♦️دستمزدها حداقل باید ۴۰ درصد بالا برود
حسین راغفر، اقتصاددان:
🔹به دلیل همین عملکرد نادرست دولت بر سر تعیین حقوق و دستمزد است که در سال جاری تنها ۹۰۰ عضو هیات علمی جوان دانشگاههای سراسری و بیش از ۳ هزار پزشک مهاجرت کردهاند، به طوری که امروز مهاجرت نخبگان کشور به یک چالش عمده تبدیل شده است.
🔹دولت با تصور اینکه با عدم متناسب افزایش حداقل دستمزد میتواند جلوی رشد قیمتها و تورم را در سال آینده بگیرد، به دنبال اجرای چنین سیاست نئولیبرالیستی است
🔹دولت میخواهد تنها هزینههای خود را کنترل کند و این استدلال که با افزایش حداقلی دستمزد کارگران و کارمندان در سال آینده تورم به صورت افسارگسیخته بالا نمیرود، به هیچ عنوان استدلال درستی نیست.
🔹سالیانه بیش از هزاران تن از نخبگان به دلیل شرایط دستمزدی نابرابر و وضعیت نامناسب شغلی تن به مهاجرت میدهند، به بیانی دانشگاههای برتر ایران با پول این مردم نخبه برای کشورهای غربی پرورش میدهند./ اعتماد
@b_hkhadije
سلام
⛔این یک حیله است .
آمریکایی ها بر اساس توافق با کاظمی تعدادی از نیروهای خود را از عراق خارج خواهند کرد و سپس می گویند بقیه نیروها با تغییر ماموریت - از جنگی به آموزشی - در عراق باقی می مانند .
کاظمی عدد این نیروهای باقی مانده در عراق را ۵۰۰ نفر و سنتکام - فرماندهی مرکزی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه - تعداد نیروهایی که باقی خواهند ماند را ۲۵۰۰ نفر اعلام کرده است .
در خصوص این موضوع ملاحظاتی وجود دارد :
1️⃣ - دولت عراق واقعا" نمی داند تعداد نیروهای نظامی آمریکا در عراق - که عمدتا" در دو پادگان عین الاسد در الانبار و الحریر در اربیل مستقر می باشند - چقدر است . چون ورود نظامیان امریکایی هیچگاه به اطلاع دولت عراق نرسیده است .
2️⃣ - تغییر ماموریت نظامی از جنگی به آموزشی قابل تشخیص نخواهد بود . ضمن آنکه در ذیل توافق امریکا با دولت عراق نوشته شده است در صورت ضرورت نیروی رزمی به نیروهای آموزشی و پشتیبانی اضافه خواهند شد !
مرجع تشخیص ضرورت هم خود آمریکایی ها هستند .
3️⃣- نیروهای موسوم به آموزشی زیر نظر سنتکام عمل کرده و دولت عراق نظارتی بر کار آنان نخواهد داشت .
4️⃣- جنگنده های هوایی آمریکا در عراق باقی می مانند و اجازه دارند بصورت غیر مشروط از آسمان عراق استفاده نمایند بدون هماهنگی با دولت و ارتش عراق .
5️⃣ - مقاومت عراق اعلام کرده است تفکیک نیروهای نظامی آمریکا به جنگی و آموزشی را قبول نداشته و باید همه نظامیان امریکایی در پایان سال جاری میلادی - تا ۲۰ روز دیگر - خاک عراق را ترک کنند .
