فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 بازی با کاردستی برای آموزش رنگها به بچه ها🎨
#کاردستی
#بازی
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
#چالش #جمعه ها رو از دست ندین ها،روز پایان هفته و استراحت👌
امروز روز صحبت کردن و خلوت کردن با بچه هاست😍
حداقل دو سه ساعتی رو باهاشون تنها باشید و بپرسید که این هفته چطور بود و چگونه گذشت؟☺️
اگر شریک این چالش شدید عکس بفرستید تا بقیه مادران هم انرژی بگیرن♥️👇🏻
@m_haydarii
هر کس شرکت کرد عکس و برنامشو برامون بفرسه و ماها رو تو حال خوبش شریک کنه🤩
خیلی کمک میکنه به گروه خوب ما♥️
مطمئن باش اگر یه مادرم از کار تو انرژی بگیره ، این انرژی چند برابرش برکت میشه برای زندگی تو و خودت😊
🌸امروز روزِ آیت الکرسی و زیارت جمعه اس🥰با صدای بلند پخش کنید تو خونه ، تا همه گوش بدن🙏
روزتون پر حال خوب❤️🔥
میخوام از بچه مردم یاد بگیرم!😒
#چالش #جمعه ها رو از دست ندین ها،روز پایان هفته و استراحت👌 امروز روز صحبت کردن و خلوت کردن با بچه ه
روز صحبت کردن با کودکان رو از ندینا😍👌
جزو بهترین روز هاست جمعه ها ♥️
#روز_خانواده
آیت الکرسی و زیارت جمعه با صدای بلند تو خونه فراموش نشع❗️
تکنیک هایی برای رشد عاطفی فرزندتان
✨ صحبت کردن درباره احساسات
به کودک بیاموزید چطور از کلمات احساسی در واژگان روزمره اش استفاده کند. به کمک فرصت هایی که می توانید احساسات خود را به اشتراک نهید، نشان بدهید چطور احساسات تان را بیان می نمایید. مثلا بگویید” من ناراحتم که امروز اجازه نمی دی خواهرت با اسباب بازیهات بازی کنه. حتما الان او هم خیلی ناراحته”.
هر روز از کودک بپرسید “امروز چه احساسی داری؟” برای کودکان کم سن و سال می توانید از ایموجی ساده با شکل خنده یا ناراحتی و حالت های دیگر استفاده نمایید. این کار کمک می کند تا احساسی را انتخاب نموده و بعد در مورد این احساس با هم حرف بزنید. درباره انواع مواردی که بر احساسات کودک تان تاثیر می گذارد با یکدیگر صحبت کنید.
هنگامی که متوجه شدید فرزند شما احساس خاصی دارد، به آن اشاره نمایید. به طور مثال بگویید:” به نظرم واقعا خوشحالی که داریم می ریم بستنی بخوریم”یا ” به نظرم از بازی با اسباب بازی ها کسل شدی؟”
✨ آموزش راهکارهای مقابله
کودکان باید یاد بگیرند که به علت این که احساس خشم دارند، ممکن است فردی را کتک بزنند یا به او آسیب برسانند. در عوض آن ها باید مهارت های کنترل خشم را آموخته تا بتوانند درگیری را به طور صلح آمیز حل نمایند. به طور پیشگیرانه به کودک یاد دهید چطور با احساسات ناراحت کننده کنار آید.فرزند را تشویق نموده که به خودش فرصت بدهد و با خودش کار نماید. به او بیاموزید وقتی ناراحت شد به اتاق خود یا مکان آرام دیگری برود. این کار می تواند به او کمک کرده پیش از این که قانونی را نقض کند و مرزها را بشکند، آرام گردد. همچنین شیوه های سالم برای کنار آمدن با احساسات غم انگیز را به فرزندتان بیاموزید.
اگر کودک از این که دوستش با وی بازی نمی کند، ناراحت است. در مورد روش هایی که می تواند با احساس ناراحتی خود کنار آید حرف بزنید. غالبا کودکان نمی دانند هنگامی که احساس ناراحتی دارند بایستی چکار کنند. به این ترتیب پرخاشگر شده یا رفتارهایی جهت جلب توجه از خود بروز می دهند.
✨تقویت رفتار خوب با برخورد خوب
رفتار خوب کودک را با برخورد خوب تقویت نمایید. کودک را به خاطر بیان احساساتش به روشی مناسب تحسین کنید. مثلا بگویید “من از مدلی که به برادرت گفتی از دستش عصبانی هستی واقعا خوشم اومد”. شیوه عالی دیگر برای تقویت عادات سالم استفاده از سیستم پاداش می باشد.
