکنه هیچ وقت به این موقعیتی که من الان دارم، نرسی؛ ولی من که رسیدم، به شما میگم
که این جا خبری نیست!
آن وقتها محل خدمت من، لشکر هشت نجف اشرف بود.با نیروهای سرباز زیاد سر و کار داشتم.
سردار گفت: اگر توی پادگانت، دو تا سرباز رو نمازخون و قرآن خون کردی ، این برات میمونه؛
از این پستها و درجهها چیزی در نمیاد!
شهید#حاج_احمد_کاظمی🕊🌷
26.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴افشاگری سید علیرضا آلداود در برنامه جریان شبکه اول سیما درباره پشت پردههای فتنه با اسم رمز مهسا امینی:
🔸مراکز اعتدال عربستان، منافقین در آلبانی، تیمهای سایبری در اربیل و یگان ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی ماموریت جنگ شناختی و ساخت اخبار جعلی را ضد کشور ما بخصوص در موضوع مهسا امینی دارند.
🔹️تلگرام مقام دوم پخش شایعات و اخبار جعلی پس از توییتر را در موضوع فتنه اخیر دارد و همچنان به عنوان بستر زیست تروریستها شناخته میشود.
🔸️امارات همزمان با عادی سازی روابطش با رژیم صهیونسیتی پاول دورف و تلگرام را در برج مخابراتی دبی مستقر کرد.
🔹عجیب ترین سرکوب آزادی بیان در فضای مجازی متعلق به آمریکاست که رییس جمهور مستقرشان ترامپ و کمپینش را پس از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا از فضای سایبر محو کردند.
🔸در اعتراضات مردم آمریکا پس از تقلب گسترده یک خانم جوان با تیر مستقیم نیروهای امنیتی آمریکا در کنگره این کشور کشته شد و تمام اخبار مرتبط با آن سانسور شد و کسی هشتک نه به آمریکا و... نزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 امضای ۳۵ سند همکاری در سفر به آمریکای لاتین
🍃🌹🍃
🔻رئیسجمهور پس از بازگشت از سفر آمریکای لاتین در فرودگاه مهرآباد: در این سفر ۳۵ سند همکاری با کشورهای کوبا، نیکاراگوئه و ونزوئلا به امضا رسید.
🔸در زمینه تراکتورسازی و خودروسازی در کشور ونزوئلا سرمایهگذاری کردهایم.
🔹ذخایر معدنی بسیار خوبی در آمریکای لاتین وجود دارد، اما بنا به دلایلی حدود ۹ سال وقفه در همکاری ها اتفاق افتاد.
🔺در بخش دانشبنیان ۵ قرارداد همکاری بسته شد که ارزش این قراردادها ۹۰ میلیون دلار بود.
🇮🇷
📝 اندیشکده حوزوی سعدا: آقای اقتصاددان! اسم این بیسوادی بود یا عوام فریبی
🍃🌹🍃
🔻 اگرمتوسط رشد نقدینگی درهر سال حدود۲۵% باشد، درطی سه سال، میزان #نقدینگی کشور ۲برابر میشود. یعنی در این سه سال نقدینگی تولید شده، معادل کل تاریخ، تا آن زمان خواهد بود.
🔸در دولتهای پس از انقلاب میانگین #رشد_نقدینگی بین ۲۵تا۳۰% بوده، بنابراین درطول همه این دورهها نقدینگی درهر۳سال حداقل بیش از ۲برابرشده است اما در سال های آخر دولت روحانی این عدد به بالای ۴۰٪ رسید که با سیاستهای دولت #رئیسی در صفر کردن کسری بودجه و کاهش ناترازی بانکی این میزان به ۳۲٪ تقلیل یافت و روند #کاهشی داشت.
🔺جالب است بدانیم که #شاه در طی ۳سال ۱۳۵۲ تا ۵۵ #رکورددار_افزایش_نقدینگی در تاریخ ایران است و نقدینگی کشور را ۳ برابر کرد و جالبتر آنکه در ۸ سال پایانی حکومت #پهلوی، نقدینگی بیش از 9.4 برابر شد، در حالی که بیشترین رشد نقدینگی در دولتهای پس از انقلاب، متعلق به دولت #روحانی با 7.6 برابر افزایش در طول ۸ سال است.
