eitaa logo
برای وطن🇮🇷برای ایران
1هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
8.3هزار ویدیو
50 فایل
صدای میدان در جنگ رسانه ها لینک کانال: https://eitaa.com/b_vatan نظرات و انتقادات👇 @moghavemat_57
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴ساختمان باقی مانده از شرکت آمازون منهدم شد 🔹️روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: ملت قهرمان و به پاخاسته ایران اسلامی؛ حماسه قیام بی‌نظیر شما دنیا را بیدار کرده است و دعای خیر شما، پیروزی‌های درخشان رزمندگان اسلام را تضمین کرده است. 🔹️رزمندگان اسلام در موج ۲۷ عملیات نصر۲، در تکمیل عملیات قبلی خود علیه مرکز داده‌های اطلاعاتی شرکت آمریکایی آمازون که نقش اصلی در تکمیل اطلاعات ارتش کودک‌کش آمریکا را بر عهده دارد، ساختمان باقی مانده این مرکز را هدف قرار داده و منهدم کردند. 🔹️عملیات تنبیهی رزمندگان اسلام ادامه دارد.
پاشو آذر جون پاشو پاشو یه ساز برامون بساز و جنگو تموم کن
🔴 علی شمخانی و جمعی از فرماندهان ارشد، یک روز پیش از آغاز حمله، احتمال حمله مشترک آمریکا و اسرائیل را قطعی می‌دانستند. صبح ۹ اسفند، جلسه کمیته فرعی شورای دفاع با محوریت آمادگی در برابر تهدیدات خارجی و مدیریت بحران‌های داخلی در حال برگزاری بود که حمله آغاز شد و شمخانی و شماری از فرماندهان ارشد در آن به شهادت رسیدند. عجیب نیست ؟!!
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ضرب‌المثل‌هایی که یهود در ایران برای بی‌اثر کردن امر به معروف و نهی از منکر رواج داده. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴 ۱ دلار معادل ۱۹۳.۵۰۰ هزار تومن وجه رایج مملکت شد.
⚫️ برای تویی که ایرانی نیستی ولی از بچه های بی گناهِ میناب حمایت کردی، و پلیسِ آمریکا دستات رو بست، هزااار بار درد و بلات بخوره توسرِ اون به ظاهر ایرانی هایی که روز مرگِ این بچه ها رقصیدن و از قاتلِ شون تشکر کردن ... -اینجاجلسهٔ استماع کنگره از وزیرجنگ آمریکاست
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید فریدون عباسی دانشمند هسته‌ای که در جنگ 12 روزه به شهادت رسید: رهبر انقلاب (امام شهید) در جلسه‌ای گفتند «اگر برجام نبود و 11 تن اورانیوم غنی شده در کشور می‌ماند و 130 تن آب سنگین خارج نمی‌شد اینها برای کشور بازدارندگی ایجاد می‌کرد.».
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بالاخره اعتراف کرد که ( اسرائیل ) بوده است. یکی از مواردی که جناب ظریف برای تایید برجام به آن استدلال می‌کرد مخالفت ظاهری رژیم صهیونیستی بود. باز هم با اصطلاح تندروها!(پیشروان بصیرت) درست تشخیص دادند.✅
🔺آیا جنگ تمام عیار در راه است؟ 🔹تعطیلی و تخلیه برخی سفارت های خارجی، از جمله انگلیس و فرانسه در تهران، هشدارهای امنیتی به شهروندان آمریکایی و اروپایی در کشورهایی مانند عراق و لبنان، و نیز بازگشایی پناهگاه ها در فلسطین اشغالی میتواند نشانه هایی از آغاز دور تازه ای از یک جنگ تمام عیار با مشارکت اسرائیل علیه ایران باشد. 🔹اینها داده های آشکار هستند؛ ما از داده های پنهانی که سیستم اطلاعاتی کشورمان در اختیار دارد بی خبریم، اما این نشانه ها به هر حال بیشتر به تدارک جنگی گسترده تر و منطقه ای میخورد؛ هرچند که میتواند اهداف دیگری داشته باشد. بیانیه امروز سپاه خطاب به انگلیس هم میتواند بی ربط با این داستان نباشد!
🔴توئیت دقایق قبل ترامپ : رئیس جمهور شی‌ جین‌ پینگ و پوتین به من گفتند که به ایران سلاح نخواهند فروخت