✍#سعد_الله_زارعی
@b_hkhadije
🍁
🔰 واکنشسنجی نسبت به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با پرستاران
🍃🌹🍃
🔴 جریان معاند:
🔻 تلاش برای زیر سوال بردن دلسوزی رهبر معظم انقلاب برای قشر پرستار با انتشار فیلم های از وضعیت پرستاران ایرانی
🔹وارونه نمایی بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون لزوم ساخت آثار هنری از سختی کار و دشواری های پرستاران
🔸برجسته سازی اظهارات منتسب به مقامات دولتی در خصوص درگیری پرستاران با عوارض طولانی و فرسایشی در جهت هجمه به رهبر معظم انقلاب
🔺 پیوند زدن اظهارات امروز رهبری با ممانعت از واردات واکسن خارجی به کشور و روایت پردازی در خصوص از دست رفتن جان هزاران نفر به واسطه اینگونه تصمیمات
❌ هدف: ایجاد تضاد میان رهبر معظم انقلاب و قشر پرستار کشور
🔵 جریان داخلی:
🔻 تاکید بر نمایش تفکر حقیقی حکومت اسلامی در کلام رهبری انقلاب درباره جایگاه زنان
🔹مانور بر روی دستور رهبرمعظم انقلاب بر جهاد روایت و تبیین در خصوص خردمندی و تدبیر حضرت زینب (س)
🔸لزوم پیشدستی و سرعت عمل فعالان رسانه در روایت اتفاقات و جریانات جاری برای ممانعت از مصادره به مطلوب کردن آن توسط دشمنان
🔺 لزوم توزیع عادلانه پزشکان و پرستاران در سراسر کشور به منظور برقراری عدالت در خدمترسانی به مردم
✅ هدف: نشان دادن جایگاه واقعی و والای زنان در جامعه اسلامی
#روشنگری
#ثامن
@b_hkhadije
🔰 هنوز هیچ توافقی حاصل نشده است
🔹دقایقی قبل خبری با عنوان «توافق اولیه حاصل شد» در فضای مجازی انتشار یافت. این خبر به نقل از الجزیره مدعی شده که در گفتگوهای #وین توافق اولیهای حاصل شده است که شامل موضوعات هستهای است.
🔹بررسیها نشان میدهد که تیتر این خبر ناشی از سوبرداشت بوده و در متن گفتگو تنها به رفع برخی ابهامات در حوزه اقدامات هستهای آن هم در دور ششم وین اشاره شده است.
🔹رجانیوز از منابع نزدیک به تیم مذاکرهکننده کسب اطلاع کرده است که جمهوری اسلامی در دور جدید گفتگوها، بخشهای مغایر برجام از متن دور ششم را حذف و برخی بخشهای ناقص آن را تکمیل کرده و اکنون گفتگوها بر روی متن ایران صورت گرفته و طبیعتا به مرور زمان با پیشرفتهایی همراه بوده است.
🔹این منبع آگاه افرود خبر منتشرشده از مذاکرهکننده ارشد ایران در الجزیره به کار بر روی متون ارائه شده ایران اشاره داشته و همانطور که قبلا گفته شده تا بر روی همه چیز توافق نشود هیچ توافقی صورت نگرفته است.
@b_hkhadije
✅ اقدام ضد تورمی دولت ترمز در برابر رشد پایه پولی
🔻بررسی منشأ و ریشههای اصلی جهش تورمی اخیر ما را به سیاستهای دولت میرساند.
🔹 در کنار متغیرهایی مانند نرخ ارز و افزایش هزینههای تولید، در سالهای اخیر، رشد پایه پولی و نقدینگی یکی از مهمترین عوامل اثرگذار بر تورم بوده است؛ متغیری که از ناترازی بودجههای سنواتی بهخصوص بودجه سالجاری زاییده شده.
🔸 بدین ترتیب دولت برای تأمین کسری قابل توجهی، از منابعی استفاده کرده که بر حجم پایه پولی افزود. یکی از این منابع استفاده از منابع صندوق توسعه ملی بدون دسترسی ارزی آن است که به عنوان موتور محرک رشد نقدینگی عمل کرده و خود را در افزایش داراییهای خارجی بانک مرکزی نشان داد.
🔹همچنین افزایش بدهیهای بخش دولتی به بانک مرکزی عامل دیگری است که بهخصوص در ماههای نخست امسال موجبات رشد بالای پایه پولی را فراهم کرد.
🔸 در نتیجه نقدینگی در سالجاری با عبور از مرز ۴۰۰۰ میلیارد تومان و درپایان مهرماه امسال با ۴۲۲۷ میلیارد تومان، در بالاترین قله تاریخی خود ایستاد.
🔹بررسی میزان پایه پولی و رشد آن براساس دادههای بانک مرکزی نشان میدهد که پایه پولی از بیش از ۷۶ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۰ به ۴۵۸ هزارمیلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.در نخستین ماه از سالجاری نرخ رشد پایه پولی به ۲۷.۴ درصد محدود شد و بدین ترتیب حجم آن به ۴۶۵ هزار میلیارد تومان رسید. در اردیبهشت و خرداد ماه نیز به ترتیب نرخ رشد پایه پولی به ۳۱.۵ و ۳۰.۷ درصد رسید، اما آثار کسری بودجه در نخستین ماه تابستان نمایان شد و بالاترین رشد پایه پولی در یک دهه اخیر ثبت شد.
