سلام خوبید
من ساکن جزیره قشم هستم در این مدت چندین بار به جزیره حمله شده
و اوج اون دیروز ساعت ۳ صبح بود که حمله و انفجار شدید بود و ۴ نفر به شهادت رسیدن
دو هفته پیش هم به قایق های صیادی با پهباد حمله کردن که اون موقع هم دو یا سه نفر شهید شدن
#شما
این پیامها رو تو کانالم تو بله، با نام و آیدی دارن برام میفرستن. یعنی کاملاً مشخصه کی هستن و این گزارشا رو میدن که این مدت من و شما اصلاً نشنیدیم!
خوشبینانهترین تصوری که میتونم داشته باشم اینه که اینا میخوان مذاکره کنن، پول بگیرن تا تورم و گرونی تابستون رو کنترل کنن و فکر میکنن تا مدتی حمله مجدد رو هم به تأخیر میندازن.
متنهای مطلب اینه توجه نمیکنن نمیشه با ابزاری که امام جامعه نهی کرده، کار درست کرد! نمیشه با قاتل دست داد و کار درست کرد! به قول امام شهید، با دستمال کثیف نمیشه جایی رو پاک کرد.
اسامی ۴ شهید قشم که دیشب در حملات مظلومانه شهید شدن و کسی صداشو درنیاورد:
شهید عباس اسلامی
شهید حسین ستوده
شهید عبدالرضا گلزاری
شهید قدرت زرنگاری
شادی روحشون فاتحه و صلوات بفرستین🤍
هیس هیچی نگید!
وحدت میشکنه!
به احساس پیروزی در دلهای مردم خدشه وارد میشه!
چندتا شهید و چندتا انفجار که اینقدر شلوغ کردن نداره!
نکته اینه شهادت این عزیزان رو ما تازه فهمیدیم! اینا سحرگاه دیروز شهید شدن! قالیباف و عراقچی بعد از شهادت اینا رفتن قطر تا مذاکره کنن. با علم به شهادت این ۴ عزیز مظلوم توسط عملههای آمریکا!
یاد بگیرید اینطوری ذهنا رو منحرف میکنن. درمورد شهدای دیشب سکوت میکنن به جاش میگن نه بابا امشب که کسی شهید نشده!
و انسان بی اطلاع میگه خب خداروشکر الکی بود! نمیدونه مال دیشب بوده قضیه!