رفتار مثبت را با پاداش تقویت نمایید. حتما نیاز به هدیه یا جایزه نبوده همین که کودک بداند کار خوبی انجام داده کافی است. مثلا “چه خوب که موقع حرف زدن با تلفن وسط حرفم نپریدی. خیلی عالیه که مودب بودی تا من تلفنم تموم بشه” یا “ممنون که کمک کردی میز ناهار رو جمع کنیم. حالا که به من کمک کردی میان وعده خودت رو انتخاب کن”.طور کلی سیستم پاداش می تواند به کودک کمک کرده تا موقع عصبانیت به جای پرخاشگری از سیاست های مقابله سالم خود استفاده و آن را تقویت نماید. همه افراد با احساساتی روبرو می شوند که در یک لحظه آن ها در بر می گیرد. مهم این است که بدانیم پردازش صحیح احساسات قسمت اصلی از تعادل روانی و عاطفی می باشد
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
چه زمانی برای اجازه سفر به نوجوان بهتر است؟
برای اجازه سفر به نوجوان ابتدا باید با اودر این زمینه صحبت کردن و از آمادگی او اطمینان حاصل کنید. طبیعی است که خانواده ها احساس نگرانی کنند یا مضطرب شوند. این موضوع به سن نوجوان نیز بسیار بستگی دارد. هرچه سن نوجوان کمتر باشد بیشتر براساس هیجانات تصمیمات میگیرد. پس اولین عامل برای اجازه سفر، سن است. برخی دیگر از راهکارهایی که والدین میتوانند قبل از اجازه به سفر اجاره کنند؛ شامل موارد زیر میشود.
🔶️از یک سفر یک روزه شروع کنید
در ابتدا از نوجوان خود بخواهید تا به یک سفر یک نفره برود. اگر او در این زمان از پس مسائل خود برآمد؛ بیشتر احتمال دارد که بتواند در مسافرت های طولانی تر موفق شود. هنگامی که نوجوان با شما ایده مسافرت را مطرح کرد بلافاصله با او مخالفت نکنید؛ بلکه روش های دیگر را به او پیشنهاد دهید. اجازه سفر به نوجوان، ملزم اعتمادکامل به او و حتی دوستانش است.
.
🔶همراهی یک فرد بالغ در سفر
برای اجازه سفر به نوجوان برای اولین بار، مطمئن شوید که فرد یا افرادی بالغ و با تجربه همراه آنها هستند. البته بهتر است قبل از سفر از افراد همسفر با فرزندانتان، شناخت پیدا کنید.اینکار به معنی کنترلگری یا دخالت در حریم خصوصی او نیست. اما با اینکار شما اطمینان بیشتری حاصل میکنید. با لحنی آرام و دوستانه، در این زمینه از فرزند خود سوالاتی بپرسید یا برای مثال از طریق مدرسه یا تور گردشگری، پیگیری کنید.
🔶مسئولیت پذیری نوجوان
قبل از اجازه سفر به نوجوان باید در مورد مسئولیت پذیری او نیزمطمئن شوید. در سفر همه افراد باید کارهای شخصی خود را انجام داده و همزمان فعالیت های گروهی هم داشته باشند. برای حضور در سفر به تنهایی افراد باید مسئولیت پذیر باشند و مدام کارها را به عهده شخص دیگری نیاندازند. البته خود سفر برای تقویت این روحیه نیز موثر است. اما به طور کلی اگر فردی از مسئولیت ها و وظایف خود حین سفر، آگاهی نداشته باشد؛ سفر برای خود و اطرافیانش سخت خواهد شد.
.
🔶مشارکت نوجوانان در فعالیت های سفر
اگر در مسافرت های خانوادگی و دسته جمعی، شاهد فعالیت فرزندانتان هستید؛ احتمالا او آمادگی لازم برای مسافرت به صورت مستقل را خواهد داشت. اینکه بچه ها را به مشارکت در فعالیت ها در سفر تشویق کنید؛ علاوه بر افزایش اعتماد به نفس در آنها، باعث آمادگی بیشتر آنها برای سفر به تنهایی نیز خواهد شد. برای مثال در مورد مقصد از آنها بخواهید که تحقیق کنند یا در طول سفر برای انجام برخی از کارها از آنها کمک بخواهید. اینکار حس مسئولیت پذیری را نیز در آنها تقویت خواهد کرد
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
راهکارهای آموزش مدیریت احساسات به کودکان
شروع زودهنگام
والدین میتوانند در زمان نوزادی فرزندشان درباره هیجانات مختلف صحبت کنند یا وقتی کاراکترهای یک کتاب یا فیلم احساس ناراحتی، خوشحالی، خشم، یا نگرانی دارند، برای کودک توضیح دهند.