🔸در تیرماه امسال پایه پولی به بیش از ۵۱۷ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۴۲.۶ درصد افزایش داشت. در مرداد ماه نیز هر چند اندکی از رشد پایه پولی کاسته شد ولی همچنان نرخ رشد آن با ۴۲.۱ درصدی بالای ۴۲ درصد بود.
🔹نگاهی به روند رشد پایه پولی نشان میدهد که در مهرماه رشد این متغیر در مقایسه با تیرماه ۶.۲ درصد کمتر شده است. بر این اساس هرچند همچنان رشد و حجم پایه پولی بالاست، ولی آثار تغییر سیاستهای اقتصادی دولت سیزدهم آشکار است. توقف استقراض از بانک مرکزی مهمترین علت کاهش شتاب رشد پایه پولی بهعنوان دلیل اصلی رشد نقدینگی و تورم محسوب میشود.
🔸آنچه در دولت گذشته باعث افزایش پایه پولی شد این بود که کسری بودجه را از طریق ذخایر بانک مرکزی و انتشار پول جبران کردند. همچنین با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی پایین بود، خلق پول برای سیستم بانکی هزینهای نداشت و زمینه افزایش نقدینگی و پایه پولی را ایجاد کرد.
🔹 البته مشکل افزایش پایه پولی تنها به این موارد ختم نمیشود. زمانی که سیستم خلق پول میکند از طریق عملیات وامگیری و اضافه برداشت از ذخایر بانک مرکزی بر اساس میزان نرخ بهره بینبانکی زمینه خلق پول و استقراض ایجاد میشود و تا زمانی که منافع این اقدام به هزینههای آن اولویت داشته باشد ادامه مییابد.
@b_hkhadije
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁
🎥 #موشن_گرافی | تهدیدات گام دوم
🍃🌹🍃
💯 جاده پيچيده، اگر ما نپیچیم به دره سقوط خواهیم کرد ‼️
#روشنگری
#ثامن
#شهیدسلیمانی
@b_hkhadije
🍁
🔰 محوریابی سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار پرستاران و خانواده شهدای سلامت
🍃🌹🍃
🔻 اشاره به ظرفیت روحی و عقلی عظیم جنس زن که زینب کبری آن را به همه تاریخ و همه جهان نشان داد.
🔹 تاکید کردن بر اینکه زن میتواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمل و دوم اینکه میتواند قله بلندی باشد از خردمندی و تدبیر
🔸 تاکید بر دنبال کردن مسئلهی تعرفه [خدمات پرستاری] به طور جدی توسط وزارت بهداشت
🔹 اشاره به ارزش والای کار پرستاران جهت کمک به نیازمندان
🔸 دعوت از هنرمندان برای ساختن برنامههای هنری جذاب در زمینه سختیهای کار پرستاران
🔺اشاره به اینکه اگر حقایق جامعه، کشور و انقلاب توسط خودمان روایت نشود، دشمن آنرا ۱۸۰ درجه خلاف واقع روایت میکند.
#روشنگری
#ثامن
#روز_پرستار
@b_hkhadije
⭕️ زیادهخواهی اروپاییها باعث کندی مذاکرات
*یک منبع نزدیک به تیم مذاکرهکننده ایرانی در وین:
🔻گفتوگوها در وین رو به جلو اما کند است، زیادهخواهی سه کشور اروپایی یا برخی از آنها باعث کندی روند مذاکرات شده است.
🔻این مواضع کشورهای اروپایی حتی زیادهخواهانهتر از طرف آمریکایی نیز بوده است.
🔻در میان سه کشور اروپایی، رویکرد برخی از آنها حتی قبل از اینکه ایران پیشنهادات مکتوب خود را ارائه کند، غیرسازنده بوده است که تا به امروز ادامه دارد.
🔻اصرار بر این مواضع غیرسازنده توسط تیمهای اروپایی باعث ایجاد اختلافاتی بین اعضای ۱+۴ شده است./تسنیم
@b_hkhadije
⭕️بازتاب مذاکرات وین در توییتر فارسی
🔸با شروع مذاکرات در خصوص برجام در دولت جدید، بررسی لایف وب از نظرات کاربران توییتر نسبت به این رویداد نشان داد که رویکرد ۵۸% کاربران نسبت به مذاکرات وین منفی و ۲۷% مثبت بوده است.