✅ آقای اقتصاددان! اسم این بیسوادی بود یا #عوام_فریبی🤔
👈 منبع نقدینگی از بانک جهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک جریان سیاسی به دنبال لغو کنسرتها است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
🔹یک جریان سیاسی دنبال لغو کنسرتها و دو قطبیسازی است.
🔹یک جریان سیاسی در کشور به دنبال بزرگنمایی برخی مشکلات که گاها طبیعی و در اجراها پیش میآید، هست تا اقشار مختلف مردم را در این موضوع مقابل هم قرار دهند.
🔹اجازه هنجارشکنی در فضاهای فرهنگی و هنری کشور را نمیدهیم ولی از طرف دیگر اتفاقات معدود و اندک را هم به پای اهالی فرهنگ و هنر نمینویسیم.
🔹کنسرتهای لغوشده با تقویم جایگزین برگزار میشوند تا مشکلات چند روز اخیرشان جبران شود.
💢رویترز: صادرات نفت ایران رکورد شکست
🔹رویترز از ثبت رکورد جدیدی برای تولید و صادرات نفت ایران از سال ۲۰۱۸ تاکنون، باوجود تحریم آمریکا خبر داد.
🔸اطلاعات شرکت کپلر(یک شرکت ردیابی نفتکشها) نشان میدهد که صادرات نفت خام ایران در ماه «مه» از یک و نیم میلیون بشکه در روز بیشتر شده که از سال ۲۰۱۸ تاکنون بیسابقه است.
🔹براساس آمار سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک)، میزان نفت تولیدی ایران در ماه «مه»، سه درصد از نفت تولیدی در جهان است و تولید این مقدار نفت در روز، از سال ۲۰۱۸ تاکنون بی سابقه است.
💢روسیه ایران را جایگزین کانال سوئز میکند
🔸وزیر حملونقل روسیه: یک سیستم حملونقل چندحالتهٔ ریلی، آبی و جادهای بهطول ۷۲۰۰ کیلومتر با عبور از کشورهای آذربایجان، ایران و هند جایگزین مسیر سابق که از اروپا و کانال سوئز عبور میکرد میشود.
🔹درحالحاضر فقط برخی از بخشهای این مسیر عملیاتیست. ایران و روسیه توافقی برای الحاق یک خط ریلی به این مسیر انجام دادند که روسیه قصد سرمایهگذاری بیش از ۳ میلیارد دلار در این مسیر را دارد.
💢علی اکبر صالحی: برجام در بُعد فنی توانست خوب عمل کند؛ در بُعد اقتصادی هم امیدواریم دوباره برگردد/ نه تنها چیزی از صنعت هستهای کم نشد، بلکه با هوشمندی فراوان توانستیم ره صد ساله را یکشبه طی کنیم
🗣رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران:
🔸در برجام در ظاهر محدودیتی را پذیرفتیم، اما چیزی از بُعد فنی از دست ندادیم. اما با قانون مجلس که رهبر انقلاب نیز به آن اشاره داشت، بلافاصله تولید سوخت ۲۰ درصد را آغاز کردیم به طوری که در قانون مجلس گفته بود ۱۲۰ کیلو سوخت ۲۰ درصد در یک سال تولید شود، اما در نزدیک به یک سال، حدود ۴۰۰ کیلو سوخت تولید شد.
🔹ما برجام را به هم نزدیم و به تعهداتمان ملتزم بودیم اما فلز اورانیوم را تولید کردیم؛ درصورتی که برای تولید فلز اورانیوم، ۱۵ سال بعد از انعقاد برجام میتوانستیم تحقیقات را شروع کنیم؛ اما ما تولید کردیم. بنابراین برجام توانست در بُعد فنی توانست خوب عمل کند. در بُعد اقتصادی هم امیدواریم برجام دوباره برگردد که ما بتوانیم رفع تحریمها و داد و ستد بانکی را شاهد باشیم.
