eitaa logo
حوزه حضرت خدیجه (س)
130 دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
11.3هزار ویدیو
769 فایل
شبهات و سوالات بصیرتی خود را به ادمین انتقال دهید و پاسخ را از کارشناسان ما دریافت کنید؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 سامانۀ یکپارچه خودرو حذف شد 🍃🌹🍃 🔹معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت: فروش خودرو دیگر به روش قبل انجام نخواهد بود و از این پس فروش مستقیم و از کارخانه انجام و اولین عرضه از ۸ مهرماه صورت می‌گیرد.
🇮🇷 📝 یک آمار منتشر شده درباره «واقعیت‌های حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه 🍃🌹🍃 🔻اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال ۱۴۰۱ (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد ۱۴۰۲ توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است. 🔹84.2 درصد بانوان، را به عنوان یک حکم اسلامی دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با اجتماعی حجاب هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد می‌باشد. 🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند! 🔹اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است. 🔸آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر ۱۰۰ نفر یا ۱۰۰۰ نفر، فقط ۱ نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است. 🔺توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 خاطره رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای مدظله‌العالی از دوران تبعيد در ايرانشهر و برگزاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 آغاز مرحله دوم انتقال آب دریای عمان به اصفهان 🍃🌹🍃 🔸رئیس‌جمهور از مرحله اول انتقال آب از دریای عمان به اصفهان بازدید و و دستور آغاز اجرای مرحله دوم این طرح را صادر کرد. 🔹در مرحله نخست انتقال آب از دریای عمان ۷۰ میلیون متر مکعب و در مرحله دوم ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب به اصفهان انتقال داده می‌شود. 🔸طرح انتقال آب از دریای عمان به اصفهان ۹۸۰ کیلومتر است که تا کنون آزادسازی ۵۲۰ کیلومتر از مسیر انجام و ۴۲۰ کیلومتر هم حفاری و ۲۱۴ کیلومتر آن لوله گذاری شده است.
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 اذعان کارشناس شبکه تروریستی اینترنشنال به قدرت نیروی هوافضای : 🍃🌹🍃 🔸سپاه پاسداران می‌خواهد با استفاده از معماری خوشه‌ای، تعداد زیادی از ماهواره‌ها را در مدار قرار دهد؛ چیزی شبیه به سیستم استارلینک! 🔹ماهواره نور۳ می‌تواند تمام پایگاه‌های آمریکایی و اسرائیلی را در منطقه زیر ذره‌بین خود قرار دهد!
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 حاجت گرفتن از امام زمان ارواحنا فداه 🍃🌹🍃 🔹 در این کلیپ کوتاه استاد عالی اشاره به داستانی جالب از ملاقات یکی از عاشقان با حضرت ولی عصر ارواحنافداه و حاجت گرفتن از حضرت دارند. 🎙
ماهواره «نور۳» چه ویژگی‌هایی دارد.
📸نامه ایران به شورای امنیت و هشدار در خصوص تهدیدات هسته‌ای رژیم صهیونیستی 🔸در پی تهدیدات هسته‌ای نتانیاهو علیه ایران در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای امنیت سازمان ملل در خصوص عواقب هرگونه اقدامی از سوی رژیم صهیونیستی هشدار داد.
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خبرهایی از ترکیه که احتمالا به گوش‌تان نرسیده 🔹ترکیه را خیلی‌ها به گردشگری می‌شناسند، بعضی‌ها هم به تورم ۷۰ درصدی. اما زندگی در ترکیه زوایای دیگری هم دارد. از نژادپرستی گرفته تا جنگ بر سر حجاب و زن‌کُشی!
