‼️جملهی «از آنجایی که سادهلوح هستید و سریع تحریک میشوید در سیاست دخالت نکنید» از امام خمینی رو پررنگ کردن و متاسفانه برخی افراد کماطلاع هم پذیرفتن!
🔹نتونستن تشخیص بدن که این جمله امام خطاب به منتظریه وقتی از قائم مقامیِ رهبری عزل شد +مستند قائم مقام رو ببینید+ و جملهی عمومی نیست! خطاب به فردیه که تقریباً خیانت کرد!
🔹🔹نتونستن تشخیص بدن وقتی آقای شهید خطاب به دانشجویان و حتی دانشآموزان میفرمود من دلم میخواد تحلیل سیاسی بدید حتی روی ریزترین مسائل دنیا فکر کنید و تحلیل بدید، یعنی چی! آقا فرمودن خب فوقش اشتباه میکنید، حرفتون رو پس میگیرید!
🪫اینجا کمالگرایی بود که نذاشت این حرف آقا پذیرفته بشه که فوقش اشتباه میکنید و پس میگیرید! فکر میکردن وا نباید اصلا اشتباه کنیم! پس اصلا حرف نزنیم!
💔در صدد جدا کردن مردم انقلابی از سیاست و قبض ید ولی جامعه براومدن. نتیجه چی شد؟ اینکه امروز اخباری به وفور میبینیم که خلاف توصیه و دستور ولی جامعه و حتی بدون مجوز ایشون کارهایی صورت گرفته!
+اشکالی نداره، اشتباه کردید. اصلاح رویه کنید!
@babooneh0
❓فکر میکنین گفتن این موارد وحدتشکنیه؟
🔻یادتون بیاد که «اگر اصول وحدت رو نشناسی، علی علیه السلام هم وحدتشکن میشه»
🔹وحدت ما در مقابل دشمنه
حول محور رهبریه
🔹قرار نیست هرکاری بدون مجوز رهبری انجام بشه و چون وحدت داریم، چیزی نگیم!
این وحدت نیست اصلا
@babooneh0
اگر تذکر به مسئولین و اعتراض بهشون وحدتشکنی بود، آقا تو نامهی ۱۴خردادشون اینقدر به مسئولین تذکر نمیدادن. اونم در معرض عموم!
+هرچند صداسیما بخش مسئولینش رو سانسور کنه!!!
@babooneh0
🔹با گفتنِ «قالیباف منصوب رهبریه» سعی دارن انتقادات رو دور کنن. همچنین سعی دارن بگن شما انتخاباتی فکر میکنید.
🤝در حالی که نه قالیباف منصوب رهبریه نه ما انتخاباتی فکر میکنیم! دلیل؟
👈🏻اعتراض به صداسیما! رئیس صداسیما منصوب رهبریه و وحید جلیلی برادر سعیدشون هم معاون اونجاست.
✅اما ما بابت پخش ناقص سخنرانی رهبری بهش اعتراض کردیم.
✳️پس انتخاباتی فکر نمیکنیم! منصوب رهبری بودن هم عصمت نمیاره!
🔹امیدوارم کسایی که سطح بحث رو به «طرفداران قالیباف و جلیلی» تنزل میدن، متوجه اشتباهشون بشن.
@babooneh0
حتی اینجا هم پیام رهبری تحریف شده❗️
✳️ایشون از تلاش نمایندگان مجلس خصوصا رییس مجلس آقای قالیباف تشکر کردن.
صداسیما اینطوری زیرنویس کرده که میبینید🤝
🔹اولی مشخصه، یک نامه رسمیه و تشکر هم از کلیه نمایندگان مجلس بوده. اما زیرنویس طوریه که شما فقط ۱ فرد رو درنظر میگیرید!
🔹در پیام اول مشخصه منظور تلاشهای مجلسه اما پیام دوم طوریه که شما فکر میکنین بابت تمام کارهای یک فرد تشکر شده!
+ هرچند قبلاً نوشته بودم این تشکرها فضیلت نیست و حتی از کروبی، یکی از سران فتنه ۸۸ هم رهبر شهید تشکر کردن.
@babooneh0
طرف ۸۴سالشه ولی مطمئنم اصلاحطلبا از مرگ طبیعیش یه داستان درمیارن.
اون مرحوم غریق در استخر فرح رو هم فائزهی بابا میگفت کشتنش🦦
🔹یه مادر و دخترن که پدرشون فوت شده. توی روستای هفتگل ساکنن. حدود ۲ساله میشناسمشون. دختر خانوم هم کنکوریه امسال و ما برای کتابا و اینا کمک میکردیم تا بتونه درسشو بخونه و بلکه دستگیر مادرش بشه.
🔹پدرشون خادم امامزاده بوده و بعد از فوت هیچ حقوق و بیمهای نداره. مادر کبدش پیوندیه و نون میپزه تو روستا میفروشه. اوضاع مالی بسیار بدی دارن در حدی که کالابرگشونم به دیگران میدن تا به جاش پول دریافت کنن.
🔹یعنی حتی از نظر خوردوخوراک خوب نیستن. خوب که یعنی کلا با نون میگذره... حالا مادر به سرطان سینه هم دچار شدن. حدود ۳۵ تومن جمع کردیم و عمل شدن. در مرحله اول قرار بود تودهها خارج بشن اما سرطان پیشرفته تره و یه بار دیگه باید عمل بشن. این بار هم ۲۵میلیون نیازه که ۱۵ میلیون تامین شده و ۱۰ تومن مونده! برای این ۱۰ میلیون باقیمانده چشم امید به شماها داریم🥲
🔹این شماره کارت مددکارشونه
6104338981434059
IR 500120020000008383848073
خانوم لرجوکاری
🔹من شماره تماس مددکار رو هم میتونم بهتون بدم اگر خواستین بیشتر تحقیق کنین + اسم و کدملی بیمار + بیمارستانی که هستن + برخی از مدارک پیوند کبد و عمل سینهشون.
+ گفتن بعد عمل باید ۱۲ جلسه پرتودرمانی بره که هر جلسه با تخفیف ۳.۵_۴ تومن هزینهشه. هزینه اینم معضله😅اما خب گفتیم فعلا عمل بشن تا برای پرتودرمانی و شیمی درمانی در مرحله بعد یه فکری کنیم. اگر واریزیا بیشتر شد میره برای اون مسئله. اگر خدا لطف کرد و بازم بیشتر شد، یعنی بیشتر از حدود ۷۰ میلیون، برای خوردوخوراک همین خانواده خرج میشه چون مطلقا هیچ درآمدی ندارن و شرایطشون پیچیدهست.
++ نیازی به فیش واریزی نیست شماره کارتشون به همین کار اختصاص پیدا کرده.
خدا خیرتون بده🌱