🔸پیشبینی نتیجه مذاکره و ابراز امیدواری یا ناامیدی نسبت به سرانجام برجام، بیشترین موضوع مورد توجه بوده که نشان از نارضایتی و ناامیدی ۶۸% کاربران و امیدواری ۱۳% آنها دارد.
🔸مخالفان جمهوری اسلامی به ویژه منافقین در این موضوع فعالیت فراوانی داشتند.
🔸کاربران توییتر درباره تیم ۴۰ نفره مذاکره کننده ایرانی، ۵۴% رویکرد انتقادی و ۳۸% رویکرد حمایتی داشتند.
🔸در مقایسه تیم مذاکرهکننده دولت قبلی و جدید، نظرات به نفع دولت جدید است. حجم حمایت از عملکرد دکتر باقری در مذاکرات نیز بیشتر از انتقادهاست.
🔸مذاکره در دولت رییسی باعث شد تا کاربران جناح اصلاحطلب به موضع همیشگی کاربران ارزشی در خصوص مخالفت با مذاکره، کنایه بزنند. اصولگرایان نیز از جریان اصلاحطلبی، به خاطر گره زدن همه مسائل کشور به برجام و تخریب تیم مذاکره کننده انتقاد کردند.
@b_hkhadije
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁
🌀 #پادکست| زیر بار ذلت کسی نروید!
🍃🌹🍃
🎙آیت الله جوادی آملی
#مذاکرات_وین
#روشنگری
#ثامن
@b_hkhadije
بوریس جانسون روی لبهتیغ استعفا
🔹رویترز: یک نظرسنجی معتبر نشان میدهد که پس از یک سری رسواییها، اعتماد مردم انگلیس به نخستوزیر به شدت کاهش یافته است و اکثریت رایدهندگان معتقدند که او اکنون باید استعفا دهد. ۵۷ درصد از مردم انگلیس معتقدند که بوریس جانسون دیگر نمیتواند کارایی لازم را داشته باشد.
@b_hkhadije
🔸همان طور که در نقشه مشخص است
مجاهدین یمنی بعد از تصرف سلسلة جبال استراتژیک البلق الشرقي که مشرف برشهر مارب هست به دنبال پاکسازی نقطه الفلج اولین منطقة حوزه استحفاظی شهر مارب و بعد از آن پاکسازی سلسله جبال البلق الأوسط که آن هم مشرف برشهر مارب هست هستند.
نقطه الفلج تلاقي بين سلسلة جبال البلق الشرقي و الأوسط هست که هم اکنون درگیری ها در جنوب مارب در آن جریان دارد.
@b_hkhadije
کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا یک لایحه فراحزبی علیه پهپادهای نظامی ایران را تصویب کرد.
طبق این لایحه، هرگونه تأمین، فروش یا انتقال پهپادهای نظامی (از ایران یا به ایران) ممنوع بوده و اقدامات تنبیهی را در پی خواهد داشت./فارس
@b_hkhadije
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۲۱۱ | پرچمدار تبیین
🔻به مسئلهی «تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراهکنندهای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدفهای بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوانها، «حرکت تبیین» خنثیکنندهی این توطئهی دشمن و این حرکت دشمن است.
🔗دریافت با کیفیت بالاتر در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/335059
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷www.basirat.ir
⭕️ نه #گرگیچ نماد اهل سنت است، و نه #فرقه_شیرازی شیعه را نمایندگی میکند؛ این دو میتوانند لبه های تیز یک قیچی باشند که مواجهه با آن در این برهه ی حساس هوشیاری ویژه ایرانیان را میطلبد. دشمن در عرصه نظامی ناتوان است، اما در فتنه همچنان میتواند خطرناک باشد. گرگیج ادامه ی فتنه آب است!
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 www.basirat.ir
🔰 مواضع علمای اهل سنت گلستان به سخنان وحدت شکن در تریبون نماز جمعه...
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 www.basirat.ir
💠 حدیث روز 💠
💎 چهار راهکار برای عاقبت بخیری
🔻امام علی علیهالسلام:
وَ اكْظِمِ الغَيْظَ، وَ تَجَاوَزْ عِنْدَ الْمَقْدَرَةِ، وَ احْلُمْ عِنْدَ الغَضَبِ، وَ اصْفَحْ مَعَ الدَّولَةِ، تَـكُنْ لَـكَ العاقِبَةُ
✳️ خشم خود را فرو بر و
به هنگام قدرت، گذشت كن و
در هنگام عصبانيت، بردبار باش و
در وقت توانايى [بر انتقام]، ببخش،
تا عاقبت به خير شوى.