📌جبران خسارتهای ناشی از سیل گرمی به تخصیص اعتبارات ملی نیاز دارد
اسماعیلی نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره وقوع سیل در اردبیل، گفت:
🔹طی یک هفته 2 سیل پی در پی در شهرستان گرمی رخ داد که در اثر آن 7 نفر از همشهریان فوت کردند و 2 نفر نیز مصدوم شدند.
🔹در حوزه ماشین آلات سنگین با کمبودهایی روبه رو هستیم، همچنین مشکلاتی نیز در مناطقی که سیل وارد خانههای مردم و کوچههای روستایی شده وجود دارد.
🔹با توجه به اینکه با اعتبارات شهرستانی و استانی نمیتوان خسارتی ایجاد شده در تجهیزات توسعهای، راهها، ابنیهها، پلها، شالیزار کشاورزان و ... را جبران کرد، از مسئولان ذیربط به ویژه رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور میخواهم، کمک ویژهای شود و از اعتبارات ملی برای جبران این خسارتها استفاده شود.
رمزگشایی از خبرسازی رسانههای آمریکایی در مورد توافقات جدید میان تهران و واشنگتن
🔹طی روزهای گذشته برخی رسانههای آمریکایی با انتشار اخباری که هیچیک از مقامات واشنگتن و تهران تاکنون آن را تأیید نکردهاند از گفتگو میان مقامات این کشور با دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران خبر دادهاند.
🔹موضوع قابل توجه در جریانسازی جدید رسانههای آمریکایی، پنهانسازی ادعاهای قبلی واشنگتن در مورد موضوعیت نداشتن تداوم دیپلماسی با ایران پس از اغتشاشات پائیز گذشته در کشورمان است.
🔹در حالی که ایران همواره بر ضرورت تداوم گفتگو برای دستیابی به توافق با هدف رفع تحریمها تاکید داشته و هیچگاه از این رویکرد راهبردی عدول نکرده، جریانسازی رسانههای غربی به صورتی است که گویا ابتکار عمل در اختیار طرف غربی بوده و هست!
🔹بسیار روشن است که پس از اقدامات فعال و موثر ایران در تداوم همکاری با آژانس، مدیریت اغتشاشات داخلی و رفع تنش کمسابقه در مراودات منطقهای، اینک طرف غربی است که راهی به غیر از همراهی با ابتکارات ایران ندارد.
🔹در این میان دو پرونده از موارد چهارگانه ادعایی آژانس بسته شده و مسیر همکاری فنی و حقوقی میان دو طرف از سنگلاخهای بهانهجوییهای سیاسی تا حدودی فاصله گرفته است.
🔹ناامیدی غربیها از اغتشاشات، به بار نشستن راهبرد دیپلماسی همسایگی دولت سیزدهم و آغاز مناسبات ایران و عربستان، همگی دلایل بسیار محکمی است که میتواند موجب خروج طرف غربی از توهم نتیجهبخش بودن سیاست افزایش فشار برای امتیازگیری شده باشد.
🔹گرچه هیچ یک از مقامات ایران و آمریکا تاکنون خبرهای منتشره در مورد آغاز گفتگوها و دستیابی به توافق را تأیید نکردهاند، اما واکاوی دقیق شرایط جدیدی که ذکر آن رفت، موضوع شکلگیری نوعی از گفتگوی با واسطه میان تهران و واشنگتن بهویژه در موضوع آزادی زندانیان دو طرف و رفع انسداد از منابع مالی ایران را محتمل مینماید.
🔹بیان این موضوع از سوی دو رسانه معتبر آمریکاییِ مرتبط با دستگاههای سیاسی و امنیتی آمریکا، نشان میدهد که کاخ سفید بهدنبال انتقال نشانههای مثبت برای تغییر مسیر چندماه گذشته و بازگشت به میز مذاکرهای است که ایران هیچگاه آن را ترک نکرده است.