زاهدان امروز چه خبر بود؟ تحریک احساسات جوانان سنی‌مذهب زاهدان با استفاده از دروغی مبنی بر نقش داشتن مامورین انتظامی، امنیتی، بسیج و سپاه در حمله به نمازگزاران، خیابان های زاهدان محل وقوع آشوب و ناامنی شد. با شعارهای ساختارشکنانه‌ای که در زمان درگیری داده می­شود و تحریک احساسات مبنی بر اینکه از ابتدا حمله به نمازگزاران توسط مأمورین نظامی و امنیتی، بسیج و سپاه انجام شده و استفاده از تحریک احساسات جوانان سنی مذهب که برآوردهای کارشناسی و دقیق نشان می­دهد اکثر افراد حاضر در این فتنه زیر ۲۵ سال بودند، دامنه فتنه به درگیری مسلحانه و پیاده­ ‌سازی نقشه کشته‌­سازی و آسیب جدی به دستگاه‌­های اداری، خدماتی و دولتی ادامه و گسترش پیدا می­کند. از ساعت ۱۴ تا حدود ۱۵ اکثر خیابان­‌ها و مناطق زاهدان به ویژه مناطق حاشیه شهر زاهدان از جمله خیابان‌­های خیام (محل مسجد مکی)، خرمشهر، جام‌­جم، کریم‌­آباد، شیرآباد(آزادی‌­شمالی)، بلوار کشاورز، بلوار شهیدمیرحسینی حدفاصل میدان کارگر تا میدان امام حسین(ع) (مزار شهدا) که ترکیب اکثریت جمعیتی آنها اهل سنت بوده، در مرحله اول به شدت مورد هجوم و تاخت و تاز اشرار (آتش­‌سوزی،تیراندازی و... ) قرار می­گیرد و در مرحله دوم سایر مناطق و اماکن زاهدان از جمله خیابان های بابائیان ، میدان کوثر، فاضلی، پایگاه­‌ها و حوزه‌­های مقاومت و تا ساعت ۲۰ کل فضای شهر زاهدان و بعضاً مسیرهای ورودی به زاهدان به فتنه، آشوب و ناآرامی کشیده می­شود. البته اگر اقدام به موقع دستگاه‌­های مسئول به ویژه سپاه و بسیج و حضور به موقع بسیجیان عزیز در صحنه نبود، قطعاً دامنه فتنه گسترده‌­تر از آنچه شرح داده شد، می بود.
وقایع بعد از نماز جمعه زاهدان چگونه و از کجا آغاز شد؟ یکی از حوادث تلخ در اغتشاشات سال گذشته، کشته شدن تعداد از مردم عادی به دلیل تحریک عوامل تروریستی گروه جندالشیطان برای حمله به یک پاسگاه کلانتری بود. چون فضای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی استان با عنایت به رخدادهای چابهار آبستن فتنه دیگری بود، دشمنان و معاندین خارجی با تحریک عوامل گروهک جندالشیطان و میزان توانمندی و عقبه نفوذی که در شهر زاهدان داشت، تصمیم گرفتند از این فرصت حداکثر بهره­‌برداری را به عمل آورند. لذا در روز جمعه ۸/۷/۱۴۰۱ این گروه با حضور دو خودروی سواری و موتورسیکلت در ورودی عیدگاه اهل سنت که محل برگزاری نماز جمعه مسجد مکی در فاصله چندمتری این عیدگاه قرار دارد از فاصله نزدیک با گشودن آتش و حمله مسلحانه به کلانتری ۱۶، فتنه را آغاز و مأمورین نیروی انتظامی هم با توجه به حجم آتش دشمن و کوبیدن یک دستگاه اتوبوس به دیوار کلانتری و احتمال سقوط کلانتری مجبور به تیراندازی به سمت معاندین و اشرار مسلح می­شوند، اما متأسفانه چون نمازگزاران در زمان خروج از عیدگاه با این صحنه مواجه می­شوند برخی از نمازگزاران بعضاً با تحریک اشرار به کمک آنها آمده و تعداد مهاجمین به کلانتری افزایش می­‌یابد که با تیراندازی اشرار و مأمورین تعدادی از مردم عادی نیز کشته و زخمی می­شوند.