📚 نهج البلاغه، نامه ۶۹
@b_hkhadije
مذاکرات وین تا پایان هفته ادامه دارد/ استمرار گفتوگوها در قالب کارگروههای سهگانه
🔹مذاکرات در پنجمین روز خود با روندی نسبتا مثبت و رو به جلو پیش رفت و هم چنان طرفها در زمینه شناسایی نقاط اختلافی در حال نزدیک شدن به یک اتفاق نظر هستند.
🔹پس از این مرحله که احتمالا به بعد از تعطیلات سال نو میلادی موکول خواهد شد، برای برطرف کردن اختلافها بر سر مواضع مذاکره خواهد شد/ایسنا
@b_hkhadije
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل(۱۲۵)
🌀 خبر: ۱۸ آذرماه، دبیر شورای عالی امنیت ملی عراق اعلام کرد: «ما به صورت رسمی اعلام میکنیم مأموریت عملیاتی ائتلاف بینالمللی تحت فرماندهی آمریکا در عراق پایانیافته و آنها خاک کشورمان را ترک خواهند کرد. همکاری ما با ائتلاف بینالمللی در زمینه آموزش و مشورت ادامه خواهد یافت».
🍃🌹🍃
❌ گزارههای تحلیلی:
1⃣ بر اساس توافق صورت گرفته، فعالیت نیروهای آمریکایی در عراق از حالت رزمی به دو حالت مستشاری نظامی و دیپلماسی نظامی تبدیل خواهد شد. در بُعد اول تعدادی از نیروهای آمریکایی در قالب آموزشهای نظامی به نظامیان عراقی فعالیت خواهند کرد؛ اما آنچه مهم است فعالیت این نظامیان به حالت دیپلماسی نظامی است. در رابطه با این گزینه باید گفت که نیروهای آمریکایی در قالب مؤسسات مردمنهاد یا همان NGO ها فعالیت خواهند کرد. بر اساس آخرین آمار آمریکا چیزی نزدیک به ۴ هزار سازمان مردمنهاد در عراق وجود دارد که اکثر آنها وابسته به سازمانهای اطلاعاتی و نظامی آمریکا هستند.
2⃣ آمریکا برای تغییر چهره خود در عراق، فردی را بهعنوان سفیر جدید خود معرفی کرده که سابقه فعالیتهای نرم اجتماعی دارد. الینا رومانوسکی که قرار است جایگزین تیلور در عراق بهعنوان سفیر آمریکا شود، در سال ۲۰۰۳ به وزارت امور خارجه این کشور پیوست تا دفتر ابتکار مشارکت در خاورمیانه (MEPI) را راهاندازی کند و خود نخستین مدیر آن طی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ بود.
🔺 نکته پایانی: آمریکا با اقداماتی ظاهرفریب همچون تغییر ماهیت حضور نظامیان خود در عراق از نظامیگری به مستشاری، به دنبال کاهش هزینههای خود و افزایش ضریب نفوذ مردمی در عراق است. اعتراضات اجتماعی به حضور نظامیان آمریکایی در خاک عراق و عملیاتهایی که علیه کاروانهای نظامی آمریکا صورت میگیرد، برای این کشور هزینه زا است. ازاینرو آمریکا برای افزایش نفوذ مردمی و سیستمی در عراق به روش نفوذ غیرمستقیم جریانی روی آورده است؛ یعنی تمرکز بر افکار عمومی بهمنظور پیادهسازی سیاستهای آمریکایی بهوسیله نیروهای نیابتی در قالب نرم؛ روشی که آمریکا آن را با به خدمت گرفتن گروهکهای تروریستی در جنگ سخت تجربه کرد ولی موفق نبود و شکست خورد.
✍ محمدرضا فرهادی
@b_hkhadije
گزارش روز
👈همسایگان؛ اولویت سیاست خارجی دولت رئیسی
«سیاست ارتباط با همسایگان یک حرکت استراتژیک برای ایران است»؛ این جمله، شاهبیت سخنان آیتالله رئیسی و وزیر خارجه درباره سیاست خارجی ایران در آغاز به کار دولت سیزدهم بوده است. بر همین اساس رئیسجمهور در صد روز اول دولت خود دو سفر مهم به کشورهای تاجیکستان و ترکمنستان انجام داد و این روزها برنامه دولت به کاهش تنش با کشورهای حاشیه خلیجفارس سوق پیدا کرده است.