برقراری ارتباط
مطالعات نشان میدهد که کودکانی که رابطهای امن و قابل اعتماد با والدین یا مراقبان خود دارند، نسبت به کودکانی که نیازهایشان برآورده نمیشود، تنظیم هیجانی بهتری دارند. وجود ثبات و آرامش باعث ایجاد دلبستگی ایمن با کودک میشوند.
صحبت کردن و آموزش
به فرزندانتان بیاموزید که احساساتشان را بشناسند و آنها را نام ببرند. با این حال، نیازی نیست وقتی ناراحت هستند، با آنها در این مورد حرف بزنید. بهتر است مکالمه در مورد هیجانات زمانی انجام گیرد که اوضاع آرام است و فرصتی برای حرف زدن در مورد احساسات و استراتژی مدیریت آنها وجود دارد. مسلماً کودک نمیتواند همه چیز را در مورد تنظیم هیجانی در یک مکالمه یاد بگیرد، اما این فرصت خوبی برای زمینه چینی است.
الگوی رفتار خوب
آلن کازدین، دکترای روانشناسی دانشگاه ییل و مدیر مرکز والدین ییل که بر روی استراتژیهای فرزندپروری برای کاهش مشکلات رفتاری مطالعه میکند، میگوید: «تحقیقات نشان میدهد که کودکان با الگوبرداری از کاری که والدینشان انجام میدهند، نه حرفهای آنان، رفتار میکنند.
آرام بودن
به ویژه وقتی کودک بدقلق میشود، الگو بودن برای رفتار خوب و آموزش مدیریت احساسات به کودکان دشوارتر از چیزی است که به نظر میرسد. اگر نزدیک است که خونسردی خود را از دست بدهید، قبل از رسیدگی به وضعیت، یک دقیقه نفس عمیق بکشید و آرام شوید. به اتاق دیگری بروید و زمانی که آرامتر شدید برگردید. با این کار از موقعیت اجتناب نمیکنید، اما میتوانید مانع بروز یک واکنش تکانشی شوید.
برنامه ریزی برای گزینهها
هنگامی که کودک آرام است، در مورد روشهای مدیریت موقعیتهای دشوار با او صحبت کنید. تصور کنید همکلاسیاش را به خاطر برداشتن اسباب بازی که میخواست با آن بازی کند، هل داده است. وقتی اوضاع آرام است، در مورد انتخابهای مختلفی که دفعه بعد میتواند انجام دهد با او صحبت کنید: میتواند به معلم بگوید، از همکلاسی اش بخواهد که نوبتی بازی کنند، یا چیز دیگری برای بازی کردن پیدا کند. این فرآیند میتواند به فرزندتان کمک کند که مهارتهای حل مسئله را در خودش توسعه دهد.
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
عبارت های کلیدی برای کمک به رشد عاطفی فرزندتان
«احساسی که الان داری کاملاً طبیعیه»
کودکان و نوجوانان اغلب نگران این هستند که «غیرعادی» باشند و این احساس ناشی از آن است که میخواهند بین دیگران مورد قبول باشند. در ابتدا کودکان سعی دارند خود را با خانواده سازگار کنند و هرچه بزرگتر میشوند نیاز به مطابقت با همسالان در آنها بیشتر میشود.
با گفتن اینکه «احساسی که الان داری کاملاً طبیعیه» احساسات آنها را عادی میکنیم. در واقع با این جمله این پیام را به آنها میرسانیم که هیچ چیز عجیبی در رابطه با آنها وجود ندارد.
«احساسی که الان داری همیشه موندگار نیست»
احساسات دائمی نیستند و کودکان لازم است بدانند که هر احساس آغاز و پایانی دارد. از همه مهمتر اینکه کودکان باید یاد بگیرند که احساسات گذرا هستند و قطعاً از شدت آن کاسته میشود.
با درک این موضوع کودکان میتوانند بهتر با احساسات خود کنار بیایند. این امر بهویژه درباره احساسات منفی بسیار اهمیت دارد، زیرا اگر احساس کنند که قادر نیستند با احساسات خود کنار بیایند ممکن است رفتارهای زیانآور از آنها سر بزند.
«اجازه نده احساساتت تو رو کنترل کنه»
اگرچه قادر نیستیم کاملاً احساسات خود را کنترل کنیم، اما تا حد زیادی میتوانیم روی نحوه بیان آنها تاثیر داشته باشیم. این امر تنظیم عاطفی نام دارد.
