eitaa logo
بابونه
120 دنبال‌کننده
314 عکس
17 ویدیو
1 فایل
دانشجو معلم، ساکن رشت زیبا، متولد شهریور ۸۴، عاشق گل بابونه، رنگ سبز، کتاب، فیلم و سریال. چایی با باقلوا؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/4325523 با احترام،ورود آقایون ممنوع. تا قدس و پس نگیریم، آروم نمی‌گگیریم!🇵🇸🇮🇷
مشاهده در ایتا
دانلود
البته یکی از اشیا مورد علاقه مه💆🏻‍♀.
وای چقد از همگروهیم خوشم نمیاد 💆🏻‍♀
هدایت شده از ادبار
با عرض سلام و خسته نباشید. عرضم به طولتون که الان که بنده چشمم زیاد به نقاشی و اینا میخوره و روی مود نقاشی هستم، تصمیم گرفتم دومین تقدیمی عمرم رو بدم. و به همون شیوه دفعه قبل. شما در صورت تمایل، این پیام رو داخل چنلتون فوروارد میکنید و من بر اساس وایب چنلتون تمام تلاشم رو میکنم که روی کاغذ بیارمش. و میدونم که حرفه ای نیستم اما سعی دارم یه نتیجه جذاب و سرگرم کننده براتون رقم بزنم. پس اگر تمایل دارید، لینک چنلتون رو اینجا قرار بدهید و لطفا تا زمان ارسال تقدیمی ها، این پیام رو پاک نکنید. ظرفیت: ۱۰ چنل.
من و کراشم، شما و همه.
امروز سر درد و دندون درد دارم نازی نازیم کنین. https://abzarek.ir/service-p/msg/4325523
منو دوست جدیدم،بهرام.
من جنگ نمیخوام.
توروخدا نیاین نگین دنبال مذاکره ای ما از اینا ضربه خوردیم فلان بهمان؛ ذات جنگ و دوست ندارم. نمیخوام هی نگران عزیزانم باشم.
امروز ساعت سه کلاس داشتم تا ۴ و نیم بعدش با دخترعمو رفتیم یه کافه جدید و به معنی واقعی کلمه عاشقش شدم✨. خیلی وایب شو دوست داشتم، قشنگ همون چیزی بود که میخواستم. کلی عکس گرفتیم و دوتا شربت بهارنارنج سفارش دادیم که مزه بهشت میداد واقعا. بعد از اون رفتیم دنبال خرید هامون و طبق معمول همیشه رفتیم مسجد نماز و بعدش هم به تجمع شهرداری پیوستیم.
البته اینم بگم، بعد این که شربت و خوردیم فهمیدیم چقد لیمو تازه شربت و خوشمزه میکنه. در نتیجه تو خیابونا دنبال لیمو تازه بودیم که پیدا نکردیم. (*اصلا فصلش نیست.)