گزارههای خبری:
1️⃣چند روز پیش گردهمایی سفیران و رؤسای نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه برگزار شد و در آن وزیران، مسئولان وزاتخانه و دستگاهها با حضور در جمع سفیران، راههای گسترش روابط با همسایگان را موردبررسی قرار دادند. آیتالله رئیسی در این گردهمایی، تصریح کرد: «باید کار جدی در ارتباط با همسایگان انجام دهیم و باید همسایگان را به چشم فرصتهای بسیار خوب نگاه کنیم. مرزها برای ما تهدید نیست، بلکه فرصت است». وزیر کشور نیز در این همایش اظهار داشت: «اولویت اول سیاست خارجی جمهوری اسلامی، ابتدا همسایگان است. اولویتهای بعدی سایر کشورهای اسلامی و در سطح بعدی کشورهای دوست در سایر مناطق میباشد».
2️⃣2️⃣- دیروز (21 آذرماه) سرلشکر محمدباقری در دیدار با معاون ستاد کل نیروهای مسلح سلطنت عمان و هیئت همراه، با اشاره به روابط دیرینه دو کشور، اظهار داشت: «سیاست دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران توسعه همهجانبه روابط با کشور عمان است که سیاستی تغییرناپذیر محسوب میشود». رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان با اشاره به سیاست تنشزدایی کشورمان در سطح منطقه، گفت: «در بخش مسائل منطقهای، ما دیدارهایی با مقامات کشورهای امارات و عربستان داشتهایم و تا حدودی سوءتفاهمها نیز برطرف شده است؛ همچنین روابط خوبی با قطر و کویت داریم». وی اضافه کرد: «البته با کشور بحرین هنوز ارتباط چندانی برقرار نشده است که کشور عمان قطعاً در این زمینه هم میتواند نقشآفرینی کند».
👈گزارههای تحلیلی:
1️⃣- همسایگان در دولت رئیسی در اولویت روابط خارجی ایران قرار گرفتهاند. بر همین اساس میتوان انتظار داشت بهزودی رئیسجمهور کشورمان عازم کشورهای حاشیه خلیجفارس شود و مقدمات برگزاری نشست خلیجی- ایرانی نیز فراهم شود. حسن همجواری و ارتباط اقتصادی تجاری و فعال شدن بازارچههای مرزی تنها بخشی از برنامهها و سیاستهای دولت رئیسی است که میتواند به ارتباط بیشتر با کشورهای منطقه بینجامد.
2️⃣دشمنان ایران و ملتهای منطقه با ایجاد تنش میان ایران و دولتهای حاشیه خلیجفارس در سالهای اخیر، موجبات سوءاستفاده از منابع مادی و خاک سرزمینی برخی از این کشورها کرده و حتی اقدام به جنگهای خونبار میان مسلمانان بهوسیله عناصر نیابتی خود کردهاند که جنگهای سوریه و یمن تنها نمونهای از این اقدامات منفعتطلبانه دشمن طی یک دهه گذشته در منطقه بوده است. نکته مهم آنکه آمریکاییها و اروپاییها تنها راه باقی ماندن در منطقه را در ایجاد اختلاف و توطئهافکنی بین کشورهای منطقه میدانند؛ درحالیکه کشورهای منطقه با همکاری هم، توانایی کاملی برای برقراری امنیت و دفاع از منافع خود دارند.
@b_hkhadije
✅واکنش ایران به سفر نخستوزیر اسرائیل به امارات/
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در خصوص میزبانی امارات از بنت گفت: «اینگونه اقدامات مخل تأمین امنیت منطقه بوده و برخلاف مصالح و منافع امت اسلامی و مردم منطقه و کشورهای عرب انجام میشود. رژیم اشغالگر دشمن اول جهان اسلام و کشورهای عربی بوده و هیچ اقدامی در مسیر عادی سازی نمیتواند آرمان بلند فلسطین را به محاق ببرد».
@b_hkhadije
لایحه بودجه ۱۴۰۱و۷نکته ....کارشناس ..مهدی عزیزی.m4a
4.8M
🍁
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
📢#صدای_ثامن (۳۷) | نگاهی به لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۱
🍃🌹🍃
🎙کارشناس: مهدی عزیزی
#روشنگری
#ثامن
@b_hkhadije