موقعیتهایی که با آنها روبهرو هستیم به خودی خود احساسات خاصی را بهوجود نمیآورند. برعکس این احساسات به ارزیابی ما از شرایط بستگی دارد. به عنوان مثال نوجوانی که متقاضی کاری تابستانه است میتواند به مصاحبه کاری به عنوان تجربه شکست/پیروزی یا فرصتی برای یادگیری بنگرد.
«برای احساست اسم بگذار»
کودکان همیشه قادر نیستند احساساتی را که تجربه میکنند نام ببرند. ما باید به کودکان کمک کنیم تا بر احساسات خود اسم بگذارند زیرا با این کار احساس بهتری خواهند داشت. مطالعات تحلیلی درباره فعالیت مغزی بزرگسالان نشان میدهد که با نامگذاری احساساتی مانند خشم و غم، آمیگدال (بخشی از مغز که با احساسات سر و کار دارد) از فعالیت کمتری برخوردار میشود. این به نوبه خود از شدت واکنشهای عاطفی ما میکاهد و احساس بهتری در ما ایجاد میکند.
«چرا اینجوری رفتار میکنی؟ درباره اینکه چه احساسی داری فکر کن»
رفتارهای ما از احساساتمان ناشی میشوند، کودکان باید ارتباط بین این دو را درک کنند. با درک این موضوع، آنها بهتر میتوانند رفتارهای خود و اطرافیان را پیشبینی و تعدیل کنند. به عنوان مثال اگر کودکی بداند که وقتی از برادرش عصبانی است معمولاً او را میزند، دفعه بعد که این اتفاق افتاد، او بهتر میتواند خودش را کنترل کند و از کوره در نرود.
«مهم نیست چه احساسی داری، من کنارتم»
این جمله شاید مهمترین چیزی باشد که میتوانیم به کودکانمان بگوییم تا به کمک آن، توانایی عاطفی خود را رشد دهند. کودکان احساسات مختلفی را تجربه میکنند و برخی از آنها با احساس گناه یا شرم همراه است.
به عنوان مثال هنگامی که پسر نوجوانتان در یک بازی به پسر همسایه آسیب رساند، احتمالا احساس شرمندگی یا گناه میکند. با گفتن این جمله که «مهم نیست چه احساسی داری، ما همیشه کنارتیم» او احساس امنیت کافی خواهد داشت تا درباره احساساتش با شما صحبت کند
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
🔸وقتی اتاق را ترک میکنید، کودکتان طوری گریه میکند که گویی برای همیشه او را ترک گفتهاید.
🔸هنگامی که در خانه مشغول فعالیت های روزمره اید پای شما را میگیرد و میخواهد او را به آغوش بگیرید، گویی برای همیشه
میخواهد به شما بچسبد.
🔹خسته و نگران شدهاید، آیا این روزها تمام می شود؟ نگران نباشید، کودک شما در حال طی کردن فرایند "رشد" است و در این مرحله دچار "اضطراب جدایی" شده است.
🔹با کمی صبر،حوصله و همراهی، این دوران نیز می گذرد و کودکتان با قدم های استوار از شما فاصله میگیرد.
#تربیت_فرزند
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
🚫 دوران نوجوانی چیزی شبیه به گرگومیش صبحگاهی است، زمانی که نه متعلق به شب است و نه روز هنگام تلقی میشود،
فرزند دلبندتان دیگر نه کودک است و نه بهاندازهی کافی بزرگ شده است، اغلب نوجوانان در این دوره از زندگی،
✅ آشفته،
✅ بیثبات،
✅ خجالتی
✅ و تبدیل به فردی حساس میشوند.
😔شخصی که اعتماد به نفس پایین دارد در تیررس مشکلات مختلف خواهد بود.😔
🔹 هر مشکل کوچکی میتواند ضربه بزرگی به این افراد بزند
🔹 همچنین به دلیل نداشتن اعتماد به نفس تصمیماتی میگیرند که از منطق خودشان نبوده و به دلایل دیگری گرفته شده است
♦️ افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند بیش از حد احساسی به موضوعات واکنش نشان میدهند ♦️
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
🍳🍌بین مصرف موز و تخممرغ 1 ساعت باید حداقل فاصله وجود داشته باشد ❗️
👈 زیرا مصرف آنها باهم برای معده و روده کودک مشکلات متعدد ایجاد میکند ، از جمله ورم معده و روده !
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm