آغاز ثبت نام دومین رویداد ملی شکوه مادری؛
تکریم مقام والای مادر در ایام میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها با تجلیل و معرفی مادران جوان و زیر 40 سال فعال اجتماعی با بیش از 3 فرزند.
ثبت نام از طریق
https://shokohmadari.razavi.ir/
مهلت ثبت نام: ۲۰الی ۲۷ دی ۱۴۰۰
اطلاعات بیشتر در کانال شکوه مادری در ایتا
@razavishokohemadari
مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️نماهنگ بصیرتی و بسیار زیبای «رفیق شهیدم»❇️
🔸منم علی لندی، منم حسین فهمیده
یک دهههشتادی، که حاج قاسمُ دیده🔸
💠حتما این نماهنگ رو با بچهها ببینید
حتی اگه ۱۰ بار هم ببینید باز خیلی تأثیرگذاره و جذاب💠
🎤با نوای:
حاج ابوذر روحی
و۱۱۰ نفر از بچههای دهه هشتادی و دهه نودی
☑️ پیگیری مطالبات راهکار قانوتی دارد
✅ از عمر دولت آیت الله رئیسی که کار خود را با هزاران مشکل برجای مانده از دولت حسن روحانی آغاز کرد، کمتر از پنج ماه می گذرد.
دولتی که طبق اعلام رسمی رئیس دفتر حسن روحانی ، خزانه خالی تحویل گرفت و میراث دار هزاران میلیارد تومان بدهی، توقعات ایجاد شده برای برخی از گروهها در اواخرعمردولت، احکام اجرا نشده و عدم پرداخت مطالبات بسیاری از حقوق بگیران دولتی نطیر فرهنگیان، ایثارگران، پرستاران و... نیز می باشد.
عدم اقدام جهت اصلاح حقوقهای نجومی و یکسان سازی پرداخت ها در سازمانهای دولتی و حقوق بگیران سایر قوا، برباد رفتن سرمایه های قشر ضعیف جامعه ارطریق بورس، گرانی افسار گسیخته اقلام مصرفی روزانه مردم، گسست اجتماعی و فاصله طبقاتی ناشی از زندگی اشرافی دولت مردان گذشته و کتهش اعتماد مردم به مسئولان دولتی، مشکل دیگری بود که دولت حسن روحانی برای برای دولت دکتر رئیسی به یادگار گذاشت.
دولتی که باید در کنار اداره کشور، مقابله با انواع دشمنی های دشمنان خارجی و اذناب داخلی آنها، پیگیری رفع و مقابله با آثار تحریم های ظالمانه غرب و... نابسامانی های گفته شده را نیز به سامان برساند.
سئوال این است که آیا دولت آیت الله رئیسی با این همه کمبودها، آشفتگی ها، مطالبات برجای مانده ازقبل و دشمنی های آشکار و پنهان خارجی و داخلی، توان اداره امور و کاستن از مشکلات کشور و مردم را دارد.؟
بدیهی است پاسخ این سئوال باید با بررسی سیاست ها، برنامه ها، عملکرد و روش کاری شخص رئیس جمهور و سایر اعضای دولت در طی چهار ماه و چند روز گذشته داده شود.
واقعیت این است که مشکلات موجود براثر عملکرد دولتی به وجود آمده است که به دلیل تفکرات لیبرالی و غربگرایی، درحوزه برنامه ریزی امید به لبخند بیگانگان داشت، در حوزه اجرا دولتی پیر و کم توان بود و در حوزه ارتباط بامردم نیز نگاه از بالا به پائین و با مردم فاصله داشت که به همین دلیل، توان درک مشکلات مردم به ویژه اقشارضعیف جامعه را نداشت.
اما درحال حاضر دولتی بر سرکار است که به دلیل تفکرات مردمی و انقلابی، در حوزه برنامه ریزی، به جای تکیه و امید مطلق به بیگانه، به بهره مندی از توانمندی های طرفهای خارجی در کنار اتکاء به توانمندی های داخلی تغییر روش داده. درحوزه اجرا، شخص رئیس جمهور و همه اعضای دولت در حال تلاش شبانه روزی در کف میدان خدمت هستند و در حوزه ارتباط بامردم نیز، همه مسئولان زندگی ساده و در سطح عموم مردم دارند و خودشان را خدمت گذار واقعی مردم و مردم را ولی نعمت حود می دانند و درصد قابل توجهی از مردم نیز به دولت اعتماد و به آینده امیدوار هستند و با صبوری و بزرگواری، مشکلات را تحمل و دولت را در اجرای برنامه هایش همراهی می کنند.
بدیهی است دولت برای خدمت به مردم و کاستن از مشکلات، علاوه بر برنامه ریزی هوشمندانه و تلاش شبانه روزی، نیازمند فرصت مناسب و آرامش در جامعه است.
بررسی چند نمونه از اقدامات دولت از قبیل واکسیناسیون و کنترل بیماری کرونا، ایجاد ثبات نسبی در بازار و برخی از اقلام ضروری مصرفی مردم، مقابله با برخی توطئه های دشمن مانند حمله به سامانه هوشمند سوخت، ایجاد تغییر در سیاست خارجی و رابطه با همسایگان، پیوستن به بعضی کنوانسیونهای بین المللی و... این نوید را می دهد که دولت دکتر رئیسی می تواند کشور را به نحو مطلوب و عزتمندانه اداره کرده و علاوه بر رفع مشکلات موجود، آینده درخشانی را برای عموم مردم رقم بزند.
در هفته های اخیر، شاهد برخی تجمعات خیابانی گروههایی از اقشار مختلف برای پیگیری مطالباتشان بودیم که اصل مطالبه به حق است و دولت محترم هم حتما باید برای رفع آنها برنامه ریزی و تلاش مضاعف نماید که انصافا همین کار را نیز می کند. اما دوستان عزیزی که حق و حقوق معوقه چندین ساله خود را با این روش ها از دولتی که کمتر از پنج ماه از روی کار آمدنش می گذرد مطالبه می کنند، آیا از تبعات اقدامات خود آگاه هستند. آیا این رفتارها جوانمردانه و منصافانه است که رفع مشکلات آوار شده طی هشت سال را از دولتی مطالبه کنیم که نه در بوجود آمدن آنها سهیم بوده و نه فرصت مناسبی برای برنامه ریزی جهت رفع آنها را داشته است. عزیزان بدانند و حتما می دانند که دولت آیت الله رئیسی دولت خدمت به مردم است و مشکلات مردم را تمام و کمال درک می کند چرا که اهضای ابن دولت از همین مردم و در کنار همین مردم هستند.
عزیزانی که مطالبات خود را به کف خیابان می کشانند بدانند که این روش ها غیر از بر هم زدن آرامش جامعه و گرفتن فرصت از مسئولان مربوطه برای برنامه ریزی جهت رفع مشکلات، نفع دیگری نخواهد داشت.
انتظار می رود دوستان صبور باشند و مطالبات خود را از راههای قانونی پیگیری کنمد و بدانند که دعوت کنندگان به خیابانها، دوست آنهانیستند.
بسم الله الرحمن الرحیم
خیالتان را راحت کنم اگر تمام عمر و با تمام دقت و اهتمام هم تلاش کنید و تمام نکات باب سلیقهی آدمها را رعایت کنید ،،،،،
نمیتوانیدآنهاراقانع کنیدکه شماراانسان خوبی بدانند یاکاری کنیدکه دوستتان داشتهباشند،،،،
هر کار هم که بکنید همیشه کسانی خواهندبود که از شما بیزار باشند،،،،،
رفتار و سبک زیست شما را نپسندند یا شما را انسان خوبی به شمار نیاورند ......
پس عمرتان را روی راضی کردن و به چشمِ آدمها آمدن و دوست داشته شدن تلف نکنید.... جوری زندگی کنید که حالتان خوب باشد، آرامش داشتهباشید ......
از دید خودتان بهترین باشید و هر روز تلاش کنید برای آدم بهتری شدن، نه به منزلهی جلب رضایت آدمها!!!..
برای اینکه آخر شبها که آسمان تاریک بود و روحها عریان و عیبها نمایان؛ از خودتان بپرسید:
امروز آدم خوبی بودهام؟ خودم را دوست داشتهام؟ مهربانی کردهام؟ انصاف داشتهام؟ زیستهام؟ احساس کردهام؟ لبخند زدهام؟
و پاسختان آنقدر روشن و رضایتبخش باشد که نفس راحتی بکشید ،،،،،
لبخند ملایمی روی لبهاتان بنشیند و با وجدانی آسوده و روانی آرام به خواب بروید.
سلام. ،. صبح روز شنبه شما بخیر .
آرزویم اینست همواره آرامش داشته باشید.
خیلی مراقب خودتان باشید . امروز متعلق است به پیامبر رحمت و مهربانی ، نبی اکرم ، شفیع روز جزا ، خاتم المرسلین حضرت محمد مصطفی (ص) . پروردگارا توکلم فقط بتوست وروزم را با نام تو آغاز می کنم .ذکر امروز یکصد مرتبه (یارب العالمین) اللهم عجل لولیک الفرج، التماس دعا
💠 حدیث روز💠
💎 نتیجه صبر
🔻امام صادق علیهالسلام:
اَلصَّبْرُ يُعَقِّبُ خَيْراً، فَاصْبِرُوا تَظْفُرُوا
❇️ عاقبت #صبر و شكيبائى خير است، بنابراين صبر كنيد، تا پيروز شويد.
📚 بحارالأنوار: ج 71، ص 96
•┈┈••✾••┈┈•
@b_hkhadije
♦️اتفاق عجیب در بازار طلا
فروشندگان طلای دست دوم را با اجرت نو محاسبه میکنند
ضرابی، رئیس اتحادیه طلای کرج:
🔹فروشندگان، طلای دست دوم را با اجرت طلای نو محاسبه میکنند و میفروشند. هر چند که برخی از آنها مدعی میشوند که در قبال فروش طلای دست دوم سودی دریافت نمیکنند اما این ادعا کذب است.
🔹پیشتر نیز تاجداران، رئیس اتحادیه طلای بابل گفته بود: برخی طلافروشیها مصنوعات طلا با عیار ۱۳ را به جای طلاهای ۱۸ عیار با ترفند طلای کم اجرت به مردم میفروشند!/ تجارتنیوز
@b_hkhadije
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۲۳ دی
1⃣ برجسته سازی درخواست تعدادی از نمایندگان جمهوریخواه کنگره آمریکا از دولت بایدن برای رها کردن مذاکرات بی فایده با ایران
2⃣ بازتاب اظهارنظر نمایندگان مجلس و دولتمردان درباره سرنوشت ارز ۴۲۰۰ تومانی
3⃣ بازتاب انتقادات از خودروسازان در پی تصادف زنجیرهای مرگبار در خوزستان
4⃣ ادعای بازداشت اعضای یک شبکه جاسوسی مرتبط با ایران در سرزمینهای اشغالی و تلاش برای بزرگنمایی توان رژیم صهیونیستی در زمینههای امنیتی، اطلاعاتی و جاسوسی از ایران
@b_hkhadije
🔰 رشد ۴۲ درصدی تجارت با کشورهای همسایه/
رئیسکل گمرک خبر داد: «روابط تجاریمان با ۱۵ کشور همسایه در ۹ ماهه امسال، ۱۸ درصد در وزن و ۴۲ درصد در ارزش افزایش را نشان میدهد. در این مدت تجارت با همسایگان از ۷۵ میلیون تن کالا و ارزش ۳۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار عبور کرد».
@b_hkhadije
🔰تنوع گزینهها و دست پُر در مذاکرات
در میدان جنگ باشید یا پشت میز مذاکره، فرقی نمیکند. تولید قدرت و تنوعبخشی به گزینههای در دسترس، شرط عقل است. این همان کاری است که دولت جدید میکند و دولت سابق، یا غافل بود و یا نمیخواست بکند. دولت جدید، مجال سیاست را نه خطی و تک گزینهای، بلکه چند بُعدی و تودرتو میبیند. به همین دلیل هم توانسته در همین مدت کوتاه چهار پنج ماه، صادرات نفتی و غیرنفتی را باوجود تداوم تحریمها، بیش از 40 درصد افزایش دهد. هم با دولتهای اروپایی تعامل داشته - بیآنکه معطل پیشنهادهای سر کاری مثل SPV و INSTEX بماند- هم قراردادهای جدید با همسایگانی مثل ترکمنستان و جمهوری آذربایجان و ترکیه و پاکستان و عراق منعقد کرده و هم دیپلماسی اقتصادی را با سازمان اکو و شانگهای و چین و روسیه عملیاتی کرده است. به اینها علاوه کنید وحدت و انسجام سیاسی در داخل کشور و همافزایی دستگاهها که تأثیر خود را در افزایش توانمندیهای فنی و هستهای و نظامی نشان داده است. با چنین رویکرد متنوعی در تولید و افزایش قدرت است که میتوان در مذاکرات وین هم با دست پُر و بدون شتابزدگی شرکت کرد و عملاً به آمریکاییها تفهیم کرد که دوره توافق به هر قیمت و هر چه عجولانهتر (!) به سر آمده است. (محمد ایمانی)
@b_hkhadije
📌یک منبع در هیئت ایرانی در وین به الجزیره:
🔹کار بر روی پیش نویس سوم برای اجرای هرگونه توافق احتمالی در حال انجام است.
