eitaa logo
صَـبــاࢪ | ‌𝘚𝘢𝘣𝘢𝘳
555 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
788 ویدیو
13 فایل
-「 بِٮــم‌ࢪَب‌‌صَـبــٰاࢪ」 "زندگی"عطرخوشی‌بودکه‌ازشیشه‌پرید شاهدم‌آن‌گل‌سرخی‌ست‌که‌درتقویم‌است ؛ وهمه‌چیزاز¹⁴⁰³.³.³شروع‌شد(: صبار:بسیارصبور ′‌ تقدیم‌به‌محضرمبارک‌سالارشهیدان‌خدمت ′
مشاهده در ایتا
دانلود
به نام آفریدگار بابا ابراهیم:)♥️ روزتون به زیبایی لبخند بابا ابراهیم جان🥺❤️‍🩹 نگاه بابا ابراهیم رو زندگیمون💚✨
یه‌سلام‌بدیم‌خدمت‌بابامهدی‌جان♥️ اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.
هم اکنون تشییع جنازه شهید نیلفروشان اصفهان🥲💔 خوشبحالشون🚶🏻‍♀💔
شنیدن صــداے قلب کسی که دوستــــــش دارے زیبــــــــــا‌ترین موسیقی دنیـــــاست… اما میـــدانـــے درد چیــــســــت؟ پــــــذیرفــــتن اینــــکـه قـــرار نیـــســــت دیــــگـــر صــداے زیــبــاے قــــلبــــش را بشنوے . .🙂💔
בِلْ‌اَزْ‌ܩَنــ‌‌ـ בِلـبــرےاَزْتُ سـَـرْ‌اَزْ‌ܩَنــ سـَــرْوَرے‌اَزْ‌تُ♥️✨
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دقیقه و بیست و شش ثانیه درد . . 💔🚶🏻‍♀ _من یقین دارم روزی از خود امام رضا سیلی خواهند خورد . .🖤
او متن است، و هرچه جز‌ او، حاشیه:)
‌ هر کجا نام‌ توست است‌ همان‌ جاست‌ بهشت:)💚🌱️
- ما در فراق طُ دلتنگ ك نه ، دل مرگ شده‌ایم ‌. .💔
♦️نیویورک تایمز به نقل از یک مقام ارشد امریکایی مدعی شد که اسرائیل دقایقی قبل به آنها اطلاع داده با موفقیت توانسته اند یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس و رهبر این گروه در غزه را در منطقه تل السلطان در شمال شهر رفح، واقع در جنوب غزه هدف قرار دهند و جسد وی را به سرزمین های اشغالی انتقال دهند! 🔹توجه : تا به این لحظه این خبر بصورت رسمی از سوی هیچ از یک منابع معتبر خبری و رسانه های نزدیک به جنبش اسلامی حماس تایید نشده است و باید منتظر بیانیه رسمی حماس ماند. پلیس اسرائیل : نمونه DNA گرفته شده از پیکر یحیی سنوار به موسسه پزشکی قانونی ابوکبیر رسیده است و بر این اساس اکنون باید بین 2 تا 4 ساعت منتظر بمانیم تا نتایج نهایی را دریافت کنیم. 🔹توجه : تا به این لحظه این خبر بصورت رسمی از سوی هیچ از یک منابع معتبر خبری و رسانه های نزدیک به جنبش اسلامی حماس تایید نشده است و باید منتظر بیانیه رسمی حماس ماند. 🔴 خبرها به شدت ضدونقیض است ، رسانه غزه الان ( این رسانه وابسته به حماس نیست) اعلام کرده که تصویری که منتشر شده مربوط به شهید دیگریست و مدتها قبل هم توسط اسرائیل منتشر شده بود ،اما خبرها همچنان ضدونقیض است ،امیدواریم این مرد میدان سالم و زنده باشد و دمار از روزگار صهیونیست‌ها درآورد وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پیامی به وزاری خارجه جهان: ما یحیی السنوار را حذف کردیم. 🛑 بایدن: من ترور یحیی سنوار را به اسرائیل تبریک می‌گویم. آیا با شهادت هنیه حماس ضعیف شد که با شهادت سنوار مثلا ضعیف تر شود؟ آیا اکنون اخبار ضرباتش روزانه اش را نمی بینید؟ با شهادت سید حسن، حزب الله اکنون موشک های بیشتری شلیک می کند! آیا شهید قاسم سلیمانی برای دشمنان خطرناک تر از سپهبد سلیمانی نیست ؟ شهادت ، راه ماست. شهادت ، رمز پیروزی ماست. بکشید ما را ... رژیم جعلی تنها برای خودش زمان می خرد...همین! با هر ترور و پیش کشیدن مبحث اسیران، نتانیاهو بدنبال بقاست. حیفا و جلیل و عسقلان و... زیر موشک باران حزب الله به شهر ارواح تبدیل شده و مرز لبنان قتلگاه سربازانش ! رژیم جعلی بدنبال چند نفس بیشتر است،همین...! نتنیاهو جنایتکار: 🔺امروز در برابر شما ایستاده ام تا به شما اطلاع دهم که یحیی سنوار حذف شده است. صدا و سیما : ترور سنوار هنوز توسط حماس تایید نشده است. ⭕️ اگر خبر تایید رسمی شود! آری او لباس نظامی به تن آری اسلحه به دست آری چفیه به گردن و در نبردی تن به تن بود و او فرمانده میدان‌های بزرگ بود و رهبری که آغاز پايان رژیم‌صهیونیستی رو در کلید زد... سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل رسما مدعی کشته شدن [ شهادت ] یحیی السنوار شد. اینطور که منابع عبری میگن عملیات ترور هدفمند نبوده، بلکه ایشان در میدان رزم به صورت اتفاقی به شهادت رسیده. هنوز حماس شهادتشون رو تائید نکرده اما شواهد میگه که ایشون به مزد سالها جهادشون رسیدن...💔 تصاویری توسط سربازان رژیم صهیونیستی از پیکر شهید یحیی سنوار منتشر شده که به دلیل وضعیت وحشتناک تصاویر جنایت صهیونیست ها در کانال منتشر نمیشود و این متاسفانه یکی از شواهد شهادت ایشان است.
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلام خبر شهادت یحیی السنوار در مسجد جنین در نوار غزه / صابرین نیوز