نماینده آمریکایی: سفر رئیسی دهنکجی به آمریکاست
🔹سالازر رئیس کمیته فرعی مجلس نمایندگان آمریکا: سفر رئیس جمهور ایران به ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا سرپیچی آشکار از ایالات متحده و نشانه شکست کامل سیاست واشنگتن در آمریکای لاتین است.
🔹هدف اصلی ایران ایجاد اتحاد با دولتهای همفکر برای از بین بردن نفود ایالات متحده در نیمکره غربی و به چالش کشیدن واشنگتن در حیاط خلوت این کشور است.
💢از دیپلماسی اقتصادی تا سفره مردم
🔹یکی از نقاط قوت دولت افزایش تحرک در عرصه دیپلماسی و تنوع سبد ارتباط با کشورهاست؛ برای مثال راهاندازی کریدور شمال به جنوب میتواند در آینده ایران را به مسیر جایگزین کانال سوئز برای برخی کشورها تبدیل کند.
🔸تبدیل ایران به هاب گازی و غلات میتواند دو مشکل دیرین ما یعنی کمبود انرژی و غلات را حل کند. در کنار آنچه گفته شد پیگیری اموراتی که در سفر به آمریکای جنوبی مانند پالایشگاه و کشت فراسرزمینی انجام شد مایه امیدواری است و میتواند موجب بازارسازی نفت و تأمین مایحتاج کشور مانند ذرت، سویا و... گردد.
🔹اما دو نکتهای که باید مدنظر قرار بگیرد این است که:
🔻تناسب بین کار بنیادین و فعل روزمره:
ممکن است در هر دولت کارهای زیربنایی صورت پذیرد که اثرات آن در آینده قابل مشاهده باشد اما آنچه وجود دارد این است که جامعه اسیر واقعیتهای آنی و شرایط فعلی جامعه است و باید برای شرایط فعلی در کنار برنامهریزیهای آیندهمحور تلاش صورت پذیرد.
بر این اساس، رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «شما که امروز چه در زمینه نفت، راه، صنعت، کشاورزی و چه در زمینه بازرگانی و... تلاش میکنید، کارهای ماندگاری انجام میدهید که بالاخره سه، پنج یا ده سال دیگر در زندگی مردم منعکس خواهد شد و مردم نتیجه کار شما را بلاشک در سفره، خانه و جیب خودشان حس خواهند کرد؛ لیکن این کارها علیالعجاله کارهای بلندمدت و سازنده قواره کلی کشور است. اما نوع کار دوم، کارهای روزمره است که به نظر من ظرافتش بیشتر از کارهای اساسی و بنیادی است.»
لذا باید بین کارهای زودبازده و تأثیرگذار در معیشت و امید مردم و اقدامات اساسی و بنیادین دیربازده تناسب برقرار نمود.
🔻تناسب بین احساس و عمل:
برای مسئله امیدآفرینی میتوان دو ساحت عمل و احساس را تعریف کرد. در واقع در ساحت عمل، مخاطب امیدآفرینی مسئولان، متولیان و کارگزاران هستند و در ساحت بازنمایی و ایجاد احساس، مخاطب امیدآفرینی «رسانه» اعم از بنگاههای خبری تا فرد رسانههاست.
🔸طبیعتا اگر هر کدام از این دو ساحت مأموریت خود را به درستی انجام ندهند امیدآفرینی به درستی شکل نخواهد گرفت. چه اینکه اگر کاری شود بدون پیوست رسانهای، مردم آن را آنگونه که باید نخواهند دید؛ همانطور که اگر کاری انجام نشود و رسانه گزارشی غیرواقعی از آن رویداد را بازنمایی کند، خروجی ندارد جز رشد بیاعتمادی.
🔹لذا امروز دولت در مسیر امیدوارکنندهای قدم برداشته که احساس آن در کف جامعه مقدمات و الزاماتی دارد که باید برای آن تلاش و برنامهریزی صورت پذیرد.
✍🏻یعقوب ربیعی