🔹این پیش نویس شامل رویههایی برای بازگشت به توافق ۲۰۱۵ به روشی قابل تایید است.
🔹مذاکرات در یک مرحله پیچیده، سختترین و طولانیترین مرحله است.
🔹اختلافات در حال فروکش است و نکات مهم همچنان برجسته است.
🔹اختلاف بر سر رفع تحریم ها، مکانیسمهای راستی آزمایی و رویههای هستهای است.
@b_hkhadije
حرف روز
✅میوه مقاومت!
اظهارات طرفهای مذاکره کننده در وین حکایت از پیشروی مثبت مذاکرات در مسیر نقشه راه طراحیشده ایران دارد.
نکات تحلیلی:
1️⃣جمهوری اسلامی در شرایطی با اعضای ۱+۴ وارد گفتوگو شده که ضمن آنکه تمامی ظرفیتهای ملی و بینالمللی را برای پشتیبانی از دیپلماسی به میدان آورده، بهتمامی الزامات برای حمایت از مذاکرهکنندگان پایبند بوده و پیام متعارض به طرف مقابل منتقل نکرده است. خاستگاه جمهوری اسلامی در مذاکره با ۱+۴ بر مبنای دو مؤلفه توان چانهزنی و تجربه اندوخته شده از گذشته شکل گرفته است.
2️⃣جمهوری اسلامی در پس تجربه اندوخته شده و متراکم در دوران پسابرجام بهخوبی آموخته است که باید در مذاکرهای قدم بردارد که در آن دست برتر را برای چانهزنی با طرف مدعی در اختیار داشته باشد. به عبارتی این تجربه برای ایران از این حیث درسآموز بوده که نباید از مذاکرهای انتظار انتفاع داشت که در آن توانی برای گفتگو در اختیار ندارد.
3️⃣تجربه آنچه بر ایران در دوران اوباما و ترامپ گذشت بسیار درسآموز بوده است. تجربه دوران اوباما در بدعهدی و یکطرفه کردن برجام، اکنون توجیه کننده شرطگذاری ایران برای راستی آزمایی رفع تحریمها در مذاکرات گردیده و در کنار آن خروج یکجانبه ترامپ از برجام، شرطگذاری ایران برای اخذ تضمین از آمریکا را منطقی نموده است
4️⃣- مقاومت جمهوری اسلامی و اتخاذ ابزارهای لازم برای دیپلماسی در حال پاسخ دادن است. اکنون مقاومت ملی، آمریکاییها را وادار به پذیرش کلیات شروط ایران نموده و مذاکره بر سر جزئیات آن در حال انجام است؛ اگر طرف مقابل اراده لازم را برای توافق بر مبنای اصول منطقی، مستدل و ابتکاری ایران که تأمینکننده منافع اعضای برجام است، داشته باشد، توافق دستیافتنی خواهد بود. برای جمهوری اسلامی توافقی مطلوب است که تضمینکننده انتفاع اقتصادی باشد و این صرفاً از طریق راستی آزمایی رفع تحریمها میسر است. دستیابی به این مهم درگرو این است که اقدامات عملی ایران در فریز بخشهای مرتبط با هستهای، پسینی باشد و نه پیشینی؛ به زبان ساده اقدامات عملی ایران بایستی بعد از رفع تحریمها از سوی طرف مقابل آنهم با فاصله زمانی و پس از راستیآزمایی ایجاد انتفاع اقتصادی صورت گیرد؛ چیزی که اکنون کیفیت و جزئیات آن محل چانهزنی است.
🔰نکته راهبردی:
اگر ملت بدون تأثیرپذیری از عملیات رسانهای دشمن، از موضع عزتمندانه تیم مذاکرهکننده کشورمان پشتیبانی کند و همزمان اجازه داده نشود اقتصاد نیز با فرازوفرودهای مذاکره پیوند خورده و شرطی شود، میتوان میوه مقاومت را در آینده نزدیک چید.
@b_hkhadije